(Apa nincs itthon - nem bírtam ki, hogy ne olvassalak el titeket. csak kicsit írok, aztán megyek vissza pihenni....
)
Lanyané - gyönyörű a pocakod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szépen halasz - így tovább!!!!!!
Legyekmami - drága csillagom, ebből baba lesz!!!!!!!!!!!!!! HURRÁ!!!!
Kis* - a megfordulás, hmmmm. Szerintem sem lehetetlen, olyan harcok vannak odabenn, bízom én is nagyon!!!!!!! Spenót a recept? na de attól meg keresztbe? csöbörből vödörbe? pár hét múlva kipróbálom - két hét múlva megyünk újra uh-ra....
Ha megfordulna én szeretnék spontán szülni - az ikrek is úgy lettek, igaz ők nagyon pici súlyúak voltak. De rossz élményem, emlékem nincs, vágyom rá! Persze azt is tudom, hogy az a lényeg, hogy ez a csöppség rendben legyen, így nem hadakozok semmi ellen.
Gerike - én is pco-s vagyok. Nekem mind a kétszer sikerült. De lehet kizáró ok sajnos. És van egy rosszabb hír is. A pco-soknál valószínűbb, hogy az első 12 hétben valami gubanc történik. Nálunk egyszer sem történt, de az ikrek után a pco-nak is betudták, hogy nem tudott a méhem rendesen nőni. Hát érdekes dolgok ezek. A szülés viszont sokat segített a problémán, időlegesen megszüntette - dr. bácsi elmondta, hogy nem fogok tőle megszabadulni, csak hirtelen magához tért a szervezetem (lett normális ciklusom, peteérésem és tüszőrepedésem magamtól!!!) így sürgették a következő lombikot, mondván, gyorsan verjük át a szervezetet, amíg még nem emlékszik a rosszra. így másodszor is sikerült. Én Szombathelyre járok orvoshoz, tudok nagyon jót ajánlani - minta múltkor azt írtad volna, hgoy nem lakunk egymástól messze - ő nagyon ügyes ebben, meg meddőségi kérdésben is. Mi neki köszönhetjük, hogy a februári apa-anya diagnózis után (akkor derült ki 2) szeptemberben már pocaklakók növekedtek odabent. Alázatos, figyelmes, barátságos ember. Járj utána, de mindenkinek mindent ne higgy el!!!!!!!!!!!Kitartás!!!!!!