Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egyben :roll: Délelőtt sétáltam egy nagyot, vásárolgattam. Egy illető meg is jegyezte, h. " Te még sétálsz??? Neked nagyon könnyű szülésed lesz, mindig mozogsz, majd jussak eszedbe a szülőágyon, mit mondtam..." Hát biztos eszembe jut majd :shock:
Amúgy tényleg megyek majd' minden nap vhová, de hát most üljek és várjam a magzatvizet? Húzódik a combom, kicsit a derekam, de azért érzem nagyjából, mikor elég a mozgásból.
Jaj lányok, amúgy meg már ma is mennék szülni. Jó így Vele, de jobb lenne már azért másképp Vele - értitek.
Na de én már csak esetleg a jövő pénteki teliholdban bízok... Mert nagyon úgy tűnik, h. meggondolta magát a Drága, elvan még odabenn... Olyanokat csuklik, hogy csak na!
Egyébként tegnap a szülőszoba előtt vártam a dokit, és az jutott eszembe, milyen érdekes is lesz besétálni oda - befelé egyben, kifelé meg már külön :) Nem semmi!

donkoaniko
 
 


Szió!

....most nézem autómatice jelentkezek be.....pedig nem is akartam mondani semmit....... :oops:

Illetve Ünnepelteket Szívből Köszöntjük!


Jókedvem az nekem se nagyon nincs......

Dorka!
Én még nem is adtam Niminek....már vagy 2 hónapja vadászom de sehol nem látok.....

fanna3
 
 


Helló!

Én viszont nem viszem holnap Katát, még mindig vissza kell vinni az orvoshoz jövő héten. Bár szerintem ez csak elővigyázatosság a doktornéni részéről. Nagyon óvatos, szerencsére.
Kb. ugyanaz Nála a helyzet, mint Jázminnál, orrfolyás, kis köhögés, kicsit hangos légzés.

Szóval csak Dorkával megyünk.

ÉVI: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! Milyen közel van a Csongiéhoz a szülinapod.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 

 
 

Sziasztok!

Niki, hát igen, beterveztem a nagyurat szülinapomra, de négy nappal hamarabb szeretett volna látni :lol:

Erika, az tök jó amit BBJudit írt. Nekem mindig is a "mániám" volt a dicséret. Egyrészt, hogy erősítsem az önbizalmát, másrészt, hogy tudja ügyes, okos, és szeretem! Egyébként meg át kell gondolni, milyen helyzetekben teszi, a családban minden rendben van-e. Van úgy, hogy magától elmúlik, (csak győzze az ember kivárni). Én meg mondom őszintén, sokszor csináltam, hogy otthagytam, hagy dühöngjön, aztán egy idő után meguntam bementem és megszerettem :lol: Egyetlen egyszer hisztizett boltban. Mondtam neki, hogy nézze meg, mindenki őt neveti ki, hogy milyen butaságot csinál... nem tudom, hogy hatott ez a lelkére, de abbahagyta és utána sem csinálta.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szonjának!
Anna Lucának!
Letinek!
Réka babának. Nagyon boldog hóforulót kívánok!!!

Évi neked meg az iwiwen, írtam :-D

Olga !

Ugy néz ki hogy a párommal megyünk Miklósra. A kolompos az merre lesz?Milyen úton?

puszika

Kép
kbernadett
 
 


A skacok még mindig nincsenek jól.. mármint, annyira, hogy elmenjünk a talira! :cry: :cry: Ja és még én is taknyos vok...
Hát mikor fogok veltek személyesen is találkozni?? :(
szilbee
 
 


Apa végzett Jázminnal a doktor bácsinál: elvileg mehet gyerekek közé, már nem kell később visszavinni, a rhinatiolt még a héten kapja. Amúgy 9 kiló és 73 cm. És állítólag nem baj, hogy még csak 6 foga van.

Szóval, elvileg mehetnénk. De még mindig nem tudom, megyünk-e. Sütni sincs kedvem. Meg ugye köhögök. Én tudom, hogy nem fertőzök, mert egyszerűen megfáztam, de... Á, ez a kínlódás...

Végül kik jönnek? Dorkáék, Nikiék, Éviék, Mártiék, Jaimeeék, Bettyék, Katlináék, Szolkatáék, Ditkéék, Balwinék, Annáék, Olgáék, Katiék?
Kihagytam valakit? (ugye Szilbee írta, hogy ők nem tudnak jönni - ha jól emlékszem vagy meggyógyultatok azóta?)

Egyrészt hajt a kiváncsiság, másrészt nem akarom, hogy valaki is megszóljon, hogy Jázmin vagy én megfertőzöm a gyerekét, amit meg én se szeretnék - még véletlenül se. Na, abbahagyom a szenvedést. :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Erika! Erre igazán nincs egy általánosan bevett "gyógymód". Ismerni kéne hozzá a családot is...
Én Leventét hagyom hogy kidühöngje magát, aztán lecsitítom, ha nem sikerül, akkor hagyom tovább ordítani... idő után jön és bújuk hozzám és mondja, hogy "Semmiiii".... mármint, hogy semmi baj. De hát neki nincs köldöksérve... :roll: Szóval ez így nehéz... :?
Esetleg a megelőzésre kéne koncentrálniuk... mármint, hogy megelőzzék a dürohamot... de hogy ezt hogy lehet, az nagyon gyerekfüggő, meg ahogy mondtam, ismerni kéne hozzá a gyereket és a családot!

Szami! Egyszerre írtunk... :lol: No én is pont úgy vok, mint Te, hogy nem akarok fertőzni... Mi szerintem folyamatosan fertőzzük egymást a kölkökkel... :?
szilbee
 
 


Lányok! Mi nem megyünk, több oka is van, de főleg az, hogy tegnap oltást kaptunk és Réka nagyon nyugtalan. Érezzétek nagyon jól magatokat. Talán legközelebb!
jaimee1
 
 


Erika! Hőemelkedés ... egyebek??
szilbee
 
 


Jaimee!
Jobbulást!

Tényleg akkor hányra is vagyis hánytól is lehet menni?

A kolompos az mikortól van?
Tudom hogy írtátok már de olyan szita az agyam.

pl.: Ma mentünk ki a postára befizetni a csekket. felvettem a pénzt, s mint aki jól végezte dolgát elindultunk kifele, Gabi is jött utánnam, s az ajtóban jutott eszébe hogy hát a csekket fizessem már ugyan be :oops: . A postát s egy csöppet sem nézet hülyének :wink: hát ez van:-)

nah puszi nem fárasztók már többet:-)

Kép
kbernadett
 
 


Szaisztok!

Betty!
A főúton lesz a kolompos koncert a műv központban 11-11,45-ig , ami az első közlekedési lámpa utáni első jobboldali utcával pont szemben van. vagy a jobboldali utcában vagy a művház mögött lehet parkolni.

egyébként 14-től lehetne jönni... de ha jöttök a kolomposra természetesen előtte is. na de akkor befoglak szenyógyártásra!

Szami!
Ne izélj már, majd nem nyalogatunk!
Akkor ne süss, hozz valami rágcsit.....

Jaimee!
na remélem, nem én vagyok az OK?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Betty!

"Jönnek a huszárok"

TÖRÖKSZENTMIKLÓS - VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
Kossuth u. 135.

Kezdés: 11:00
Vége:12:00

Itt tudsz rákeresni helyileg hol van: (én itt szoktam)

http://terkep.t-online.hu/


Azt hiszem az elöző oldalon írta Judit, hogy mikortól van vendégvárás. Ha jól emlékszem 14 órától, de mintha azt is írta volna, hogy a koncerteseket sem zavarja el délben. :wink:

Anikó! Utolsó nap (vagyis november 15-én, amikorra ki voltam írva) még délelőtt mentem NST-re, amnioszkópiára, doki mondta jövőhéten találkozunk. :lol: Úgyhogy busszal felmentem a városba karácsonyi ajándékokat venni. Jó lépcsőztem a Skálában, vagy Centrumban, vagy minek hívják a Szolnokiak, hajolgattam, apának kerestem inget. Fiatal eladó lány még rá is kérdezett, hogy mikorra vagyok kiírva? Mondom mára. Hát azt az arcot látni kellett volna. :lol: Igaz, fekvésre voltam ítélve, de azért csak jöttem mentem én (szerintem elég sokat), és hát nem akarlak elkeseríteni, de én úgy éreztem, hogy nem volt könnyű szülésem.

Sőt, nagy tévedés, hogy aki sportol könnyebben szül. Ugyanis a hüvelyfalam nem akart tágulni, már 3 orvos vett körül és mindegyik azt kérdezte: Sportol/t? Ja, sakkoztam. :lol:

De azért legyen igaza annak az ismerősnek!

Vasárnap szülinapozunk, Peti unokahúgának lesz az 5. születésnapja. A tv-ben nézett ki a gyerkőc egy hernyót ami mozog, és kis golyókat kell a "kezébe" rakni. Gondolom már ti is láttátok a tévében. Azta! 6700.- -ba került a Bambiniben. Ott is nemsokára megvan a kistesó! Április 08-ra van kiírva sogórnöm, de Tündi is két héttel korábban érkezett. Nagyon izgi!

Húgom írta tegnapelőtt, hogy volt dokinál, megint volt UH, 27 mm-es a baba! Azt írta, hogy olyan hihetetlen volt ott látni a képernyőn!

Na, akkor holnap találkozunk! A betegeknek pedig jobbulást!

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Oh, Judit beelözött!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Betti! Ne aggódj nekem is ilyen volt ma az agyam... no meg az elmúlt 3 évben... :roll: :oops:

De ugye tesztek fel képeket, meg videjókat....stb. stb.... Lécci-Lécci-Lécci.... :mrgreen:

Legjobb lenne WebCam-en keresztül.... Így néznélek benneteket! :shock: :oops: Hehe... én lennék a NagyTestvér....

Hú de marha viccel voltam... :oops: :oops: Menek és hunyok inkább, mert leépült már teljesen az agyam... :oops:
szilbee
 
 


egy kis reklám......na nem mintha lenne belöle hasznom


30-60% kedvezménnyel rendelheti meg az Egmont Kiadó (gyermekkönyvek, foglalkoztató könyvek) közel 500-féle könyvét március 19-én, szerdán, 0 órától 24 óráig a jelenlegi 20% kedvezmény helyett!
http://bookline.hu/control/news?newsid=397
nézzétek meg

érdekes s szerintem jó könyvek. van micimackós, barbis, thomasos.

Kép
kbernadett
 
 


JAH amugy köszi az utba igazítáST MÉG NEM TUDOM HOGY MEGYÜNK E A KOLOMPOSRA.MAJD AHOGY LESZ KEDVÜNK.
bocsi a nagybetűrt lusta vagyok újra írni.

nah szép estét

Kép
kbernadett
 
 


Még végigolvasni is nehéz, nem még reagálni. Bocsi! :oops:

Évi!

Isten éltessen! :D


Várom (várjuk) a holnapot! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szolkata, Szami, ment pü!

Olga!
Olyan játékot én is akartam, majd lehet lesz még belőle valami...

Jaj de édes minimanó lehet a tesód picurkája! kicsit irigy vagyok!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


BBJ: Nem. :shock: De ez hogy jutott eszedbe?
jaimee1
 
 


hááát, mittomén. lehet üldözési mániám kezd kialakulni? Vagy ez nem az összeesküvés-elmélet c. film? :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ha gondom lesz veled, majd megírom, ha máshogy nem priviben! De nem lesz! :wink: :D :D
jaimee1
 
 


Nah, hosszas tanácskozás után úgy döntöttünk apával, hogy ő elviszi a nagyokat a Kolompos koncertre, én meg Jázminnal elmegyek Juditékhoz, aztán megtanácskozzuk, hogy milyen az állapotunk, meg a gyerekek hangulata, türelme a koncert után és meglátjuk, meddig maradunk.

És mivel én vagyok ma az első:


Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szió!

És én iszom meg elsőnek!!!!!!! :lol:

fanna3
 
 


Tegnap találkoztunk Anna Lucáékkal...elég deprencs hangulatom volt...gondolkodtam is hg talán nem fárasztok senkit a bamba képemmel.....de aztán Judittal olyan jót röhögtem...hg úgy dönt megyünk... :D Szeretnék du. röhögni!!!!!!....vagy ez nem is az üldözési mániás film és nem is a rádiókabaré..... :roll:

fanna3
 
 



Hát én is azt hittem reggel, hogy mehetünk mi is mégis,,, mert nem orrszívással kezdtük a napot... de aztán kiderült, hogy mégse vannak jól a skacok... :cry:

Szóval a Talizóknak jó dumcsizást és csemetézést!!!! 8)

Erika! Réka hogy van? Te ki tudtad magad pihenni a tegnapi nap után?
szilbee
 
 


Sziasztok!

Lányok, ne haragudjatok, de mi is kihagyjuk a talit. A csajok jól vannak, de én egész éjjel lázas voltam és nagyon fáj az arcom és a homlokom. Mi is (mint Szilbee-ék) egymásnak adogatjuk.

Szóval úgy gondoltam, hogy 3 körül apával átmegyünk, átvisszük a sütit, de nem maradunk, mert senkit nem akarok megfertőzni. De így legalább egy pillantást vetek a csöppségekre meg megismerkedem Veletek. Dorkát azért nem viszem, mert megszakadna a szíve, hogy nem maradhat.

Annyira sajnálom, úgy vártam. Úgy látszik, nem nagyon akar összejönni mostanában, amit várok.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Délutánra mindenkinek, gyerkőcöknek, anyukáknak, apukáknak jó bulizást kívánok! Tessék fotózni ezerrel!

És gondolni rám, hátha ma... :)

donkoaniko
 
 


Anikó! Csak nem elkezdődött??? :D

Niki! Jobbulást!! :(
szilbee
 
 



Anikó: Kitartás! Én pont ezen a napon szültem. 38+4. :D :D

Niki: Jobbulást!
jaimee1
 
 


Jaimee: a gáztámogatás az elbírálás utáni következő első számlától jár tárgyév dec. 31-ig...én úgy tudom, a visszamenőleges tavaly volt, amikor bevezették, most nincs ilyen (szerintem).
szolkata
 
 


Jaimee: http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderI ... list&iid=1
Hasznos tudnivalók első pötty.
szolkata
 
 


Haj :)

Fanna :mrgreen: Jaó a szerencselóherés vonalzótok :D

Kata, meggen a másik topicos hsz-ra válaszolsz? :lol: Vagy elkerülte itten valami a fidzselmem?! :shock:
Gáztámogatás visszamenőleg télleg nincs idén. Azoknak volt, akik 2007. (asszem) november 30-ig beadták a támogatásigénylést - tavalyra. Úgy visszamelőgesen megkapták 2007-re a támogatást. Idén ilyen nem lesz, nem van.

Szamóca, magam nevében: én nem féltem a gyereket tűletek :wink: :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


visszamelőgesen=visszamenőlegesen :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin Judit: :oops: :oops: valóban a másikban olvastam :oops: :oops:
szolkata
 
 


nah mi itt vagyunk!

Sajnos mi jöttünk el a leghamarabb de jól éreztük magunkat nagyon!

S el kell hogy mondjam Judit nagyon precizen felkészült. Finom volt azsendvics is, meg asütik is.

Bár nem tudom ki vitte de aki a sós muffint vitte lkérhetném a receptet? mert Páromnak nagyon ízlet :lol:

A gyerekek olyan gyönyörűek. MIndenkinek.

Bettike Kengyel meg Bagi között elaldut. Itthon ahogy kivettük felkelt.


Olga !

Viszont nagyon szégyellem a szita agyam...anniyra készültem hogy viszem neked a lemezeket. Benn is volt a kocsiban. Tenyőn jutott eszembe.
Hétfőn délután otthon leszel? Mert akkor be viszem neked. Ugyis ott van nem anniyra messze a suli :oops: . Annyira sajnálom.

nah most megyek mertBettike itt van

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!


Judit, először is köszönjüka bébipartit, nagyon klassz volt minden, le a kalappal előttetek! NAgyszerű vendéglátók vagytok!

Jó volt találkozni élőben mindenkivel!!! :)

Képeket ehetek minden babóról, akiket sikerált lefotóznom?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!
Mi is szerencsésen hazaértünk, és nagyon jól éreztük magunkat.
Még egyszer Judit nagyon szépen köszönjük a vendéglátást.
Mindenki nagyon aranyos, a gyerekek tündériek.Örülök hogy találkozhattam Veletek személyesen is.A sütik nagyon finomak voltak. Egész úton hazafelé Kristóf Mátéról, Angéla pedig Annaról beszélt. A kreatív foglalkozás is nagyon bejött, egy szép és maradandó emlékkel tértünk haza, ami rögtön helyet is kapott Angi szobájában.
Bár Cibakháza messze van egy kicsit, de remélem egyszer majd én is viszonozhatom e kedves vendéglátást.
A képeket már áttöltöttem, de kicsinyítemi már nincs erőm, nagyon álmos vagyok, de holnap majd rakok fel képeket.
Betti! Ne felejtsd el a címet beírni ahol meg lehet nézni a ruhákat.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Helló!

Biztos mindenki nagyon jól érezte magát. Tegyetek képeket!
Én sajna most tudtam csak ideáig elvergődni. Jó, hogy nem mentem el, azon kívül, hogy esetleg lefertőztem volna a csemetéket, fel sem tudtam kelni az ágyból.
Bár én nagyon kötöttem az ebet a karóhoz, de Zoli leállított. Azt mondta, ha nincs lázam, mehetünk, de sajnos volt.
Van valakinek ötlete, hogy arc- és homloküreggyuszit, hogy uszhatnék meg antibogyó nélkül? Orvoshoz sem nagyon van időm menni.
A sütit majd holnap kiviszem nagymamámékhoz.

Juditnak már mondtam, hogy majd nyáron én tartok egy talit.

De remélem a Höcögtetőn szerdán találkozom Ditkével és Balwin Judittal (Dorkát már ismerem).

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Kedves Bontovics Család!
Köszönjük szépen a vendéglátást! Nagyon aranyosak vagytok és pont olyan amilyennek elképzeltelek benneteket!!!! :D
A lányoknak külön hogy szívesen megosztották velünk a játékaikat!!!

Anna Luca Família köszönjük a fuvart!!! :D

És még így az Oscart szeretném megköszönni kedves családomnak......stb. stb. stb.....

Timiéknek az ajándékot!!!

És csak azt sajnálom amit nem tudtam megkóstolni!!!!!!!

Örülök hg láttalak benneteket!!!!!!!!! Bár szívesen beszélgettem volna mindenkivel külön-külön!!!!....De asszem meghaladta a képességeimet a Nimifelügyelés+kreatívkodás.....estére befejezem... :roll:

Ja Márti!
Te meg itt nem állítasz le....hát már mióta mondom hg milyen jól néztél ki az esküvői képen hosszú hajjal......te meg nem ám mondod hg az van, én meg itt izélek hg növeszd meg... :oops: !!!!!!!!!!........ Nem cseréled ki a képet????

Szóval jól éreztük magunkat és örülök hg ennek a csapatnak tagja lehetek!!!!...debunkesz vok....ÜNK!!! Mi a lóherékkel....ja Judit, köszke!!

fanna3
 
 


Márti, nálunk nem volt mesélés, Törökszentmiklós határától hazáig mindhárman aludtak :shock: :lol: Csak ámultunk apával, milyen nagy a csend :lol:

Judit, köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! A két nagy is dicsérte a napot, s Máté elmesélte, hogy a Kolompos koncerten ő volt az első huszár!

A baconos-sajtos muffint én vittem, majd a jövő héten beírom a receptet, örülök, ha ízlett!

A távollévőket hiányoltuk, jobbulást a betegeknek!

Dorkám, és nyersen eszed őket? :lol: :lol: :lol: Szerintem tedd fel nyugodtan, mi úgyis úgy hoztuk vissza a fényképezőt, ahogy elvittük :?

Remélem mindenki elvitte a kis ajándékunkat és húsvétkor, amikor illatozik nálatok, gondoltok ránk is :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


na sziasztok!
remélem mindenki szerencsésen hazaért! Mi is jól éreztük magunkat! a gyerekek előtt le a kalappal, mindneki nagyon jól bírta, és remélem kellő szórakoztatást nyújtottunk!

Van egy két dolog, ami hiányozhat otthon a leltárból, azt természetesen továbbítom.

Na ennyi, megyek fürdeni, mert elpilledtem..... majd jövök holnap, sé várom a képeket, már ha én egyet sem csináltam....főleg a csoportot, kár hoyg Bettyék nincsenek már rajta, de majd legközelebb! :wink:

Pusszancs

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


He-he, hárman írtunk egyszerre! Anikóval mi lehet?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Ohhhh Szami!!!

Tényleg neked is nagyon köszönjük a virágot! Nagyon kedves tölettek.

Jah meg a sütit is.

Szép apránként csak ösze szedem a gondolataimat.

Márti ha nem szólsz rám akkor ki is megy a fejemből a link:-(

nem találom a topicot :roll: szerintem lehet zárolta, mert viszont egy másik topicot találtam egy kis felsővel...dde ez is elkelt már.De olvastam hogy majd lehet máskor is rendelni:-)

A kreativoskodást köszönöm, mert én amugy meg olyan analfabéte vagyok :oops: de ez nagyon tetszik, mi is felraktuk egyből

Nagyon tetszenek a ruhák:-)

valamit még akartam írni.........de egyszerűen nem tudom...nah majd ha eszembe jut akkor elmondom

jah tudom :-)

Itthon Bettike mesél...: s mondja " anya ha legközelebb elmegyünk oda ahova messze...akkor ha lesz kedvem én is fogok csúzdázni jó?" De akkor menjük el anya!!! "
zóval szerintem Bettike is jól érezte magát azon felül hog yolyan kis befele forduló volt. De hát ő ilyen

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Judit!

KÖszönjük a vendéglátást! Aranyosak vagytok! :D Jól éreztük magunkat!

Többiek! :oops: Bocsi, hoyg csak így....

Nagyon jó volt Veletek találkozni személyesen is! Remélem, hogy hamarosan megismételjük! :D

pussz mindenkinek

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Irigykedem, irigykedem, irigykedem... Örülök, hogy jól érezte magát a Banda. :D
jaimee1
 
 


Mi is itthon mán, és nagyon jól éreztük magunkat Veletek, kösziiii! :D Judit, Neked/Nektek főleg! Amúgy nagyon tetszik a házatok :)

Rakok képeket nemsoká...

Dorka, perszehogy eheted, csak előbb tegyé fel ide belőlük :wink: :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


na csak itt vagyok!

Aki nem vitte el a virágot, annak eljuttatom csütörtökön, nehoyg már lemaradjon a húsvéti asztalról.... tényleg oylan szépséges!

tálca-Dorka
péntekes előke? Talán Szami?

Hát én sem tudtam mindenkivel beszélni, amit szerettem volna.. bocsika...

a sütik fantasztikusak voltak, próbáltam mindenkinek mindenből pakolni, hoyg majd otthon....

Sztem mindenki írja le a receptet!!
nekem mind bejött..

na most már télleg menek.

Anikó???????

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


mindkét gyerek bealudt, míg írtam :shock: :shock: :shock:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?