Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Csak egy nagyon gyorsra és majd a többit este!


Edi!


Nagyon-nagyon nagy gratula!!!!!!!!Bár már beszéltünk, de mindent írjál le Nekünk, h most mit érzel????


Na! Ki lesz a következő????????????????


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Szeva Csajok
Edi:
AZTAMINDENIT! HŰŰŰŰ! "ET TU, MI FILI,..."? ÓRIÁSI ÖRVENDEZÉS!

Igazán kíváncsi vagyok ki lesz a következő,ma tudtam meg,hogy két barátnőm is...egyszerre szinte...felütötte a fejét a "vírus" :lol:
Holnap bővebben,ma egy csomó dolgom van,ablakot is akartam mosni,meg függönyt,de áh nem bírok...mennem kell puszi és nagy nagy gratulációim a kismamáknak!!!!!!!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!
Kicsit nem figyelek oda és mik történnek :D most tök sárga vagyok.. :lol:
Gratulálok a kismamiknak.

Azért a képnézegetést soha nem hagyom ki.A babák gyönyörüszépek,sokat nöttek.
Pusszantás mindenkinek.
Tina&Marvin
Vendég
 

 
 

Edi!

Gratulálunk a kistesóhoz! De nagyon meglepődtem, ezt most titkoltad eddig, vagy mi a fene :roll: (kis huncut :lol: )

KépKép
rizibizi
 
 


Edi,
Szívből gratulálunk!!! Nagyon klassz:-) gyanítottam én, hogy nem általános ez a sok délutáni alvás :lol:
Hiába na, a hosszú téli estéknek itt az eredménye:-)

Bettus,
annyira azért nem űr-izé a bio meg öko. Sőt, tök természetes...:-)

True,
jók a kérdéseid, ezek kötnek le most engem is. Rendelni fogunk, de amíg nincs meg az a minimum létszám, addig én főzök. Újra, mint a régi szép időkben. Nyári táborokon edződött a gyermek-élelmezési tudományom, persze ez most más.
Hm, tényleg sokba kerül, de ahhoz hogy pár év alatt visszajöjjön a befektetett összeg szükség van erre. Béreket és terheit fizetni.....Merthogy 2 pedagógus van és ez iszonyat sokba kerül.
A játékokról, fejlesztésekről nem is beszélve. Hívtak vissza most is melóhelyre, de akkor elutaznám a fél életemet és alig látnám a magzatomat. Márpedig határozottan az volt a célom a világrasegítésével, hogy jó sokáig gyönyörködhessek benne..
Gondolkodsz még Te is napközin?

Jubi,
ez a Jazi-fotó nagyon édes,

Tina, mi van Veletek?

Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Aztaaaaaaaaaaaaaaaaa! Tényleg bébibumm lesz itt kérem!!!!!!!!!!!!!!!!!Óriási GRATULA Edi!!!
Tényleg tudsz ám titkot tartani! :lol: Nekem az egyik munkatársam 16 hetes kismama,mindig sárga vagyok,ha vele dolgozom! :lol:
De végülis nekem már 2 van!

Szokjuk a bölcsit ezerrel,ma is megyünk!Egyenlőre tetszik neki,4-en vannak mégcsak a csoportban,és mind vele egykorú! Még a játékok jobban lekötik,mint a gyerekek,de majd idővel ez is változni fog!Aranyosak a gondozónénik is,úgyhogy minden jó úton halad! :wink: Végre ránk fér,hogy farnkók legyenek a dolgok!
Megkaptuk a 15 hós oltást is,eddig tünet nem volt!
Jövő hónapban kapjuk a 18 hónaposat!
Egyenlőre leálltam a melókeresésről,lehet,hogy maradok,egyenlőre meg tudjuk oldani!Olyan bizonytalan vagyok ezügyben,vagy mégse? :oops: :P
Holnap valószínűleg megyünk állatkertbe,kiváncsi leszek,hogy fog Pistikének tetszeni!

Jubi!
Ez nem igaz,hogy neked nincs gondod! :lol: Azért 3 gyerkőc mellett! :P Majd egyszer én is megtudom azt is,remélem! Viszont ne olyan vészes a jelenlegi helyzetem,szervezés kérdése az egyész,viszont a nagyszülők segítsége valóban nagyon hiányzik!

Na,megyünk lányok a bölcsibe!
Puszi! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Csak megint pár szot, du.-tán hosszabban.

Beusa!
Nagyon bátor vagy hogy bele mertél vágni a vállalkozásodba. Én csak kicsibe kondolkodom, bébiszitterkednék. Nekem már eleve van egy csoportom ithon. A nagyok délutánig isibe vannak igy jo lenne ha Robika mellett lenne még gyerek. Már megy egy hirdetésem is hogy Érdi gyerekekre vigyáznék.

Sziasztok
Vendég
 


Edi!
Gratulálok, ez nagyon jó hír!!! :D

Beusa!
A bio-öko környezetről az jutott eszembe, hogy Anyukám mesélte, hogy gyerekkorukban falun a tyúx*rt ették az udvaron :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Beusa:
Csak azért írtam, hogy űri dolog mert ez nagyon távol áll tőlem.
Szerintem ez egy pár éve felkapott dolog, ami azt jelenti, hogy ha valamire az van írva, hogy bio akkor rögtön a normál ár 2*-ese lesz, tehát ezt a fajta életmódot nem mindenki engedheti meg magának.
Akkor ti pl. sose rendeltek pizzát, vagy esztek chipszet? Mi azért ezekről nem mondanánk le:lol:
Oko tisztító és mosószer: Az milyen?

Melódia: Tök jó hogy Pistikének tetszik a bölcsi.
Ha most kaptátok a 15 hósat akkor jövő hónapban hogy hogy kapjátok is a 18 hósat? Mert nekem kikötötték hogy be kell töltenie a 18 hónapot, persze lehet csak a mi dokink ilyen pontoska :roll: :)

Tina: Te is dobhatnál képet, nem csak kukkolni ám :)

Na megyek mert a sütőbe a kaja.

Kép
bettus79
 
 


Bettus!

Pistike jövő hónap 17-én 18 hónapos lesz már,csak a szalmonella miatt csúszott a 15 hónapos oltás! :(

Túl vagyunk az első egész délelöttös bölcsin,ott is ebédeltünk!!
Hááááááááááááát...Az udvart még nélkülem nem bírja,pár percre elszöktem,végig sírt! Miután visszamentem már semmi gond nem volt,teli szájjal vigyorgott! Bent sincs gond,enni is evett,igaz csak velem!Az a gáz,hogy a gondozónője még elég tapasztalatlan most tanul be,és úgy veszem észre,minden kihívástól megijed,pedig szerintem Pistike egyáltalán nem problémás gyerek! De majdcsak belejönnek!Szoktatom amíg szükséges,végülis a munkabeosztásom engedi,ha én melózom akkor meg vagy apa,vagy a bébiszitter szoktatja!Mégcsak ez volt a 3.nap,így optimista vagyok! :wink:

Na megyek,mert a levesem már sikeresen kifutott! :roll: Apa megnyúz,tegnap takarította le a tűzhelyet! :oops: :? :lol:

Szaisztok!Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Szia Bettus!

A képeim:
Kép Robika és én
Kép A nagyfiaim
Kép A lányom
Kép Robika

Szia
Vendég
 


Melódia: Bocsi csak a vonalzód néztem és az alapján valahogy úgy számoltam ki hogy akkor még nem lesz annyi, de az enyém is elég furin mutatja...

Kép
bettus79
 
 


Megy az úton a katona,
zúg a vihar, fúj a szél,
- a katona sose fél!

Kezében kard,
odavág a gonoszoknak,
dirr-durr, odavág!
Sose bántsák a hazát!!

Hannáék tanulták az oviban. Sosem hallottam még ennyire találó verset, ami 3 éves szinten így leírt volna valami komoly dolgot a gyerekeknek!!!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok lányok!

True!
Tényleg jo a versike.

Ma elutazott a kisebbik fiam Angliába! 6napra ment, remélem a koszon kivül ragad rá majd angol szo is. Családoknál laknak majd kénytelen lesz megértetni magát.

Jo éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi ,nagyon sok dolgom volt,meg mindenfelé mentünk....tegnap meg végre én is ledölhettem egy kicsit aludni Laurával,nagyon jól esett,havi 1x sikerül csak ez a pihi,pedig mindennap tervezem,nekem is kéne ablakokat tísztítani,mert a múltkori esőzéstől nagyon gánya lett mindegyik...de semmi kedvem,(amúgy is ma ünnep van)Launak kész az ebéd:brokkolis krupmlis husi,nekünk meg pulykacici,salival lesz,(az még nincs kész).
Nagyon klasszak a feltett képek :wink:

Edi,szívből gratulálok én is,sok boldogságot a kisbabához!Neked is más terhességed, mint Katával?Te is írj le mindent,kiváncsiak vagyunk,és ha van időd írj gyakran,mert minket is érdekel a kisbaba :wink: Azért alukáltál mostanában annyit... :wink: Na és miket rajzol Kata? :lol:

Riz,öröm volt olvasni,soraid ,ami inkább ugye valljuk be kisregénynek is elmenne,de sebaj,mind imádjuk:még még még ennyi sokat!!! :wink: az egyik barátnőm (másik)mert ő 8 hónapos,szóval a másik meg 8 hetes terhes:nagyon rosszul van...vasárnap meglátogatjuk,szülinapja volt,lehet nem kéne neki vinnünk semmi ehetőt :roll: :lol: remélem mindig fogsz írni,és beszámolni az élményekről,érzésekről mert olyan jó olvasni.

Ildi,szép a vers,és Hanna el is mondja? :roll: ügyes :wink: (nekem még kokárdám a sincs itthon,szerintem ma nem is megyünk ki az utcára)Laura kapott az egyik barinőmtől aki a minap volt nálunk( a 8 hónapos :lol: )szóval egy big homokozó készletet:vödör,lapát,gereblye,formák,vizimalom...ma ezzel fogunk játszani kint,van homok is,a nap is süt :wink:

Jubi,köszi a rizs infót,na nem készítettem ám el,mert ettem valakinél és nem volt valami fini :? azóta is a zacsiban pihenget a spejzban.Elküldjem neked? :lol:

Bettus,meggyógyult már Kitti?A mi dokink sem valami alapos,ha kérdezek valamit hamar gyorsan válaszol,azt' viszlát,szereti hamar kiszorni a gyerekeket...

Timi,mikor is mész először?(ször)Dórit is felvették a bölcsibe?

Beusa,ügyesek vagytok ezzel a napközivel,sok érdelkődő van?Hirdetitek vagy szájról szájra megy?

Melódi,Pistike bizti hamar beszokik,hisz azt írtad nem problémás,remélem a melód is jól alakul.szeretnél 3.ikat?

Santosom,mizu?

Judit,nem írtad le milyen egy napod :cry: bár van elképzelésem...

na megyek,valamit kezdek magammal :?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


hellóbelló!

Na egy ablak kész van,a másikat a levélírás utánra hagytam,most csokit kellett ennem jutalomból,mert ugye ügyesen tisztítok ablakot...függöny nem mosódott,majd holnap,ugyanis voltunk lennt motorozni Rékával (ketten,mert apa megintcsak nincs itthon :? ) és sikerült 10 perc alatt belefetrengeni egy sáros pocsolyába :arrow: gyerek csurom víz,feljövés,áltöltözés,de a kis cica azt hitte,hogy vége,kész,már nem is megyünk le így hányásig hergelte magát a sírással :arrow: átöltözés,végül lementünk motorozni,tök jó volt,másfél órát nyomultunk a szép időben,csak 2 szer tenyereltünk mindketten kutyaszarba és egyszer fetrengtünk ismételten bele a bazi nagy sártengerbe,úgy,hogy a sapka is iszapos lett :D ,de akkor már hazafelé menet,szóval van mit mossak,a függöny kimarad.

Tegnap ex-tanítványok voltak nálunk, nagyon helyesek,hoztak bébikaját Rékának,az egyikük még a barátnőjét is felhozta bemutatni (komoly ám a kapcsolatuk) szóval megtiszteltetésnek vettem a dolgot.. :lol: .felfalták a maradék lazanyámat és az összes csilis babot,valamint melegszenyókat és boltisütit,hát ilyenek ezek a srácok,csak győzze az ember,úgy leragadtak,hogy Réka negyed 8 kor vacsizott,de még produkálta magát ezerrel a srácoknak,akik persze be akartak vágódni nálam és hülyére játszották magukat Rékával,autópályáztak és legóztak,szóval a romeltakarítás eltartott vagy este 10 ig...Azért tök jól esik,hogy így visszajárnak meg minden... :P

Linda!
ÉÉÉN hallottam,amint Hanna elmondja a verset,igaz csak a végét,mert pont akkor "randiztunk" Ildi férjével és kihangosította a telefont. Nagyon édes volt,de csak sajna csak onnan hallottam,hogy "dirr durr odavág."..
Kissé megint befordultam,azt gondoltam ma lesz egy családi napunk,erre az emberem melózik,holnap próba már megint itt szarakodok egymagam...Remélem hamar vége már ennek a turnénak,mert kész vagyok (bár akkor meg tutira kitalálják,hogy a nyári fesztiválokra kell készülni na mindegy,csinálok én itthon fesztivált ha kell :lol: )

Beu!
Tök jó ötlet ez a csana,én azt hittem,hogy te ill. ti fogtok ott foglalkozni a kicsikkel,de tényleg borsos árat kérhetnek a pedagógusok akkor...Miket főzől,fúú nagyon fárasztó lehet,hogy bírja Minna a "beszoktatást"?

Melódia!
Hát tök jó szervező vagy hallod! Nem semmi köröket futtok a bébiszitter a bölcsi,hát le a kalappal. Hová fog bölcsibe járni Pisti?(ill.hová jár már?)Tényleg mennyi a bölcsi ellátás egy hónapra?

Megyek,de majd jövök, teszek fel képeket,van viccceske is...na pá

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Halihó!


Teljesen kivagyok, mert Dóri iszonyat amit művel. Hisztis, akaratos, egyszerűen szőrnyű. Remélem nem sokáig fog ez tartani. Ha nem az van amit Ő elgondolt, akkor aztán teljesen kiborul a bili.

Santos!


Éppen most olvastam a soraidat. Azt hiszem megértesz :lol: .Tegnap éppen nálunk is volt egy ilyenfajta hisztiroham. Elindultam vele gyalog, mert csak Bettiékhez akartunk menni(sajna nem voltak otthon). Szóval természetesen nem arra menet amerre én szerettem volna és már feküdt volna le a sáros földre. Felkaptam, de akkor meg a gumicsizmája esett le a pocsojába, illetve el is hagytuk , de hála hozták utánunk. Közben folyt ki a kezeim alatt Őnagysága. Na!Mindig gondolok rátok amikor ilyet csinál.


Linda!

Áprilisban megyek előszőr szőrőzni. Dórit felvették bölcsibe, majd augusztusban lesz a szülői( de komoly :lol: ) Persze még minidg nem tudom, h mi lesz szeptemberben. Pont ma mondta anyukám, h homokozókészletet kap Dóri húsvétra. Végül használta ma Lau?


Judit!

Akkor ez ilyen csereüdültetés féle? Te hihetetlenűl jól nézel ki 4 gyerek után :lol:


True!

Valóban szép kis versike. Nekem végem lesz amikor Dóri majd ilyenekkel fog elém állni. Elég szentimentális vagyok. Már előre félek az anyák napjáktól, karácsonyoktól, stb.........Akkor majd zsebik elővéve........ :lol:

Melódia!

Hogy tetszett Pistikének az állatkert? Lekötötte? Dórival amikor múltkor voltunk a Tropicáriumba csak azok az állatok kötötték le amik éppen meg-megmozdultak. Picit kitavaszodik és az állatok is előbújnak majd mi is tervezzük a NAGY ÁLLATKERTET. Biztosan lesz nagy extázis


:lol:


Mi hétfőn megyünk 18 hós oltásra. Remélem nem lesz semmi.


További szép napot!

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gartulációkat! :) :) :)

Judit!

Nem is voltam rosszul, ahogy Katával sem. Semmi hányinger, hányás. Szédülés néha előfordult este, de most alacsonyabb a vérnyomásom, mint akkor lehet összefügg. Jópár első hét fárasztó volt, zombi voltam kicsit, mert aludni akartam Kata mellett. Aztán sikerült jobban a napirendet variálni séta, hami, alvás. Így én is tudok pihenni amennyit szeretnék. 7-kor kelünk, este 9-kor próbálok már vízszintben lenni és tévézni stb. Főleg jön a tavasz több az energiám is, feltöltődöm.
Már megint jók a képeid, még mindig nem néztem meg a progit :(

Bettus!

Nálunk a kisszék/asztal a nagyszobában van az ágy mellett, tévé előtt. Kata ott szeret tevékenykedni. De át kellene vinni az ő szobájába. Most nála van a mi dohányzóasztalunk, amire mindig rápakolok :( és kupiforrás. Nálunk a nagyszobában vendégeket nem is lehet leültetni, mert nincs kanapé (ágy van), így székeket szoktunk behozni konyhából. Nem sok hely van. Aztán még most a Kata cuccai, játékai is itt vannak :D Sokan mondják zsúfoltak vagyunk, de én nekem tetszik mindenhol bútor, úgyis szükség van rájuk, így nem kell szelektálnom hamar. Pedig kellene a sok ruháimat, amiket már kinőttem végrévényesen, rengeteg van. Nem beszélve Kata ruhákról…azokat is el kellene adni.

True!

Nem is hallottam ezt, hogy ha vki későn jelenti be, nem fog beszélni a gyerek :lol: :lol: Nálatok is jó a korkülönbség Levi és Hanna között :D

Timi!

Egyenlőre semmi különöset nem érzek minden tekintetben, de tényleg. Leköt Kata, hogy tudjak gondolkozni…Bár így is többet parázok, mint kellene. Azt hittem a másodiknál kevesebb a para, de nem nálam….Még talán több is.
Alhasban remegés, vibrálást már 10 hét óta érzek, de igazi mozgást még nem. Katával 18 hetes uh után volt igazi mozgás, Gyuri meghallgatta és belesimult a fülébe, én is éreztem, kidugta magát Kata :D
Még nem gondolkoztam igazán azon, hogy lesz a szobaberendezés, miket kell esetleg venni stb. Ráérek. Néha elkap 1-2 gondolat, mit hogyan.
Most olyan várakozó állásponton vagyok. Túl akarok lenni AFP, meg UH-on, remélem minden rendben, akkor kicsit lenyugszom. Utána mennénk majd a Praxisba 4D-re.
Kell majd akkor neked munkáltatói igazolást vinni bölcsi előtt nem?

Linda!

Feljebb írtam Juditnak, Timinek amikrők érdeklődtél. :wink:
Kata mér tud oválist rajzolni, alakul a kör. Csak firkálgat, de teljesen úgy fogja a cerkát, mint mi. Színező mozdulatokat is szokott tenni. Egy nap rengeteg papírt el tud fogyasztani :lol: faragom a ceruzákat ezerrel. Mindig hápit kell rajzolni…már tudja mondani : szív, csillag, virág…így ezeket is lehet rajzolni. Meg persze minden mást, de ha kérdezed mit rajzoljak: Hápiii
Van neki vagy 10 kacsája, ez a favorit. Tegnap is azzal sétált a kezében.
Laura foga szépen növekedik?

Beusa!
Elkészült a takaró, 2 hét óta most jutottam géphez. Tegnap gyorsan rávarrtam a virágokat, kimostam. Finom illattal várja este Katát. :) A sötét szín az bordó, de nem adja vissza a kép.
Kép Kép

Melódia!
Közel van hozzátok a bölcsi? Hánytól hányig van ott Pistike?

Zsuzsi!
Ez a hányásig hergelés sírással, huuu. mennyi idő alatt jut el idáig Réka?
Én mindig babakocsival megyek sétálni, mert ha 100m-re Kata nem arra jönne amerre kellene (ha megyünk boltba tehát van célunk abban az esetben), akkor mit csinálok vele? Hazáig nem cipelhetem, így ha minden kötél szakad megy a babakocsiba…nem tetszik neki, de hamar elfogadja sorsát. Mondjuk egész sokáig elsétál velem, de a bolt előtt muszáj betenni babakocsiba, eszembe sem jut bevinni még őt sétálva a boltba…Majd később.

Kicsit hosszú lettem, bár ahogy nézem nem is. :lol:
Most várom apát, focizni van, aztán hoz kínai hamit :D :D
Délután megyünk Kata babáért. Jól érzi magát anyáéknál.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Ribizli!
Nekem későn lett tuti a baba, 7 hetesen a doki rendelőjében (csak hasi Uh-ot tudott csinálni) csak a petezsák látszott, meg szó szerint vmi "maszat", szívhangot nem tudott megállapítani azzal a géppel. Hiába mentem teli hólyaggal, hátrahajló méh miatt nem nagyon látszódtak a dolgok. Várni kellett 3 hetet, akkor mentem a kórházba Uh-ra. 10 hetesen derült ki tutkóra :D
Mikor kell menned legközelebb dokihoz? Maradt az a dokid aki Veronikánál volt? Magánba jársz, mennyit kér tőled, ha publikus?
E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Na háj,egy gyors bejelentkezés,mert függönyt mosok,vasalok (komly nem röhögni) :lol:


Edi!
Réka képes 1 perc alatt hányásig jutni,és így van ezzel akkor is,ha valami nem ízlik neki,szóval akkor inkább hány egyet (eleinte rémüldöztem,de ma már nem hat meg,akkor általában egy darabig nem csinálja,vagy időben gyorsan megmosom az arcát langyos vízzel...vagy hideggel ez a hiszti mértékétől függ :lol: ) nagyon szép a kis takaró,Poci Manó is kap majd? Milyen neveket terveztek?

Zi!
Jól tetszik lenni azóta? Álmomban kisfiad lett (de ezt írtam) vonatkozik Edinek feltett kérdés rátok is,névötletek vannak -e vagy babonából inkább nem írod le?


na ennyi voltam megyek,ja pár kép és a kedvencem

A NAGY RÓZSASZÍNÖVES NINDZSA EGY PERC ALATT LEVÁGJA A FEJED A BARBIZSEBKÉSÉVEL, HA NEM FIGYELSZ... Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


ITT A TÖBBI

Kép Kép Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

:cry: :cry: Megjártuk ma a Heim-Pált. Lőttek a holnapi 18 hónapos oltásnak. Dóri ma d.u 16-től hányt és hasmenése volt 2-szer. De az akkora adag, h ruha csere és tusolás. Na! A hányásról ne is beszéljünk. Gyakorlatilag egész nap csak rajtam volt, és amikor jött a hányás felkellett vennem. Úgyhogy ma teljesen adott Nekem. Nem volt valami kellemes. Ezt megismételte a kórházban is. Ott álltunk mind a ketten lehánytan. De nehogy azt gondoljátok, h zsipp-zsupsz végeztünk. Minimum 1 órát vártunk , természetesen eközben volt a hányás, öklendezés. Szóval na, kivagyok. Amit felírt valami Hipptől répa+rizs lé, Dórinak be sem tudtam adni. Valami vírust mondott a dr-nő, bár apa a héten már hányt, úgyhogy bizti onnan elkapott valamit. Remélem az estét végigalussza, bár holnap hívom a mi körzetinket. Szerencsére a kedélyállapota az jó volt.


Edit!


Tök ügyi Kata, h így tud rajzolni. Akkor sokat foglalkozol vele mi? Igen kell kérni majd munkáltatóit. Lassan újból megkérdezem a cégemet, h akkor mi lesz szeptemberben. Ha nemet mondanak, akkor Dóri nem megy bölcsibe. Örülök, h jól vagy. Ha továbbra is teheted, akkor pihenjél te is Katával amennyit csak bírsz. Én mindig alszom amikor Dóri. Kata ilyen sok szót tud mondani? Szív, csillag, hápi, virág stb......Akkor én aggódom, mert Dóri nem mond olyan sok szót. De azért megért már egy csomó mindent. Ügyi vagy, szép a takaró.


Santos!


Koboldod nagyon szép, de egy ördög ha kiborít :lol:



Mentem, pá
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Na sziasztok, én is itt vagyok, bár nekem is nagyon rossz napom volt, nem is részletezném... Levinek fogjövéstől totális étvágy elmenés (mai menüje: kakaó, joghurt, gabonapehellyel, ez reggel, egész nap SEMMI, és este 1 goffri, és kakaó. Síkideg vagyok. Talán kijött a két alsó melletti két alsó, szóval érthető, így talán 8 fogunk van végre.

Timi, nagyon sajnálom a betegséget, most ez a vírus a menő, este láttam a tv-ben, hogy Szekszárdon is van, nem tudom, ideér-e, de akkor kész leszek...

Edi, tényleg ügyi Kata... Levi csak a krétás táblára szokott rajzolni, de csak krix-kraxokat, aztán elveszem a krétát, mert meg akarja enni. Kata nem eszi a cerkákat? Tényleg pihenj sokat, addig, amíg teheted :lol: :lol: El sem tudom mondani, nekem mennyire nagy szerencsém volt a jóalvó kis kölkeimmel :lol: :lol: Meg még most is van. Tök jó neked, hogy így rá tudod bízni Katát másra, bár ha meglesz a baba, próbáld meg ezt mellőzni, mert ki lesz borulva, inkább a babát próbáld rábízni anyukádra, és Katával programokat csinálni. Persze, lehet adom itt a jótanácsokat, aztán semmi gond nem lesz :lol: :lol: Nálunk nagyon ritkán vigyáz valaki a gyerekekre, és ez meg is látszik rajtuk, így nem jó, mert nincsenek hozzászokva, és nem tetszik nekik. Főleg, mióta szinte csak velem vannak, azóta nagyon anyásak, dehát erről nem én tehetek.

Timi: hát igen, én is elájultam, amikor elmondta a Hanna. Már előre félek az anyák napjától... emlékszem, olyan égő volt, amikor anyukám pityergett, aztán itt vagyok, ugyanazt csinálom...

Na megyek én is aludni... apa sulijának a fele letelt!!!! :!: :!:
Jó éjt

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Köszi az érdeklődést :) kedvesek vagytok!
Jól vagyok, kihasználtuk a jó időt, és nagyokat de nagyokat sétáltunk... :) (itt nem kell gumicsizma :lol: olyan szép idő van)
Rosszullétek? Általánosan jól vagyok, csak könnyebben fáradok... és akkor gyenge-nyűgőssé válhatok. Vannak azért sztorik, de nem vészes :D Szagok, kaják még erősen hatnak rám :D :lol: :lol:

Nevet még nem tudjuk, babonás nem vagyok, ha lesz, elsőként tudjátok meg 8) 8) 8)

Ma és holnap megyünk másokhoz babázni, így most nem fogom hosszúra. Ha tudok erő szempontjából, akkor délben jövök :lol:

Szomszédom 8ezer Ft-ot fizet egy hónapra a bölcsiért. Pont most kérdeztem két napja :)

Na ennyi.

Ja, és Rékababa egy aranyos tündérlány!!!!!!!!!!!! Helyes kiskópé. Jók a képek!!!!

KépKép
rizibizi
 
 


Cső Csajok!

Timi,jajj soraid olvasva igen megijedtem,kórház....remélem már jobban vagytok!Igen ez valami vírus,rota vagy mi a szössz a neve,egy ismerősöm kislánya is elkapta de az 2 napig bennt volt a kórházban,mert mindent kihányt,infúzitót kapot... :(
Na és akkor a két kiscsajszi egy bölcsibe fog járni?Milyen szar lesz ha beadod,nagyon fog hiányozni :cry: :lol:
Homokozás:negyed óráig egymagam homokoztam,"sütöttem" mindenfélét :lol: aztán Lau is odajött,lapátolt,meg összetaposta a sülteket :lol: majd kézzel pakolta a vödörbe a homokot,először nem tetszett neki az állaga,rázogatta a kezét,mint mikor gyurmát adtam a kezébe:azt is eldobta a francba :roll: :lol: de hamar hozzászokott,aztán csak úgy kacagtunk.Kicsit később szedtünk egy nagy csokor ibolyát a kertben,majd leültünk egy fagerendára,és Lau ki-be a vödörbe,egyesével pakolgatta a virágokat,mikor leesett egy,mutogatott:mmm mmm mm eee eeeee mmmm,szóval hogy vegyem fel!Nagyon jó volt,végre jó időben kint lenni.Tegnap meg bringával lementünk a partra,hatalmasat sétáltunk,hintáztunk,kacsákat etettünk.Gondolhatod milyen hamar elaludt délután :lol:

Edi,nagyon szép a taki,ügyi vagy :wink: De jó neked hogy nem gyötör rosszulét,akkor el sem tudod képzelni milyen az,én pocsékul voltam6-14-ig hétig :?
Lau foga nől,de tegnap óta megint nagyon eszi a kezét,lehet jön egy másik is?! :roll: Tényleg,mindenki csemetéjének első foga alul bújt ki?Mert ugye Laué nem,és olyan fura ott fent az egy fog,de amúgy cuki :P
Ügyes Kata,lehet örökölte ezt a jó kézmozgást valakitől,Launak se asztal,se szék,se cerka,csak zsírkréta,de csak firkál vele,persze azt imádja ha én rajzolok mindenfélét.Ő kutya meg bárány imádó :P

Zsusz,ma reggel megpuciztam az ablakokat, :? gondoltam rád, :lol: de függönyt nem mostam,nekem mindegyik színes organza,földik érnek,és ezer év mire kivasalnám,de majd azért az is meglesz.....
Nekem is furi ez a sok hányás,de te már hozzászoktál,de nem teszi tönkre a kis nyelőcsövét?Vagy már most az alakjával törődik és azért csinája? :roll: :lol: :wink:
Nagyon cuki a nindzsás barbibébi,a,és a pálmafája is igazi,Laué nem áll ennyire szét,az övé egy ázott fajta :lol:

Ildi,hát én nem tudom meddig tart a győri meló,de nagyon rövidek a hétvégék így....talán most Húsvétkor egy picit többet lehetünk együtt,na meg a rokonokkal is,hisz nem leszünk itthon.

Hétvége Húsvét:ki mi finomat fog készíteni?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


dobok képet,úgy is szeretitek nézegetni,nem?

(a sapi turis,63 ft volt :lol: )

Kép Kép Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Szeva Csajok4

Na ma is volt egy hisztiroham,de nem olyan durva,már az első 5 másodpercben elviszem mosakodni és akkor nem hergeli bele magát talán.

Hányás ügy: tényleg megszoktam már,nem annyira durva mint ahogy kinéz,amúgy a hiszti miatt hány,meg öklendezik,mert rájött,hogy akkor megrémülök és ezzel célt ér...de tegnaptól nem fog,ugyanis tegnap este volt a nagyjelenet,ami teljesen kikészített: Vacsora tökfőzi,szépen fogy,de persze csak mesekönyvvel lehet,ezt megunván földhöz vágjuk a könyvet,anyuka rászól 1 2 3 negyedik rászólás után kis kézrepacsi,majd sírás hányásig,kivevés az etetőszékből (ordítás mindkét fél részéről,hányás megint,uzsonna is kijön,majd gyerek ruhástól a fürdőkádba kerül langyos zuhany alá,amitől megnyugszik,hajmosás fürdés gyerek és anyuka is,mivel mindenünk tökfőzis,na pizsoma és Vacsi 2 újra,mesekönyv le,kézpacsi sírás,de már nem az a hűű de lila a fejed kislányom féle kiságy tápi alvás,ma meg annyit evett mint az állat,hja kérem,aki nem vacsorázik rendesen. Szóval hm én voltam ilyen hányós de még kisiskolás koromban is tudtam egy sugarat dobni,ha felhergeltek. :lol: apuka ájulós volt,ha nem úgy mentek a dolgok,akkor nem vett levegőt és elájult...erről azt olvastam,hogy nem szabad vele törődni és akkor el fog maradni (hát lenne azért egy két szavam erről ...) szóval a két dolog egyesült a gyerekben így az ájulásig hányok szóösszetétel fejezi ki jól azt amit művel. Jómagam ezt semmilyen szervi bajjal nem hozom össze,ez viselkedés ügy,de azért kap normaflore-t :lol:

Timi!
bonolact-ot próbáltad? Bélfóra regeneráló az is,megfogja a kakit a sárga színű,a kék megelőzésre van (hányó-fosiban nagymester vagyok...) szóval az nekünk bevált, ha láz is van és 3 hányás egymás után akkor normolyt por,de az csak durva esetben,plusz smecta por és normaflore (valamelyik a dokid tutira mondja majd...) az a répás-rizses hippes cucc is jó nagyon...

Linda!
Klassz a sapi! Nekünk alul középen jött ki 2 fog,aztán fent 4 egymás mellett, aztán lent 2 megint, aztán 2 alsó örlő két felső örlő,majd alul a maradék 2 és most bújt ki egyszerre a 2 szemfog hegye,lehet ez is ok a hányásra,ki tudja,de hisztit okozott...Launak tutira tök gyorsan megindul a többi foga!
Hihi milyen büszkén lépeget a parton!Nagyon ari! A függöny nekem is elmaradt már megint,nekem is organza és a sötétítőt is vasalnom kell,nem volt energiám...(kellett nekem ilyen izé függyöny.)

Nincs itthon csak koffeinmentes kávém meg fogok pukkanni kv nélkül....ma még nem is ittam és úgy fáj a fejem....le kell menni már megint a boltba,ha felkelt a Pupákpékpókja...

na puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok

Zsuzs, lenne egy kérdésem: hogy a francba itatod meg a normolyt-ot meg a smectát???? Fel akarok készülni, ha netán elér bennünket... Nekem a 3 közül egy sem itta meg ezeket, Hannánál egyedül a szénsavkikavarós kóla vált be, mert semmit nem akart inni, és úgy ültem a kiságy mellett, figyeltem, hogy nehogy kiszáradjon.... Apjának jutott eszébe, hogy a kólát tuti megissza.... Na azzal nem is volt gond, egyébként drnéni is mondta, hogy jó a hányinger ellen is, és azt mondta, mindegy, mit iszik, csak igyon.

Képzeljétek, útközben ahogy mentünk reggel, egy borz volt elütve az út mellett feküdt szegényke.... Hazafelé megálltam, és megvizsgáltam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen állatok szabadon kószálnak, na de nem vagyok egy nagy biológus :shock:

Linda, sapi szupi, én is pont ilyesmit láttam ma, de már nem veszem meg, bár lehet, hogy a héten kelleni fog, tiszta depi vagyok a várható 8 fokok miatt... Ablakokat tessék-lássék áttörölgettem, még az előszoba vissza van... Függönymosást kihagyom :lol: :lol: úgyis kellene festés a nyáron... Ezeket az organza függönyöket szerintem évente egyszer elég :lol: :lol:

Képzeljétek, milyen viccesen indult a nap, nagy rohanás, egyszercsak Levi odamegy Marcihoz, és az arcába üvölt: Ö-TÖ-ZZÉ!!! Majd betojtunk a röhögéstől, szerintem Levi azt hiszi, reggel Marcinak az a neve, annyit mondom neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok,
Santos, Hűűű, ez nagyon durván hangzik....Sehogy nem lehet megnyugtatni ilyenkor?
Meló: én is dolgozom benne, de a kicsikkel elsősorban óvónéni van. Egyrészt mert szerintem ez egy fontos szakma, és nekem nincs benne 30 éves tapasztalatom, mint a néninknek. Most úgy néz ki, hogy a sok telefonhívás, ügyintézés... nem is férne össze a kettő.


Linda,
Balcsi látszik a fotón? nagyon szupi kis Manód.
Itt a húsvét, gondolom ilyenkor is van sok melód...

Melódia,
Bölcsi: hm, általában 2-5 percig van sírás ilyenkor. Tényleg. Én most itt látom, előtte azt hittem, csak ezt szokták mondani a szülőknek. Mondjuk az nem túl tuti, hogy a gondozónéni is most tanul.rajtatok. Nem volt másik csoport? ..De milyen klassz viszont, hogy ilyen kevesen vannak.

Judit,
Hát az az igazság, hogy 4 gyerekkel én nem mernék belevágni. Azért is akartam még most elindítani, hogy mire következő baba jön, működjön annyira, hogy pár hónapra nélkülem is minden okés.
Babamegőrzőt szerintem nagyon sokan keresnek, biztosan hamar lesznek jelentkezőid.

Bettus,
Mi mosáshoz, mosogatáshoz Ecover termékeket használunk, és összeismerkedtem a mosódióval, mosószódával, illóolajjal, ecettel is. Kíméli a környezetet és sokkal jobb illatuk van mint a bolti sima öblítőknek. 1 kg mosószóda amúgy 280 Ft, szóval sokkal olcsóbb, mint más mosószer. Igaz ez csak felerészben elég a mosáshoz, de akkor is.
Majdnem igazad van, most állapítottam meg én is, hogy a biokaja kb. 3szor olyan drága.
Szoktunk pizzázni is (én imádom), de chipset pl. évek óta nem ettem. Tényleg nem kell azért olyan nagyon bonyi dolgokra gondolni. Én amúgy azért tartok ki mellette, mert elég aggasztónak tartom, hogy a sima hentesnél vásárolt csirke a tojásból kikelés után 25 nappal landol a tányéromon. Természetesen - nagyanyáink idejében - erre kb. 1 éve volt, ha jól sejtem.

Edi, Riz,
meséljetek babahíreket:-) olyan izgi:-)

Lányok mizújs a talival?

Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!


Még azért nem merem 100%-ra írni, de túlvagyunk talán ezen a víruson. Mára már átaludta az éjszakát, csak 3:30kor kelt fel egy kis teára. De a tegnapi éjjel elég meleg volt. Hajnal 2ig szinte 20-30 percenként kelt fel, sírt, anyázott egyfolytában. Nagy nehezen 2-kor elaltattam, de azt gondoltam, h mivel elég kimerűlt, majd alszik 8-9 ig. 5-KOR KELT. Végem volt :lol: Most is végem van :lol: Mindjárt iszom is egy kávét, mert nem bírom nyitva tartani a szemem. Dóri meg elég fitt pakol, jön-megy, ágyra mászik-onnan le, stb.....Hála jó a kedélyállapota, de tegnap is az volt. Sőt! Amikor hányt utána is, mintha nem történt volna semmi. Csak megijedt, mint én. Tegnap kinvolt dr-nő és Ő mondta, h bizony ez egy aranyos kis vírus. Valóban az, mert apucikája csütörtökön hányt, apósom meg tegnap.


Santos!

Igazából amit felírtak illetve amit kellett adnom Dórinak: B6 vitamin+normaflore és azt mondta hogyha nagyon megy a hasa akkor adjak neki Bolus adstirngenset. Na meg a lényeg a diéta. Répás cucc lehet jó, de nem Dórinak találták ki. MOst az orrfolyásra szeretnék belecsöpögtetni az orrába. Nem tudom, h miként fogom, mert nem hagyja magát. Tantum verdét pl nem is lehet neki beadni. Azt a Kitti imádja, ő meg tátja a száját hozzá. öREGEM! Amit írtál, h milyen egy hányásig sírom magam+zuhany stb.....Le a kalappal. Én már akkor elveszítem a türelmemet, amikor olyan hisztibe csap, h folyik ki a kezeim közül.


True!

Nagyon remélem, h oda nem megy a vírus :lol: Azért beszarás, h milyen ügyi ahogy kezd beszélni Levi.



Linda!


Sapi kircsi :lol: Polár ez a pulcsi? Nehogy megfázzon Lau :lol: Nagyon könnyedén volt felöltöztetve :wink: Ha mennek bölcsibe, persze, h egy csoportba fognak kerülni. Sőt! Mi már az ovit is megkérdeztük. Azért milyen jó kis progi, h etetitek a kacsákat. Dóri bizti mondani: áp, áp.Most a legújabb amit mond, amikor elmegy vki tőlünk:elme. Egyébként Dórinak a rajzolás abból állt tegnap, h amíg én kis formákat rajzoltam, addig ő úgy szórakozott, h a ceruzákat tette bele a tasakba+ kipakolta. Ezzel neki ennyi volt a foglalkozás :lol:



Na mentem, mert azért még nem kerek a helyzet Dóri sír. Most éppen miért is? :roll:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam vérvételen, ma elmentem a sima laboreredményért, hemoglobin, hematokrit min. alatt ami várható volt. Szedek napi 3*1 vasat, oda kell figyelnem mikor szedem, meg az kajákra amit eszek. Katával a végén sem nem volt ennyire min. alatt, remélem összeszedem magam majd kicsit.
Amúgy semmi különös, tegnap Kata 2*2 órát aludt, én is pihentem. Kicsit lelkifurim van, mert sokat ettem…csokis croissant, kakaós csiga, meg sütöttem lasagnet (nem lap, hanem csiga tésztából, mert rég akartam már csinálni, de amiből szoktam nagy lebbencs tésztát nem kaptam sehol). Több, mint harmad tepsit megettem :oops: ;A súlykontrollról ennyit :lol:
Egyébként olyan 2-2,5kg-ot híztam. Lassabban, mint Katával, de plussz 3kg-ról indultam…
Ma délután megpróbálok joghurtot (fujjj) enni, meg gyümölcsöt. (megígértem magamnak…)

Zsuzsi!

Neveken már Kata születése után gondolkoztunk, de nem jutunk dülőre. Lány név még csak-csak lenne, de fiú nem nagyon. Kata Dávid lett volna, ha fiú lett volna, de annyit Dávidkáztunk, hogy meguntam. Talonba tettem az Ádám nevet, de hát nem tudom, rövidet szeretnék az a lényeg.
Réka nagyon édes az első és 3. képen ahol ilyen csücsörítős-szerű a szája. Milyen nagy copfja van, Kata rögtön kitépi, még egy fotót sem tudok készíteni :(
Egy héten hányszor mosol a sok hányás miatt??

Timi!
Örülök, hogy jobban vagytok!!! Nem semmi ez a hányás mizéria. És még várakoztattak titeket a folyósón, durva azért…
Vmikor sokat foglalkozok Katával, vmikor nem. Attól függ milyen a kedvem…Ha a nagyszobában vagyunk, mert tévézés, netezés van, akkor rajzol, max. rajzolok neki. A szobájában egyéb tevékenykedés. Ma levette a formabedobót magától és azzal játszottunk. Mindig más érdekli, fakockázás pár napja nem megy.
40 szót legalább tud Kata, de nem mindet tisztán, hanem kicsit máshogyan, hiányzik 1-2 betű…(fúrnak – fúnak, bújik – bui stb) Ne aggódj, majd beszél Dóri is, lehet ő másban van előrébb, érted. Kata taljánul beszél sokat, nyomatja a szöveget a telefonba és úgy mászkál, de nem tudom kihez beszél :D :lol:

True!

Kata nem eszi meg a cerkát, csak ha már megunta a rajzot vagy ideges akkor bekapja. Múltkor tiszta kék volt a szája belül. Ő inkább az asztalhoz vágja a ceruzát, így lyukakat csinált már a fenyő éjjelszekrényre. Meg összefirkálta ezt is, meg a zebra alapot, meg egy mesekönyvet, így résen vagyok. Ja és a lepedőnket is megfirkálta, mert ugye az a nagyszobában van. Tapétát még nem sikerült megtalálnia. (csak letépte)
Lehet tényleg jobb a kicsit lepasszolni, de majd meglátjuk még messze van nagyon :(

Linda!

Na igen, tényleg nem tudom milyen az amikor vki annyira rosszul van, hány stb. Utálok hányni, így örülök elkerültem. Tavaly hánytam utoljára, mert Sopronban bezabáltam, szó szerint, nem tudtam hol a határ, mindent megkostóltam és egy tejszínes ribizli tortával öblítettem le mindent…szüléshez képest sokkal, de sokkal rosszabbul voltam.
Nagyon édes Laura a turis sapiban :lol: olcsón vetted. Mit adsz Laurára amikor kimentek? Harisnya, bélelt naci, hány pulcsi?? Sál gyanánt van a nyakában a kendő?
Kata fogai összevissza nőttek ki, első kettő felül, aztán egy felül, egy alul stb….Most kint van neki 12, és a szemfog jön felül, vagyis majd.

Beusa!
Ti mikorra tervezitek a másodikat, ha nem indiszkrét?


Húsvétra mit kapnak a gyerekek nálatok??
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Helló csajok!
Tegnap írtam este,azt írta a babanet,hogy elküldve és mégsem látom a levélkém :shock: nem értem.
Rövid leszek,mert vár egy halom vasalnivaló és 15 00. ig van időm aztán nyomás vár a vasalás amit tök úúúúúúúúútálok.de mindegy

True,
Smecta kubuval megy,egy fél zacsi úgy 50 ml -be mert az sűrű és nem érzi meg,vagy banánt nyomkodok össze és ahoz keverem általában.
normolyt por csak fecskendővel szájbanyomva,egyszer itta meg magától,de akkor vagy 8 kaksi volt egy nap és kisasszony megivott 2 liter folyadékot akkor.
Nálunk inkább a szuszpenziók beadása a gázos rész,azt nem tudom sehogy

Timi,
Jó,hogy túl vagytok az "aranyos" víruson, én nagyon parázok az ilyen hasmenős hányós izétól,pont egy éve,hogy kórházban voltunk egy ilyennel 10 napig a Heim Pálban(azóta ha bármi van csak oda viszem,de tényleg egy csomót kell várni),na azóta reszketek,hogy nehogy megint kelljen.

Judit!
Köszi az infókat!Megnézem tutira!

Edi!
Nálunk is nagy favorit a rajzolás radó,radó ezt kurjongatja ütemesen és akkor rajzolni kell...bármit,bárhová,de a falat még Réka sem találta meg,viszont a textilbőr világos kanapén már van egy két nonfiguratív minta,fogalmam sincs mivel fog lejönni.
Minden nap mosok :lol: na nem a hányás miatt,de vagy leborul,kiömlik,sáros lesz -ezek apa cuccai-
Réka pedig leeszi,összekeni és zsirkrétázza. A hányás csak járulékos. akkor clorox és barátai,bár nem szeretem a fertőtlenítő szagát.

Beu!
Háát én próbáltam megnyugtatni az ilyen esetben a bébit,Suttogó néni módszerével,az azonnal el a helyszínről (azt hiszem a könyvben kiállításnak nevezte) és úgy sem hatott,csak akkor a nyakamba hányt.
Rájöttem viszont,hogy muszáj persze kiadni az érzelmeit,de nem ilyen hevesen,ezért a mosakodás vált be eddig :? nem tudom,remélem idővel megtanulja kontrollálni a hisztirohamot és a dühkitöréseket.
Zi,köszi üzenet,válaszolás msn -en...

Megyek mindjárt 3 óra és még a kis kávékámat nem ittam meg,aggaszt a vasalnivaló torony...tessék velem együttérezni... :cry:

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!


Kivagyok már megint :cry: :cry: :cry: :cry: Visszajött a vírus. Megint hányás, öklendezés, hasmenés. Most az ügylet jött ki röpke 2 óra alatt. Tehát hajnal 1-5ig nem alvás, majd aludtunk 6ig. Dóri nyűgős, csak azt nem értem,h miért nincs álom a szemén?


sANTOS!

Kórházban voltatok? Ettől félek én is. Amikor azt mondta a dr-nő, h a B6-os vitamint 5 percenként 1 kiskanállal adjam oda Dórinak, mondtam neki, h nem engedi. Még a cumisüvegből is alig-alig tudtam a szájába gyömöszőlni, h legalább 1-2 kortyot igyon. 100ml csináltam és még mindig van kb 50ml, amit hajnal óta itatgatok vele. Remélem most már tényleg vége ennek a rémálomnak.KÖSZÖNJÜK SZÉPEN TÖBBET VÍRUSBÓL NEM KÉRÜNK!!!!!!! :evil:


Edi!


Húsvétra csak a nagyszülők vesznek Dórinak vmi kis apróságot. Én vettem neki egy Dóra kindert. Tudod kacsát, vagy csibét szerettem volna, de nagyon korai az idő és még nem keltek ki. Nyuszit azt tudnék szerezni, de azt hiszem ezt most kihagyom. Ki tudja a dögben is mi lappang? Még egy bilit szeretnék neki venni. Ti mit vetettek?


Linda!


Én nem főzők most sem semmit húsvétkor.Szülőkhöz megyünk.
Te megint miket csinálsz a szép kezeiddel?

:lol:


Mentem, de jó lenne egy pár óra alvás :lol:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Lányok!!

S.O.S.
Milyen tünet volt nálatok 15 hónapos oltás után????
Nálunk láz van 1 héttel utána,doki mondta,hogy lesz! De akkor is félek,hátha bekapott valamit és attól lázas!

Puszika Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok

Hát nekem most valahogy ez a húsvéti készülődés kimarad.... Semmi kedvem hozzá, nem is érdekel. Azt hiszem, hétfőn elmegyünk itthonról, így kihagyjuk a locsolkodók rohamát :lol: :lol: Na nem lesz nagy roham, csak a szomszédok szoktak átjönni, de valahogy most nincs humorom az egészhez. A kicsik kaptak egy homokozót, Marci a soron következő Harry Pottert kapja meg, és még édességet kapnak. Sütni sincs kedvem, semmihez! Majd egy nagyon egyszerű fini sütit leírok a másik topicba, isteni fini, és csak bele kell szórni a tepsibe, ráönteni a tojást, szóval nem lehet elrontani hihi. Mamánál van kisnyuszi, azt majd meggyúrják.

Timi: JOBBULÁST, JOBBULÁST, JOBBULÁST! Megkérdeztem, nálunk az oviban nincs vírus, de mondtam az óvónőnek, szóljon ha lesz megbetegetés, mert akkor inkább nem viszem Hannit. Nem hiányzik, ámbár - mint példátok mutatja - bárhol el lehet kapni :(
baba
Edi, szerencsés vagy, hogy nem hánysz, és hogy nincs is hányingered! Fú én amikor terhes voltam, egy lovat is meg tudtam volna enni, főként az elején, mikor olyan rohamosan nőtt a .

KÉpzeljétek, ma meg azt mondta Levi, mikor beszálltunk az autóba: DÁDIÓ! Ez tudom, hogy a rádiót jelenti, na de hogy már dirigál.... :roll: Bekapcsoltam, és megkérdeztem, így jó? Erre komótosan bólogatott. Minden nap csinál valamit, amitől végem van.

Riz, én is msn-en írtam, nagyon el vagy tűnve mostanában!!

Na jó készülődést mindenkinek. Hannának kellett kis füles kosárkát vinni az oviba, majd fognak bele tojást gyűjtögetni, az óvónénik mindig olyan jókat kitalálnak! Nem csoda, hogy imád mostmár járni!! Jajj, nem is mondtam nektek, hogy pont láttam, mikor mentek a csoporttal koszorúzni, ill. ilyen kis zászlókat vittek. Kocsiban ültem, és potyogtak a könnyeim, olyan édes volt, ahogy vonult a kis ovisokkal, és csacsogott, forgolódott.

Ja, Beusa, neked akartam még írni, hogy én annak idején sokat hallgatóztam, mert Marci 1 évig minden nap sírt a bölcsiben, és igen, tényleg csak addig, amíg anyuka elmegy! Csak neki szól a műsor :lol: :lol:

Na pusz, sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Voltunk a dokinál,vírusfertőzés! :( Egy darabig lőtek a bölcsinek,pedig már a héten ott aludt volna,olyan jól haladtunk! :?
Nem tudom ki kérdezte a bölcsi árat,302 ft/nap,legalábbis itt nálunk!Még nem fizettem,ajd jövő hónapban!

Puszi nektek!Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!
Hát végre leültem.Megprobálok irni pár sort.Semmi különös nem történik velünk azon kivül hogy bepusziltuk a f..os hányos virust.Szép sorban mindenki.Most épp Marvin a soros.Ha esetleg valaki akar Huggies pelenka részvényt venni az most vegyen.. :lol:
Sajnálom a beteg babákat és mindegyiknek jobbulást kivánok.
Az a szerencsém hogy a fiam nem finnyáskodik a gyogyszerekkel szemben.Olyannyira nem hogy ma a Normaflore-t akarta szétrágni egy teljes tárat. Tökre odavan érte.
Sokat beszél de a legjobban a NEM szocska megy sürü fejrázás közben.Rajzolás:hát megyeget bár nem fogja még a ceruzát szépen,de a papir helyett inkább nálunk is(Santos :) )a textilbör kanapé kapott,na mega tévé mega fal mega erkélyajtó épp amerre ment a fiam jo kis zsirkréta csíkot. :)
Kismamiknak most ismét gratulálok.Tényleg nagyon irigy vagyok.Annyira szeretnék mégegy babát.
Husvétra nem készülök abszolut nincs ünnepi hangulatom.De erre fel anyám ugygondolta hoz fel Üjvárosbol igy beállit holnap és itt lesz keddig . :shock:

Ne haragudjatok hogy ritkán jövök,de abban biztosak lehettek olvasok és tudok mindent! :lol:
Babácskák csodaszépek..
Dobok pár képet,remélem nem baj ha kicsit sok lett..



Kép Kép
Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok,
annyira izgi mostanában az életünk, hogy muszáj jól kiírnom Nektek. Minna elképesztő lendülettel elkezdett beszélni!! Fél mondatokat mond, mindent ismétel, tisztán ejt szavakat (eltekintve a nárcisztól ami valahogy így hangzik: nyászisz - elképesztően édes fejhangon. )
Állítólag az intenzív gyerektársaság az oka, sokkal izgalmasabb őket ismételni, mint anyát:-) annyira izgi: végre tisztán anya vagyok és nem apa, mert azt könnyebb mondani. Közli kajánál, hogy "abból is" meg ilyenek :lol: :lol:

Linda,
homokozás: először Minna is kis finnyás volt, de mára ez a kedvenc kalandja: túrja és kis lapátokkal szállítja a kert legkülönbözőbb részeibe. Ügyességi feladatnak jó, de amúgy mindent eláraszt a homok azokon a helyeken, ahol nem gondoltam volna homokozó telepítését:-)

Edi,
Annyira klassz a takaró! - gratula.

Tina,
jó, hogy jöttél, Marvin most is nagyon édes:-)

Lányok, a sok Pocaklakóról eszembe jutott, mi lehet most Anitával? Lassan 2-3 hónapos is lehet a kicsi, nem? Két gyerekkel már biztos nem könnyű gép elé jutnia...

Sziasztok, Boldog húsvétot, Sok/kevés locsolót tetszés szerint:-) ha nem jönnénk addig. ...
B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Hy

Linda: Kittinek már lassan 2 hete folyik az orra. Porszívózás van, de már ő hozza a csövet, sőt profin össze is szereli beteszi a porszívóba és lefekszik, várja hogy szívjam. Persze a szívás alatt üvölt, de amint végeztem feláll mintha mi sem történt volna, és beviszi a fürdőbe, beteszi a mosdóba, hogy mossam el :lol:
Ma meg voltunk a játszóbölcsibe, és valamit festettek a nagyobbak, mondtam a dadusnak, hogy mi ehhez még kicsik vagyunk, de a Kitti simán kifestett egy húsvéti díszt. Nagyon ügyi volt. Aztán persze festékes lett a keze, és mondtam neki törölje meg, meg mossunk kezet, már ment is a fürdőbe. Nem tudom kitől látta ezt a nagy tisztaságot :D

Edi: Sikerült nekünk is venni kisszéket és asztalt. De azt a hisztit amit az Intersparbe levágott, hát az nem volt 1*-ű. Végül apuka vitte ki és ültette bele egy mozgó kis járműbe. Húú kiszedette a kosárból a széket, mi meg ki is szedtük neki :roll: aztán leült az egyik sor között. Ott csücsült, nagyon tetszett neki, de persze elvenni azt nem lehetett, mert ő akarta vinni :D Aztán mikor kifizettük taliztunk a kijáratnál, megkapta a kisszéket és a kocsiig hurcolta, nagyon cuki volt a kis hisztizsák :lol:
Otthon nálunk is a számítógép mellé került és úgy élvezte :D
Nagyon szép lett a takaró, hogy milyen kis ügyi vagy!!!
Könnyen rajzol az a gyerek ahol a szülő is tud :D

Sant: hogy Rékának milyen édes kis pálmafája van, Kittinek is szoktam kis cofit, de neki szigorúan az égnek áll, semmi hajlás a hajában, neki nem lesz gondja a trendi egyenes hajjal, mint ahogy nekem se, csak egyszerűen UTÁLOM! :evil:

Melódia, Timi és Tina: Gyógyuljatok meg minél előbb!!! Mármint a gyerkőceitek :wink: És STOP a vírusnak, mi nem kérünk belőle :twisted:

Még egy pár szót. Hétvégén voltunk a Lurdy házban kipróbálni az ottani játszóházat egy órácskára. Húúúú le a kalappal, még én is játszottam. Nagyon szép, tele játékkal, kisebbeknek babasarok ami azért nem kicsi, labirintusok, csúszdák (még szülő is csúszott), motorok, házikók, lépcsős-mászkálós-csúzdában végződös valamik, nagy felfújhatós dartstábla tépőzáras "nyilakkal". Falmászógép ahol mondjuk 100 ft volt egy mászás az óradíjon felül, de az még nem volt nekünk való. Külön pelusozó (mondjuk ez alap szerintem) kis wc, a mosdóknál külön kis lépcső a lurkóknak, a falak gyönyörűen kifestve és szép gyerekdalok szólnak. Aki akart annak még arcot is festettek, de ez benne volt az árban. 1 óra 1320 ft volt. (kísérőnek ingyé, még jóóó :) )

Na röviden ennyi, és akkor dobnék én is egy pár képet, hogy ez is ilyen képnézegetős oldal legyen :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi a sok kép miatt :oops:

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!


Most már nagyon remélem, h túl vagyunk ezen a hányásos víruson. Nem volt egy egyszerű tegnapi napom :x Kiborító volt, amikor olyat csinált, amit nem lehetett sírt(persze alap esetben is), de ez most nagyon sok volt. Ilyenkor egy picit elgondolkodom,h 2 gyerekkel ezt miként lehet??????? Aludtunk ugyan 2 órácskát napközben, de elkeztek fúrni :twisted: Az éjszaka még nem volt az igazi, így magam mellé kellett tenni, de fel-fel ébredt és mennem kellett vele a lakásban.



Bettuskám!


Megbocsátok a sok képért :lol: :lol: !!!!!!!!!!!


Tina!

Marvin rajzolta azokat a kék köröket? Marvinnak mióta van ez a vírus fertőzése? Nálatok meddig tartott? Jobbulást!


Beusa!


Graula a beszédhez!!! Ez nagyon nagy dolog.


Melódia!


Nektek is jobbulást!


True!


Köszi azt hiszem már épp ideje, h vége legyen ennek a vírusnak. Remélem az oviban nincsen.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,
bocsi nem tudok mesélni, mert délelőtt még jól vagyok, de újabban délután tök szarul leszek, fáradtság, állandó hányinger... használhatatlan vagyok, és sajna már egymás után két nap hányás is volt du :(

Veronikával nem volt ilyen.
Szóval, inkább én kérdezek, tud valaki valamit, vagy valami praktikát hányás ellen ? Reggeli keksz evésen kívül :o

Ezen a héten nem mentem tanácsadóba, majd jövő héten. (Edi: Fizetett dokim nincs, nem is volt, és amíg nincs rá okom, nem is szeretnénk.... Minek? Nekem sem fizet senki plusz, hogy elvégzem a munkám :o Meg azért sem fizetek, hogy épp akkor ne legyen ott -síelés- :o. Veronikával mázlim is volt... mert végig egy dokim volt a tanácsadáson... és ő kedvelt is... és pont látni szeretett volna a kiírás utáni napon, ha még nincs semmi, akkor ugorjak már be "vasárnap" mert megnéz... és pont akkor mentem szülni... he-he, akkor már levezette a szülést :D És ezt a terhességet is pont ő állapította meg... "véletlen" :) De én bízom az Úrban, és ha nincs gond, akkor nem fizetek...)

Megyek, mert Manka szétszedi előlem a billentyűzetet :lol: Sziasztok!

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!ű

Riz, én úgy tudom, hogy mostmár nem is lehet fizetett orvosod, csak ha fizetsz a kórháznak 50 ezret, + még persze a dokinak a tarifáját, csak akkor hívhatják be szüléshez. Ez meg szerintem nem éri meg, hozzáteszem, nekem az eddigiek se érték meg, tök bunkó volt mind a 3 orvosom. Azonkívül, hogy bejöttek a szüléshez, semmi pluszt nem csináltak. Azt meg más is megcsinálta volna, ha ezen felül bunkózott volna velem, azt meg apa kiosztotta volna az tuti. Nem tudok hányás ellen semmit, de úgy tudom, erre is van valami homeopátiás szar, keress rá, hátha segít.

Bettus, tök jó volt a játszóház, érdekes, az én gyerekeim nem igényelnek ilyesmit na mondjuk időnk se lenne ilyen helyekre járni, de nekünk az egész lakás egy játszóház hihi és van gyerektársaság is... :lol: :lol:

Na megyek, mert Hanna iszonyú hisztirohamot rendezett. Tök jó, hogy szünet előtt egy nappal már az óvónők kipasszintják őket az oviból. Na ha dolgozni fogok, akkor nem lesz ilyen tuti. Azt sem tudom, hogy fogjuk megoldani, hogy szünetekben ne vigyük. Azért a nyári 6 hét leállás elég meredek. Na sziasztok

Tina, Marvinnak haláli a sérója, nem szokták lánynak nézni?? Én emiatt vágtam le Levinek, na meg kilógott a sapka alól, és az azért elég gáz vol.... De nyárra mindenképp levágtam volna, mert eszméletlen sok haja van neki, valószínűleg nyáron gép lesz a dologból.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok csak kicsit szétcsúszva és lemeradva mindennel...2 napja melózok a virágboltban,tegnap is éjjel fél kettőkor értem haza,egy big temetésre készültünk.....Anyukám vigyázott Lau-ra,remekül elvannak,voltak,mint mindig :lol: Most aludnom kéne,de annyi minden felgyülelmlett itthon,sok koszos gönc,(már tuti lejárt a gép :? )mosogatni való,takizni is kéne...ha Lau felébred akkor meg a városban kell 5 millió dolgot intéznem,én nem is tudom hogy férne bele ennyi minden ha lenn melóm is:roll: :lol:

Santos,hát nem semmi Réka,szép részletesen leírtad,próbálom átárzeni a helyzetet,remélem alakul a módszered :wink:Mikor lesz már VÉGLEGES eredmény?

Melódi,hát jobbulást!

Riz,hányinger ellen:ne kelj fel :lol: Remélem hamar túljutsz ezen az időszakon,sétáljatok sokat a friss levegőn,az még jó lehet :wink: (én meg borravaló nem szoktam adni se a postásnak se a pizzásnak,se a kajás csákónak,miért?nekem ad valaki?)

Timi,jajj ,igen ez olyan rossz,ezt én is nehezen viselném.Nem fogyott Dóri ?Akkor most állandóna alszol te is...

Beusa,annyira várom Laura első szavait már én is,mindent megért és elmutogat,mindent megjegyez,a formabedobóba önállóan bedob 4 figurát,kör,csillag,8 szög,trapéz :arrow: ő maga forgatja a gömböt,keresi e megfelelő nyílást és teszi bele,olyankor nagyon örül,ami nagyon tetszik neki azt megpuszilja,lásd:csíkos zoknim :roll: :lol: ha lefetközöm akkor a köldökönmnek "dobja" a puszikat :wink: na meg persze az összes kis állatka is kap puszit....
Csana:szóval akkor beadaod a gyereket és te nem is vagy ott vele?intézed a dolgokat ő meg eljászik a többiekkel?mIlyen foglalkozásokat tartanak a nevelők?Mennyi gyermek van?Bocsi :oops:

Bettus,én is írtam Santosnak,hogy Lau pálmafája olyan ázott fajta :lol: Na az én hajamat sem kell külön vasalni....Laué hátul göndörödik :P Kitti a fejpánntal a 80-as évek diszkóját juttatja eszembe,nem mintha akkor már bugiztam volna,de olyan :wink: micsoda szuper játszó bölcsiben voltatok!
Itt Kesztehelyen egy van,megnéztem ,de fele ennyi jó cucc nem volt benne,10 perc 120 ft,ott mennnyit kell perkálni,ha inygen van megőrülök!!!A sok labdától sikongatana Laura:imádja őket :lol:

Tina,nagyon kis helyes Marvin :wink:

Ildi,ne légy már leeresztve...persze ez nem olyan nagy ünnep,de még is érdemes rá finit sütni: www.macikonyha.blogspot.com
isteni finomságok várnak rád :wink:

Voltam hétfőn turiba,100 ft -os darabáron a jobbnál jobb gyerekcúmok voltak,túrtam 7 darabot Launak,C&A,H&M,Next cuccokta ,természetesen, ráéreztem,már megint :oops: :lol:
Dobok képet,most már ki vannak mosva és vasalva is.
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Rizi:
Nekem a 2 szem vitmain B6 jött be reggel.És az mellet csakis a györi édes jóreggelt.Addig mig nem hatott fel sem keltem az ágyból.de tényleg használt.Plusz a magneb6-ot is szedtem de azt hiszem abban nagyon kevés a b6 csakis a magnézium felszivodása miatt van benne egy kevés.Kitartás++++

True:
Na neee.Nem látszik? épp most vágtam le a haját :lol: ,valamelyik képen rövidebb is. 3 napi munkám van benne.Szaladtam az olloval utánna,igy is mintha nyuzták volna.Kész gyötrelem.Dehogynem nézték már lánynak épp a hétvégén volt fent lányom osztálytársa az anyjával és megjegyezték :Azt hittem a Mercinek öccse van. :shock:
Levinek nagyon szép gönödr haja van nem sajnáltad levágni?Öcsémnek volt ilyen ráadsul szökében és miután levágtuk a göndörség is elmult..

Linda:
Szép rucikat turiztál.Én olyan béna vagyok ez ügyben.Soha nem találok jokat.Mindig ilyen nyulott sz@..at.
Laura nagyon csini mint mindig.Jo nektek a Balcsi ot van a közelben.Mi meg szivjuk a jo kis Váci uti levegöt..Hmmm.. :twisted:
Megindult a fogzás nálatok is.hogy viseli?

Melodia:
Jobbulást nektek is.Pistike eszik rendessen?Mert én 1 kanál semmit sem tudok beletömni.Fati nem kapta még el?

Bettus:
Kittinek nagyon jol áll az uj séró.Mi is szoktunk Lurdyba menni elég sürün.Ha gondoljátok és van kedvetek akkor talizhatunk majd valamikor.Jonak tünik a játszoház tényleg.


Beusa:
Minna is nagylány lehet már.Háát ha elkezd beszélni akkor már utánna be sem áll a szájuk.Emlékszem Mercire mikor eljött az ezmiez?? ésezmiez??idöszaka.non stop tudta mondani..

Edi:
Nagyon szép a takaró,ügyi vagy.
Nem raksz egy pocakfotot?Csak tudod hogy mégjobban sárguljunk.:D
Ilyen kisasztalunk meg székünk van nekünk is.Bár a fiam még csak huzogatja ide-oda.Valamelyik nap mentem be és képzeld a kiságyában volt a szék.Azt hittem szivgörcsöt kapok.Szépen beemelte.mert az ididota anyukája ott hagyta a kiságy mellett.

Timi:
A virus hozzánk kb 4 hete érkezett.A fiam most kapta el 2 napja.de ma már tiszta ideg vagyok mert 1 falat kaját nem hajlandó megenni.
Ti hogy álltok ezzel?Föztem már, rizst, krumplit ,répát sütötököt,almát reszeltem.de semmi.Képes ugy ülni az etetöszékben 15 percet hogy tartogatja a kaját a szájában.Én meg majd felrobbanok.
Viszont a gyogyszer amit irtál (Bolus adstirngenset) arra azt mondták a gyogyszertárban meg amit Santos is irt(bonolact),hogy felnötteknek van.Probáltam venni mert már tényleg kétségbe vagyok esve.Viszont smecta port vettem.Na ha hiszed ,ha nem az én fiam az 50ml.kiskanállal ugy ahogy volt beette,szépen egyenként.Eltartott egy darabig de lement..Remélem hatni fog.

Mennem kell Kisfiam alszik én meg bevágok egy adag gombapörit.
Tegnap isteni turós pitét(lehet nem pite ,de én igy neveztem el :lol: ) sütöttem.Párom azt mondta boltban vettem.. :twisted: Pedig nem vagyok sütésböl ötös,de ez tényleg finom lett..
Bocs ha valakihez nem irtam.
Sziasztok szép napot.Betegeknek jobbulást..
Vendég
 


Beusa: Nagy grat a beszédhez, Kitti elég sajátosan beszél, szerintem csak én értem :D Múltkor kibálja, hogy mumi, mumi az apja meg már a csillagos eget is leszedte neki, én meg mondom, mit nem értesz ezen, hát a cumiját akarja :shock: :lol: Aztán jót nevettünk :D

Riz: kitartás, és jobbulást, lesz még rosszabb :lol:

Tru: naná nálatok a társaság az adott. Jó nektek :wink: :D

Linda: Nálunk a játszóbölcsi 240 ft/óra, de mndig tovább maradunk mert a dadus nem nézi ezt. Azért jól kifárad benne, meg kapnak egy kancsó innivalót aztán annyi. Mondjuk most ajándék csokitojást is kaptunk :D De a képen a Lurdys játszóházból vannak, a játszóbölcsi az tényleg olyan mint egy bölcsi, de majd onnan is hozok képeket. :)
Édesek a rucik, Lau jó vagesz lesz benne mint abban a kis sálban.
Ja Kitti elég retrós, és akkor még nem is láttad amikor igazán retrós a sérója, tényleg mintha bili lenne a fején annyira szög a haja.

Tina: OK a tali, jó lenne. AKkor majd húsvét után megdumcsizhatnánk egy időpontot. Pl. egy szombat vagy egy vasárnap délutánt? :) Néztem szerdán meg 50%-os kedvezmény van, de pont akkor van a játszóbölcsi is, mondjuk oda lehetne menni h-sz-p is. Na akkor majd még értekezünk.

Kellemes nyuszó-muszót mindenkinek.

Kép
bettus79
 
 


És hátha valakit érint, vagy érdekel:

2008. március 30 vasárnap Hungexpo Tavasznyitó babaruhabörze:
http://www.babaexpo.hu/?gclid=CKfEvtncm ... uwodSwwL7g

és 2008. árpilis 19. szombat Hungexpo Kismama babaruhabörze:
http://www.kismama.hu/babaruhaborze/

Na ennyit a reklámról, mi ide megyünk a Timivel, már ha jön. Jössz? :)

Kép
bettus79
 
 


Ez kimaradt:
Timi:
A karikákat én rajzoltam. :D . Most állandoan halacskát kell rajzolnom.Szerintem lassan már egy egész oceánnyit lerajzoltam neki..

Képzeljétek a fiam megkaparintott egy csokinyuszit az asztalrol.Lehuzta a terítöt és mire észrevettem megette a fejét.Én meg itt görcsölök hogy nem akar enni.. :?
Vendég
 


Tina! Ne erőltesd!!! Ilyenkor émelyeg a kis gyomra, azért nem eszik! Majd ha kimegy a vírus, visszajön az étvágy is. Emlékszem, Marcinak is volt ilyen betegsége, 3 napig csak ropit evett. Szegény, még felkelni is alig tudott. 3 nap utána meg jött: anya én olyan éhes vagyok! Mondom, mit főzzek, kisfiam? Azt mondja: csijkepöjköltet. Hát főztem is neki :lol: :lol:
Sajnáltam levágni, de már tényleg gáz búrafeje volt :lol: :lol: De göndörödik így is neki!! Múltkor Hannának kivasaltam (addig nyöszörgött a fülembe), aztán lefeküdt aludni, beizzadt, és mikor felkelt, ugyanolyan göndi-böndi feje lett :lol: :lol:
Akarsz még babát? Vagy még gondolkodsz rajta? Ez csak azért rossz, mert ha felüti a fejét a gondolat, akkor tuti bánni fogod örök életedben, ha nem lesz. Ha lesz, azt meg tuti nem bánod meg! :lol: :lol:

Linda: rucik klasszak, olyan irigy vagyok, errefelé a turis cuccok is majd annyiba kerülnek, mint a boltiak :shock:

Beusa, tök jó, hogy így beszél Minna. Nekem ez kimaradt, hogy ilyen ugrásszerűen, nekem mindegyik fokozatosan egyre többet beszélt. Állítólag van olyan, hogy nem beszél semmit a gyerek, aztán egyik nap meg elkezd társalogni :lol: :lol:

Na mentem mert nyávogás van

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!


MOstmár nagyon elkeseredett vagyok. Éjjel is arra keltem, h Dóri öklendezik. Mikor lesz már vége ennek a rémálomnak? De hála nem hányt, csak ingerelte. Végül mellett aludt, de nagyon össze-vissza ficánkolt, én meg alig-alig tudtam aludni. Gyomrom gombóc volt, mert attól féltem hányni fog. Akkor mehettünk volna a kórházba infúzióra. Más nem is hiányzott volna :cry: Nem is tudom, h egy ilyen pici babának, h kötik be? Dórinak tutira nem lehetene beadni. Egy másodperc és letépne ott mindent. Na nem is akarom megtudni, mert már most sírógörcs kerülget. Kivagyok merűlve :cry:


Tina!


A legrosszabb az egészben az, h figyelned kell, h óránként valamicskét egyen, 5 percenként pár korty folyadék. Próbáld meg megmagyarázni egy ilyen pici babának, h 5 percenként adok 1 kiskanál folyadékot. Tudod ez a hányás elleni B6vitamin adagolása. Majd hányás elmúltával kortyonként 5 percenként adni az italt. A legnyötrelmesebb az, h tényleg diétáztatom és arra gondoltam éjjel is, h mit ronthattam el, h megint öklendezik????? Szóval ismerős a szitu. Tegnap is ezeket adtam: ropi, sárgarépa, rizs, krumpli, banán, alma. Ezeket óránként. Mindig vmit, de abból is 4-5 falatkát. A bolus az kimondottan hasfogó és csak egy 1/2 kell adni a babának. Nálatok van f@s????? Tényleg szeretnél 3.-babát???? Én szorítok Nektek!!!!!


Edit!

Már én is akartam írni, h azért képet igazán dobhatnál magadról és pocilakóról :lol: Hogy vagy? Azért ha van időd írj.


Riz!

Én hála nem tudok Neked mit írni, hányás+hányingerről, mert Nekem nem volt. Én végig az Aloe termékeit szedtem és engem nem kínzott semmi(savmarás+hányás+teltségérzet+szorulás)stb.....Remélem mire ezeket a sorokat olvasod, azt írhatod, h már sokkal-de -sokkal jobban vagy :lol: !


Linda!


Bizti fogyott 1 kg-ot Dóri. Amikor Ő alszik, akkor én is alszom mindig. Remélem azért ma is alszik egy olyan 2 órácskát. Fent írtam megint milyen kellemes éjjelünk volt. Te mit csinálsz húsvétkor?Mit fog kapni Lau?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Riz!


Te is tegyél fel pucérhas képet :lol: :lol:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?