Sziasztok lányok!!!
Elfelejtettem tegnap mondani, hogy felírt a doki clostyt, de ezt azzal magyarázta, mikor rákérdeztem, hogy miért, hogy nagyobb lesz az esély, de mivel többszörös vetélő vagyok, a Janit azért küldi el az andrológiára...és Alziza kérdésére válaszolva: igen oda megyünk! És én is mondtam a dokinak, hogy akkor hogy estem volna teherbe, ha a Janival van baj???
És egyáltalán nem is biztos hogy van baja.... én ezt az egészet így nem értem!
És azt is kérdeztem, ha baja van neki, akkor gyógyszerrel lehet-e segíteni rajta, és erre meg azt mondta, hogy ez sokkal bonyolultabb dolog, és most még nem tud rá mit mondani!
Hagy ne mondjam, hogy most rosszabbul érzem magam, mint ha mondjuk nálam nem stimmelt volna valami!
Írtátok, hogy a pasik nem örülnek ennek a vizsgálatnak! Hát én is félve ültem be a kocsiba a doki után, hogy mit fog szólni az én drágám ehhez! Kiszámolta gyorsan, hogy mikor lesz 5 nap szexmentesség és, hogy akkor mikor menjünk...és mikor mondtam, neki, hogy én ezt nem mondom el senkinek, nehogy rosszul érezze magát ettől, azt mondta: ő nem tehet róla, ha valami baj van a spermájával, mint ahogy én sem tehettem volna róla, ha velem van valami baj!!
Hát ezért imádom én ezt a palit!!!
Annus- a tábliba az adataim: vetélések: 5, 10, 12 hét, gyermek Bernadett, 14 éves, kezelés: 2 hónap closty, próbálkozunk 2007 április, mensi: 28 nap 03.16. szülés várható időpontja: 2009 január
Köszönöm!
(ja és a koromhoz nem lehetne, hogy 18 múltam??? )
Alziza-fogggalmam sincs arról amit kérdeztél??? Én is ezen gondolkozom tegnap óta!!!
Köszi a vitaminos tippeket, de nem hinném hogy bevenne ilyesmiket, hacsak nem orvos írná fel...
Hajni-ne irigyelj! Lehet, hogy egyáltalán nincs egyikünknek sem baja, de így még rosszabb, mert a semmit nem tudják kezelni!!! Hamar meglesz már a te eredményed is, alig várom!!!
Wruska-köszi!
És izgalmas próbálkozást kívánok neked! Na meg legfőképp: eredményeset!!!
Tücsi-fentebb válaszoltam is kérdésedre
jól viselte...nálatok mi volt? Mesélj!!! Ha esetleg emlékeszel, az eredményre, hogy mi a normális...hogy majd esetleg össze tudjam vetni a mienkével!! Köszi!
Annus-remélem neked is hamar kiderül, hogy nincs semmi baj! De legalább nyugodtabb az ember, ha ezt tudja is!!!
Valamennyire engem is megnyugtatott
(jó másik oldalról meg akkor nem értem...)
Ibm-hát én is szedném már bőszen a gyógyszereket szívesen, annak érdekében, hogy megmaradjon a bébi, de annak is eljön majd az ideje!
Viszont nem fogok elmenni betegállományba az bizti...(persze te jól tetted, nem ezt vonom kétségbe) mert én a lányommal kőkeményen dolgoztam 6. hónapig, pedig volt előtte vetélésem...és nagyon jót tett, mert legalább nem azon agyaltam állandóan, hogy lesz-e baj! És nem lett...
Na szóval tudom magamról, hogy ha itthon lennék terhesen, akkor állandóan agyalnék...munka közben meg nincs rá idő...amúgy is ücsörgök egész nap...