Sziasztok!
Köszönjük a gartulációkat!
Judit!
Nem is voltam rosszul, ahogy Katával sem. Semmi hányinger, hányás. Szédülés néha előfordult este, de most alacsonyabb a vérnyomásom, mint akkor lehet összefügg. Jópár első hét fárasztó volt, zombi voltam kicsit, mert aludni akartam Kata mellett. Aztán sikerült jobban a napirendet variálni séta, hami, alvás. Így én is tudok pihenni amennyit szeretnék. 7-kor kelünk, este 9-kor próbálok már vízszintben lenni és tévézni stb. Főleg jön a tavasz több az energiám is, feltöltődöm.
Már megint jók a képeid, még mindig nem néztem meg a progit
Bettus!
Nálunk a kisszék/asztal a nagyszobában van az ágy mellett, tévé előtt. Kata ott szeret tevékenykedni. De át kellene vinni az ő szobájába. Most nála van a mi dohányzóasztalunk, amire mindig rápakolok
és kupiforrás. Nálunk a nagyszobában vendégeket nem is lehet leültetni, mert nincs kanapé (ágy van), így székeket szoktunk behozni konyhából. Nem sok hely van. Aztán még most a Kata cuccai, játékai is itt vannak
Sokan mondják zsúfoltak vagyunk, de én nekem tetszik mindenhol bútor, úgyis szükség van rájuk, így nem kell szelektálnom hamar. Pedig kellene a sok ruháimat, amiket már kinőttem végrévényesen, rengeteg van. Nem beszélve Kata ruhákról…azokat is el kellene adni.
True!
Nem is hallottam ezt, hogy ha vki későn jelenti be, nem fog beszélni a gyerek
Nálatok is jó a korkülönbség Levi és Hanna között
Timi!
Egyenlőre semmi különöset nem érzek minden tekintetben, de tényleg. Leköt Kata, hogy tudjak gondolkozni…Bár így is többet parázok, mint kellene. Azt hittem a másodiknál kevesebb a para, de nem nálam….Még talán több is.
Alhasban remegés, vibrálást már 10 hét óta érzek, de igazi mozgást még nem. Katával 18 hetes uh után volt igazi mozgás, Gyuri meghallgatta és belesimult a fülébe, én is éreztem, kidugta magát Kata
Még nem gondolkoztam igazán azon, hogy lesz a szobaberendezés, miket kell esetleg venni stb. Ráérek. Néha elkap 1-2 gondolat, mit hogyan.
Most olyan várakozó állásponton vagyok. Túl akarok lenni AFP, meg UH-on, remélem minden rendben, akkor kicsit lenyugszom. Utána mennénk majd a Praxisba 4D-re.
Kell majd akkor neked munkáltatói igazolást vinni bölcsi előtt nem?
Linda!
Feljebb írtam Juditnak, Timinek amikrők érdeklődtél.
Kata mér tud oválist rajzolni, alakul a kör. Csak firkálgat, de teljesen úgy fogja a cerkát, mint mi. Színező mozdulatokat is szokott tenni. Egy nap rengeteg papírt el tud fogyasztani
faragom a ceruzákat ezerrel. Mindig hápit kell rajzolni…már tudja mondani : szív, csillag, virág…így ezeket is lehet rajzolni. Meg persze minden mást, de ha kérdezed mit rajzoljak: Hápiii
Van neki vagy 10 kacsája, ez a favorit. Tegnap is azzal sétált a kezében.
Laura foga szépen növekedik?
Beusa!
Elkészült a takaró, 2 hét óta most jutottam géphez. Tegnap gyorsan rávarrtam a virágokat, kimostam. Finom illattal várja este Katát.
A sötét szín az bordó, de nem adja vissza a kép.
Melódia!
Közel van hozzátok a bölcsi? Hánytól hányig van ott Pistike?
Zsuzsi!
Ez a hányásig hergelés sírással, huuu. mennyi idő alatt jut el idáig Réka?
Én mindig babakocsival megyek sétálni, mert ha 100m-re Kata nem arra jönne amerre kellene (ha megyünk boltba tehát van célunk abban az esetben), akkor mit csinálok vele? Hazáig nem cipelhetem, így ha minden kötél szakad megy a babakocsiba…nem tetszik neki, de hamar elfogadja sorsát. Mondjuk egész sokáig elsétál velem, de a bolt előtt muszáj betenni babakocsiba, eszembe sem jut bevinni még őt sétálva a boltba…Majd később.
Kicsit hosszú lettem, bár ahogy nézem nem is.
Most várom apát, focizni van, aztán hoz kínai hamit
Délután megyünk Kata babáért. Jól érzi magát anyáéknál.
Edit