Új privát üzeneted érkezett!

Wruska!
Köszi! :lol: :lol: :lol:

ANNUS!
Szeretnék én is bekerülni a táblitokba, ha lehet :wink:
Kor:31, 2 angyalka: 2005 okt, 2007 márc.- 9 hetesek, 5 éve próbálkoztunk, szülés várható ideje: júl.22- egyelőre ennyi

Nyusz!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon-nagyon szorítok érted!
jó hogy ilyen pozitív a hozzáállásod, nagyon erős csajszi vagy :wink:

Kép
kimma
 
 


Na természetesen be lehet kerülni a táblába :wink: Remélem hamarosan csak piros sorok lesznek!!!

Zsibima!
Várjuk a fejleményeket!!!Már nagyon kíváncsi vagyok mit mond a doki!!!

Kép

Esetleges nyomdahibákért elnézést! :oops:

annus11
 
 


hali csajok! rég jártam erre, de semmi új hírem nincs, hétvégén akció :D

nyusz

annyira sajnálom! olyan igazságtalan az élet! :cry: nagyon erős vagy!

annus

ha gondolod engem is betehetsz a táblába :roll: angyalkám született 2007. 10.07. 23. hetes.Hanna. mikortól próbálkozunk: 2006.nov. ciklus 28.
Vendég
 

 
 

Annus íme az adataim:
Kor:34; gyerek 6 éves; Angyalkák: 2000. május/méhenkívüli;2007 nov 15hetes Próbálkozás:2006 óta ; ciklus 28 nap


Nyusz!

Én is sajnálom! Erős vagy talpra állsz!


Baba! Milyen akció lesz hétvégén? Most mi van? A vonalzód szerint 1 hetes 3 napos vagy? Ez bizti? Vagy így érzed????Esetleg valami jele van?
merszi
 
 


Beírtam az új adatokat!

Jelentem nekem megjött :?
De hányinger még mindig van...nem értem én ezt!A Norcolut megvonásos vérzést okoz.Az lehet h emellett terhes vagyok?Mondjuk nem hiszem...Ha nem múlik a hányinger akkor dokihoz kell mennem,lázam nincs,nem tom mi lehet! :roll:

annus11
 
 


Legfrisebb tábli!
Kép

annus11
 
 


Sziasztok

Nyusz
Pont a napokban gondoltam Rád!
De nem így! :cry:
Nagyon sajnálom!
Erős csajszi vagy!A hozzáállás jó! :)
Nagggyyyon remélem,h most már minden jóra fordul!
Megérdemelnéd!
Kép
Vendég
 


Zsibima!
Mi van ???

Annus
Jó a tábla! :lol:
Vendég
 


Annus sajnálom!

Én ma nagyon magam alatt vagyok! Kibőgtem magam. Az utolsó fél év az életemben taccsra tesz..Már csak egy +++ teszt segítene a hónap végén....
A munkahelyemen "gazdasági okból" lefokoztak...Sz@r az élet. Az ember mindent megcsinál maximálisan sőt többet is és ez a hála....Kivagyok! :oops: :oops: :x
Belegondolok a munkahelyem megmaradt, ki nem rúgtak de jelen pillanatban ez nem nyugtat meg. A feletteseim persze dícsérnek, de akkor mit is akarnak most??!!
merszi
 
 


Merszi!

Ne sajnáld :wink: Új hónap új remény.Ahhoz képest h ez a 2.menszim a műtét óta!!!!Kár h ilyen hosszú a ciklusom.A többségnek 28 nap!Szóval nálatok több lehetőség van a babára számszerűen!
Na majd a closty meghozza a bébit.Egyébként kiszámoltam.Ha köv hónapban összejön a baba akkor dec.30 a szülés várható időpontja.... :roll: Szóval nagyon úgy néz ki h 2009 az én évem...de messze van!

Az én félévem is taccs volt.De rájöttem azért mert pont a legboldogabb időszak után ért.Ugyanis nászutas babánk lett volna...ahogy elterveztük.

Sajnos a mai viágba nem éri meg tisztességesnek lenni.Ma már nem számítanak ezek a dolgok. :cry: :wink:
Ja és ha már ennyit írtam,akkor köv hónapra +++++++++++++++++++++++++++++++

annus11
 
 


Zsibima ha hazaértél jelentkezz!!!
Gondoltam h felkereslek,rádrontok munka közben mert annyira kíváncsi vagyok :oops: De inkább csináltam rácz pontyot :wink:

annus11
 
 


merszi

akció hétvégén lesz: sexmaraton, hogy összehozzuk kispuszedlit! :lol: ez a vonalzó az ovus helyett van, hogy hátha szerencsét hoz, és marad 40. hétig, igaz ez már a 3. , de remélem ez már marad :D
Vendég
 


Annus!
:( Rendesen megjött vagy lehet azért még reménykedni?
A gyógyteák nem segítenek a ciklus lerövidítésében? :roll: (gondolok itt a cickafarkfű, palástfű, málnalevél teákra)
A tábliban majd kijavítanád a próbálkozást? 2002-től ( az hogy 5 éve már nem aktuális, ugyanis 2008-at írunk :oops: )

Merszi!
Kitartást!
A sírás amúgy jót tesz, én kifejezetten megkönnyebbülök utána és pozitívabban látom a dolgokat :wink:

Küldöm a +++++++++++++++++++++++++ energiákat lányok, akinek lehet már próbálkozni jöjjön össze a 2008.-as babó :wink:

Kép
kimma
 
 


zsibi: mi van veled????? gyere már mesélni!!! :!:
lei
 
 


annus: mi 2007. januártól kezdtünk próbálkozni.
lei
 
 


Oké,vettem frissítettm a táblit!

Kimma!
Hát nem pecsételés,szerintem rendesen megjött.Viszont hányinger még mindig van...kezdek aggódni :roll:
A Mastodynon cseppet kaptam a ciklus rendezésére,emelett több homeóst nem lehet szedni.Bár azt már nem szedem,nem tudom h a Closty mellett lehet teázni?
Nekem mindig ilyen hosszú ciklusaim voltak,nem tudom h mi segítene ebben.De a doki nem mondta h próbáljuk levinni 28ra,a lényeg hgondolom h pontos legyen és legyen pé!Ahogy nézem sárgatest elégtelenségem nincs.Elég hosszú a második szakasz,barnázni se szoktam.

A doki is azt mondta h valószínű a fogigátló után nem állt helyre rendesen a hormonizém,de remélem mostanra rendeződött!Holnap vérvétel!!!! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok lányok!!!!


Először Nyuszinak!!!! Nagyon sajnálom, hogy ismét megtörtént a dolog, de teljesen igazad van, abban - ha lehet úgy fogalmazni - hogy jobb ha az elején derül ki a baj.... :cry: Annak viszont örülök, hogy nem adjátok fel!!! Nagyon sok pozitív energiát küldök neked, mert nekem most van sok!!! ++++++++++++++++


Merszi-te meg egy erős csaj vagy, tudom, hogy hamar összeszeded magad, de sajnos mindannyiunknak vannak rossz periódusai....nemsokára jobb lesz majd meglátod!!!


Mindenkinek!!!

Voltam tegnap a dokinál!!! Nem fogjátok elhinni:::::::
Nincs SEMMI bajom!!!!!!! :shock:

Ami nagyon-nagyon jó hír!!!! DE!!!!! Ez sajnos azt jelenti, hogy nem velem van a baj... :cry: Megkérdezte a doki, hogy ugye nem a páromtól van gyerekem?? És mivel nem, azt mondta valószínű vele van baj...megyünk jövő héten férfi vizsgálatra...
Egyébként van peteérésem, nincs elöregedve a petefészkem, minden hormonszint jó...
Úgyhogy most kezdhetek csak el igazán idegeskedni!!! :cry:

Puszilok mindenkit, nagyon-nagyon fáradt vagyok a meló miatt, elszoktam tőle :lol: de amúgy nagyon jól megy, csak furcsa még, hogy sokfelé kell figyelnem. Úgyhogy hétvégén, azaz holnap este már többet jövök!!!
Vendég
 


Zsibima!

Isteni hírek!Azért ez jó hír!Na de nem értem...ha nem veled van a gond hanem a pasival,akkor hogy estél egyáltalán teherbe?Vagy ettől még lehet a másiknál a baj?Nem értek én ehhez! :oops:

Elhiszem h fáradt vagy,főleg a sok utazás miatt!Na amjd vmikor összefutunk ha van ebédidőd,vagy munka után!De elöbb rázódj bele a munkába :wink:
Kép

annus11
 
 


Sziasztok!
Nekem is sok a munkam mostanaban ezert inkabb csak olvastam.

Annus - sajnalom, hogy ebben a honapban nem jott ossze, de talan majd a kovetkezoben. :wink:
Jo a tabla - en 34 eves vagyok, az elso babo 2007. feb. 26-an ment el (10 hetesen), a masodik nov.4-en (5 hetesen) :cry: , legkozelebb marc. 27-en megyek dokihoz vizsgalati eredmenyekert, 2006. december ota probalkozunk (akkor nekunk is elsore jott ossze :wink: ), a ciklusaim 35 naposak es legkozelebb marc. 30-an idoszeru.

Merszi - ez tenyleg nagyon hulye helyzet, hogy megdicsernek, mert jol vegzed a munkad es kozben meg ez a koszonet. Nagyon bosszanto tud lenni. Gondolom a babaproject miatt meg nem igazan akarsz most masfele nezni... Erre tenyleg az lenne a legjobb, ha ott tudnad hagyni oket es elmennel babazni.

Zsibima - ne tudd meg, hogy mennyire irigyellek! Nalunk az en verveteleimmel parhuzamosan a paromat is megvizsgaltak egybol, bar ez nala csak kiskatonaszamolast jelentett nem pedig 5 vervetelt mint nalam :x . Tudom, hogy ez nagyon idegesito, amikor ezt hallod, de lehet, hogy tenyleg csak szerencsen mult eddig. Ami persze nem teszi kevesbe fajdalmasabba a dolgot, de azt is jelenti, hogy barmikor sikerulhet csak probalkozni kell.
Titokban egyebkent en is ebben remenykedek, hogy nekem is ezt mondjak, de valahogy nagyon bizonytalan vagyok es nem merek ebben bizni... :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Ja igen ezt nalunk is mondtak, hogy mivel mar ketszer sikerult teherbe esni ezert a paromnal valoszinuleg nincs gond, de a vizsgalatot azert megcsinaltak. Annak az eredmenyet is marc. vegen tudjuk majd meg.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Zsibima
Ez azért jó!Mármint,h nem kell hormont szedned,meg ilyesmi!
A dokid az andrológián van,ez is jó.Hozzá megy a párod ugyi?
Arról mit mondott,h a létrejött terhességeket miben befolyásolta ez?
Mármint ha vele van gáz?

Ami jó:
1.000-1.000 mg E- és C-vitamint , Bio-Szelénium+Cinke,Maca Vibe,ginzeng!Ezek mind elősegítik férfiaknál a fogamzóképességet!
Vendég
 


[quote]1 írta:.000-1.000 mg E- és C-vitamint , Bio-Szelénium+Cinke,


Nem cinke :oops: (mégcsak nem is veréb)Hanem CINK!!! :roll:
Vendég
 


Nyusz, nagyon sajnálom, és mérhetetlenül tisztellek az erődért. Bár negyed ennyi erő lenne bennem is.

Annus, a tábla nekem is tetszik, engem is felvehetsz. Kisbabánk 2007 dec. 7-én hagyott magunkra minket, 12 hetesen.:cry:

De Március 6-a óta lehet újra próbálkozni. :D

Zsibima, látod, egy lépéssel előbbre vagy. Kitartást!

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Akkor mindent bele!!!!

Zsibima!
Örülök, hogy bejött a meló. És az eredményeidhez is nagy-nagy gratula!
A párod mit szólt ahhoz, hogy őt is meg kell vizsgálni? Nálunk annak idején egyszerre csinálták a vizsgálatokat és hát enyhén szólva nagyon megviselte a férjemet - bár neki alapból orvosfóbiája van.
tücsökbogár
 
 


Annus!
Nagyon jó a táblázat! Ha lehet,én is szeretnék bekerülni.
25 éves vagyok, 2007 március óta próbálkozunk. Angyalkánk 2007.aug.30-án 25 hétre született, Katika. A második babámmal legközelebb a 16.héten megyünk AFP-re,a szülés várható időpontja: 2008.szeptember 15. (ciklusaim 30 naposak voltak)
Üdv.Zsu.

Kép
susisusi
 
 


Na megvolt az első vérvételem nekem is!8-9 perces séta és ott is voltam!Tehát ha 10 perces fájásaim lesznek akkor még simán be tudok sétálni kettő között :wink: 8)

Képzeljétek tegnap említettem a páromnak h többeknél a pasit is kivizsgálták,én nagyon megsértődött :roll: Férfiúi hiúság....Tudom ha muszály lenne elmenne,de elsőre nehezen vette be h vele is lehet gond,nem csak velem :? De reméljük egyikünkkel sincs :wink:

Kép

annus11
 
 


Zsibima!

Azért ez szerintem is jó hír!
Nekem is volt pár vizsgálat Áron baba előtt és minden negatív volt!
Az első mégis elhalt 9 hetesen!!
Kitudja miért?????????
Most szedtem az elejétől a Duphastont,mert azt mondta a dr. ilyen esetekben arra gondolnak,mivel nincs semmi baj,hogy valamiért a 9. héttől nem tudta átvenni a placenta a progi termelést és ennek pótlásával próbálják megakadályozni,hogy ez még1X megtörténjen!
És a poz. teszt napjától táppénz!
Kb. ennyi történt és nézd meg a vonalzómat!!!!
Szívből kívánom,hogy neked is ennyivel megoldódjon és minnél előbb babásodhass!

Remélem a táblázat hamar pirosra vált! :lol:
Szorítok nagyon mindenkinek!!!

Annus! Ha gondolod engem is beírhatsz a tábliba.
29 éves vagyok,9 hetesen volt a vetélésem,2005.07.31-én.
Első baba lett volna.
Szülés várható ideje:2008.06.21.
Próbálkozás?
Hát ide nem is tudom mit írj!
Az első 2. hónapban sikerült és miuán elvetéltem 2 évig nem is próbálkoztunk újra!
2007. szeptemberében kezdtünk újra próbálkozni és azóta nem jött meg! :wink:
Hasonlókat kívánok mindenkinek!

Sziasztok

Kép


Kép
ibm
 
 


Na amíg megcsináltam a táblát jött pár új adat :oops:
Így az elején kicsit többet teszem fel,aztán ha megteltünk elég lesz hetente 1-2szer,vagy amikor van változás :wink: Akkor ma még felrakom egyszer,köv frissítés a hétvégén! :wink:
Kép

annus11
 
 


Annus!
Köszi a táblát! Ügyi vagy!!!!
tücsökbogár
 
 


Annus!

Ügyi vagy! Köszönjük szépen!
Ciklust elfelejtettem :28nap.

Kép


Kép
ibm
 
 


Köszi,szívesen!Így ha vki elfelejt vmit csak meg kell nézni a tábliban! :wink: És nem kell folyton kérdezgetni h ki mikor hol stb. 8)

annus11
 
 


Sziasztok lányok!!!


Elfelejtettem tegnap mondani, hogy felírt a doki clostyt, de ezt azzal magyarázta, mikor rákérdeztem, hogy miért, hogy nagyobb lesz az esély, de mivel többszörös vetélő vagyok, a Janit azért küldi el az andrológiára...és Alziza kérdésére válaszolva: igen oda megyünk! És én is mondtam a dokinak, hogy akkor hogy estem volna teherbe, ha a Janival van baj??? :shock: És egyáltalán nem is biztos hogy van baja.... én ezt az egészet így nem értem! :shock: És azt is kérdeztem, ha baja van neki, akkor gyógyszerrel lehet-e segíteni rajta, és erre meg azt mondta, hogy ez sokkal bonyolultabb dolog, és most még nem tud rá mit mondani! :shock:
Hagy ne mondjam, hogy most rosszabbul érzem magam, mint ha mondjuk nálam nem stimmelt volna valami!
Írtátok, hogy a pasik nem örülnek ennek a vizsgálatnak! Hát én is félve ültem be a kocsiba a doki után, hogy mit fog szólni az én drágám ehhez! Kiszámolta gyorsan, hogy mikor lesz 5 nap szexmentesség és, hogy akkor mikor menjünk...és mikor mondtam, neki, hogy én ezt nem mondom el senkinek, nehogy rosszul érezze magát ettől, azt mondta: ő nem tehet róla, ha valami baj van a spermájával, mint ahogy én sem tehettem volna róla, ha velem van valami baj!!
Hát ezért imádom én ezt a palit!!!

Annus- a tábliba az adataim: vetélések: 5, 10, 12 hét, gyermek Bernadett, 14 éves, kezelés: 2 hónap closty, próbálkozunk 2007 április, mensi: 28 nap 03.16. szülés várható időpontja: 2009 január :lol: Köszönöm! :lol:
(ja és a koromhoz nem lehetne, hogy 18 múltam??? :lol: :lol: )


Alziza-fogggalmam sincs arról amit kérdeztél??? Én is ezen gondolkozom tegnap óta!!!
Köszi a vitaminos tippeket, de nem hinném hogy bevenne ilyesmiket, hacsak nem orvos írná fel... :oops:

Hajni-ne irigyelj! Lehet, hogy egyáltalán nincs egyikünknek sem baja, de így még rosszabb, mert a semmit nem tudják kezelni!!! Hamar meglesz már a te eredményed is, alig várom!!!

Wruska
-köszi! :D És izgalmas próbálkozást kívánok neked! Na meg legfőképp: eredményeset!!! :D

Tücsi-fentebb válaszoltam is kérdésedre :D jól viselte...nálatok mi volt? Mesélj!!! Ha esetleg emlékeszel, az eredményre, hogy mi a normális...hogy majd esetleg össze tudjam vetni a mienkével!! Köszi!

Annus-remélem neked is hamar kiderül, hogy nincs semmi baj! De legalább nyugodtabb az ember, ha ezt tudja is!!! :wink: Valamennyire engem is megnyugtatott (jó másik oldalról meg akkor nem értem...)

Ibm-hát én is szedném már bőszen a gyógyszereket szívesen, annak érdekében, hogy megmaradjon a bébi, de annak is eljön majd az ideje! :D Viszont nem fogok elmenni betegállományba az bizti...(persze te jól tetted, nem ezt vonom kétségbe) mert én a lányommal kőkeményen dolgoztam 6. hónapig, pedig volt előtte vetélésem...és nagyon jót tett, mert legalább nem azon agyaltam állandóan, hogy lesz-e baj! És nem lett... :lol: Na szóval tudom magamról, hogy ha itthon lennék terhesen, akkor állandóan agyalnék...munka közben meg nincs rá idő...amúgy is ücsörgök egész nap...
Vendég
 


Sziasztok

Zsibima
Nyugodj meg,biztos tudja mit beszél és biztosat nyilván akkor mond majd,ha tudja mi van!
Nyilván találgatni ő sem akar!
Kivizsgálja a párod és akkor ha tudja mi a gáz összefoglalja a dolgokat!

A closty nem fog ártani!
A progi szint emelkedik meg tőle és az jó!Így biztosabb a terhesség megtartása!
A progi szint valamiért visszaesik amikor terhes lesz az ember!Akinek normális annál ez nem gond,de ha kevesebb akkor baj van!

Amit én gondolok:(magamból kiindulva)
Nekem is volt olyan amikor normális peteérésem volt aztán meg nem!
Mi van ha nálad ez olyan hónap amikor jó volt,de lehet,h a következő gyengébb!Ezt akarja kivédeni nyilván és closty után csinálni újabb vérvételt!
Mert a clostytól baj nem lehet viszont ha nem szeded és gyengébb mégis a progid akkor mi van?

De ez csak az én elméletem!
Biztos lesz megoldás!
Nyugalom!
Vendég
 


Alziza-köszi hogy írtál!!! :D
Remélem mielőbb kiderül mi van, mert én már megbeszéltem magammal, (Jani még nem tudja), hogy max. idén próbálkozunk...jövőre már 38 éves leszek és azt a gyereket fel is kell nevelni. Úgyhogy én már nem paráztatom magam, lesz- ami lesz alapon- ha sors azt akarja, hogy legyen gyerek, én mindent megteszek érte. Ha nem akarja, akkor nem lesz...
Tudod, úgy vagyok vele, hogy a Bettynek igyekszem mindent megadni, és vele lenni még akkor is, amikor felnőtt lesz, mert szüksége lesz rám...
Viszont ha most szülök majd, az a gyerek nem biztos hogy számíthat ránk felnőtt korában is...nincs rá garancia, hogy 70 éves koromig fogok élni...(szerencsére Jani fiatalabb nálam :D )
Na most marha negatív voltam, pedig nincs ám rossz kedvem!
Csak ezek a puszta tények! Szóval, marhára össze kell kapni magunkat gyerek ügyben még az idén! :D

Ha kell clostyt szedek, vagy spermát szaporítunk valahogy, de már csak 9 hónapunk van, de azért én valahogy mégis úgy érzem, hogy sikerülni fog! :D
Vendég
 


Zsibima

Naná,h sikerülni fog!

Amúgy pedig én azt gondolom,h a születendő babának pedig MAJD,(ha esetleg,mondom ESETLEG!,nem élsz 70 éves korodig,de miért ne élhetnél?) ott lesz Betty,Bettynek pedig Ő!
Ez pedig mindkettőjüknek sokat számít aszthiszem!
:lol:
Vendég
 


Amúgy ha Jani nem szedné be a ginzenget;POTENCIANÖVELŐ is! :wink:
Vendég
 


Zsibima, pont azt akartam én is mondani, amit Alziza. Ti együtt vagytok egy család, és biztos vagyok benne, hogy annak a kisembernek, aki belőletek lesz, bármennyi időt is tudtok együtt tölteni, helye van a világban. És Betty meg ő még sokáig ott lesznek egymásnak, ahogy ti is nekik. Szóval érdemes félretenni a mi lesz ha gondolatokat és a mostra és az ittre koncentrálni.
És különben is mivel most múltál 18 és 100 évig fogsz élni, hiszen figyelsz magadra - futsz is meg minden - szóval ezzel ne kínozd magad.

Úgyhogy ezt csak neked :wink:
Kép

Kép
wruska
 
 


Lányok van valakinek tapasztalata ovulációs görcsről, fájdalomról?

A méhnyákból és az időből erős a gyanú, hogy most van a pe, de korábban sosem fordult elő, csak a múlt hónapban, hogy középidőben görcsölt a hasam. Ez lehet a peteérés miatt? Végül is csak pár napig tart, de lehet ez annak is a jele, hogy valami gond van? Pl gyulladás, vagy valami? Jó lenne azt hallani, hogy ez rendben van, de nem akarom elhanyagolni sem. Most inkább a bal oldalam fáj, feszül, néha begörcsöl, de inkább olyan tompán húz a hasam.

Szerintetek mi lehet?

Kép
wruska
 
 


wruska

nekem minden hónapban van ilyen fájdalom peteérés miatt, egyszer a bal olda, egyszer a jobb, ha már abbahagyja, akkor tudom, hogy már megrepedt és mehet a csata :D

zsibi

most már mindent bele! meglátod minden rendben lesz! szúszá!a closty csak jót fog tenni, legfeljebb ikreitek lesznek :D hidd el, sikerülni fog! :wink:
Vendég
 


Kép

ez a mai lh tesztem (huncutkától rendeltem a másik topikból, tök érzékeny, ahogy beleraktam a brunyába, azon nyomban két csík lett rajta, szinte egyszerre :D el is kaptam apát, már be is aludt, úgy kifárasztottam :oops: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Zsibima!
Osztom az elöttem levők véleményét!Ha 60 éves lennél megérteném.De így :shock: Ha a szervezeted fiata akkor nincs gond.Ha csak 70 éves korodig élnél,akkor is több mint 30 éves lenne az a gyerek!!!Szóval ha száz évig élsz akkor 60 éves lesz :wink: És teljesen igaz,Betty a 2.anyja lesz így is,hiszen elég nagy a korkülönbség!

Baba!
Kitől lehetne rendelni lh tesztet?A boltban annyira drága...Nekem is kéne mert mennemkell ugye vérvételre,így talán eltalálom a napot!

Wruska!
Igen,ez lehet pé!Itt egy írás h milyen akkor a hüvelyi nyálka!
http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml

És egy tábli!
Kép

annus11
 
 


Annus!

http://babatervezok.otthona.net
Ezen a honlapon is lehet rendelni, 167 Ft egy tesztcsík. A boltban valóban elég drága, emlékszem én a DM-ben vettem annak idején valami rózsaszínű dobozosat, az is volt vagy 2500 Ft -5 db.De nekem amúgy nem jött be :evil: volt hogy végig neg.-at teszteltem és a dokinál mégis kiderült hogy van peteérésem :wink:
A lényeg az akciózás :lol: ideális kétnaponta, de ha néha naponta van, az se baj :oops: :wink:

Zsibi!
2009 jan. a te hónapod lesz! :lol:
Ami az andrológust illeti: tudomásom szerint van, hogy néha gyulladás keletkezik a férfiaknál, ettől függetlenül virgoncak a kiskatonák csak éppen betegek egy picit- lehet talán emiatt is vetélés-a sperma minősége miatt :roll: -ha nem tűnik túl nagy hülyeségnek,talán kérdezd meg a dokit erről

Kép
kimma
 
 


Kimma!

Igen tudom,ismerem az oldalt.Csak gondoltam lehet vkitől itthon is rendelni.
Azért kéne csak,mert ugye megyek vérvételre.3 napot is megjelölt a doki,de mi van ha nem pont akkor van pém?Akkor mit fog megtudni a hormonokból?
A hómérőzést se csinálom már,az is csak megfigyelés volt az első hónapban :oops: Ilyen kis tudományos kutató vagyok :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziaztok!

Megvolt a 12. heti UH és minden rendben volt! Nagyon boldog vagyok, az első "mérföldkővet" elértük :D

Nyusz, nagyon sajnálom, nekem is volt tavaly egy második aztán meg rögötn jött a mostani terhességem.. :oops: Szerencsére eddig minden rendben, nagyon jól érzem magam, és egy nagyon aktív baby növekszik a pocakomban (ami egyre kerekebb :lol: )
Ne add fel, menj el kivizsgálásokra, és probálj meg előre nézni!! Tudom, sokszor ez nagyon nehéz!

Zsibima, tök jó! Örülök, hogy minden rendben van nálad. Akkor nálatok is lassan élesbe mehet a babaprojekt, remélem, már nem nagyon fordítasz energiát a védekezésre, és a sorsra bízod a dolgot! :wink:

Merszi :cry: Manapság tényleg nem biztos, hogy megéri 120%-ot nyújtani. Egyszerűen nem becsülik meg az embert.. Akkor most neked is jól jönne két kis csíkocska, aztán tehetnének egy szívességet a munkahelyeden..

Annus, én 30 leszek, vetélések: 07.03.14-10 hetesen, 07.12.08-5 hetesen. Szülés időpontja: 08.09.20.

Zsibima, vicces a korod feltüntetése :lol: . Nagyon kreatív!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok lányok!!!

Nagyon drágák vagytok, hogy vígasztaltok!!! Mindenkit puszilok ezért!!! :lol: Én is reménykedem, hogy még a nyugdíj előtt összejön Ketteske!!! :lol:

Annus-olyan drága vagy, ahogy beírtál a táblába!!! :lol: Valami idegen megnézi, azt hiszi, hogy elmeháborodott vagyok!!!
Na de ti már ismertek!!! :wink:

Wruska-nagyon köszönöm!!!! :lol: Nekem is görcsizett a hasam ebben a hónapban félidőtájtól...

Kimma-reméljük így lesz! :wink: Erről a gyulladás dologról én is olvastam, reménykedem, hogy Jancsikának is "csak" valami ilyesmi lesz. Egyébként régen volt tőle terhes a felesége, csak a h. p...a
elvetette a gyereket...úgyhogy lehet, utána történt a kiskatonákkal valami...
(mondjuk én is voltam terhes...de még életképeset nem sikerült összehozni)

Baba-az ikreket inkább átpasszolnám neked!!! :lol: Én nagyon nem szeretnék...de ha te igen, akkor most: passsssz megy!!! :lol:
Remélem neked is minél előbb sikerül !!! Akciódús napokat kívánok!!! :lol:

Alziza-asszem ellátogatok egy gyógynövény boltba...max. valami olyat veszek amit belekeverhetek a kajába!!! :wink: :lol:

Ja Annus-melyik napokat jelölte be a doki??? Mert nekem mindegyik nap kellett menni, a jelölt napokon asszem: 2. v. 3. nap 21. és 24(?) az utolsó nem bizti már nem emlékszem :oops: de 3 x voltam az biztos!!! És nekem se bizti hogy pont akkor volt peteérés, de megállapította az eredményből, hogy volt! Szóval azokon a napokon menj, amikor írta, mert ő abból tudni fogja!!!
Vendég
 


Röné-nagyon-nagyon gratulálok!!!! Innen már sima lesz az út meglátod!!!! :lol:
Kép nincs???????
(nem, nem védekezünk, closty és "mindent bele" a dokibá tanácsa!)
Vendég
 


Zsibima!
8) remélem fiatalodtál is tőle vagy 20 évet! :wink:

Na nálam ugye 40 naposak a ciklusok ,tehát én megyek a 24.,28.,33. napokon.Akkor nem az a lényeg h pén menjek?Hanem h utána?Akkor nincs gond,nem szándékoztam máskor menni,csak esetleg mondhattam volna a dokinak mikor volt pém,hátha az segít neki!

És nálam is ugye megy a closty!Biztos ami biztos alapon!És én szeretnék ikreket!!!!!!!Ez komoly!Szeretem a kihívásokat :wink:

Én most azt érzem h a köv alkalommal mindenki babásodik!Tök jó lenne mind együtt szülnénk :wink: 8)

[b]Röné![/b
]Vettem az adatokat!Nagy gratula neked!!!!Örülök h jól vagy te is és a baba is!
Kép

annus11
 
 


szió4

Kicsit eltűntem a munkahelyi gondok miatt...kibőgtem magam és jót tett. Úgy döntöttem lesz@rom Őket és koncentrálok tovább a babára! Szerencsére a kollégák mellettem állnak bíztatnak és "sztrájkolnak" értem! Majd kiderül mi lesz a vége. A fő, h van munkahelyem!

A lényeg ebben a hónapban még nem változik semmi és a párom is itthon van (táppénz), így mehet az akció.

wruska! Én is megérzem a PE-t mint korábban is írtam és kívánós is vagyok ezidőtájt!

Annus! Jó hosszúak a ciklusaid! 28 napot is nehéz ilyenkor kivárni.

Baba! Amikor megláttam a tesztet azt hittem...de majd 2 hét múlva a hcg teszthez szeretnék gratulálni, ui. 2 csíkkal !
merszi
 
 


Ti hogy érzitek ma magatokat? Mert én egész nap aludnák! Talán tavaszi fáradtság? Az előbb jártam egy oldalon ahol a hangulatskálán -5 és 5 között kellett jelölni a mai hangulatom. A 3-assal én voltam a legjobb hangulatban! Pedig ez a hét nem volt valami csúcs. Akkor mi lehet a többi emberrel? Én meg itt lelkizek...
merszi
 
 


Annus-nem gond, ő az értékek emelkedéséből (gondolom én laikus) tudni fogja, hogy volt-e peteérés! Én nem gondolom, hogy nekem a 21. napon volt...de volt és kész! :lol:
Akkor neked is küldöm az ikreket!!! :lol: Én örülök, ha egy összejön, de azért nem szeretnék nagycsaládos lenni hirtelen vén fejemmel! :lol: (még egy kiságyat se tudom hova tennénk, nemhogy kettőt) Meg hát lássuk be, hogy az ikreket kihordani nem éppen veszélytelen dolog, úgyhogy én nem attól félek, hogy két gyerek üvölt majd egyszerre, hanem attól, hogy nehogy valami bajuk legyen...úgyhogy:nekem elég lesz egy is! :lol:

Merszi-reméltem, hogy jobb a kedved...lehet, hogy azért vagy most álmos, mert egész héten stresszeltél!
Le se sz@rd az egészet!!! Fogd fel úgy, hogy nemsokára már úgy is otthon leszel gyeden, és 3 évig nem is látod a melóhelyed!!! :lol: Hamar eljön az az idő meglátod!
Én ma nem vagyok álmi, 9-től 3-ig főztem, kertészkedtem, azóta meg folyamatosan eszem!!! :oops: Pedig nagyon fura volt egész héten dolgozni...több mint 2 éve nem kellett időre mennem sehová! De már pénteken alig vártam, hogy vége legyen a melónak! :lol: Azt hittem majd alszom délig...de nem.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?