Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kellemes hétvégét
Kép
Vendég

"kertikiri"
Móni, nekem néha komolyan úgy tűnik, hogy úgy érzed minden hozzásolás burkoltan Neked szól. Hát nem! Itt mindannyian a saját tapasztalatainkat írjuk le, meg hogy mi történik a gyerekünkkel. Asszem felnőtt emberek vagyunk, és ki-ki maga dönti el, mit gondol fontosnak az itt folyó laza beszélgetésből. Én örülök annak, hogy Jankával minden rendben, és a helyedben én is elvittem volna, de egyáltalán nem gondolom, hogy ez egy tanmesébe illő történet, és hogy itt bárkinek rosszul kellene éreznie magát emiatt. Neked megnyugvás, tehát hasznos volt. Pláne hogy a szuper gyógytornász nézte meg ingyér'.

Nem baj Kriszti, ha nincs kedvem ezt a műcsontot tovább rágni?
Ha nevemen szólítanak, arról meg azt hiszem, h nekem szól... :roll: És a dölt betűsre meg nem írnék semmit! Éljen a minősítés! :lol:

Mogyó! Milyen jópofa képek Ágikáról! Gratula!

Sajna, én kokárdát akkor sem! :arrow:

(Macsek, nekem akkor is cuki Vili! És sztem baromi jól haladtok! Hajrá! :wink: )

Kép
ermoni

én se kokárda :-)
Vendég

még mindig itt vagyok,jöjjön már apa hogy húzhassunk,a Domi meg ma kétszer hányt az oviba hát remélem nem vírusos
Vendég

csajok:
most pl a délutáni kaja:
90 víz+3 kanál tápi=110 ml tápszer
ebbe raktam a sinlacot és abból lett 140 ml pép.
most akkor ez 140 vagy 250 ml?? hogy kell számolni??

Kép
Kép
h@jni

nagyon édes Ágika!

Timi:
örülök, h bejött a matrica. mosogat?? Marci is tanulhatna...

Móni:
ezt jól megkaptad. :lol: :twisted: :twisted:

nekünk apa nincs már 2 napja, majd holnap este jön haza, fasza.... :?

Kép
Kép
h@jni

Hajni
felmosni is szeret :-) az udvaron gumicsizmába :-)

hát én nem tom hogy kell számolni,de jól hangzik ha ezt benyomja Lilla baba

ilyenkor anyukád segít?meg úgy általában?
Vendég

Timi:
mert kalóriában a 100 ml tápszerben van 67kcal, a sinlacban meg, ha vízzel csinálom, akkor a 100 ml-ben van 100 kcal.
ugye a víznek 0 a kcal értéke, szval akkor az 140 kcal + a tápiban akkor ha simán kapja, akkor 110 ml-ben cca. 72 kcal..
szval kcal-ban biztos kell számolni mindketőt, nem?

hát, az attól függ. Ha melózok, akkor anyum segít..
ha meg hétvége, vagy nem melózok, akkor segíts magadon.... van... :roll: most utóbbi

Kép
Kép
h@jni

mindkettőt, bocsi

Kép
Kép
h@jni

hát akkor nézd a kalória értéket

értem,bárcsak enyim anyu is közel lakna,meg nem dolgozna :-)
Vendég

[quote="h@jni"]m írta:h@jniindkettőt, bocsi

megbocsájtom :-)
Vendég

Timi:
enyém se lakik ám közel, 55 km. és nincs jogsija. :(
szval ha jön, akkor ittvan 3-4-5 napot. ha melózok, akkor jön, de ha másnap nem , akkor marad hisz naponta hazamennie, az elég húzós lenne.
de amugy tényleg nagyon jó, nem tom mi lenne nélküle... :oops:

Kép
Kép
h@jni

az húzós,de jó is :-) biztos szeretik az unokák :-)
Vendég

igen, nagyon.
mondjuk Marci iszonyat anyás. pl ha melózok elvan anyuval,de ha itthon vagyok, akkor már nem. csak én adhatok neki inni, enni stb...
Lilla meg elvan magának. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

még elvan aztán ha ő is megnő :-)

jajj Maja már teljesen készen van itt nyávog,mikor jön már az apa?sötétbe megyünk?én világosba akarok menni,mert sötétbe repkednek az angyalkák :shock:
Vendég

Timi, azokat az anyukákat, akinek nem alszik a gyereke a szakirodalom azzal nyugtatja, hogy az okosabb babáknak kevesebb alvásra van szükségük, szóval nézd a dolog pozitiv oldalát, én is ezzel nyugtatom magam, más nem jut eszembe, mikor Panka reggel 5-kor kel és napközben is alig alszik :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
hát több idejük van az élményekre ,fejlődésre az biztos.Bibuska nappal újszülött kora óta kb 4szer aludt 2-3 órát.mondjuk éjjel alszik jól,de napközbe nembánnám ha aludna délelött egy óráát meg délután kettőt :-) ideális lenne :-)
Vendég

Lányok, ma Rami átfordult!!! A szemem láttára!
Végre!! :lol: :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Hajni, kcal-ban ok ez a mix, de folyadékban talán nem...nemtom.

Vicuska, gratula Raminak, látod, pont tegnap panaszkodtál :wink:

Timi, jó utat nektek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ezt most kaptam, aranyos :

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról, és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát.
Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a gyerek, az a WC?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, itt a házunkban van két velünk egyidős kisfiú, mindketten 20 perceket alszanak, háromszor naponta. Bíbus alvása ehhez képest isteni, nem? Ügyes Maja, hogy visszafogott hiszti terén.

Hajni, szerintem egy kajának ez szuper, én sem tudom, hogy mennyinek kellene számolni.

Zsu, vicces ez a történet.

Vicus, gratula Raminak a forduláshoz. Rakhatnál róla újabb képeket is.

Mogyó, édes Ágika. A maci-babáját is mutasd meg légyszi!

Mi hétvégén anyósnál leszünk, utána meg elutazunk, úgyhogy mindenkinek szép hétvégét, és nyugis hetet! Kati, Nektek külön drukk, hogy jól sikerüljön az uszi!

KépKép
kertikiri

Kriszti, köszi. :) Nektek meg jó pihenést, kikapcsolódást. Aztán várunk vissza beszámolóval, milyen volt a babás "nyaralás". 8)

ukati74

Igen -igen ma nem ne haragudjatok holnap igérem , most is csak kukk.voltunk bevásárolni annyian voltak mintha egy héte bezárnának mindent!
Holnap jön a foto a babáról!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
mogyoland

Senki többet, először...másodszor...harmadszor :lol: :lol: :lol:

Akkor zárom a mai napot...vagy inkább nyitom a szombatot?

Zsu, Gabci, én is bele vagyok szerelmesedve ebbe a kispasiba :lol:
És persze remélem ott leszünk a következő talin. Pankára már nagyon fenem a fogam (de azért nem harapom meg, jó?)
Ádit is annyira bírom, ááá nem huncut a nézése :lol:

Kiri, mondtam én,hogy nem az enyém a hangszóró a szakácskönyv miatt, én csak újra feltettem, mert sztem jó.

Andi, úgy tűnik, tarol a sült alma a babák között, hurrá!

Macsek, Vilkónak hajrá, hajrá!!!

Harapj Móni, harapj! Azért unalmas lenne nélküled az élet :wink:
Jankáról azért dobhatsz képeket, mert őt is nagyon csípem ám!

Ha már kérdeztétek (de könyörgöm, senki ne képezze le a saját csemetéjére :wink: ) röpködésről azt tartják, hogy a hypotonia jele, de pl nálunk, azaz Ábelnél az a helyzet, hogy passzív állapotban hypoton, aktív állapotban meg befeszít és ez az oka a röpködésnek.

Kérdés: vörös, szárazabb foltok a gyerek könyökén szerintetek mi lehet? Ekcéma? Van valakinek ezirányú tapasztalata? (lefotóztam,majd letöltöm és felteszem)
Gáz, mert anyatejen kívül eddig csak sült almát, őszibarackot, alma-barack bébiételt, őszibarack bébiételt,sütőtök bébiételt evett, no meg némi répát nyalogatott. SZóval gőzöm sincs mi ez. Gondoltam már a mosószerre is, de abból valami babásat használunk, habfürdőt nem használunk, csak a patikás fürdetőkrémet.
Igaz B is érzékeny valamire, de azt 3 napos kórházi kivizsgálás után sem tudták megmondani, h mire (nagyon gáz a SOTE gyerekgasztroenterológiája...) Nála az arcán jött ki vörös viszkető cucc, néha még most is, de inkább a téli hidegben, meg sokszor viszket a bőre csak úgy más tünet nélkül.

Ja,még valami! Frutapurát kipróbáltuk. Alma-körtéset. Evett volna még egyet :wink: . Amúgy tök olyan íze van,mint a sült almának,szóval sütögetek tovább, abból többet tud enni.Ti melyiket adjátok még a gyerekeknek? Mert néztem van valami szilvás, de azt én még nem adok.

Kikuka, hol vagy,mi újság? :wink:

Vicuska, Raminak gratula a frogáshoz!

Timi, de jó, hogy bejött ez a csőrike-projekt! Úgy örülök! :D
Nálunk sajna a helyzet változatlan, de lehet, hogy beszerzek egy rakat verdás matricát... Ma akkor a hiszti volt, hogy csak no. Szobába bezár, közben én meg tudtam ebédelni, ő meg örjöngött és dobálta a játékait az ajtónak, meg rugdosta is rendesen. :twisted: Az ok, "véletlenül" megcsapta Ábel fejét - na, ez az amire berágok - próbáltam elmagyarázni,h ez neki fáj és menjen oda és simogassa meg a buksiját és kérjen bocsánatot, :twisted: aztán jöjjön ebédelni. Persze nem akarta, én meg nem hagytam annyiban a dolgot. Na ekkor jött a hiszti, hogy ő nem és nem, csak ebédelni akar! Aztán már behergelte magát, nem lehetett leállítani. De meg kell tanulnia, hogy a verekedést Anya nem tolerálja. Kemény voltam, de kár, hogy a hidegvéremet nem tudtam megőrizni végig :cry:

Jó éjt!

KépKép
KépKép
prücsi

Raminak persze nem a frogáshoz gratula, hanem a forgáshoz

Még akartam írni:

Kati, :lol: :lol: :lol: futva babakocsi tologatás, kormány tekerés? Nem semmi edzést tartasz... (emlékszem még a kis Suzukimra az első terhességem idején, tekertem én is rendesen a kormányt,meg szaunázni sem kellett mennem, volt saját - 40 fok, LÁgymányosi hídon baleset, 8.hónap én terhesgondozásról hazafelé, húú azt hittem ott szülök meg...azóta már király dolgom van, klíma, szervó, csak valamelyik hülye, állat az István khnál végigkarcolta az oldalát)

Bea, nem semmi az ovihelyzet nálatok :twisted: . A férjed meg továbbra is a tök rendi kategóriában van :lol:

Mogyó, Ágika alvós képe nagyon bájos!

KépKép
KépKép
prücsi

JÓ reggelt Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! No. Annyit írtatok.... Képtelenség megjegyezni. Mindenki tök ari.De télleg. Szóval. Panni valamivel ügyesebb matek fronton, bár azért még ráfér a gyakorlás. Már szöveges feladatokat is tanulnak. :shock: Elsőben!!! Na lehet hogy ők már zseninek készülnek? Nem tom. :roll: Vivus továbbra se hajlandó tápizni úgy igazából. Valaki mondja már meg nekem, nagyon lemaradtam ilyen ügyileg, hogy a Sinlac pontosan egy tejpép? Vagy mi az? :oops: :oops: Nagyon gáz, tudom, de hát eddig nem foglalkoztam úgy a dologgal. És receptköteles? Mer hát ez a hízás, jól elirigyeltem a kis Lillától. :lol: Nálunk is folyamatos a napközbeni fél órás alvás. Percekkel sem alszik többet, pedig de jó lenne!!!!!!!! Azért ebben is vannak sorstársak. A képeket illetően még adós vagyok, de nem jutok el odáig, mert folyamatosan tele a szennyestartó :x én nem tom, de ezek a babaruhák folyamatosan koszosak, na meg kedves férjem is rátesz a munkásruháival. Ördögi kör: mosás, teregetés, leszedés vasalás, újra tereget.... :? Ma megyünk anyuhoz, nem hagyom magára, (tudjátok :cry: ) szerintem csak késő este leszek. Mindenkinek szép napot kivánok!!!!!!!!!! :)

kikuka

Szasztok Csajok!

Kép

Kép

Na ez az a baba amit a csajszikám kapott!

Ma anyósékhoz megyünk jajj de jó!
Holnap meg a anyuékhoz! :wink:

Kép

Kép
mogyoland

Prücsi, te mikor kelsz, hogy 0:40-kor még itt kukorékolsz? :shock: :lol:
Piros foltra nincs tippem, de fura lenne, ha mosószerre lenne érzékeny épp most. Gondolom kezdettől fogva azt használod. Mutasd meg bőrgyógyásznak, bár sok jó tapasztalatom nincs velük kapcsolatban se :?
Frutapurában mi alma-banánost vettünk még, Panka is szereti nagyon!

Kikuka, a Sinlac az tejmentes pép, rizsből és szentjánoskenyér magból van, kb 2x annyi kalória van benne, mint a tápszerben. Nekünk azért irták, mert Panka ugye tejallergiás és normál pépet nem ehet, nomeg ugye most szabotálja a tápszert. Fincsi ize van, édeskés, lehet bele keverni gyümit, én mindig megeszem, amit Panka meghagy :lol:
A nagylányod Anna vagy Panna?

Mogyo, érdekes ez a baba, olyan, mint egy mackójelmezbe öltöztetett baba :)

Panka ma negativ rekordot döntött alvásban, 1/2 5-kor kelt. Na ezt megelégeltem, nem etettem meg, hagytam kicsit sirni és még 1/2 7-ig aludt.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na ki 5 hónapos ma???? Petrának és Vilkónak boldog hófordulót! :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Nem olvastam mindent vissza, de a képek gyönyörűek.

Erről a Dévény Anna féle mizériáról: mindenki aki aggódik, vigye el a babát állapotfelmérésre. Mi is voltunk itt a kerületben maszeknál, egy fillért sem fizettem érte, de végülis annyit kihzott a gyógytornász, hogy lehet hogy kicsit a nyakizomzata gyenge Matyikának. Ezért most elviszem a jövő héten a Heim P. is, leehet, hogy kinevetnek, de legálább megnyugszom, ha nincs baja Matynak. Bár szerintem sok baja nem lehet, mert - bár igaz még hátról hasra nem fordult meg, - de oldalra fordul, hasról hátára már megfordult, bár nem rendszersen, nyul a játékokért, Geri kezéből ki akarja venni a cumisüveget, gyertyázik a lábával. szóval, nem kell senkinek hinni, aki parázik vmi miatt, járjon a végére, én ezt gondolom.

Gergő most eléggé beteg lett, tegnapelőtt kezdődött nátha, orrfolyás, láz, estére 40 fokos láza lett, hűtőfürdőztünk, aztán még délután befullad,T volt itthon Spiropent, a drnéni telefonon nyujtott elsősegélyt, aztán mire idért hozzánk Gergő jobban lett; láza még tegnap is volt, elkezdtem adni homeobogyót OSCILLOCOCCINUM-ot, két fél adag után már sokkal jobban van, többször megállapítottam már, ez maga a csoda -mármint a homeobogyók!!!

Én meg kicsit szomorú vagyok, a konzulensem visszadobta a dogám, ő nem így képzelte el......ez annyira gáz, majd másfél hónapos munka, most mehetek megint könyvtárba új könyvekért, kezd már elegem lenni.....pedig annyire le szeretnék már államviszgázni!!!

Bár nem volt rossz kedve, mert olyanokat mondott, hogy "na jó megyek fogat mosni anyucikám....hallottam, a szobából, hogy mossa a fogát, erre azt mondja: tökéletes vagyok.....aztán bejön a szobába: milyen aranyos vagyok!" - szétröhögtük magunkat apával. Aztán mostanában úgy alszanak el Matyikával, hogy fogják egymás kezét. Annyira imádják egymást. Hihetetlen!

Bár nem volt rossz kedve, mert olyanokat mondott, hogy "na jó megyek fogak mosni anyucikám....hallottam, a szobából, hogy mossa a fogát, erre azt mondja: tökéletes vagyok.....aztán bejön a szobába: milyen aranyos vagyok!" - szétröhögtük magunkat apával.

Aztán úgy aludtak el Matyikával, hogy odabújt Matyikához, és megfogta a kezét. Annyira imádják egymást. Hihetetlen!

Kép

Kép
katherina

Bocsi, ez 2x ment, ááááááááááááááááááááááááááááá!

Kép

Kép
katherina

Miniszülinaposok!

:!: :!: Petrának és Vilkónak mi is BOLDOG MINISZÜLINAPOT KíVÁNUNK!!!! :D :wink:

Kép

Kép
katherina

Mogyó, nagyon édes a képsorozatod! :D :D

Prücsi! Az ovis téma engem is érdekel! Hogyan válasszátok meg az óvodát? Én eddig 2 ovit néztem ki, az egyik azért tetszik jobban, mert nincs főútvonal mellette. Igaz, oda háromszoros a túljelentkezés, de elvileg oda tartoznánk. Nem tudom felvesznek-minket januárban.... de egyéb szempontok érdekelnének. Mi alapján válasszak?

Kép

Kép
katherina

Ramikának gratula a forduláshoz!!!!!

Kép

Kép
katherina

Petrának és Vilkónak Boldog Hófordulót!!

Ramika ma is átfordult, igaz adtam neki egy kis löket segítséget. :lol:

Ma több mint 2 órát sétáltunk a Duna parton. Taksony city egyetlen előnye. Szuper az idő!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Kat, Gerinek jobbulást, gyógyuljon meg hamar!
A konzulensnek meg ezt üzenem :evil: Dogairás közben nem konzultáltatok, hogy csak most derült ki, hogy nem ilyet képzelt? Mindenesetre sajnállak nagyon, biztos sok munkád van benne, és hát akárhogy is, 2 gyerek mellett biztos nem vagy időmilliomos!
Édesek lehetnek a fiúk, ahogy együtt alszanak! Dobhatnál képet! :wink:

Egy rövid képsorozat Pankáról:

Anya, nézd, apa minket fényképez!
Kép
Asszem nekem is kéne egy kicsit tornáznom, hogy nyáron fel tudjam venni a bikinimet :lol:
Kép
Na jó, kezdjük, lábrugózás, egy-kettő-három:
Kép
Jaj, ez a torna nagyon fárasztó, inkább alszom egyet!
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Megjöttünk! Jó volt!! :lol: :lol:
Dorka egy tündér volt, csak akkor volt nyűgös, ha vmi baja volt (ez mostanában napi 2x fél-1 óra és puki / böfi miatt van :? ). Ezen kívül azonban mindenkire mosolygott, meg röhögött, meg huncutkodott! :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem, szereti a társaságot! Meg kellett zabálni!!!
Síeltem is, és túléltem! :D
Ja meg szauna, infra és uszi, azt hiszem hetekig el bírtam volna még viselni.
A mérleg közelébe se megyek, fullos reggeli, ebéd és 5 :!: fogásos (na jó az elegáns kis mennyiségben, de akkor is 5) vacsik után, hajjjaj!

Majd visszanézem a képket többet nem ígérek! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Boldog hófordulot Vilkonak és Petrusnak!

Jutta: de jó ,hogy jó sikerült!
Hát nállunk puki szintem meg büfi szinten nincs semmi gond!Ereszti a csaj rendesen még egy felnőtt is összehúzhatná magát!(bocsi)

Barátnőm is megszült császáral mert felment a vérnyomása és nem birták levinni és nem merte bevállani a doki!
Nem tudták mi lesz a babaneme lutri volt !
Kislány lett és Dorkának hivják 3100 gramm és 51 centi a kishölgy!
Azt mondta a barátnőm ,hogy jöhetne a következő is mert 3-at akar! :shock:

Kép

Kép
mogyoland

Zsu: nagyon szépek vagytok !
És hát ugy látom Panka is bővelkedik hurkákkal rendesen!
:lol:

Kép

Kép
mogyoland

Na tényleg csak a képekre volt időm és csak 1-2 mondatot kaptam el!

A lényeg:

Jolkának boldog szülinapot!!

Marek, ezek a dokik tényleg hülyék, a védőnőt meg üdvözöljük a klubban (Klub: akik már halottak az integrált tesztről)

Móni, gyógytornász mondta hogy OK, akkor oké! Tök jó!!!
(Forgás, mi megint nem... már 3x kezdte el kb 3 hósan, 4 hósan és 1-2 hete, csinájgatja 1-2 nap - akkor is csak 1-2x - és kész... :shock: :shock: :shock: :? )

Andi005, szerintem a Petra arcával kellene kezdeni vmit, van valami krém rá! Asszem szteroidos és nem annyira ajánlják ezért, DE nővérem kisebbik lányának a homlokán is van ilyen, 6 éves elmúlt a csaj, neki kiskorában nem kenték, mert a doki azt mondta hogy 1 éves korára elmúlik... (halványodott persze, de nem múlt el)
Bocsi, hogy leírtam, lehet hogy nálatok magától is elmúlik, de azért gondold meg!

Andi, láttam 1x megemlékeztél rólam sírva elalvás témában.... hááát gőőőzöm sincs. Most Dorka zokszó nélkül elalszik este, nappal is, ha nincs felpuffadva, de nappal tök rövideket bír csak aludni ált. (kint is - bent is) és újfent büfi - pukira kel (komolyan mondom ezt a hasmenős - majd puffadós mizériánkat már én se hiszem el... ) éjszaka meg annyit nyöszörög (most egy szobában aludtunk - én inkább sajna csak félálomban) hogy mostmár tudom miért alszik összességében sokat Dorka és miért fáradt, hááát nem alszik túl pihentetően... :? :(
NADE elaludni mostmár tud a kiscsaj! :lol:
Azt hiszem kitartó voltam és rituálé van (éneklés, elköszönés a tárgyktól az ő nevében, majd tőle, majd villany leó és kijövök)!

Jutta

KépKép
jutta

Amit elfelejtettem írni, hogy a gyerkőcök nagyon szépek, és bár lassan ez nagyon elcsépelt mondat, ellenben igaz! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Szia Jutta!
Rakj majd fel képeket!
Prücsi! :lol: :wink: :lol:
Raminak gratula! :wink:
Bocs, ennyi mára!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Jaj, meg Vilkónak és Petrusnak nagy puszi! :arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Petrának és Vilkónak bodog 5-et! Puszi Nekik!
Jutta! De jó, hogy jól sikerült!
Zsu, Mogyo! Jók a képek. Ez a maci-baba: elég furi!
Kat! :twisted: a konzulensnek!
Vicuska! Grat Ramikának az átforduláshoz! És de jó, hogy tudtatok sétálni!
Prücsi! Jók ezek a "véletlenek". Nálunk hál'Istennek Boti felé nincs ilyen, inkább Réka és Levi között. Eszméletlen ahogy bírkóznak néha. És Réka nem hagyja ám magát, vagány kiscsaj. Asszem esélye sem lesz másra 2 fiú között. Tényleg néha csak lesek, miket eltűr Levitől, aki azt hiszi, hogy ha Réka nem sír, akkor olyanokat adhat neki, mintha egy vele egykorú fiúval bírkózna...

Ja, nálunk Levinek ma 38,7 volt a láza már 3-szor is. A Nurophen levitte mindig. Kezd fájni a torka, biztos torokgyuszi. Rékán meg kezdenek előjönni a bárányhimlő pöttyök, ennyit az oltásról...Bár remélem, tényleg enyhe lefolyású lesz, mint az unokatesóm gyerekeinél (azóta a másik gyerek is elkapta a kicsitől, de nincs rajta sem sok pötty, nem is lázas). Most abban reménykedem, hogy Réka és Boti nem kapja el a torokgyuszit, mert akkor "szép" hetem lesz...

No, jó éjszakát Nektek! Nem tudom, mennyit tudok majd jönni a kis betegeimtől, de azért drukkoljatok, hogy hamar vége legyen!
Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

sziasztok,
bocsi a kisbetűért, de bal kézzel nem megy máshogy.
a jobb meg gipszben, szval most nem tok nagyon jönni, holnap megírom, h mi történt. jóéjt

Kép
Kép
h@jni

Na, vagyok megint, végeztem a melóval. De olvasni olvastam mindent, tejfejés közben (merazolyanjó...)

Na, Kat, elhomályosodik a szemem, ahogy elképzelem a kéz a kézben együtt alvó Matyit és Gergőt. De édesek lehetnek!

Zsu, ugyancsak elhomályosodott a szemem, amikor megláttam Piller Panna alvós képét. Hogy bírod ki, hogy ne zabáld meg??? :) A többi képen is gyönyörű, úgy látom, az anyukájára ütött! :lol:

Hajni, bakker, mi van???!!!

Macsek, nyeltem egy nagyot. Szerencse, hogy már ilyen korán elkezdtétek a tornát, a fejlesztést. Biztos vagyok benne, hogy így Prince William teljesen rendesen fog fejlődni!

Jutta, hát egy hős vagy! Én nem tudnék Esztivel együtt aludni, ő se velem. Mindkettőnknek qrva jó hallásunk van, és rengeteget forgolódunk. Képeket várunk!

Mogyó, nekem anno ilyen babám nyusziban volt.

Vicuska, gratula Raminak az átforduláshoz.

Rólunk csak annyit, hogy az üveges alma bébiétel jobban ízlik Esztellának, mint az én vért, verítéket, könnyeket nem kímélve elkészített sült alma pépem... :( Hálátlan kölyök!

Gabci, most már tudom, milyen a berregve evés... Még az atyaúristen is almás a nappaliban, és a meló miatt még takarítani se tudtam rendesen...

Petrának
és Vilkónak nagyon boldog mini-szülinapot kívánunk!!!

Kép
waterlilly

Bea, a kis betegeknek jobbulást! A bárányhimlő meg monnyon le! :twisted:

Kép
waterlilly

Csak beugrottam, és már megyek is, mert leolvasztottam a hűtőt és vissza kéne pakolni bele.

De ezt a Panka fotósorozatot nem hagyhattam szótlanul. Hát ezért fenem én rá a fogamat élőben is... az a rácson lábkidugós alvós kép :lol: behalás! Zsu! És nagyon helyesek vagytok együtt.
Zsu, amúgy reggel 7-kor ébreszt B. Így általában alszom 6 órát és ez elég szokott lenni. (De ha 7-nél korábban kell kelnem, akkor a 8 óra sem elég...így vagyok kódolva 8) )

Hajni, mi van? :shock:

Jutta, szia!

Na, megyek pakolni, de előbb felteszem Ábelem könyökét. Ha van tippetek, osszátok meg velem, hogy mi lehet ez, OK?

Kép

De azért teszek fel egy pár nyugatató hatásút a sokkos kép után:

A tesóm mindig vicceseket mond! :wink: (Ja és hogy alszik? Általában forog össze-vissza ,meg beékeli magát a sarkokba, itt is fordult 180 fokot az estéhez képest)
Kép

Zsenge sárgarépafőzelék - csak sikerül az összeset kituszkolnom a nyelvemmel
Kép

Most már ne adj több ilyet, jó?
Kép

Mi is a Dunánál voltunk ma - pasijaim:
"Anya, nézd milyen hosszú uszály!"

Kép
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Na, most fejtem 200 millit... :D Zsu, nem győzök hálás lenni, hogy ajánlottad a Lactinát!!!

Prücsi, nagyon édi Ábel a kajálós képeken! Meg a kenguruban is! A pöttyöket illetően passz... mutasd meg a dokinak vagy a védőnőnek. Szerintem se mosószer, nem úgy néz ki, mint a kontakt allergia. Nekem Eszti arca volt ilyen 6 hetes koráig, aztán hirtelen elmúlt.

Kép
waterlilly

Bea, nagyon kiváncsi vagyok a bárányhimlő kimenetelére, hogy tényleg enyhe lefolyású lesz-e, ahogy mondják! És Levinek jobbulást!

Anett, ügyi vagy a fejéssel! Örülök, hogy bejött a gép! Mennyit fejsz összesen per nap?

Jutta, üdv újra itthon! Várunk kicsit bővebb fényképes élménybeszámolót!

Prücsi, Panka nevében köszi :lol: Mostanában igy alszik kidugja a lábát a rácson :D Nemtom miért olyan jó az?!
Répafőzelék :lol: Nagyon édes! :lol: Üzenem Ábelnek, hogy ne is egye meg, van annál jobb kaja is! :wink:
És nagyon megható, ahogy apához bújva alszik! :wink: Ti szoktatok vele igy kenguruban sétálni?

Hajni :?: :?: :?:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?