Gab!
Átolvastam megint Meske szövegeit: annyira édesek!!!!!
Oriandy! Szuper Dani alkotása. Ezen felbuzdulva régi tekercses, rossz sütőpapirt tettem a hűtőre és arra rajzolt Beni. Nagyon élvezte. Érdekes, hogy a bal kezében fogja acerkát-no de sok idő van még a végleges kezességig.
Drukk megy!!!!!
Viera! Ez komoly, hogy Nonó fel tudja venni a bugyiját???
Beni még semmit, sőt a zokniját is tanitom neki, de nem igazán mélyül el e tudományokban. Emeli a kezét ha levszem a felsőt, dugja alábát a nadrágba, húzná fel a sapkát, de ugye nem találja el!!!
Bár egy hónap van köztük, ebben a korban, ahogy észelelem még nagyon sokat számit. Majdnem mindenki idősebb nálunk, így mindig úgy érzem lemaradunk, aztán amikor mi is elérünk oda, Beni is csinálja a dolgokat szépen. Azért jó, hogy leirjátok, mert így tudom, várom, édes örömteli reménnyel mi következik. A favorit most
Kimike fiának: süt a napos mondata!!!!!
Tök jó ez a talpas pizsi, nekünk is ilyenek vannak, nagyon szeretem.
Megnézed majd nekem a merz-es köröm, bőr, haj csodaszer nevét? köszi
Pizsi!!Csajok, ha sima pizsit adtok a babára és zsákot nem, adtok zoknit éjszakára???
Ex! Bocs: 12 és 17 csepp fenistil.
Ügyi vagy vizsga ügyben!!!!!
Nancsa! Boldog szülinapot!!!
Szép csokrot kaptál nagyon.
Veráska, irj magatokról, hogy vagytok?
Colett!!!Ügyi vagy Te is vizsga ügyben!
Vicky! Visszajelöltelek. Éljen az alvás!!!!Éjjeli fény okos megoldás!Édes a fiú!(mostanában beleszerettem ebbe a szinbe-sapka, a múlkor ilyen harisnya és top felső volt rajtam, meg ilyen szemhéjfesték-melóban közölték, hogy mi van pisztáciafagyinak öltöztem? És hogy el is nyalogatnak majd otthon?
Bálintnak nagyon jóláll a mély barna szemeihez!!!!
Wawel!Üdv! Szelektiv a memeóriám, emlékszem ketten irtátok, hogy el szeretnétek választani a babát, nem emlékszem:neked sikerült Kornélt anyukád ottlétekor? Hogyan, mi van most?A végén leirom a rólunk cimszó alatt miért kérdem. Úgy emlékszem a taliról Te is az a fajta alkat vagy , aki belefogytál a szoptatásba-irigyellek, én meg még most is csak hizok.
ÓÓÓÓ,
Meteor! Annyira sajnálom. Tarts ki!!!!!És ne hagyd magad!!!!!
Ha ez vigasztal mi is mindig a hülye pénzen veszünk össze, mert én nem kapcsolom le a villanyt-fogalmam sincs 1 óra 40 es izzó a kislámpában mennyi áramot fogyaszt, és nem tudok spórolni. Könyörgöm még csak turis meg kinaji ruhát sem veszek, tiszta ciki, hogy 5-6 éves göncökben járok.
Nem nem tudok spórolni, hanem ennyire drága lett az élet, ennyire szar ezek szerint mindenkinek.
Szerintem is tanulj csak és élezd!!!!Egyszer megtérül, hidd el!!!!!!!!
Juca! Mi is állandóan számolunk, de ha megveszülünk sem lehet pl. e hónapban 228 ezret kiadni a 150-180-ból, diákhitel, papa segitséggel. Nem csoda hogy fezsült vagy, de pl. nagyon nem kéne kismamiként ezen rágódni, attól ugyanis több nem lesz.
Uszibajnok baba a papájára üt?
Alziza ez annyira gáz helyzet!!!Szegénykék! És ráadásul a pertől senki sem kap vissza egésszéget, legfeljebb kártéritést. De igen is derüljön ki az igazság!!!!
Tandika! Mit csináltál eddig? Most?Megy a bolt?
Preni! Én két táskát is megszavazok neked!!!!!
Jujujujj!!!Szegény Peti! Jobban van a szája, feje, foga?Na, ezért alszik Beni is, mint anno Blani 3 évig kiságyban!!!!!
Peti bábszinházat zár!!!!!Mint porondmester!
Méz! Mi vaaaaaaan?????
Gab! Apa összerakta a gépet?
Rólunk:
Viera! Igazad volt! Kedden a doki Blaninál virusos torokgyuszit, Beninél tiszta tüdővel és garattal, enyhe takonykórt és min. köhögést állapitott meg.
Tényállás: Blani 5. napja lázas, 39,6-39,9!!!!!Nurofen+rubufen+hűtőfürdő váltva. Tegnap már picit köhögött is, de 4 napig nem evett, fogyott 1 kilót és dűl-burul a gyerek. Péntek délelőttre Beni is belázasodott. Neki(életében most először lázas) csak 38,4 volt.
Ma jobban voltak, kimentünk pacikat simizni stb. Egy óra után Beni orditott-apa hazavitte, majd fél óra múlva szólt Blani, hogy rosszul van, rázza a hideg. 37,7 volt itthon, de zokokva remegett-2 percen belül felment 39,9re.
Közben a héten 3x vérzett az orra, 1x hányt-mint kiderült az éhgyonorra gyógyszertől meg a véletlen hajnalban ivott szúrós viztől. Tök vastagon lepedékes a nyelve, tegnapra lehámlott a talpa, fáj a torka. Beütöttem a tüneteket a keresőbe-kiadta hogy
skarlát!!!!!!1 éve volt skarlátos, és apa is elkapta de nagyon csúnyán. Na telcsi a dokinak, nincs a városban-irány az ügyelet. Ott pisiellenőrzés, negatív,(ekkora lát ilyen sokáig, felős légúti tünetek nélkül, biztos hólyag, vagy vese, ---de nem)
tiszta tüdő, majdnem ép torok, ám lentebb garatilag iszonyú piros. Skarlátgyanú, de nagyon elkentenés enyhe formája, vagy nem az. Augmentin!!!!
Beninek is!!!!Csak kevesebb!!!Szépen bemasiroztak a bacik a meg a virusok egyik tesből a másikba-és most mind a két gyerekben kaszinóznak.
Mondtam a drnőnek, hogy szerintem csak a múlt heti 18 hós oltástól lázas, a kicsi, de azt mondta, mivel látja, hogy olyan testvérek akik nyalakodnak, ölelkeznek-tuti, hogy Beni is bekapta.-ja, így az a biztos, ha ő is azt kap!!!!!
Szegény Blani olyan elesett, ráadásul 5 dogát irtak a héten, az egész szünetben tanulhatunk, pótolhatunk. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Ujjszopás: Néhány hete irtam, hogy Beni nagyon elkezdte nappal is szopizni az ujját. Ma egyik barátnőm rákérdezett és ámulattal mondtam, hogy már egyáltalán nem csinálja, de talán már 1,5 hete sem, és észre sem vettem, csak ma szembesültem a dologgal!!!!!Akkor tuti, hogy a szemfoga volt, most már a felsőn ugyanis koccan a kanál, bár még csak a csücske van kint!!!!
Ellenben-
szopizás!!!: Gyakorlatilag ott tartunk, hogy a néhány hónapja már csak napi 1x szopizó fiam, mára az egyik testrészének tekint és olykor 10 x is szopizik! De csak nappal!
De bevallom ez nekem már terhes. Jó, megértem, hogy most beteg, szemrebbenés nélkül fekszem is le neki, mint kocamalac a sok csecsszopójának-de a múlt héten?
És hiába mondom neki, hogy nincs,a cici alszik, kifogyott, addig sir, hisztizik, kiveszi, mig megtör. Szó szerint használ a gyerek.Elválasztani nem akarom, de jó volna ha visszaállna napi 1-re!
Remélem, ha meggyógyul és bejön a jó idő, a napi program, a sok inger feledteti vele a cicit és leköti magát. Mert egyébként nagyon jól leköti magát mással, ma is-míg a más hasonkorúak óvatjával szemlélték a lovakat, ő azon sebtiben ment oda, simizte, benyúlt az orrába, hihetelen mennyire oroszlán tényleg!
Szép vasánapot lányok!