Hello!
Megjartuk a vervetelt,hat a fiam egy hos!En olyan de olyan buszke vagyok ra!nem sirt!A lancommal jatszott,mig a masik kezebol ver vettek(kezfejebol)....egy tunemeny!Pedig tartott vagy 5 percig mert csepegtettek neki,nem ugy,mint nekunk,nem vakummal szivjak.2 hete mikor voltunk azert sirt szegenykem,de akkor sem orditott,csak sirdogalt.De most!!!!!!!!!!!!
Megzabalom ot!
Pisi:pisigyujto zacsko:ra kell ragasztani a kukacra/puncira egy zacsit amit patikaban lehet kapni es belepipil.Hat nekunk kellett varni ra,ahoyg multkor is,de hamar lett pisi,kb 10-15 perc utan.Itattam,mint allat.
Mert ugye ejszakara nem lehet ratenni a zacsit,mert nem jo,ha nem friss a pisi,igy csak reggel tettem ra,ebredes utan,es csak ott pisilt bele vervetel utan,mikor mar ihatott teat (vizet ihatott elotte is,de azt nem issza!)
Nekunk ez mar a 3. pisigyujtesunk volt,szoval gyakorlottnak szamitok
Nagyon remelem,hoyg minden jo lezs es kiirtottuk a bacikat!
Es azt kepzeljetek el,hoyg este fel9- reggel 8ig aludt!Eyg mocc nelkul!Szoval erdekes,hoyg neha ennyit alszik egyhuzamban,neha meg 5x kel....ki erti ezt...
Meri,
jaj d ejo lenne,ha lenne Uh!Hihetetlen,hoyg mar itt tartasz!De nem most lesz a 12 hetes uh??
Cici-hat nekem a szoptatas kezdeten brutal mod feszitette a cickoimat!Olyan volt teljesen,mintha szilkon lenne!Es ko kemeny!Mondjuk nekem mar tulzasba esett,mert ugye volt 2x mellgyuszi,amit szerencsere atveszeltem orvosi dolgok nelkul (borogatas,masszirozas,rengeteg szopi stb)De nagyon tudom milyen amikor feszul a cicko!
Gyuzso,
koszi a drukkot!
Huu ne is mondd,tudom,hoyg most van meg jo vilag nekem,amig nem maszik, a kuszas meg hawaii
Ragota,
de jo,hoyg beneztel!
Csongi de nagyfius lett,kesz vagyok!!!!!Huuu ez a fekete-feher kep nagggggyyyyyon joooooooo rola!!!!
Apanak jobbulast,azert jo is,mikor otthon vannak!Nalunk is jo vilag volt,mig a mutet utan itthon pihizett
Varunk!
Szeri,
nalatok is mar a 7. fog jon?
Juj mi nagyon le vagyunk maradva...2 also foggal viritunk...
nem tudom mikorra lesz tobb...
Jaj akartam kerdezni,hogy hogy alltok a darabos kajaval?
En elgondolkodtam ezen a kerdesen.....Attilam ugye szik ezt azt,de mondjuk reszelt almat pl,de valamelyik nap kibontottam eg y8 hos babakajat es akkora darab krumplik voltak benne,hoyg
Eszgette szegenykem,de aztan lattam,hoyg nem okes neki,mert hat 2 foggal csodakra nem kepes...szoval en azt gondolom,hoyg nem a kor a donto,hoyg mikor kezdi az ember komolyabban a darabosat,hanem a fog....
Szerintetek?Hisz szegenykem mit kezdenea adarabossal fog nelkul...nem?
De 7 fog az mar komoly,ezert is vagyok kivancsi,hoyg hogy haladtok a darabossal.
Hasi Uh-van,ahol gyakorlat csinalni,de amugy szerintem nem.De van,ahol csipo uh is van,meg koponya.na a Szt Imreben egyik sem volt.Mi most azert megyunk,mert ugye volt baci a pipiben,aztan megnezik,hoyg minden okes e(nagyon remelem!)
Zymafluor?Azmegmi?
Esztora,
hat en csak amulok Nyunyin!!!!!7 fog???WOW!Nagyon ugyes srac!!!!!!Es az uszassal is!
nekem is ajanlottak,mert,hoyg Attim rak (mint Nyunyi ugye
) es,hgoyg a vizjegyuek nagyon birjak a vizet
Mondjuk furcsinel latjuk
Bar az elso hetekben nem hittem volna,hoyg lesz olyan,hoyg nem uvolti vegig
Hajni,
szegenykem!!!JObbulast!Tenyleg szerencse,hoyg Anyud tud segiteni!!Pihenj sokat!
Angyalkrisz,
drukk a lakaskereseshez,illetve,hoyg meg lehessen oldani ezt a hitel dolgot
Fionaval mi lehet?Adri?Es a tobbiek????
Na megyek tornazom mig Attilam alszik.....