Betty!
"Jönnek a huszárok"
TÖRÖKSZENTMIKLÓS - VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
Kossuth u. 135.
Kezdés: 11:00
Vége:12:00
Itt tudsz rákeresni helyileg hol van: (én itt szoktam)
http://terkep.t-online.hu/
Azt hiszem az elöző oldalon írta Judit, hogy mikortól van vendégvárás. Ha jól emlékszem 14 órától, de mintha azt is írta volna, hogy a koncerteseket sem zavarja el délben.
Anikó! Utolsó nap (vagyis november 15-én, amikorra ki voltam írva) még délelőtt mentem NST-re, amnioszkópiára, doki mondta jövőhéten találkozunk.
Úgyhogy busszal felmentem a városba karácsonyi ajándékokat venni. Jó lépcsőztem a Skálában, vagy Centrumban, vagy minek hívják a Szolnokiak, hajolgattam, apának kerestem inget. Fiatal eladó lány még rá is kérdezett, hogy mikorra vagyok kiírva? Mondom mára. Hát azt az arcot látni kellett volna.
Igaz, fekvésre voltam ítélve, de azért csak jöttem mentem én (szerintem elég sokat), és hát nem akarlak elkeseríteni, de én úgy éreztem, hogy nem volt könnyű szülésem.
Sőt, nagy tévedés, hogy aki sportol könnyebben szül. Ugyanis a hüvelyfalam nem akart tágulni, már 3 orvos vett körül és mindegyik azt kérdezte: Sportol/t? Ja, sakkoztam.
De azért legyen igaza annak az ismerősnek!
Vasárnap szülinapozunk, Peti unokahúgának lesz az 5. születésnapja. A tv-ben nézett ki a gyerkőc egy hernyót ami mozog, és kis golyókat kell a "kezébe" rakni. Gondolom már ti is láttátok a tévében. Azta! 6700.- -ba került a Bambiniben. Ott is nemsokára megvan a kistesó! Április 08-ra van kiírva sogórnöm, de Tündi is két héttel korábban érkezett. Nagyon izgi!
Húgom írta tegnapelőtt, hogy volt dokinál, megint volt UH, 27 mm-es a baba! Azt írta, hogy olyan hihetetlen volt ott látni a képernyőn!
Na, akkor holnap találkozunk! A betegeknek pedig jobbulást!
Üdv!