Új privát üzeneted érkezett!

Miért ír 3/4 ötöt, amikor 1 órával később van?

KépKép

KépKép
lnd

én már ettem csipőset és nem volt belőle emmmi gáz.

KépKép

KépKép
lnd

lnd: sztem nem gond ha 1 napig kevesebbet eszik

Én nem büfiztetek éjjel, nem tudom mi történik, megvallom. Párszor ébredtem arra, hogy kissé fuldoklik meg nyeldekel, olyankor sutty felkapom és várok, általában büfizik. Ha ilyen nem törétnik én alszom.

Várom, hogy Zs. is adjon ki hangokat, eddig eléggé néma üzemmódban nyomja a mosolyokat és azt is nagyon beosztóan. általában alszik v . szopizik meg most már a cumizás is program lett neki. Ja! Hajnalban nem fogadta el, csak a cicc volt jó :).

Sztem lehet enni csipőset bár én nem kedvelem.

TEjallergia: sztem Zs is az, mióta nem iszom tejet/kakaót azóta nem puzik annyit, de még mindig kiütéses az egész feje. Lehet sajtot meg vajat sem szabadna ennem és elmúlna az is. Csak hát akkor végképp nem ehetek semmit, max zöldséget megy gyümit, attól meg éhenhalok.

Anyatej: úgy tudom hűtőben 2 napig leet tárolni, kedd elég messze van, nem? Vagy fagyiznád?

Kép
Kép
normajeane

Norma, a gyűjtős, ha nincs felbontva, sima hűtőben 14 napig jó!Az igazi anyatej max 2 napig.
Vendég

Ind: lehet, hogy a te Majád is kezd átállni a ritkább evésekre,nem??

Marcsi: boldog 2 hónapot Ádámkának:) Édes ahogy ki van terülve. Mitől fénylik ennyire a pofija? Kened vmivel vagy csak a fény csinálja?

Hmm..lehet, hogy megkockáztatom akkor a csípőset....

bingii

Éjjel Marcell is hason alszik, de ha büfiznie kell ahhoz ez nem elég, muszáj felvenni. A bukás kijön, de ha csak levegő, ahhoz muszáj felvenni. Én ezért nem szeretek fekve szoptatni, mert ha bealszok akkor bukik egyet és tocsogunk mind a ketten a lutyóba... :( vagy nem alszok be, de akkor fel kell ülni és felcincálni őt is és ez macerásabb és kényelmetlen, mintha ott van az ölembe. Ha fekve vagyunk, akkor max az ürített cicit adom oda neki, de ez se túl jó, mert akor is érzem, hogy egy idő után belövell és a másikból meg folyik a fejére a tej, úgy hogy ilyenkor egy pelus a másik mellemen, amit fognom kell + fülelek is, mert ha hallom h sokat nyel, akkor felülés és büfi. Ezért ezt max reggel csinálom, ha még nincs erőm felkelni, de valamivel be kell fogni a kis száját.

Bingii: babája válogatja, hogy bírja e a csípőset, majd meglátod...

Kép
Kép
Kép
konkri

Norma,
csak nem Te is vega vagy? :wink:(Csak mert a húst nem említetted)
Tegnap írtam egy lll-es védőnéninek, a zöld kakával kapcs. említette a tejtermékeket, de a savanyított tejtermékek nem kavarnak be, mondjuk én sajna nem szeretem, de kakaót, tejeskávét annál inkább!

Nem is tudtam, hogy a gyűjtős tej ilyen sokáig eláll
:roll:

Tök furi, hogy minden szopis baba variál mostanság. Vagy nem akar enni, vagy tök ritkán :shock:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

koszi Bingi
Nem kenytem be semmivel,vakutol fenylik a pofija
Kép

Kép

Kép
marcsitita

Marina: lehet, hogy rosszul értelmezem amit írtál, de a zöldes kaki attól van ha sok tejet, tej terméket fogyasztunk? Csak mert van, hogy zöldet kakilunk, aztán meg ismét az arany színűt és nem tudtam, hogy mitől van...

Amúgy meg szerintem ugye nagyjából egykorúak a babáink és kezdenek átállni a ritkább evésre, ezért variálhatnak...nem lehet?

Konkri: ajajj, akkor lehet, hogy inkább nem vállalom be....amúgy meg tatár beafsteak-et is úúúúúúúúúúúúúgy ennék de hát gondolom az is felejtős.

bingii

Marina: nem vagyok vega, de nem szeretem a húst igazán. Mondjuk heti 1x bőven elég nekem, ha választani lehet inkább főzelék v. tésztás kaja. Olyan, hogy felvágott, na neeeem. A szép sonkát szeretem, csak hát az igen drága, nem veszünk sokszor. Sajna a sajt is drága, azt sokszor veszünk és sokfélét.

Mi még mindig napi 7-9x szopizunk, sztem azért mert egyszerre nem eszik sokat. Úgyhogy ez sztem nálunk maradni fog, 3,5 hós korától szeretném elkezdeni a hozzátápit ha ő is beleegyezik és taáln majd pár hét alatt lejjebb megy a szopi is.

Attól, hogy pasztőrözik a tejcit, féltartóssá válik ezek szerint.

Kép
Kép
normajeane

Bingi,
nekem tegnap írta a védőnéni, (mert a sztrájk miatt írtam neki),hogy lehet zöld szopis teától, vagy tejtermékektől, vagy attól hogy sok elsőtejet szív, tudod ami szopi elején jön, mert az laktózban gazdagabb. Nekünk pár napja zöld a kaki, előtte pöttyös volt az arca, akkor felére csökkentettem a tehéntejet amit ittam, pöttyök elmúltak, de akkor még sárga volt a kaka. Most olyan 3és fél deci tejet iszok, ezt nem akaródzik elhagyni. Szopis teát abbahagytam. Szóval pár dolog miatt lehet zöld :shock:

Marcsi szépek vagytok :) Nem árulod el mi az a pikk?

Kép
marina74

Sziasztok! :)

Noéminek is ragyás az egész feje. Ezekszerint a tej lehet a ludas ezügyben?? :(
Én imádom, mindennap eszek cornflakes-t.. képtelen vagyok lemondani róla. 8)
Amúgy melegben jobban látszanak a ragyák, ha hűvősebb van, vagy levegőzünk, akkor szinte teljesen eltűnik! :shock:

Noi is sokszor visszabukik egy csomót, néha az az érzésem, hogy az egészet :? Marhára tud idegesíteni..

Norma :)
Mivel kb ugyanannyi korkülönbség van a kölkeceink közt, Téged szeretnélek megkérdezni, hogy Nálatok hogy van az esti program? Vacsi, fürcsi...
Én egyedül vagyok minden este, Boti 6 körül szokott vacsizni. Ezért a Nőcit próbálom előtte megetetni - ha elfogadja - aztán Boti vacsi fürcsi, fekvés. 9-kor meg ébresztem mindig a Nőcit fürdeni. Magától fogalmam sincs meddig aludna, de sztem túl késő lenne a fürdéshez.

Kép
Kép
zituska28

Csak 1 másodpercre jöttem, húzok aludni...

Lnd: Mi már hetek óta így eszünk, ahogy Te írtad. Reggel 9, délután 1, majd 5 óra majd fürcsi után, aztán ágyikó, hajnal 5kor kel először, kaja, vissza ágyikó és reggel 9...

Én egytől rettenetesen félek: Az óraátállítástól. Remélem nem fogja össze vissza kavarni szegénykémet. Valami tipp a kivédésére???

Jó éjt!!!!!!!!!!!!

Ja csípő UH-nk tökéletes!!! :D

Kép
Kép
sleepin

Zitus: ppont ma volt az első estém, hogy nem volt senki velünk igy kipróbálhattam elméletemet a hogyan boldoguljunk egyszerre két gyerekkel tranzakcióban. Nekem bejött az alábbi egyedül is : fél 7-kor vacsizik a család (most én) meg a nagyobb gyerek, a kicsi csinál amit épp csinál. 7-kor először a kicsit fürdetem meg, felöltöztetem, addig a nagyobb játszik meg nyavalyog, kicsit lerakom nézelődős székbe a fürdőbe, nagyot be a kádba, kicsit mellre. Kicsi elalszik, lerak aludni ágyikóba, naggyal játszik, fürdet, vacsiztat és lerak. És nálunk praktikus és spórolós megoldás, hogy a kicsi kiskádban fürdik és azt beleboritom a nagykádba és ahhoz engedek a nagyobbnak még vizet.

Ma a cumikát ünnepélyesen kidobtuk a kukába, mivel lyukak lettek rajta, úgy elöregedett. Most cumi nélkül aludt el Boti. Kérdezgette, mindig válaszoltam, hogy hát a cumi megöregedett és olyan beteg lett, hogy ki kellett dobni a kukába. Mondtam, hogy a maci reméljük jobban birja a strapát és nem döglik meg :), gyorsan hozzábújt :). Jó lenne ha nem akarná elvenni Zsombiét és elhagyná ily módon.

Kiváncsi vagoyk , hogy Zsombinak milyen csipőszűrése lesz! Csak nézek miket irtok, hogy UH. Tudjátok mi volt Botinál anno? Bementünk, pelusra le, doki ránéz, kb 3 mp-ig vizsgál egy lábtekeréssel, és jöhet a köv. páciens, minden okés. Ennyi. Semmi UH v. bármi.

Kép
Kép
normajeane

Marina: köszi az infót. Nem semmi, hogy az anyatej miket produkál azért. Mindenesetre megnyugtat, hogy nem vmi betegség miatt zöld...

zituska: Azok a pöttyök amiket te írsz szerintem lehet, hogy attól vannak, hogy melege van a gyereknek.Nem lehet? Gyanús, hogy kint a levegőn elmúlnak...Maja is bepöttyösödik ha melege van...igaz neki akkor a mellkasa szokott de az is gyorsan elmúlik ha kitakarom vagy kicsit lazábbra veszem az öltözékét.

Sleepin: nagyon tökéletes nálatok minden!!! Gratulálok! :)

bingii

Kép Kép Kép Kép

csatolok pár képet, egy helyes tokásat, egy vigyorgó tűzoltósat (nem vörös a haja, csak tiszta koszmó volt :lol: :lol: ) egy tigriseset (nem méhecske ahogy 100-ból 98-an hiszik, se nem párduc :shock: ahogy anyukám :lol: ) valamint egy 6.heti fejemelgetőset. egyébként úgy néz ki mint a tigrisesen,csak nem tú fotogén, mint az anyja. nem baj majd segít a photoshop.
ndombi

az én bubámnak is zöld a kakija,de 90 ml tejet kap egy nap. szerinetm normális a zöld. amióta totál kiiktattam a tejtermékeket majdnem 0 a hasfájás. durva,hogy a 90 ml-nél is emnnyit számít.
ndombi

dorci ma elég nyűgi és jönnek babnézőbe :?
ndombi

Ndombi, szép kiscsaj!

Sleepin, grat!

Nálunk már egy hete az van, hogy evés 21-kor, kelés 7-kor vagy félnyolckor!!!!!!!!!!!!Aztán kaja, 10 perc, mjd alvás 11-ig!!!!!!! :lol:
Végre tudok tanulni....
Vendég

Marina pikk-ojtas
Ezt nagyon csipem,o nezelodik eveskozben,en meg vigyem az uveget a feje utan. :lol:
Ndombi,nagyon ari a kistigris.
Ugye nekem is lehet majd kislanyom.

Kép

Kép
marcsitita

Azert meg van has :( Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Pöttyök: a tejkiütések a melegben kipirosodnak és a hidegben eltűnnek...
Hasfájás: nekem is mondta a dokinő, hogy kevesebb tejterméket egyek, mert attól is fáj a gyerek hasa + koffeintől is.

Bingii: próbáld ki a kínait nyugodtan aztán majd meglátod. Ha fáj a hasa, akkor adj neki teát, vagy gripe watert... De szerintem nem lesz gáz.

Kép
Kép
Kép
konkri

Szisztok, csak benézek, fáradt vagyok, bár jobb a helyzet nálunk is. Mostanában alszunk este9-től hajnali2-ig. Ez is valami , de olyan irigy vagyon bingiire, meg lafira. Na nem baj, majd nekünk is lesz így.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ügyes vagy! :)
Nekem így nem menne, mert míg Boti fürdik, nem tudom Noncsit megszoptatni (egyrészt legalább félóráig szopizik, másrészt a fürdőszobában nem tudok szoptatni, Botit meg nem hagyhatom egyedül) :(
Meg Noémi legkésőbb 6-kor éhen akar halni, az meg még korán van a fürcsihez. (ehh, hogy ezek a kölkök nem veszik figyelembe anya napi időbeosztását! :roll: :lol: )
Így nekünk most marad az ébresztős módszer. :?

Sleepin :)
Botit soha nem zavarta meg az óraátállítás!
Kíváncsi leszek, Noncsi hogy viseli majd...
Mivel most előre állítjuk, megpróbálom az egyik evést - pl fürcsi előttit - 1 órával hamarabbra tenni. Így a többi igazodni fog hozzá - elvileg 8)

Kép
Kép
zituska28

Zitus: nálunk a pancsi fél óra simán megvan, játszik/unk. nekünk van bent budi én annak a tetején ülve szoptattam, de a földre leülsz párnára, ott is tudsz. Mondjuk fél óra elég sok, nekem mázlim volt, 10 perc után bealudt totál és le tudtam tenni. Majd kialakul nektek is, hogy egyszerre tudjanak fürdeni, azért az kényelmesebb mindenkinek.

Boti ma nagyon nyűgös.

Ja, király vagyok, simán lementem a hapsikákkal a boltba :), még szerencse hogy a nagyon szükségeseket az éjjel-nappaliban is árulják.

Kép
Kép
normajeane

Van segítségemKép :lol: :lol:

Kép
marina74

Leharapná a fejem, ha megtudná, hogy felraktam ezt a képet, tiszta pasi :D

Nekem sem esett le, hogy 15-e van, elküldtem a nagyfiam a patikába :) Kicccsit egybefolynak a napok mostanság.
Tegnap kikölcsönöztünk egy mérleget a max. 130 amit eszik, de akkor marha éhes volt, séta után :wink:

Valahogy meg kéne tanulni cucusüvegből enni, heti egyszer el akarok menni kondizni. Attól csak nem lenne cumizavaros. :roll:

Kép
marina74

Sziasztok!

Eltűntünk egy időre (okkal), elég hosszadalmas is volt visszolvasni benneteket :D

Szóval sikerült elkapnia az egész családnak valamelyik hányás-hasmenős vírust. Komolyan mondom ez olyan (úgy terjed) mint az ebola. Átesett rajta az egész családom: unokahúgaim, tesóm, férje, anyukám, apukám és aztán sajnos az egyik szombati napon én, majd a férjem (igazából nem is érintkeztünk). Engem iszonyúan levett a lábamról, 1,5 napig fél óránként hánytam (plusz klotyóra jártam), ha csak egy korty vízet megittam, kihánytam. Szoptatni nem bírtam, úgyhogy fejtem ezerrel. A nővérem és anyukám (hála nekik) elvitték tőlem Ajsát (majdnem belehaltam, annyira rossz volt) és a lefejt tejet kapta. Közben azon rettegtem, hogy Ajsa el ne kapja. A lázam felment 39fokra. És Hála az Égnek Ajsa nem kapta el!!! Nem tudom hány évet öregedtem azon a héten, amíg minden egyes nap azon izgultam/izgultunk Ajsa el ne kapja. Ja, persze a tejem egy időre elment, mivel semmi nem maradt meg bennem, úgyhogy vasárnap rohangáltak tápszerért. De csak egy etetést kellett helyettesíteni, mert kitartóan próbáltam inni és visszajött a tej :) Szóval túl vagyunk rajta, valószínüleg az anyatej óvta meg Ajsát, mivel én azonnal elkezdtem termelni az ellenanyagot (doki mondta is, hogy azért csodálatos dolog a természet) Anyukám és tesóm nélkül nem is tudom mit kezdtem volna. még éjszaka is ők voltak Ajsával, kicsit "túl" is szeretgettük :)

KépKép
lorcsi

Na, de gratulálok minden hófordulós babának. Hunornak, Milánnak a 3 hóhoz különösen, az aztán már igazán szép kor :D
Gyönyörűek a babák. Annyit nőtt, változott mindenki. :) Mi is már nagyok vagyunk, hihetetlen sokat hízott. Nagyon rendes baba amúgy, éjszaka maximum egyszer kel fel, az is előfordul, hoyg egyszer sem :) A kakilással még mindig vannak gondjaink, de hát ez van.
Huhh, annyi mindent akartam írni.

Az anyatejes hozzászólásokat is olvastam (értsd: augusztusi topik), a legjobban az tetszett, hogy mi vagyunk az agyament topic :) Nyílván igazuk van csomó mindenben de! egyrészt a hangnem, másrészt fogalmuk nincs, hogy min mentetek keresztül, miket tettetek meg.

Lafi, Blongyi nektek másoltam ki a Kismamából (akik mint tudjuk anyatej pártiak...stb) egy cikk részletét.

„ A legjobb lenne azt tisztázni: kit tekintünk jó anyának? Nem az a válasz, hogy azt, aki hüvelyi úton szült, aki legalább két évig szoptatott, aki csak biozöldséget tett az asztalra és szülés után három évig el sem mozdult a gyereke mellől. Elképzelhető olyan anya is, aki a fönti „versenyszámokban” egy pontot sem ért el, viszont értő figyelmével, derűjével és gyerekébe vetett bizalmával lehetővé teszi, hogy a kicsiből kiegyensúlyozott, kreatív, optimista felnőtt legyen, aki örömmel járja a maga útját!”

Úgyhogy Lafi JÓ ANYA VAGY!!!!!!!!!

KépKép
lorcsi

Lorcsi, aranyo vagy!!!!!!!!!!!Ajsának meg boldog 2 hót!!!!!!!!!!Képek???

Marina, nem áruljuk el!!!!!!!!!!!!!cukkkkkkerok együtt!!!!!!!!!

Kép
Kép
Vendég

Andi :Boginak, Marcsi:Adamnak is boldog 2 hót!!!!!!!!!

Vikci:Máténak boldog 1 hót!!!!!!!!!!!!
Vendég

Pancsi nálunk is eltart félóráig, sőőőt! Boti sokszor ki sem akar jönni a kádból! :D

Ma ritkábban kért kaját Noncsi, így este 6-kor még az fél4-es kaja maradékát köpködte, így meg se próbáltam megeteni, mert csak ordítás lett volna, meg a végén úgyis visszajött volna az egész.
6-kor megvacsiztattam Botit, Noncsit beletettem a kiságyba, és bekapcsoltam a forgóját neki. (és imádkoztam, hogy míg Boti vacsizik, ne kezdjen el üvölteni). Egész jól bírta, 7-kor, mire mindent összekészítettem a fürdéshez, bealudt. :)
Így Botit lefürdettem kényelmesen, utánna még megitta a tejcsijét, és mikor vittem Botit aludni, akkor ébredezett a Csaj (3/4 8-kor)
Ez így tök jó volt, mert kényelmesen lefürdettem őt is, kaja és már rég húzza a lóbőrt! :D Tök jó, hogy nem kellett ébresztenem! :D
Na egyszer csak beáll vmi rendszer nálunk is! Tényleg tök jó (és időtakarékos!) lenne egyszerre fürdetni a két gyereket!

Lorcsi :)
Hú ez elég rosszul hangzott! Örülök hogy meggyógyultál, és Ajsa nem kapta el! Nagyon rendi anyukád, és tesód!
Rettegek ezektől a hányós fosós vírusoktól... :(
Noémi 26-án kapja a Rota elleni oltást, addig nem engedem Botit bölcsizni. Szegény már nagyon menne, hiányoznak neki a kispajtások, de hát ez van...

Lafi :)
még mindig klassz a tábla! :wink:
Noémi 8.55-kor született! :)

Marina :)
Én már ezért nem mérek, mert csak kiver a víz, hogy 100 körül eszik még mindig Noémi.
Pedig minden kaja után úgy tele van, mint a délibusz, és soxor még órákkal később is jön vissza kaja.
Na meg rendesen hízik (heti 20-25 deka), és símán tűr akár 4 - 4,5 órát két kaja közt, éjjel többet is...
Úgy látszik, nem a mennyiség a lényeg! Tápláló a tejcsi, babó meg jól is hasznosítja! Ez a lényeg! :wink:
Nagyon helyes nagyfiad van! :D

Kép
Kép
zituska28

Kép

Kép

KépKép
lorcsi

Lorcsi, örülök, hogy meggyógyultál
Zituska! Nagyon jól csinálod, hogy nem méregeted a kiscsajt, igazad van., felesleges idegesíteni magad azon, hogy mennyit eszik. Nekem sincs róla fogalmam sem, de Szaffi olyan dagi, hogy még a hónalja is hájas. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Egyébirána elég hasfájosok vagyunk, úgyhogy megint egy hosszú éjszaka van mögöttünk. Hogy van az , hogy a pasik nem ébrednek fel a gyereksírásra? Így vannak kódolva? Elhiszem, hogy fáradt, de én is az vagyok, mégis egy kis köhintésére is fent vagyok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ti mikor kaptátok meg az anyaságit stb.? Félek, hogy a postás elkeveri az értesítőt, és visszaküldik. Nem ez lenne az első eset.
Vendég

én az anyaságit beadás után másfél héttel megkaptam,de én számlára kértem.30 napjuk van rá.
ndombi

én két héttel a beadás után, nekem a postás hozta.
Csajok, ki mit használ hasfájásra? Az espumisan milyen, ha valaki tud segítsen, mert Szofi 2 napja nem kakilt, és fáj a pocija, az éjjel nagyon sírt, meg reggel is. Adtam neki egy fél kúpot, hátha attól megjön az inger, de semmi.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szia Csibe!
Nekünk az Infacol vált be jobban, ettől kakilni is tud. Ha már semmi sem segít,akkor a doki felírja a papaverin cseppeket. Nálunk ez szinte azonnal hat. :roll:
Vendég

Csibe!

Cukros kamillatea éhgyomorra. Az meghozza a kakit.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Köszi, a teát semmiképpen nem adnám, cukrot meg pláne, anyatejen kívűl még ne mkapott mást, akkor az infacolt megpróbálom. Az a gyomorra hat inkább, vagy egy kicsit lejjebb?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja, Csibe! Infacolt nyugodtan adhatsz neki, mert nem szívódik fel a belekben.
Nálunk a hasfájás elmúlt (aszem), de napi 2X adok a Milánnak és így minden másnap van kaki. :roll:
Vendég

Kaki: az normális, hogy nálunk még mindig minden pelusban van kaki?

Lorcsi: zöld a szeme a babátoknak vagy csak a képen látszódik annak?? Olyan szép! Amúgy ügyesek voltatok, hogy megmaradt a tej és nem kapta el Ajsa azt a vacak vírust!

Mikorra változik a maradandó színére a szem?

jah....tegnap délután 4 után hajnal 1-kor ettünk ismét!!! Jó lenne ha ezt a hosszú pihit vhogy az éjszakára tartogatná a kisasszony,de egyelőre mindig így jön ki a lépés....vhogy el kéne csúsztatnom a dolgot.

bingii

Köszi, Blongyinka!
Bingii, próbáld meg későbbre tenni a fürcsit, és utána megetetni, hátha felélénkül egy kaja erejére, aztán mehet a szunya.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: hát igen vhogy azt kéne...a fürdés tegnap el is maradt ráadásul,mert amúgy 7körül szoktunk pancsizni :D

bingii

Bingii,
Hű nem semmi milyen ügyes Maya, nagyon jól bírja már cici nélkül :D Nálunk eddig max. 6 óra volt, de az is csak nagyon ritkán.

Lorcsi,
Tündéri Ajsa :D

Marina,
Nagyon helyes mindkettő kispasi :wink: A nagy úgysem olvassa a topicot, szóval nyugodtan tehetsz fel róla máskor is képet :D

Sleepin,
Örülök, hogy jó lett az uh eredményetek!!

Dombi,
Látom a te Dorkát is jó husiban van, mint az enyém :lol: :wink: Nagyon szépen megemeli már a fejét!

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Esélyem sincs hogy visszaolvassak.3 hete nincs gépünk,most Anyóséktól írok...Nagyon sokat írtatok,remélem mindenki jól van.
Nálunk kicsit nehezek a napok,Hédi ha nem alszik,eszik akkor ordít,de remélem ennek is vége lesz egyszer.:)
Dorka makacs,akaratos lett,de még bírom szusszal.:)

Puszi mindenkinek,jövök amint tudok.

L.
Vendég

Helloka!
Mennyi idő alatt jött meg Nektek a pihenőszék???? Vagy bármi amit rendeltetek?
Vendég

Blongyi,
Mi 10 napot vártunk utána lemondtunk, és elmentünk hintát venni.
Vendég

Espumisant hozott a férjem, most adtam be Szofinak, remélem éjjel nem lesz gond.Amúgy nagyon ízlett neki. :lol:
Kép

Ők a nagyfiaim
:lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?