Senki többet, először...másodszor...harmadszor
Akkor zárom a mai napot...vagy inkább nyitom a szombatot?
Zsu, Gabci, én is bele vagyok szerelmesedve ebbe a kispasiba
És persze remélem ott leszünk a következő talin. Pankára már nagyon fenem a fogam (de azért nem harapom meg, jó?)
Ádit is annyira bírom, ááá nem huncut a nézése
Kiri, mondtam én,hogy nem az enyém a hangszóró a szakácskönyv miatt, én csak újra feltettem, mert sztem jó.
Andi, úgy tűnik, tarol a sült alma a babák között, hurrá!
Macsek, Vilkónak hajrá, hajrá!!!
Harapj
Móni, harapj! Azért unalmas lenne nélküled az élet
Jankáról azért dobhatsz képeket, mert őt is nagyon csípem ám!
Ha már kérdeztétek (de könyörgöm, senki ne képezze le a saját csemetéjére
) röpködésről azt tartják, hogy a hypotonia jele, de pl nálunk, azaz Ábelnél az a helyzet, hogy passzív állapotban hypoton, aktív állapotban meg befeszít és ez az oka a röpködésnek.
Kérdés: vörös, szárazabb foltok a gyerek könyökén szerintetek mi lehet? Ekcéma? Van valakinek ezirányú tapasztalata? (lefotóztam,majd letöltöm és felteszem)
Gáz, mert anyatejen kívül eddig csak sült almát, őszibarackot, alma-barack bébiételt, őszibarack bébiételt,sütőtök bébiételt evett, no meg némi répát nyalogatott. SZóval gőzöm sincs mi ez. Gondoltam már a mosószerre is, de abból valami babásat használunk, habfürdőt nem használunk, csak a patikás fürdetőkrémet.
Igaz B is érzékeny valamire, de azt 3 napos kórházi kivizsgálás után sem tudták megmondani, h mire (nagyon gáz a SOTE gyerekgasztroenterológiája...) Nála az arcán jött ki vörös viszkető cucc, néha még most is, de inkább a téli hidegben, meg sokszor viszket a bőre csak úgy más tünet nélkül.
Ja,még valami! Frutapurát kipróbáltuk. Alma-körtéset. Evett volna még egyet
. Amúgy tök olyan íze van,mint a sült almának,szóval sütögetek tovább, abból többet tud enni.Ti melyiket adjátok még a gyerekeknek? Mert néztem van valami szilvás, de azt én még nem adok.
Kikuka, hol vagy,mi újság?
Vicuska, Raminak gratula a frogáshoz!
Timi, de jó, hogy bejött ez a csőrike-projekt! Úgy örülök!
Nálunk sajna a helyzet változatlan, de lehet, hogy beszerzek egy rakat verdás matricát... Ma akkor a hiszti volt, hogy csak no. Szobába bezár, közben én meg tudtam ebédelni, ő meg örjöngött és dobálta a játékait az ajtónak, meg rugdosta is rendesen.
Az ok, "véletlenül" megcsapta Ábel fejét - na, ez az amire berágok - próbáltam elmagyarázni,h ez neki fáj és menjen oda és simogassa meg a buksiját és kérjen bocsánatot,
aztán jöjjön ebédelni. Persze nem akarta, én meg nem hagytam annyiban a dolgot. Na ekkor jött a hiszti, hogy ő nem és nem, csak ebédelni akar! Aztán már behergelte magát, nem lehetett leállítani. De meg kell tanulnia, hogy a verekedést Anya nem tolerálja. Kemény voltam, de kár, hogy a hidegvéremet nem tudtam megőrizni végig
Jó éjt!