Új privát üzeneted érkezett!

Lanyané,
Gyönyörű pocakod van :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Úszok a melóban, de azért rendületlenül olvaslak benneteket, amikor csak tudlak.

Lulu, kitartást és jobbulást a férjednek, és hajrá inszem!

Katica, szép számmal vannak tüszők, szépen nőnek, drukkolok a holnapi vérvételhez és UH-hoz. És persze a jövő heti punkcióhoz is!

Lulu, helyes a csiga-bigád :)

Lanyáné, helyesek a csajok! A pocidról, és a rajzocskákról :D nem is beszélve!

Anita, sok sikert!

Heni, alakul a poci, és szép benne a babád.

Kiscsillag, örülök, hogy túl vagy a migrénen, mert az valami borzasztó tud lenni.

Legyélmami, remélem, ez már nem a szurik hatása. Mennek a drukkok ezerrel! +++++++++ Várom a holnapi :wink: fejleményeket.

Rólam: Váratlanul 2.5 hétre hétfőn megjött pirinénnye. Azaz kicsit elbizonytalanodtam, hogy honnan is kellett volna számolni. De ez már mindegy is. A lényeg, hogy hirtelen másfél héttel előrébb ugrott a vonalzóm. Ha minden jól megy, április második felében visszakaphatom a fagyibabákat. :D :D

Kép
petne

Jó reggelt!

szaladok dolgozni :roll: úgyhogy csak gyorsan jelzem mai teszt is halványcsikike, de mivel más típusú ezért összehasonlításra alkalmatlan...

veszek ma három egyformát és megpróbálok vasárnap reggelig várni 8)

vajon menni fog e??? 8)

félek csak akkor ha nem veszek meg őket ma... 8)

Lanyané!

ez a pocak egy gyönyörű..nagyon tetszik a férjed rajz"tehetsége" :wink: nagyon cuki.

Petne!

Előre a fagyibabákért!!!!! :lol:

Mindenkinek igazán szorítok rohanok sajnos...puszi
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Lanyané!
dögös a poci a csajokkal! :D Apa nagyon jól tud rajzolni :D :D :lol: Mindjárt félidős leszel :roll: :D

Legyekmami!
Úgy sem bírod ki! Vedd csak meg a három egyforma tesztet. Meglásd, szépen erősödni fognak!!!
Drukkok ezerrel!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Petne!
Ez jó hír! Hamarabb leszel kismami :wink: :!: karácsonyi babára dolgoztok.... Látom én :lol: :D :lol:

Katica! Bellanita!
Drukkok a tüszőcskéknek! :!: :!: :!:

Lulu!
:)

Nyulasz!
:) Hogy bírod a várakozást?
dezsina

köszi pandus,tudod a csajospocak :D ,de a pocakszépségverseny trófeája nálad van :wink: jól vagytok :?: gyönyörűséged jó kislány :?:
legyekmami köszi :D jól olvasom halovánka csíkocska :D drukk drukk drukk,és így mész dolgozni :evil: seggberuglak,pihenni,fehérjétzabálni(banánturmix)és pocakotsimizni :!: :!: :!: :!:
petne,dezsikém köszi a bókot :oops:
eddíg nem voltam zabás,de egy hete megeszem még a kristálycukrot is magába :D :lol: :oops: most is épp pilótakexet majszolok és azon gondolkodám mit reggelizzek :oops:
szép napot mindenkinek

lanyané

Sziasztok!
Heni,Lanyané csodás pocikák :D
Dezsi!
Háááát,bírom.Jó lenne már ott tartani,hogy pisi-teszt,pisi-teszt,pisi-teszt :lol: :lol: :lol: Te?
Lmami!
Hú,ez nagyon bíztató :D ...ha kibírod,te egy hős vagy!Nagyon drukkolok :wink:
Katica!
Szuper,tüszőnövesztő drukkok mennek :D
Brumi!
Hát akkor ne mond meg a házidokinak,hogy már ennyire jól vagy,ha még nem akarsz menni dolgozni.Persze azért annak nagyon örülök,hogy ilyen jól vagy.
Petne!
Nahát,ez most akkor jó hír :D Hajrá április :wink:
All!
És milyen eredményei voltak előtte apának?Mennyire rosszak?
Vendég

Sziasztok Csajszikák!

Szerintetek az lehetséges, hogy a PCO-m miatt nem sikerült megtapadnia az embrióknak. Levelezek egy lánnyal és bele tette a bogarat a fülembe, hogy valószínű az miatt nem tapadnak meg, de ezt meddőségi centrumba nem vizsgálják..Segítsétek, van valakinek erről infója?

Legyekmami!
szerintem tényleg mami leszel...

Lanyane!
Nagyon szép a pocid, két kis csaj, de jó is az...:)
gerike

Sziasztok!

Lanyané,
aranyos a pocid és nagyon szép neveket választottatok.

Mármostmami,
továbbra is nagyon szorítok

Gerike,
lehetséges, ha tényleg pco-s vagy.
www.pco.hu
www.mensmentis.hu (kivizsgálás szempontjából)

Nyulasz mindjárt itt lesznek a Te napjaid, hozhatod a húsvéti bogyókat, Te úgyis csak azt szereted.

Dezsi
most látom mindjárt mész konzira, nagyon szorítok.
Vendég

Gerike,
bocsi rossul írtam az előbb
http://www.pco-szindroma.hu/
Vendég

gerike: szerintem Tapolcán kiderült volna, ha az lenne.. :roll:
Bár én ebben nem vagyok annyira jártas..

MamiVagy: türelem ++++++++++++++

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

nyulasz,gerike,bella köszike,mostmár tényleg nincs sok hátra és nektek is ilyen lesz :wink:
kis csillag kis péntek függő,mit főzöl a hétvégén :D én megcsinálom életem első hentestokányát remélem jó lesz,olyan nehéz mindíg újat főzni,az ötletek hamar elfogynak :D

lanyané

Lanyané :D Katavirág szoktatott rá egyrészt, másrészt csak azért vagyok péntek-függő, mert itthon vagyok :lol: :lol: :lol:
Én még nem tudom mit főzzek, bár holnap szerintem tepsis-húsos burgonyát, azt olyan régen ettünk :lol: :lol: :lol:
(Tényleg régen, már vagy 3-4 hete)

Kép
kis-csillag
Tököl

Egy gyors bekukk:

nálam ma 2.cn, ez most egy normális, 32 napos ciklus volt. Már ez is öröm :D

Legyekmami, a halvány csík is csík...szóval jó esélyed van rá, hogy mami vagy :D

Nyulasz, indulásnak oligozoospermia volt, alig 2-3 milió/ml ondóval, nagy részük mozdulatlan volt. 2 hónap után volt 40 millió/ml és 35 % gyorsan mozgó...és most ez az eredmény. Meg ne kérdezd az okát, passzolom. Lehet, hogy simán annyi, hogy a nyári hőségre ennyire érzékeny a férjem...vagy pszichés...vagy a fene tudja.

Szép napot mindenkinek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sZIASZTOK!

Lanyané!
Tegnap nézten a képet a pocidról nagyon szép, a férjem meg az ágyon feküdt és azt mondja szép nagy pocak mondom igen és a férje rárajzolta az ikreket az jó föleg h kislányok imádja a lányokat.

Kis-csillag!
Péntek az én napom
testem a zenére hangolom
meg egy jó italra amit szürcsölök
minekis kéne több.
Küldöm neked minden pénteken az eszembe jut ez a dal.
szerintem jó is

Katica!
Jövő hét punkció?
Hétfön megyek ekg-ra kell más belgyógyászati vizsgálat is?
Holnap????

Megyek melózni nem sok a kedvem hozzá.
mindenkinek szép napot!!

Kép

Kép
bellanitta

kis tepsishusi nálam 3napja volt :D
bellanita köszi :D a bókot
alle drága hogy vagy :?:

lanyané

(Apa nincs itthon - nem bírtam ki, hogy ne olvassalak el titeket. csak kicsit írok, aztán megyek vissza pihenni.... :oops: )

Lanyané - gyönyörű a pocakod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szépen halasz - így tovább!!!!!!

Legyekmami - drága csillagom, ebből baba lesz!!!!!!!!!!!!!! HURRÁ!!!!

Kis* - a megfordulás, hmmmm. Szerintem sem lehetetlen, olyan harcok vannak odabenn, bízom én is nagyon!!!!!!! Spenót a recept? na de attól meg keresztbe? csöbörből vödörbe? pár hét múlva kipróbálom - két hét múlva megyünk újra uh-ra....

Ha megfordulna én szeretnék spontán szülni - az ikrek is úgy lettek, igaz ők nagyon pici súlyúak voltak. De rossz élményem, emlékem nincs, vágyom rá! Persze azt is tudom, hogy az a lényeg, hogy ez a csöppség rendben legyen, így nem hadakozok semmi ellen. :lol:

Gerike - én is pco-s vagyok. Nekem mind a kétszer sikerült. De lehet kizáró ok sajnos. És van egy rosszabb hír is. A pco-soknál valószínűbb, hogy az első 12 hétben valami gubanc történik. Nálunk egyszer sem történt, de az ikrek után a pco-nak is betudták, hogy nem tudott a méhem rendesen nőni. Hát érdekes dolgok ezek. A szülés viszont sokat segített a problémán, időlegesen megszüntette - dr. bácsi elmondta, hogy nem fogok tőle megszabadulni, csak hirtelen magához tért a szervezetem (lett normális ciklusom, peteérésem és tüszőrepedésem magamtól!!!) így sürgették a következő lombikot, mondván, gyorsan verjük át a szervezetet, amíg még nem emlékszik a rosszra. így másodszor is sikerült. Én Szombathelyre járok orvoshoz, tudok nagyon jót ajánlani - minta múltkor azt írtad volna, hgoy nem lakunk egymástól messze - ő nagyon ügyes ebben, meg meddőségi kérdésben is. Mi neki köszönhetjük, hogy a februári apa-anya diagnózis után (akkor derült ki 2) szeptemberben már pocaklakók növekedtek odabent. Alázatos, figyelmes, barátságos ember. Járj utána, de mindenkinek mindent ne higgy el!!!!!!!!!!!Kitartás!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Lanyané,
A trófeát átadtam neked :wink: az én pocakom már a múlté :lol: de majd visszaszerzem remélem, kb. 2 év múlva :wink: :lol:

Gerike,
Lehet ez is oka a sikertelenségnek, és amit Julika írt az is igaz, hogy náluk több a vetélés :( Érdemes egy IR vizsgálatot megcsináltatni. Nekem kérték a Kaáliba, még az inszemek elött.

Julika,
Még simán megfordulhat :wink: Vannak praktikák is nem tudom mennyire jönnek be, de pl. a fényre meg a hangra kíváncsiak a babák, és azt kell a pocak aljára tenni. Mondjuk egy zseblámpát :lol:
Vendég

Sziasztok :!:

Panda, kernenk szepen egy ket uj sztarfotot Dorarol.... :!:

Brummi, orulok, hogy jobban vagy :!: Azert nem semmi dolgon mentel keresztul.... beulti mikor lesz :?:

Allegro, nalatok most mi a terv :?:

Katica, Belanitta, drukk :!:

Legyekmami, ugy orulok nektek :!:

Kiscsillagnak es mindenkinek jo hetveget, hiszen mar megint......
Kép
katavirag

Katavirág,
www.pandababa.freeblog.hu itt van pár új kép róla :D
Vendég

Pandus,
Olvastam a blogod tegnapi eseményét.
Dorka azért aludt olyan sokat, mert elnyomta őt a friss levegő. :)
Nálunk is így van, de Bogyika már inkább éberen szemléli a világot és egyszer csak azt veszem észre, hogy már alszik is.
Tegnap nekem is sikerült úgy felhoznom a lakásba, hogy babakocsiban aludt tovább, de nem annyit mint Dorka. :?

Nekünk már az egésznapos játék a minden. :lol: :lol: :lol:
Persze ez nem csak őt fárasztja le, hanem engem is. Főleg mikor még 10kor sem bírom ágyba 'könyörögni". :cry: Hiába minden. Ő még akkor 'él". :D Aztán jön egy kósza pillanat és sír, hogy 'éhes és aludna". Édes még ilyenkor is. :D :D

Használjátok ki apával az ilyen estéket, mert lassan eljön az az időszak amit mi most taposunk. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

köszönöm mindenkinek a kérdést. Mi most parkolunk. Tegnap a lombik utáni első ciklus véget ért, 32 nappal, ami szuper, a gondok előtt is ennyi volt a ciklushosszam. És semmi görcs, vagy ilyesmi...kis túlzással még élvezem is :D De legalábbis nem kellemetlen.

Április 3-án megyek a dokihoz, megbeszélni, amit kell. Június végéig nem lombikolunk, mert IR-m van, és amíg le nem megy az inzulinom a normális környékére, nem érdemes a lehetőségeket pazarolni. Viszem a dokinak a leleteket is, férjem papírját, az IR leletet, és beszélgetünk, mikor kezdjünk.
(én egy szeptemberben reménykedem, de majd meglátjuk).

Túl vagyok egy nagy munkahelyi ellenőrzésen, egészen jó a végkicsengése, kis túlzással megdicsértek :D

Most megyek haza, vásárolni, és pihenni. KO vagyok az elmúlt két héttől. Igyekszem visszaolvasgatni is.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hja, nagyon edi Dorka :!: Most neztem meg a szuleteses kepsorozatot, nagyon meghato. En mar minden ilyenen bogok, hiszen par nap, het, es anya leszek en is :lol:
katavirag

Katavirág: köszike :D ez a néni egyszerűen "brutálisan" ott van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bizony, már csak néhány röpke hét és babázhatsz :wink:

Julika: nem feltétlenül keresztbe, én mondjuk annó két tányérral kaptam, azóta is imádom! :wink: nekem nem volt elég helyem, hiszen aznapra voltam kiírva (28-ra) meg anyámnak elég szűk a medencéje is, és bátyám is császárral született :lol: :lol:
Lusta gyárekek vótunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Allegro: drukkolok, hogy jó hírekkel szolgáljanak a konzin! És a szeptember mindjárt itt van! ;)

Jut is eszembe, mindjárt április, és ha szerencsém van, alig két hónap és kezdhetünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már várom pirinyénnyét, mikor érkezik.. Remélem pont húsvétkor :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsina!

Köszönöm a megelőlegezett bizalmat valóban nem bírtam ki.... :lol:

Nyulaszka!

Lám lám nem vagyok hős :oops: én is nagyon szurkolok neked, hogy nemsokár ott tarthass hogy pisi-teszt :lol:

Kiscsillag!!!

Rengeteg drukk drukk és drukk a kezdéshez...április mingyá itt van :lol:

Katavirág!

Juhéj mindjárt kézben a csodálatos trónörökös... :lol: azt elhiszem, hogy megtaláltál hatódni dorka baba képein .... én is minidg :lol:

Julika!!

jankának szuper méretei vannak, azért még parkoljon csak mamában jóó sokáig :lol: tessék pihenni ! :lol:

ma délutáni pisiből tessék csak nézni--- :oops: látjátok esetleg ti is?

erősődik ugyhogy remélem nem a repiszúri...különben is annak már 13 napja..cask nem jelez már :shock:

Kép
Vendég

MAMIVAGY!

EZ IGEN! Halkan ujjongok kicsit, de várjuk meg a többit :wink:
Júj de boldog lennék :D

Kép Kép

Ez nem a repiszuri ;)

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

bocsi, most nem olvasok vissza. :oops:

legyekmami: mami lettél! halkan gratulálok.

rólam: ma voltam uhn, és reggel vérvételen. az uhn nagyon nem jó dolgokat mondott a doki. még az is lehet, hogy le kell állítani a lombikot. eléggé megviselt, kaáliból hazafelé végig bőgtem, de azóta is elég sokat. előbb bealudtam egy másfél órára, de mióta felébredtem, ismét potyognak a könnyeim. holnap újból uhra kell mennem. ha lesz punkció, akkor szerdánál nem lesz hamarabb.

katica
katica30

Mi a baj Katica?????

nem nőttek meg elégéééé???

jaj nagyon szorítok hogy megnőjjenek!!!!!!!

Kiscsillag!!!

NAgyon nagyon édi vagy :lol:
Vendég

sziasztok.

lenne egy kerdesem a profikhoz :lol:

egy ampulla (5000egyseg)Pregnyl tuszorepeszto hany nap alatt urulhet ki?ma van 10 ik napja hogy kaptam.

valaszokat koszi.

Kép
monyo83

legyekmami: semmi sem jó :cry: :cry: :cry:

katica
katica30

Monyo,
Szerintem 10 nap alatt már kiürült, persze ez lehet egyéni is...

Legyekmami,
13 nap alatt tuti kiürült :wink: Látom ám amit kell :lol:

Kata,
Utána is bőgni fogsz, én nagyon sírós lettem :wink:

Hajnoca,
:D
Vendég

Katica,
De mi a baj pontosan? Drukkolok, hogy azért legyen meg a punkció!!
Vendég

katica++++++++++++++++++++++++++++

Kép
monyo83

((((((((((((((((((((Katica)))))))))))))))))))) :cry:

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica
Remélem szerdáig változik a helyzet, szorítok nagyon :!: :cry:
A legelső lombikos stimumat nekem leállították. Pénteken mentem uh-ra azzal a tudattal, hogy hétfőn leszívás, erre jött a hidegzuhany, hogy stornó, mert iszonyú túlstimum volt (szinte nem tudtam leülni se, mert azt hittem leszakad a hasam, én meg gondoltam, hogy hát biztos normális a sok tüsző miatt). Ekkor kiborúltam én is és bőgtem hazáig a kocsiba, ráadásul egyedül is voltam.
Jaj nem szeretném ezt neked :cry: :cry: :cry:
Bízok benne, hogy szerdán leszívás :!: :!:
Vendég

Katica!
Ne máááááá,mi a gond?Drukkok mennek tovább!
Lmami!
Én látom!!!!Deszéééééééééép :D És a mai?Drukk!!!!!!!
Monyo!
Én azt hallottam,40 óra a felezési ideje.Anno a fél ampulla 5000-es Choragon(szerintem ez ugyanolyasmi mint a tiéd) 5 nap alatt ürült ki.Csak nem van egy teszted?Mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
All!
Köszi,ez nagyon jól hanzik.Drukk,hogy m iután nálad beállítottak mindent spontán kopogtasson a béby.
Vendég

Sziasztok!

Katica!
Mi történt? :?: :? nagyon drukkolok, hogy szerdán meglegyen a leszívás!!! ugye nincs köze a szivgyogyihoz :?

Legyekmamai!
azonnal átmentem irigykedőbe :D :D :D
Én már várom a mai fényképet és egy erősödő csíkocskát! Halk gratula egyenlőre és drukkok, drukk hegyek! :D :D :D

Monyo!
Nyulasszal egyetértek... és esetleg van valami halvány reménysugár? :?: :) nagyon drukkolok ám!!! :) Tájékoztatást kérünk!!! :!:

Nyulasz!
Olyan bajban vagyok, hogy nem tudom melyik az első nap a ciklusomban, mert hülyén jött meg. Akarok most csinálni ebben a hónapban ilyen LH tesztet... Hétfőn konzi. A doki csak megmondja majd melyik az első nap :shock: nagyon kiváncsi leszek a véleményére! Azért 3 hét múlva tesztelek :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi!
Hát,amikor piros,az az első nap.Ha ez este 6 után van,akkor a másnaptól van az első nap.Ettől független csinálhatsz Lh tesztet,mert azt úgyis több napig kell.De izgi,mindjárt tesztelsz :lol: :lol: :lol:
Vendég

KAtica!

Várom a híreket ami remélem jó :shock:

Lányok!
Én ma voltam uh jobb oldal 4 kisseb bal oldal 5.HURRÁ :wink:
Hétfőn vérvétel és uh.

Lmami!
Na erősödik az a csík?!

MIndenkinek jó pihenést a hétvégére.

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

hazaértem a kaáliból. meglepő fordulat. kedden punkció. :lol:

katica
katica30

Katica!
Hurrrrrá!Drukk!!!! :D
Bellanitta!
Szuper!Lesz ott bőven baby :D Mennek a tüszőnövesztő drukkok!
Lmami!
Nem ér ezt csinálni :evil: Ilyenkor illik korán felkelni,tesztelni gyorsan,és azonnal megírni a topictársaidnak az eredményt,akik már lerágják a körmüket!!!!
Vendég

Katica!
Kérünk új vonalzót :D
Vendég

Katica!!

Szupeiör híírek jeeee...nagyon bíztam ám benne!!! szerintem egy leállított stimunál kevés rosszabb lehet brrrr

Bellaanita!!!

tüszőnővelőőőőőő drukkok postázvaaaaaaa :++++++++++++++++++++++++++++++

NYulaszka!

CZUPPPPPPPPP néked (és persze mindenkinek!)

ma reggeli tesztem full ugyanolyan mint a tegnpa délutáni de juszt sem kezdek aggódni...voltam éjjel kétszer pipini, hát kb ugyaannyit gyűlt az a szegény pipi mint tegnap du....úúúgyhogy.....most holnap reggelig nem tesztelek (micsoda önuralom mi? 8) ) és holnap reggel hozok egy még csikosabbat jó???

legalábbis remélem... :shock:
Vendég

Lmami!
Szupi,nagyon drukkolok!Milyen erősségű tesztet használsz?
Ma még mindig csak a 9.napon vagy,szerintem szépen beerősödik :D
Micsoda önuralom :shock: reggelig kibírod :lol: És éjjel aludjál,ne járkálj pisikélni :D
Vendég

Legyélmami!Vagymami! :)
jújjj ez olyan szuper!csak így tovább! a repiszuri már nincs,biztos a kismanók festik csíkosra a tesztet!nagyon nagyon szorítok!!! :)

Katica!:)
már kezdtem nagyon aggódni,hogy mi történhetett, de látom mára már semmi gond,kedden punkció! Innentől már nyugodj meg,szorítunk nagyon! :)

Pandus!:)
nagyon jó az oldalatok :) milyen szépen fejlődik Kispandus :)
Vendég

Katica: Isten meghallgatta tegnap esti fohászomat, örülök nagyon nagyon hogy nincs komoly probléma! (((((((Katica))))))) :roll: :)

MamiVagy: drukkok holnapra +++++++++++

Bellanitta: tüszőnövesztős +++++++++

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

lányok: nagyon köszönöm a drukkokat, drágák vagytok :wink:

lanyané: szép pocak :wink:

petne: már csak 1,5 hónap! drukk++++

legyekmami: nagyon drukkolok+++++

alle: hajrá konzi! remélem, jó híreket fogsz kapni!

dezsi: drukk a konzihoz++++

bellanita: drukk hétfőre!

nyuszi: mindjárt csinálok vonalzót.

rólam: azért még mindig parázok. novemberben olyan simán ment minden. örülök, hogy még is lesz punkció. tegnap nagyon megijedtem. sajna, már megvan, ha nem sikerül a lombik, milyen egyéb vizsgálatra kell majd mennem. :? remélem, nem kerül rá sor.

egy kérdés: a kisebb tűszők 13, 14 mm-esek, ma emelt adag szurit kaptam (deca, gonal, merionol). holnap délelőtt még deca, este repiszuri. ezek a kisebbek megnőhetnek még a keddi punkcióig?

katica
katica30

Katica!
Szuper jó hírek szoritok keddre.
Már megint megkaptama magamét és a kérdések maradtaka fejemben.Azt mondta a doktornő h szombaton nincs ideje beszélgetni!!!

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Monyo, még 5 nap, és tesztelsz egy pozitívat :wink: :!:

Nyulasz, Te egy hős vagy, hogy ilyen türelemmel bírod a várakozást.

Bellanitta, ezek szerint egyelőre 9-en vannak versenyben odabent. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és szépen növögessenek.

Katica, olyan rossz volt olvasni, hogy mennyire elkeseredtél. Nem is tudok annál borzasztóbbat elképzelni, mint hogy a finishben leállítsák a lombikot. De látom, mára szerencsére rendeződött a helyzet. Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen keddig. Szerintem még nőhetnek keddig a tüszőcskéid, nem is keveset. Remélem, tényleg minden rendben lesz :!: ++++++++++++++

Legyélmami, ezek szuper hírek :!: :D Csak így tovább :!: Ha már egyszer láttad azt a második csíkocskát, nem csodálom, hogy minden nap bizonyságot akarsz szerezni, hogy még ott van, és erősödik. Szerintem nincs ember, aki ezt kibírná :wink: Neked is mennek a megadrukkok ++++++++++++++++++

Kép
petne

Katica!

nagyon örülök, hogy minden rendben lett a végére...meglásd....nem indul tökéletesen a stimud, de valszeg most nő az a kis petikéd akiből a szépséged LESZ!!!!!

bellanita!

jaj ez borzalmas érzés lehet...sajnos néha én is vagyok vele orvooskkal szemben elnémulok...és akkor jöövk ide és zaklatom a kedves jó társaimat :lol:

rólam:

ha ma teszteltem volna elöször ahogy kellett volna :twisted: akkor nagyon nagyon boldog lennék, mert határozottan (bár halványan) ott a második csík....erősebb szerencsére mint tegnap, bár nem sokkal....DE

három óránként pipilek écaka, hát így remélem ez nomrális....majd ma megpróbálok összehozni egy ötórás nem pisit napközben.... 8) nem lesz könnyű...amúgy is állandóan pisilek bab nélkül is így meg.....ÁLLANDÓAN :lol:
Vendég

KÖSZÖNOM MINDENKINEK A DRUKKOKAT!!!

MÉG SZÜKSÉG IS VAN RÁ!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?