Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

bocsánat, én is lemaradtam.
egyszerűen nem érem utól magam. Terhesen bírtam 3 fórummal, most 2 gyerekkel nem megy és így mindenhova csak néha tudok benézni. :(

Nálunk eszik-nem eszik, tápszert nem eszik... ezek mennek... amúgy jól vagyunk.

Pinkiné:
csini a pocid...

Arwen: gyönyörű a fiad.

majd még jövök...

Kép
Kép
h@jni

Csajok!

Segítsetek légyszi. Nem tudom biztosan hogy itt olvastam e nálunk vagy máshol,de talán raktatok fel olyan táblázatot vagy mit,hogy mikortól mit lehet adni a gyermeknek. Valami ilyesmi. :roll: Hány hónapos kortól mit hogy. A barátnőmnek kéne mert elkezdte a gyermeknek a főzőcskét.

Köszi szépen.
csipcsab

Marietta,
ez egy cikk a hozzatapirol a babafalvan:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=356
Kb a cikk kozepen van alahuzva,hogy Szilard etelek bevezetese,es ha katt ra,akkor kihozza a tablazatot.
:wink: http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm
De hozza kell,hoyg tegyem,hoyg ahany magazin/honlap,annyifele ilyen tablazat.Szoval van ahol valamit elobb vagy kesobb....Ugyhogy ez a tablazat csak "miheztartas vegett" van :wink:

Hajni,
kitartas,jaj nem lehet konnyu!
Megtomni ugysem tudod,probalj bizni abban,hoyg o ha ehes,fog enni! :wink:
Nagyon szepek a gyerkoceid,Marci az uj hajaval,hat szivtipro!Mar most!nem semmi! :lol: :lol: :lol: Lilla pedig nem ugy nez ki,mint aki ehezik,ugyhogy relax 8) :wink:
Miket csinal mar Lilla?

Kép

Kép
arwen07

Marietta én a Kismama babakonyhája könyvet alkalmazom.nagyon szeretem

Arwen ne tudd meg egy percem sinc s szinte mert ahol kicsit is megtud kapaszkodni Nyunyi már áll is fel.tegnap lerántotta az asztalterítőt.még jó hogy pont ott álltam

Bridzsi

Kép
esztora

Üdv közöttünk Gyuzso!
Táblába tegyelek be?

Nikó: halk éljen!!!
Szólj, ha javítsak a táblán.

Pinkiné, Nikó: én is a nem vékonyak táborát erősítem!!! :wink: Pinkiné nagyon csini kismami vagy, de tényleg!

Marietta: izgulsz a nagy nap miatt??? Klassz a ruhád.

Lányok 2 kosárméretet nőttek a melleim. :shock: Jelenleg E kosarút hordok. A boltos csaj csak vigyorgott, hogy H-ig van kosárméret, úgy növeljem a cickóimat. A párom oda van meg vissza, de nekem alapból is nagyok voltak. Nehezek és érzékenyek, és fájósak most. Ma megyek pólókat venni, mert elvileg jók, csak mellben nem ér össze szinte semmi rajtam. Most kellene egy nem szilikonos a mellem feliratú póló.
:lol:

Kinek mennyit nőtt a melle? Szerintetek még mindig nagyobb melltartóra lesz szükségem? Létezik, hogy mostanra elérte a maximumát? (Természetesen itt igen csak a jó válasz. )

Még annyit, anyósom szerint baj van az Áron névvel. Mert a számmisztika azt mondja, hogy rossz ember lesz. És azt mondta, hogy nem ronthatom el szándékosan a gyerek életét egy rossz névválasztással. Persze ezen jól felhúztam magam, és persze azt akarja, hogy a fia nevét kapja, ha kisfiú. De mi megegyeztünk a párommal, hogy nem kapja akár fiú, akár lány a mi neveinket. Fioona és Ágota számmisztikához is értettek? Mi a véleményetek? Szerintem egy névvel nem tudom elrontani az életútját.

meriann

Lehet, hogy G az a H méret. Elfelejtettem. :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

Krisz! Itt a kocsink, rátaláltam nagy nehezen a linkjére:
http://www.kiddies-kingdom.com/product_ ... e0902089c4
Nekünk bevált, de állítólag még vannak könnyebbek is ennél.

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, hát... Számmisztikát nem ismerem, de sztem nem ettől függ, milyen ember lesz, h Áron vagy Töhötöm a neve. Attól viszont már függhet, h a nagymamája és a szülei közt milyen a viszony. Illetve h a nagymamája úgy néz-e rá, h hujuj, rossz ember lesz. Érted, mire gondolok? Én próbálnám elsimítani az ügyet, főleg a párom segítségével, h ezek a kis göröngyök ne nehezítsék a picike útját az életben.
Hozzá kell tegyem, h az én anyósom az anyukájától azt a babonát hallotta, h május szerencsétlen hónap házasságkötésre és születésre is, és hitt is benne. Ehhez képest mi máj-ban házasodtunk, és úgy érzem, a valóság, amit nálunk lát, felülírja a babonáját. Na és Doró is máj-ban született.
Esetleg kérdezd meg a számmisztikáról, és számoltassátok ki egy szakértővel. Hátha nem az jön ki, mint neki. Zárójelben kérdem: Esetleg dupla név?

Kép

Kép
nán-dorka

Merike, olvastam vmit a mellnövekedésről, de nem tudom pontosan. :oops: De úgyis egyéni. Én az az igazság, h olyat vettem, ami nagyobb, de azért jól tart, szopisat már a várandósság alatt.

Kép

Kép
nán-dorka

Gyuzso, üdv itt nálunk. Talán engem könnyű lesz megjegyezni, mert a nickem a baba nevéből jön. Csak még akkor nem tudtam, melyik fele lesz igaz. A Dorka lett.
Nekünk is egész közel vannak korban a gyerkőcök, kb. másfél hét.

Marietta, nagyon szép a rucid, roppant csini menyasszony vagy!

Pinkiné, nagyon szép kismama vagy, kicsit irigyellek is a pocakért. :oops:

Bizony, Doró már áll, sőt, lépeget a támasz mellett. Métereket is halad. De az önálló állás-járás még mesze van. Rá is ér vele.
Új tudománya, h puhán esik. Ennek nagyon örülök. Ha állásból vagy ülésből vhogy elesik, nem veri be már a buksiját, hanem puhán gurul egyet, tartja a fejét, így nem lesz belőle sírás. Mondjuk ha sír, mert megütötte magát, mindig felkapom, rájöttem, h erről majd jó lesz leszoknom. Persze csak ha nem vészes a dolog. Mert abból is tanulja, h vmi nagy baj v sem, h én h reagálok.
Érti már: integet,tapsol, cici. Kedvenc játékai: labdagurigatás, doboznyitogatás, csikizés, na meg, ha dobálom.

Kép

Kép
nán-dorka

Meri,
én is a duplanévre szavazok, ha lehet ilyet :lol:
adataim: fogantatás első szabad alkalomra :lol: csalunk, na! :wink:
ingával nem lett nézve.., ez mit is jelent...?
fiúnak mondták, az is lett :lol:
2007.05.30.-ra vártuk, 05.22., 56 cm, 3300 g, kútvölgyi
nem akarlak ijesztegetni, de még fog nőni a cickód!! :lol:

Hajni,
tök változó az étvágyuk, nálunk is amilyen kedve van az Ifiúrnak.. emiatt ne aggódj!! :wink:

Marietta,
tényleg változó, ki mit mikor ajánl enni
és a baba is választ neki kedves ízeket
az általános szabály, hogy ugye 6 hóig csak tejcsi lenne a jó, de mi pölö hasfájós majd nem kakilósak voltunk, így a barack és szilva viszonylag hamar (5 hótól) jó barátunk lett.. és emiatt a sütőtök, alma, répa, banán kimaradt a korai kajákból..
úgyhogy igazából a Babóca és a szitu dönt..

Esztora,
nagyon komoly, ahogy Nyunyi nyomja 8 hónaposan!! :lol:

háti hordozó tapasztalat valakinél???

itt egy friss fotó Miklósról:
Kép

KépKép
Kép
gyuzso

nán-dorka,
le a kalappal a Kisasszony előtt!! nem semmi!!
mi még nem állunk szerencsére, csak 4kézlábazunk :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket :) Nagyon jól esik :)

Képzeljétek, reggel felfedeztük Apával, hogy Peti (szerintünk) meg tudja különböztetni a fényt és a sötétséget. :lol: Ugyanis amikor be vagyok takarózva, kalimpál ezerrel (ahogy apa mondta azért, hogy kapcsoljuk fel a villanyt :)), amikor meg kitakarom a hasamat, akkor abbahagyja a rugdalódzást és elkezd mászkálni a pocakban. Olyan édesen hullámzik jobbra-balra :) :lol: :lol:
Apa mondta is, hogy ez gyerek 2 hónaposan már kúszni-mászni fog, mert annyira eleven. :lol: Meg olyan édes, mert ha rárakja a kezét a pocakra, Peti nem egyszerűen rúg egyet, hanem úgy rúg, mint ha el akarná tolni a kezét, hogy "hé vidd innen, ez az én felségterületem" :):):):) és teljesen megemelkedik a pocim, látszik hogy az ott egy végtag :)

Gyuzso, egyébként nagyon szívesen! :)

Meri, én 85C-ről indultam, ami az első hónapban kapásból 90-es lett, most utoljára pedig 95D-t vettem :) Apa legnagyobb lelkesedésére persze :) Ahhoz pedig hogy nehezek, hozzá fogsz szokni. :wink:
Hogy a név lehet-e rossz ómen? Hát nem tudom. Nekem tegnap egy ismerősöm mondta, hogy vigyázzunk a Peti névvel, mert hogy a Peti nevű gyerekek (pl. az övé is) ördögien rosszak lesznek. :shock: :shock: Neki is mondták előre, nem hitte el és ördög rossz lett a gyereke.
Én ebben annyira nem hiszek, szerintem a gyerekek vannak annyira értelmesek, hogy megértik, mit szabad és mit nem.
Nálunk anyósom mániája volt, hogy ha fiú lesz a gyerek, kapja az apja nevét. Mert hogy náluk mindenki Laci. Amikor meg mondtuk hogy Peti lesz, kifejtette, hogy a presszójában minden második vendég Péter és hogy majd összekeverik a mi Petinkkel. Erre csak annyit reagáltunk, hogy reményeink szerint a gyerek nem fog annyi időt tölteni a kocsmában, hogy legyen idejük összekeverni Őket :):):):)

Dorka, Istenem hogy fejlődik ez a lány :) :shock: :shock:

Én most azon gondolkodom, hogy hova menjünk 4D-re. A 26. héten szeretnénk elmenni de nem tudom hova. A Genesisről sok jót hallottam, csak tőlünk tök messze van. Az egyik barátnőm mesélt egy helyről, a XVI. kerületben a Mátyásföldi Klinika, ők ott voltak minden alkalommal és csak áradozni tudott. Valószínüleg majd felhívom Őket és megkérdezem hogy s mint mennek a dolgok. Ha nem nyeri el a tetszést, akkor megyünk Genesisbe.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Csajszik!

Vicky, ugye nem gondoltad komolyan, hogy uncsi híreid vannak? Az szerinted unalmas, hogy voltatok dokinál, mert szerintem nem. Ez újabb előrelépés, remélem meglesz majd az eredménye. Nagyon drukkolok neked továbbra is. Amúgy mikor utaztok és hová? Már ki vagyok éhezve kirándulós képekre.

Pinkiné, szerencsére minden rendben a szemeddel. Jó nagy pocid van már, talán nagyobb is mint Mariettáé.

Nán-dorka, Dorónak már milyen nagy haja van. Mikor vágjátok? Fodrásszal fogjátok? Most Balázsnak is már akkora oldalt, hogy a fülére rálóg le kellene vágni… Doró irtó ügyes, hogy ilyeneket csinál már. Balázs nem akar tapsolni, viszont már integet (ha kell, ha nem).

Angyalkrisz, tényleg hogy viselte Csenge a fodrászt? Ez engem is érdekelne…

Nikó, tiszta mesébeillő a történeted, szinte hihetetlen, ugye? A magas hő jót jelent, ugyanis mensi előtt leesik a hőmérséklet, vagy ha megjön, akkor esik le.

Arwen, jó hallani felőletek. A képek klasszak Atiról, annyira aranyos pofikája van! És igazi szakácsnő vagy. Kár, hogy nem lakunk a szomszédságotokban, befizetnék ebédre. A pisztrángot egyébként hogy csináltad meg? Mivel ízesítetted?

Marietta, nagyon csinos vagy! Te találtad ki, hogy a blúzra ráveszed a mídert? Jó ötlet!

Gyuzso, örülök, hogy csatlakoztál és nagyon édes a fiad ezen a képen. Mekkorák a mostani méretei? Olyan nagyfiúnak tűnik. Miki még nem áll? Jaj de jó neked! Balázs már 7,5 hónaposan felállt, azóta nincs sok nyugtom.

Esztora, Nyunyi mindig megnevettet olyan pofit vág, csúcs!

Hajni, Lilla egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki éhezik, úgyhogy ne aggódj. Egyébként meg félő, hogy a jövőben ránk is ez vár, amikor két gyerekes anyukák leszünk, hogy örülünk, ha fórumot olvasni tudunk egyáltalán, nemhogy írni… Azért ha tudsz gyere és mesélj mi zu.

Meri, nem semmi cici méreteid vannak!!! Nekem sajna nem sokat nőtt, az viszont megmaradt, még most is akkora.

Nos mennem kell...
szerika

Néhány szó Rólunk: én debreceni, párom budai, laktunk Vácott és most Őrbottyán világvárosban :lol:
szerike, hátha közös ismerősünk van, ki is az???? :lol:

Miklós nagy gyerek, 10 kg, de már december elején 9 kg volt, ahhoz képest "leállt" a növekedése, 77 cm volt legutoljára, de azóta sztem nyúlt

szopcsibajnok, szerencsére már a szülészeten is jeleskedett, így fogytunk 2x50 g-ot, majd híztunk 60-at, így engedtek haza minket
nem is sárgult be
hasfájós gyerek, nem 3 hónapos koráig hanem tovább(Mica nem olvasta ezt a könyvet :) ), először csak a gáz bántotta (büfivel, pukival nem fárasztotta magát..), így első barátunk a szélcső lett, kb. 2 hónapos korától
addig masszír, illóolaj, infacol, gripe water, de semmi nem segített

később a spontán kaki nem ment, így hőmérőztünk, rostot ettünk.. dec 27-től megy néhány kihagyással az önálló kaki..

cumink, cumisüvegünk nincs használatban, soha nem is volt
a hasfájósság miatt nagyon sokáig szinte egész nap hordozókendőben volr rajtam, én meg a nagy kék fittballunkon a háterősítés miatt..

mellettünk aludt, majd kiköltöztünk kettesben a gyerekszoba 160x200-es ágyára, most is az a birodalmunk :lol:
még nincsenek rácsok a lakásban :lol:

próbálok ösztönből nevelni, bízom Miklósban, aki úgyis jelez, hogy jó-nem jó

a Párom támogat a nem épp átlagos nevelési dolgaimban, hisz Miklós jól fejlődik, élénk, barátságos

DE ettől még megértem, aki nem így neveli a saját kismanóit, hisz minden Babóca-Család más, mindenkinek más a tuti-a tuti!!

remélem nem voltam túl hosszú... :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Dehogy, Gyuzso, sőt, ha 1x ráérsz, írj a várandósságodrról is, ha van kedved.
Mica baba nagyon édes, és én is nagynak láttam. Aztán ahogy írtad, az is!
Persze, mindenki egy kicsit másképp csinálja, és sztem ez így a jó, h mindenki találja meg, mi a legjobb neki és a babájának. Ez a topiktársaság pedig jeleskedik abban, h toleránsan, érdeklődve "hallgatjuk meg", h a másik h csinálja. Mesélj bátran!
Nemlehetett semmi ez a hasfájós korszak!
Képzeld, 2 hét múlva megyünk Debrecenbe! Van vmi jó ötleted egy ötévessel és egy 9hónapossal mit érdemes megnézni-csinálni ott? Ha igen, priviben megírom a mailcímemet.

Arwen, a kisfiadat nem is dícsértem még, pedig továbbra is tündéri édes.

Esztora, Nyunyi nagyon ügyes és az a mosoly! Jókedvre derített!

Kép

Kép
nán-dorka

Bocs, ha vki privijét nem fogadtam volna. Most töröltem belőlük, mert már tele volt.

Kép

Kép
nán-dorka

nán-dorka,
persze hogy van ötletem, dobd a címed, aztán kitaláljuk! :wink:

már megszoktam, hogy úgy néznek rám, mintha a holdról jöttem volna, hogy MÉG MINDIG nem alusszátok át az éjszakát?? és a többi...
köszönöm szépen!!

várandósság: terveztük Miklóst, kihagytunk a gyógyszer után, szedtem az elevitet már előtte...
óraműpontosan érkezett a ciklus közepe, éreztem a peteleválást (eddig sosem figyeltem ennyire befelé).. :lol: és jönni akart
az elejétől fogva állandósult az éjszakai pisilés és a kedvenc fincsi kávém elutasítása, meg persze a Miami helyszínelők átalvása :lol:
nem hánytam, így persze jöttek gyorsan a kilók, mert éhes voltam egész nap :lol:

3 tesztet csináltunk: pozitív, negatív, pozitív lett az eredmény, most légy okos! :wink:
aztán a 6 hetesen látszott Miklóska és meg is maradt nekünk
gondtalan volt a várandósság, leszámítva, hogy közben költöztünk, orvost-védőnőt-kórházat váltottam :lol:
18 hetes UH-on találkoztam először a szülészemmel
CTG-re jártam, amikor választottam szülésznőt, aki nagy kincs volt a szüléskor!

Februárban volt a lakodalom, február közepén nászút pocakkal Rómába, együtt jártuk be a várost :lol:
Február közepéig dolgoztam, aztán táppénre mentem.

Minden vizsgálatom normális volt, a laborok sem mutattak eltérést, végül 17 kg plusszal fejeztem be. Persze a 7. hónaptól már ejnye-bejnyéztek, hogy sok lesz, így a végén szinte már nem híztam. jött a gyümölcsszezon, jártam kismamatornára, mellette sokat sétáltam, kerti munka, fűnyírás nagy pocakkal :lol:

A szülés kedd reggel indult meg. előtte hétfőn este elment a nyákdugó, de még ugye bármi lehet ettől.. kedd hajnaltól fájásaim voltak, felírogattam, hogy lássam a sűrűségüket. reggel hívtam a szülésznőt, behívott ctg-re. azon semmi extra nem volt. Megvizsgált, kinyílt a méhszájam. Elmentünk 2 órát sétálni, hegynek fel-le, fájásokkal tarkítva :lol:, ha ettől nem jön ki, akkor semmitől alapon :lol:
Így délre 2 ujjnyira voltam nyitva, felvettek az osztályra. délután 4-ig viháncoltam, az orvos fenyegetett is, hogy nem így szoktak szülni! :wink: aztán 4-kor elindultak "A fájások". Kéjgázzal próbáltam kihúzni, a közepeseknél még segített, az erőseknél persze semmit. kaptam homeopata szereket is a tágulást könnyítendő.. nem voltam csendben, párom masszírozta a hátam, oldalt feküdve vajúdtam
18-kor burokrepesztés, 18.22.-re kint volt Miklós :lol:
persze 18.15.-re várta a doki, de elsunnyogtam 2 tolást :lol:
a varrás volt a legérzékenyebb
hasra tették, majd a kispapa elvágta a köldökzsinórt, fürcsi, méretkezés, visszahozták, szopcsi..
2 órát együtt hagytak, aztán szobába mentünk, én speciel tolókocsin, mert elájultam felkeléskor..
este már hozták a babát szopcsizni. az első éjjel inkubátorba tették, hajnal ötkor mentem ki hozzá, utána kiadták nekem. onnantól 24 órában együtt vagyunk :lol:

ez a mi családunk születése :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Porsikáéknak nincs netjük épp, azért nem jön
Süti kutya 9 kölykös családanya lett, 7 kislány 2 fiú
Mindannyian jól vannak! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Bocsi majd vmikor jövök bővebben.

Esztora!

Ha jól emlékszem Te már csináltál Nyunyinak husilevest. Találtam a neten tök jó kipróbált recepteket a kismamák által. Viszont ebbe a husileveses receptbe nem írta az illető hogy ízesítené vmivel. Azt szerteném tudni hogy Te hol vetted a bébi ételízesítőt??? Bioboltba lehet vagy hol????

Előre is köszi!
csipcsab

Marietta igen ott vettem.zöldség keverék só nélkül.
nem bébiételízesitő de tökéletes.

Bridzsi

Kép
esztora

délután volt egy kis időm, gyorsan visszaolvastam. :wink:

Nikó:
nagyon halkan, de annál több szeretettel gratulálok.

Kismamik:
nagyon szépek vagytok.

Marietta:
csini leszel. :)

Gyuzso:
üdv itt, mi még nem ismerjük egymást, de ami késik... :wink:

Porsikutyának gratulálunk. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Szeri, biztos nem veszem igénybe fodrász segítségét, a fiúnak is én vágom. (néha meg is látszik... :oops: :D ) Nekem rossz emlék gykoromből a fodrász. És nem is akarjuk még levágni, örülünk, h van már neki látványosabb haja. :P Persze ha a szemébe lóg, rögtön levágom majd, de egyelőre erről szó sincs. :wink:
Most vettem észre, amikor anyukámék fényképezőgépéről levettük a képeket, h mennyit nőtt a kisasszony haja (is).
Hoztam is ezek közül egy szilveszteri képet. :lol:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta, van olyan CBA is, ahol kapható. Nem reklám, csak h hátha könnyebb így.

Gyuzso, és Ti már kiválasztottátok a kutyust? Nem emlékszem, írtad-e már: van más állatotok is? Milyenek a kölykök? Azonkívül, h aranyosak. :D Mert az biztos.
Kösz, h beavattál minket a várandósságodba is! A mieinkbe beleolvasgathatsz, én is 9 hónapon keresztül írogattam. :)
A kisfiad születése pár dologban hasonlított az én fiam születéséhez. Neked ő első gyerek, ugye?
Hát, Doró sem alussza át. Az nem kifejezés. Általában nem tudom, pontosan hánykor kel, de ma konkrétan megnéztem az órát, és két hajnali ébredés időpontja fél 3 és 4 óra volt... És ezen kívül még volt több ébredés is...

Hoppá, most jut eszembe, még teregetni is kell, jó éjt mindenkinek!!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné, Dorka, Nikó, Szeri, Arwen, Marietta, nagyon aranyosak vagytok, ígérem, nem tűnök el, csak ritkábban jövök, de annál többet gondolok Rátok :D Sokat dolgozom és igyekszem elterelni a figyelmemet...Sajnos, akaratlanul, de erről a fórumról eszembe jut, hogy együtt kezdtünk próbálkozni, és ez nem mindig tölt el jó érzéssel...a negatív gondolatoktól meg igyekszem gyorsan megszabadulni, mielőtt begolyózom tőlük :lol:

Gyuzso, üdv itt! :D

Szeri, tengerentúlra (Vadnyugat 8) ) lesz az út, ha minden jól megy :wink:

Puszi nektek

Kép
vickybabe

Esztora, Nándorka!

Nagyon köszönöm a segítséget!!

Nándorka!

Ha CBA-ba lehet kapni akkor majd megnézem. Milyen néven keressem? Mert hétfőn lehet megyünk anyuval,és akkor lehet vennék a barátnőmnek. Köszike!
csipcsab

Sziasztok!

Csak beugrottam.

Szeri, hát elég hihetetlen.:) Azért kérdeztem a hőt, mert nem tudtam, hogy ennyire fent lesz. Én már attól rosszul vagyok, a 37-et mutat a hőmérő, hát ha magasabbat, akkor meg pláne. De akkor semmi lappangó dolog nincs a gyerkőn kívül, ezek szerint. :)

Meri, majd szólok tábla ügyben.

Név választás. Én hiszek a számmisztikában, tudok számolni is. Bár én a mi általunk választott neveket nem számoltam ki, viszont a www.ezo.hu olgalon van névmisztika, én ott néztem meg, hogy tarot szerint mit jelent, ez alapján választottam ki az asszony nevemet is, és részben ezért volt az esküvőnk is. A gyerkő nevét is itt választottam. Érzem, a saját életemben, a név jelentésének fontosságát. A lánykori nevem tornyot jelent, ami azt jelenti, hogy felépítem, és mire felépül összedől, hát ilyen volt az életem, az asszonynevem pedig császárnő, az anyaság, a család, meg hasonló. Hát inkább akkor a második. :) én megnéztem itt több ismerősömnek a nevét is, és annyira jellemző, amit írtak róluk, hogy ha nem saját szemmel látom, el sem hiszem. Na ezt kiveséztem rendesen. :lol:

Mostanában mindig elképedek, hogy mennyire nagyot nőttek ezek a lurkók, és milyen tüneményesek!!!!!

Most megyek, Pusz Nikó

Kép
nikóska

Marietta, nem tudom, talán Vega-mix. Átlátszó celofánszerű zacsiban van.

Kép

Kép
nán-dorka

Vicky,
merre mentek vadnyugat? adjunk lovat alád meg nyerget :lol?
biztos nekem is lennének ilyen kósza negatív gondolataim, de nyugtasson a tudat, tuti nektek is van egy babóca már készülőben, csak picit később érkezik!!!

Nán-dorka,
hatalmas lány Dorka!! aztaa!!
megpróbáltam elolvasni a születés-sztorit, de még nem találtam meg az összes folytatást!! jól eldugtad őket!! :lol:
meg elkezdtem elölről is olvasni, kicsit képbe legyek! :lol:
nem választottunk még kutyit! :lol: majd 2 hét múlva köbö elmegyünk meglátogatni a családot, akkor majd Miklós választ vagy választ minket egy kutyus :wink:
van már egy befogadott cicánk, Csipa:
Kép
itt csak ásít Csipacica... :lol: jól bírja a gyűrődést! :wink:

mindenki pihizik? 8)
én tegnap kertészkedés+nagy séta, ma főzés+bevásárlás!
még szerencse, hogy hétvége van! :wink:
de az idő nagyon tuti!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Gondolom mindenki elvezi a jo idot es azert nem jottok,legalabbis remelem :wink:

Gyuzso,
nagyon helyes Miklos fiad!!!!!!Es a cicas kep az nagyon kiraaaaaaaly!!!Akkorat nevettem rajta!Persze eloszor nem arra gondoltam,hogy asit :lol: :lol:
Mi most kezdunk epitkezni,szoval remelem,hoyg jovo ilyenkor mar nekunk is lesz cicank,kutyank,ugyanis imadjuk oket,de lakasba nem szerettunk volna.
Hat Attilam sem alussza at az ejszakat,de itt a topicban szerintem nagyon keves baba alussza at.....szerencses mamik :wink:
De mondjuk erdekes modon,Attila van,hoyg atalussza,van,hoyg csak 1-2x kel,de van,hoyg kepes 5x is.Es ahogy eszrevettem semmitol nem fugg...illetve csak o tudja :lol:
Mi kulonkoltoztunk tole 7 hos koraban,hatha akkor jobban alszik....haaaaaaaaaaat...rapszodikus.
Attila is hasfajos volt :( Tudom mirol beszelsz...es nalunk sem 3 honapig tartott....

Meri,
hat en sem akarlak elkeseriteni,de nekem kozben ugyan nott a cickom,de az igazi ugras az akkor jott el,mikor belovellt a tejci.Es a meret azota is maradt.Nekem mondjuk B kosarbol "csak" C lett,de sajna az atmerom is nott,75rol 80-85re,de remelem az visszamegy majd a fogyassal,a C maradhat :wink: :wink: :wink:
En is a dupla nevet javasonam. :wink: De en sem igazan hiszem,hoyg ezzel mas ember lesz.....

Nandorka,
huuu Dorka nagyon ugyes mar,hoyg lepeget!!!Es milyen kis cukorfalat!!!!!!!Ez a szilveszteri kep :lol: :lol: :lol:

Pinkine,
ha jol emlekszem,Matyasfoldon volt 4Dn Angyalkrisz is,de lehet,hoyg kavarom a dolgokat :lol:
Mi itt http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index.php voltunk,tobbszor is,nekunk nagyon bejott,mert sokaig vizsgaljak a babat,szakerto doki es jo felvetelek lettek Attimanorol,elveztuk a 4Dt
:wink:

Marietta,
en is vettem ilyen bio etelizesitot,en speciel a Kaisersben(van egy kulon polc,ahol mindnefele ilyen bio dolgok vannak,de az Intersparban is!),ugyanz lehet,mint amit Nandorka irt,lehet,hoyg ez ugyanaz is,mint Esztorae, atlatszo tasakban van,Natur vega-mix a neve, somentes etelizesito fuszerkeverek,250g.

Attilam epp szetszedi a szobat, a jatekaira tojik,mindennel jatszik,ami a mienk.Most pl leramolt 30 dvdt,majd ures flakonok,popsikremes tubus, es persze jo lenne a mobil,taviranyito es a vezetekek is,ha adnank :lol: Miota kuszik,meg negykezlabazik(maszni meg nem,csak hintazik ezerrel negykezlab) azota olyan jol lefoglalja magat,hoyg az csoda!!!!!!!!!Es ugy dumal,kezs vagyunk!Ko kis szotagokat mond mar :wink:

Vicky,
en teljesen megertem,hoyg nem felhotlenul jo erzes ide jonni,es olvasni...
De azert legyszi adj hirt magatokrol! :wink: :wink: Mert mi meg nagyon kivancsiak vagyunk am Rad!
Jaj de jo lesz az ut Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok holnap megyunk Attilavl kontroll vervetelre+vizelet,mert befejezte az antibiotikum szedeset,es meg kell nezni,hoyg elpusztultak e a bacik,es eltunt e a gyulladas,drukkoljatok!Mondjuk eredmeny csak napok mulva,de akkor is! :wink:
Aztan meg Husvet utanmegyunk hasi ultrahangra vele,mert szuletes utan neki nem csinaltak,van akinek csinaltak?(gondolom vannak korhazak,ahol protokoll)

Gyuzso,
sok sikert az elolrol olvasashoz :wink: Lesz mit :lol: :lol:
De igy tuti kepbe kerulsz :lol: :lol: En is anno visszaolvastam,de akkor meg nem kellett sokat :wink:

Mi lehet az eltunt Csajszikkal?Remelem mindenki jol van!

Kép

Kép
arwen07

Pinkiné! Én a Mátyásföld Klinikán voltam, de én nem igazán tudom ajánlani. Szerintem nem voltak túl kedvesek, és a nő aki csinálta az uh-ot alig szólalt meg... Én máshova mennék.

Gyuzso! Üdv köztünk!

Marietta! Nagyon csini lesz a ruhád! :wink: Én is vettem ilyen fúszerkeveréket a tescoban, és itt is a bio dolgoknál volt.

Vicky! Ilyet ne mondjál, hogy unalmas amiket írsz. Örülök, hogy tetszik az új doki!

Fodrász: egészen jól viselte annak ellenére, hogy már álmos volt.
Lakás: 15. kerületben nézünk, amit most találtunk az 65 nm, 2+1 félszoba, és teljesen felújított. Egy bibi van, hogy nem tehermentes. Holnap beszélünk a hitelügyintézővel, hogy valahogy meg lehet-e ezt oldani. :roll: És van erkély hozzá, ami családi házas övezetre néz, és tök csendes, egy csomó játszótér, és park van a közelben. :D Mondjuk az álmunk egy kertes ház, de arra most pillanatnyilag nincs keret, talán majd pár év múlva, ha ezt eladjuk. De a jelenlegi (garzon) már nagyon kicsi hármunknak.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ja, és Gyuzso! Csenge is kel még éjszaka... Minimum 2 ébredése mindig van, de van hogy 5ször.. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

sziasztok,

bocsi, nem tudtam jönni...

tegnap történt egy kis baleset..

marcit öltöztettem, h megyünk a játszira. ő ült az előszobafalon, én gugoltam, épp a cipőt adtam rá..
mikor is fogta magát és rámugrott, hátraestem, rá a kezemre, majd ő is rámesett és hátrafeszült a kezem.. fájt, de gondoltam húzódás...lementünk a játszira.. kb 1 óra múlv nagyon zsibbadt, fájt, jéghideg lett, így bevitt apósom a balesetire.. persze én montam, h bevezetek, de szerencsére nem engedte..
beértünk, röntgen..
a szalagon hajszálrepedés, inszalaghúzódás.. és nem volt keringés a kezemben... gipsz, ma kellett visszamennem a keringés miatt..
nem tökéletes, mivel az inszalag nyom valami artériát,vagy valami ilyesmi... a kezem kék-zöld lett mára, az egyik szalg megrepedt, még nem szakadt el, de csak a szentlélek tartja... szval nem mozgathatom... részleges szalakszakadás lett mára...
a keringés sem megfelelő, így ha fél órán át nem érzem a kezem azonnal visszakell mennem..
ha elszakd teljesen a szalag, akkor műtik.
ha semmi nincs, pénteken kell visszamennem...

fáj, zsibbad...5x-re dagadt a kezem,az ujjaim...
anyum du. elvitte a 2 gyereket, nem mozgathatom, mert 1 mozdulat és elszakad...

röviden ennyi, olvasok, de írni 1 ujjal elég gáz..
mert a jobb kezem ugye...

Kép
Kép
h@jni

Istenem, Hajni, ez nagyon rossz lehet! Fáj is? Kaptál vmi fájdcsillapítót? Gyógydrukkok mennek ezerrel! +++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
Épp a jobb kezed?
Még szerencse, h anyud be tud segíteni, nyilván ne msok mindent tudsz csinálni, szegénykém...

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hajni jaj ez nagyon komoly, vigyázz magadra!!

pénteken voltunk babaúszáson és Nyunyi nagyon imádta.
képzeljétek már merült is,mondta az Anita hogy nagyon ritka ez elsőre.látszik rajt hogy imádja avízet ,45 percig bent voltunk végén már remegett a szája ezért kellett kijönni :lol:

7 foga van már ,végre kint van a 4 felső ami egyszerre jött.
mindenhol feláll és persze borul is néha :shock:

Bridzsi

Kép
esztora

Gyuzso, jó, hogy írtál rólatok ennyit, jó volt olvasni. Szerintem mindenki nevelje úgy a gyerekét, ahogy jónak tartja, meg, ahogy a bébinek jó, nem hiszem, hogy itt bárki elítélné a másikat bármilyen elveket is követ. Sűrű egy évetek volt, esküvő, nászút, baba…
Nagyon édi Mica ezzel a macsekkal.

Porsiéknak gratula a kölykökhöz!!!

Fioona, merre vagy? Rég voltál. Talán a gépetek döglött be?

Vicky, nemtán Kuba? :wink: Vagy Mexikó? És ugye megosztasz velünk pár képet? Befizettétek már az utat?

Arwen, drukk a vizsgálatokhoz, remélem mostmár minden rendben lesz. Vizeletet hogy veszitek le?
Hasi uh fog. sincs, hogy nálunk csináltak-e. Kétlem. Kellene amúgy?

Ti adtok Zimafluort a babának?

Angyalkrisz, drukk az új lakáshoz! Nem is csodálom, hogy a garzont kinőttétek. Mi 4 szobás lakást nézünk, mert az elkövetkezendő pár évben nem szeretnék újra költözni, így meg elférnénk akár 4-en is.

Hajni, jaj, de sajnálom. Fáj is nagyon? Remélhetőleg nem szakad el a szalag. Még jó, hogy van segítséged.

Esztora, hét fog??? Gratula!!! Alul jött a 7.? Mi most várjuk. Nekünk is a 4 felül egyszerre jött. Nyunyi is nagyon gyorsan fejlődik!!!
Balázs is imádja a vizet, annyira édesek tudnak lenni ezek a picik!

Ragota, Adri??????
szerika

Sziasztok!

Megint csak egy gyors bekukk! Apa még mindig ittnon van szerencsére!

Nikó! Nagyon gratula!!!!!! Nagyon örülök!

Gyuzso és Mica üdv itt :-)

Voltunk valamelyik nap sétálni Porsival (hirtelen felindulásból odaugrottunk Hozzájuk míg Apa vásárolt :D ) Láttam a kutyusokat, nagyon szépségesek!!! Hát még ÁkomBákom, aki olyan óriás már! Sajnos nem készültek képek, mert mindketten kissé nyűgösek voltak.

Meri, megnézem a nevét Áronnak: Medve Áron ugyi? Megnézem a Töhötömöt is!
Úgyis a gyereked választ nevet, szóval nem Te rontod el vagy ilyesmi... Ahogy a születése napját és percét is Ő választja, úgy a nevét is. Ha hiszel az eleve elrendelésben, akkor nem foglalkozol ilyesmivel (persze én is megnéztem Csongort előre, de végül a horoszkópjában ugyanaz van, mint a nevében, szóval...)

Mi jól vagyunk, most egy kicsit megfázott, de jól viseljük. Jó nehéz a drága, nagyban triciklizünk és nagyon imádja! Próbálok képet betenni.

Mihelyst Apa megy dolgozni, többet tudok jönni!

Puszika Nektek

Kép
Kép

KépKép
KépKép
ragota

Arwen,
drukk Attinak, hogy minden rendben legyen!!!!!!!
az építkezéshez meg sok türelmet kívánunk!!!
a C-kosár azt hiszem nálunk is csak vágy marad a szoptatás végére! örülök, ha B marad belőle! :wink:
nálunk nem voltak ultrahangos vizsgálatok, amióta megszületett, de van, ajol protokollszerűen megcsinálják..
még egy kis nyugitok van, aztán ha mászik, megnyílik végképp a vilás Előtte (és aztán Nektek végetek lesz :lol: )

Hajni
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szegényke, gyógyulj, pihentesd.. még jó, hogy nagyi közel!!

Esztora,
mi is úszunk, 4 hós kortól, tök jó, hogy tetszett Nyunyinak!!!! tényleg nem szoktak elsőre merülni, micsoda kis búvár!!!
nálunk most van épp egy holtpont, szeparáció, fognövés.. mama karjában, kiscsimpiként, karúszóról meg hallani sem akar, nem is erőltetjük.. marad a pancsizás! :wink:
7 fog, 4 egyszerre! aztaa, micsoda ütem!!

Szerike,
mi nem szedünk zymafluort.. fel sem merült.. Neked doki néni ajánlotta?

Ágota,
de cuki Csongor!! kacagós kölök!! :lol:
mikor vettétek neki a triciklit? Csongor már felállt?
még csak az elejét olvastama topiknak, nem vagyok teljesen képben.. ne haragudj, ha butaságot kérdezek...!
Apa otthon! mekkora kincs is az!

Miklós nyíg, most ennyi fért az időmbe.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Hajni: remélem hamar meggyógyulsz. Nem lehet most könnyű. Csatlakozom Nán-dorkához és sok-sok gyógyenergiát küldök!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyuzso: már be is raktalak a táblába, csak még nem volt időm szerkesztgetni, de ígérem hamarosan.

Már megint olyan klassz fotókat raktatok be. Azokat mindig megnézem, még ha olvasni nincs is túl sok időm.

Nikó: rendben, de azért ugye nem szülés után fogsz szólni???

Esztora: na ugye, most milyen jó, hogy hirtelen ilyen sok fogacskája van Nyunyinak. De klassz lehetett az úszás.

Ágota: igen ez lesz a név. Mindkét név érzésből jött, nem tetszésből. Valahogy én is ezeket érzem amiket Te is írsz. Köszönöm előre is ha megnézed. Nagyon megnyugtatna.

A cickóim nekem „csak” kosárméretben nőttek, mell alatti körfogatra nem. Melltartóban alszom a doki tanácsára, és amikor reggel leveszem majd sírva fakadok, annyira fájnak. Olyan, mintha a hirtelen súlynövekedést nem bírná a bőröm. Pedig naponta krémezem, de hiába. A fájdalom ellen legalábbis nem segít.

Szerdán megyek dokihoz újra. Méhszájat néz, meg remélem uh is lesz. Már annyira várom. 2 nap és 12. hetes leszek. Olyan hihetetlen.

meriann

Hello!

Megjartuk a vervetelt,hat a fiam egy hos!En olyan de olyan buszke vagyok ra!nem sirt!A lancommal jatszott,mig a masik kezebol ver vettek(kezfejebol)....egy tunemeny!Pedig tartott vagy 5 percig mert csepegtettek neki,nem ugy,mint nekunk,nem vakummal szivjak.2 hete mikor voltunk azert sirt szegenykem,de akkor sem orditott,csak sirdogalt.De most!!!!!!!!!!!!
Megzabalom ot!
Pisi:pisigyujto zacsko:ra kell ragasztani a kukacra/puncira egy zacsit amit patikaban lehet kapni es belepipil.Hat nekunk kellett varni ra,ahoyg multkor is,de hamar lett pisi,kb 10-15 perc utan.Itattam,mint allat.
Mert ugye ejszakara nem lehet ratenni a zacsit,mert nem jo,ha nem friss a pisi,igy csak reggel tettem ra,ebredes utan,es csak ott pisilt bele vervetel utan,mikor mar ihatott teat (vizet ihatott elotte is,de azt nem issza!)
Nekunk ez mar a 3. pisigyujtesunk volt,szoval gyakorlottnak szamitok :wink:
Nagyon remelem,hoyg minden jo lezs es kiirtottuk a bacikat!
Es azt kepzeljetek el,hoyg este fel9- reggel 8ig aludt!Eyg mocc nelkul!Szoval erdekes,hoyg neha ennyit alszik egyhuzamban,neha meg 5x kel....ki erti ezt...

Meri,
jaj d ejo lenne,ha lenne Uh!Hihetetlen,hoyg mar itt tartasz!De nem most lesz a 12 hetes uh??
Cici-hat nekem a szoptatas kezdeten brutal mod feszitette a cickoimat!Olyan volt teljesen,mintha szilkon lenne!Es ko kemeny!Mondjuk nekem mar tulzasba esett,mert ugye volt 2x mellgyuszi,amit szerencsere atveszeltem orvosi dolgok nelkul (borogatas,masszirozas,rengeteg szopi stb)De nagyon tudom milyen amikor feszul a cicko!

Gyuzso,
koszi a drukkot!
Huu ne is mondd,tudom,hoyg most van meg jo vilag nekem,amig nem maszik, a kuszas meg hawaii :wink:

Ragota,
de jo,hoyg beneztel!
Csongi de nagyfius lett,kesz vagyok!!!!!Huuu ez a fekete-feher kep nagggggyyyyyon joooooooo rola!!!!
Apanak jobbulast,azert jo is,mikor otthon vannak!Nalunk is jo vilag volt,mig a mutet utan itthon pihizett :wink:
Varunk!

Szeri,
nalatok is mar a 7. fog jon?
Juj mi nagyon le vagyunk maradva...2 also foggal viritunk...
nem tudom mikorra lesz tobb... :roll:
Jaj akartam kerdezni,hogy hogy alltok a darabos kajaval?
En elgondolkodtam ezen a kerdesen.....Attilam ugye szik ezt azt,de mondjuk reszelt almat pl,de valamelyik nap kibontottam eg y8 hos babakajat es akkora darab krumplik voltak benne,hoyg :shock: :shock: Eszgette szegenykem,de aztan lattam,hoyg nem okes neki,mert hat 2 foggal csodakra nem kepes...szoval en azt gondolom,hoyg nem a kor a donto,hoyg mikor kezdi az ember komolyabban a darabosat,hanem a fog....
Szerintetek?Hisz szegenykem mit kezdenea adarabossal fog nelkul...nem?
De 7 fog az mar komoly,ezert is vagyok kivancsi,hoyg hogy haladtok a darabossal.
Hasi Uh-van,ahol gyakorlat csinalni,de amugy szerintem nem.De van,ahol csipo uh is van,meg koponya.na a Szt Imreben egyik sem volt.Mi most azert megyunk,mert ugye volt baci a pipiben,aztan megnezik,hoyg minden okes e(nagyon remelem!)
Zymafluor?Azmegmi? :lol:

Esztora,
hat en csak amulok Nyunyin!!!!!7 fog???WOW!Nagyon ugyes srac!!!!!!Es az uszassal is!
nekem is ajanlottak,mert,hoyg Attim rak (mint Nyunyi ugye :wink: ) es,hgoyg a vizjegyuek nagyon birjak a vizet :wink: Mondjuk furcsinel latjuk :lol: Bar az elso hetekben nem hittem volna,hoyg lesz olyan,hoyg nem uvolti vegig :lol:

Hajni,
szegenykem!!!JObbulast!Tenyleg szerencse,hoyg Anyud tud segiteni!!Pihenj sokat!

Angyalkrisz,
drukk a lakaskereseshez,illetve,hoyg meg lehessen oldani ezt a hitel dolgot :wink:

Fionaval mi lehet?Adri?Es a tobbiek????
Na megyek tornazom mig Attilam alszik.....

Kép

Kép
arwen07

Nyunyiinak 3 fog lent 4 fönt az arány
ma lezúzta az orrát :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

na az előbb Nyunyi megunta a netet most meg már alszik

Arwen Attila tényleg hős.nagyon ügyes remélem jó híreket kaptok!!
Ágota Csingi nagyon édes micsoda kockás inge van.Nyunyi is kapott de Anyukája lusta kivasalni :oops: :lol:
Gyuzso ez a fotó nagyon jó.én se gondoltam volna hogy ásít a cicátok

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Először is Hajni! Vigyázz ám magadra nagyon! :roll: :roll: Remélem hamar rendbe jön a kezed. Még szerencse, hogy anyukád tud segíteni. :wink: :wink:

Arwen, gondoltam ám rátok, nagyon ügyi a fiúcska :):) Nekem ma reggel cukormérésnél vettek vért ujjhegyből és én bizony felszisszentem. :roll: :roll: A fiad hozzám képest egy hős :)

Gyuzso, nagyon jó ez a cicafarok húzó kép :) Nálunk is van macska, már előre féltem is a fiatal úrtól :)

Esztora, 7 fog? :shock: :shock: Azt a meg a mindenségit :)

Ágota, hogy megnőtt ez a srác :) Kár, hogy amikor kiszaladtatok nem találkoztunk.:cry: :cry: Egyszer hozzánk is ellátogathatnátok, akár Porsiékkal kart-kartba öltve. :)

Mi voltunk ma megint diabetes rendelésen, de 3 hétig nem kell menni. A 6 hetes cukorpanel nagyon szuperul értékhatáron belül van és a reggeli cukrom is jó lett. Így elővigyázatosságból tartjuk a diétát, de ahogy a nővérke fogalmazott, néha süti tekintetében - ilyen szuper cukor értékek mellett - "elkurvulhatok" :):):):) Úgyhogy hétvégén csinálhatok tiramisut :), ehetek káposztás tésztát meg hasonlók. Persze, mértékkel.

Meri, akkor én szerencsés vagyok, mert nekem sosem fájt ennyire a cicim. Ha nem lenne óriás hasam :) még simán aludnék hason tőlük :) Napközben itthon - valószínüleg nem helyes - de én simán melltartó nélkül flangálok, csak akkor veszem fel, ha megyünk el valahova.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Esztora, gratula a 7 foghoz és az uszihoz!
Mit csináltatok még uszin? Pont gondolkodtam, miylen lenne, ha most kezdenénk az uszit. Hát most kiderülhet, ha Te elmeséled.

Ágota, nagyon aranyos Csongi baba! És tényleg sokat változott, nagyfiúsodott. És h már tricikli??? Milyen?

Arwen, drukk az eredményekhez! Atti nagyon ügyes!!!

Gyuzso, édes együtt a cica és Mica! :wink: Ásít?

Meri, de jó, h 12 hetes vagy mindjárt! H szalad az idő!!!!
A bőröd fáj, biztosan? Nem lehet ezzel vmit csinálni? Nekem is érzékenyek voltak, de azt hiszem, inkább belül.

Vettem pár cuccot Dorónak, és az eladó lánytól megtudtam, h átlapolós szoknyának hívják, amit kérdezgettem itt is Tőletek. De jellemző, h fiús topik vagyunk, nem igazán keltett nagy érdeklődést, h van olyan szoknya, ami amúgy nadrág. Látszik, h nem húzogattátok még ünnepi alkalmakon a lányka csini ruháját kétpercenként le, h ne csak a harisnyáját lehessen megcsodálni. :D

Kép

Kép
nán-dorka

"Ma voltunk könyvtárban és megismerkedtünk egy lánnyal és egy macival. A lány nagyobb volt nálam, a maci körülbelül akkora, mint én." :)

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

áááááááááááá írtam egy csomót és eltűnt... :evil: :evil: :x :roll: :?

Akkor rövidítek...már nincs erőm elölről kezdeni.. :oops: :roll:

Niko!

halk gratula!!!! :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Nán-Dorka!

Nagyon édi Dorka a macival!
Átlapolós szoknya,na akkor rosszul tippeltem a nadrágszoknyával...bár így belegondolva az tényleg más.:D

Gyuzso!

Üdv a topikban,jó hogy jöttél!:)

Mica nagyon helyes kissrác, és a macsek is édi,hogy így tűri a dolgokat.:D

Esztora!

Szupi lehet az úszás...kár hogy nálunk nincs ilyen lehetőség...

Kismamik nagyon csinik!:)

Meri!

Akkor már te is kisfiút érzel?

A návválasztásban Ágotával értek egyet...
Samu is azért lett Samu mert ő akarta...csak nem rég jöttem rá,hogy igazából én a Danit szerettem,volna,de Samci akarata volt az erősebb.:D

Hajni!

Jaj,ez nagyon rosszul hangzik!Remélem nem kell műteni!!!

Mindenkinek puszi, én továbbra is festek...falat is és játéktárolót is.:)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi,
szuperek a képek!!! Samu meg igazi Samus!!!
macseknek muszáj bírni a gyűrődést! :wink: mondjuk folyamatosan a pocakomon dorombolt folyamatosan, biztos voltam benne, hogy jól meglesznek, ha kiköltözik az Ifiúr!!

Doró, de drága!! :lol: :lol: átlapolós gatyesz nagyon menő lehet ám!!! könyvtárban voltatok? és mit vett ki doró olvasni??? :lol:

Meri,
szegényke!! még ötletem sincs, mivel tudnál javítani az állapoton..
nekem nagyon száraz a bőröm, de mióta Micával fürdöm a hidrophiles fürcsikrémmel, sokkal jobb!! esetleg próbáld ki!! hátha! :wink:

Pinkiné,
de jóóóóóóóóóóóó!! hajrá sütik!!! :lol:

mi szokásos szopis éjszakán és koránkelésen vagyunk túl, így Mica már alszik.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Arwen
Atti nagyon ügyes volt!!
le a kalappal!!!!
ezt reggel elfelejtettem... :oops:

Többiek???

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Köszi csajok az ízesítős infókat. :D Reggel sikerült vennem itt nálunk a kaiserban. Barátnőm nagyon örült neki. Ti mindent ízesítetek ezzel? Vagy csaka husilevest? Vagy a többi kajcsit is hogy jobb íze legyen?? :roll:

Mi jól vagyunk. Bébi ezerrel mocorog. Én még nem vagyok túl a cukorterhelésen,a dokim azt mondta a 26-ik héten menjek. Jó az még olyankor is nem? mert Ő azt mondja hogy a 24-28-ik hét között kell és ekkor a legjobb. Csak tudja nem? :roll: :D

Hajni!

Mielöbbi jobbulást kívánok!!

Gyuzso!

Jó volt olvasni a beszámolóidat. :wink:

Meri!

Igen már nagyon izgulok az esküvő miatt. Szeretnék már túlleni rajta!

NAgyon édesek a gyerkőcök!!!! :D
csipcsab

Engem a védőnő 3szor is szúrkált cukor ügyben nem szerettem...
pedig a terheléses volt 4.9...

én minden zöldséges ételbe teszek ebből a keverékből,ma krumpli-volt cukkinivel Nyunyi betömte

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?