Norma
Pancsi nálunk is eltart félóráig, sőőőt! Boti sokszor ki sem akar jönni a kádból!
Ma ritkábban kért kaját Noncsi, így este 6-kor még az fél4-es kaja maradékát köpködte, így meg se próbáltam megeteni, mert csak ordítás lett volna, meg a végén úgyis visszajött volna az egész.
6-kor megvacsiztattam Botit, Noncsit beletettem a kiságyba, és bekapcsoltam a forgóját neki. (és imádkoztam, hogy míg Boti vacsizik, ne kezdjen el üvölteni). Egész jól bírta, 7-kor, mire mindent összekészítettem a fürdéshez, bealudt.
Így Botit lefürdettem kényelmesen, utánna még megitta a tejcsijét, és mikor vittem Botit aludni, akkor ébredezett a Csaj (3/4 8-kor)
Ez így tök jó volt, mert kényelmesen lefürdettem őt is, kaja és már rég húzza a lóbőrt!
Tök jó, hogy nem kellett ébresztenem!
Na egyszer csak beáll vmi rendszer nálunk is! Tényleg tök jó (és időtakarékos!) lenne egyszerre fürdetni a két gyereket!
Lorcsi
Hú ez elég rosszul hangzott! Örülök hogy meggyógyultál, és Ajsa nem kapta el! Nagyon rendi anyukád, és tesód!
Rettegek ezektől a hányós fosós vírusoktól...
Noémi 26-án kapja a Rota elleni oltást, addig nem engedem Botit bölcsizni. Szegény már nagyon menne, hiányoznak neki a kispajtások, de hát ez van...
Lafi
még mindig klassz a tábla!
Noémi 8.55-kor született!
Marina
Én már ezért nem mérek, mert csak kiver a víz, hogy 100 körül eszik még mindig Noémi.
Pedig minden kaja után úgy tele van, mint a délibusz, és soxor még órákkal később is jön vissza kaja.
Na meg rendesen hízik (heti 20-25 deka), és símán tűr akár 4 - 4,5 órát két kaja közt, éjjel többet is...
Úgy látszik, nem a mennyiség a lényeg! Tápláló a tejcsi, babó meg jól is hasznosítja! Ez a lényeg!
Nagyon helyes nagyfiad van!