Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok a gratulációt a kis kukisomhoz:))) olyan boldog vagyok a gondolattól, hogy egy vagyány kis tökös lakik odabent:) már csak a nevét kell kitaláljuk:)

lei, gyere a Krisztihez, amint tudsz, mert nagyon jó, bár én most az utóbbi két hetet sajna kihagytam, de hétfőn tuti megyek.

A találkozóval kapcsolatban nekem bármelyik időpont jó és a Ráday u. is vagy bármi, ami ilyen jól megközelíthető, központi helyen van. Már nagyon várom, hogy összejöjjünk:)

sniky
 
 


Én még nem tudom, hogy ott tudok-e lenni, de igyekezni fogok, ígérem ;-)

yuyu79
 
 


Köszi Lányok a megnyugtatást, máris jobban érzem magam :D Azért ez a nagy aggódás, mert még 5 napot kell várnom a genetikai uh-ra, a várakozás a legrosszabb... És nálunk nem jöhet szóba, hogy hamarabb fogant meg a baba, mert 11+2-vel 12+0ás értékeket mértek.

Nikianyu,
Gratula a kissráchoz, nemsokára te is rohanhatsz a szélvész kismotoros után :D

Nem tudom, hogy ki írta, de tényleg van Next az Auchanban??? Én nagyon szeretem a Next gyerekruhákat, de használtan szerzem be. Igaz olcsóbban, mert van egy családi turink :D Már egy nagy Ikeás táskával el van rakva egy csomó kislánycucc... Ha kisfiú, akkor meg kezdem a gyűjtést elölről :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 

 
 

Nagyon kellemes hétvégét Mindenkinek!! Pihenjetek sokat!!
Sziasztok!! :)

k.a.t.i.c.a
 
 


Én irtam a Next kismamagatyát de hát auchan NEXTra van ráirva ezt jól benéztem :shock: :oops: :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Mecsi :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!

Zsófi! Gratulálok az esküvőhöz, nagyon szép mennyasszony voltál!

Niki! Én megmondtam, hogy kisfickó lesz hehe :lol: Legalább van kishaverpajtása Noelnek :lol:

Mi ma voltunk genetikai UH-n, ezeket a méreteket mérték:

BPD: 50mm
HC: 182mm
AC: 156mm
FL: 34mm

Ezek alapján 20+4, és júl 28-at mondanak most.
És 350g a súlya. Fényképet sajnos nem adnak a kórházas UH során :cry:

Nagyon kis cuki volt, mert 11-re mentünk, előtte csöndben és nyugalomban volt, de a váróteremben elkezdte a ficánkolást, tudta, hogy lassan itt a szereplés ideje :lol:
Meg is mutatta milyen szépen tud karatézni a mami pocijában, illetve a gyönyörűszép pofiját is teljesen szembe fordította. Sajnáltam, hogy nem kaphattuk el ezt a pillanatot.
Kis kukac megint bemutatásra került, 3 orvos mondta mostmár, hogy tuti kisfiú...csak nem jutunk szegény Mariann sorsára :lol:

Mondtam is a férjemnek, hogy tuti színész lesz ebből a gyerekből, amennyire élvezi a szereplést :lol: Brad Pitt reszkess!!! :lol:

pöttömpanni
 
 


És anno a mi fiús AFP-nk 1,2 volt.

pöttömpanni
 
 


Érdekesség AFP-ről:
http://www.babanet.hu/faq/tergon05.php

Pöttöm nagyon édes lehetett a kis kabóca :D
Szerdán leszedték a fogkövemet és azóta nem vézrik az ínyem :-) Ezek szerint attól vérzett, de ezt mondta is a dokim.
andaka
 
 


Helloka!

Melcsi mostanában nagyon zizi! :oops: se olvasni nem tudok , ma meg nem kérdeztem ki a védőnőt az AFP-ről. majd tanulok belőletek.Andival hármasban ugy eldumáltunk a védőnénivel hogy elfelejtettem.

Ma megyek bulizni lányok! kirugok a hámból egy két órára barátnőm szülinapja lesz! aztán nagy séta a füst után. Hétvége babakocsi nézés lesz , sikerült rávenni az uram hurrá!!Kép

Lassan már mindenki tudja ki lakik odabent ez tök jó! már én is nagyon várom!

Mindenkinek Kellemes hétvégét, jó pihenést.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Hahó csajok!
Na mi is ma voltunk a 18. hetes uh-n!Minden rendben van.Legjobban az tetszett,hogy megmérték a talpukat!Ilyen még eddig nem volt!Az egyiknek 3,a másiknak 2,5 cm!Ez ám a cipő méret! :D :D
Legyetek jók!Csók

binyek
 
 


Annyira Ki vagyok akadva,úgyhogy ezt le kell írnom Nektek!

Tegnap este nézegetem a kiskönyvemet és 3hete,amikor voltam dokinál,akkor meg is vizsgált.Én nem is néztem,hogy mit írt,semmit nem mondott különösebben,csak azt,hogy szedjem a MagneB6-ot.
Most meg nézem a könyvben,hogy 3100-as a méhszájam,ami azt jelenti,hogy a külsö mégszáj kinyílt!!!!!!
Hát én szépen dolgozom azóta is,cipelem a cuccaim,nagyokat sétálok,mivel senki egy szóval se mondta,hogy feküdj,te marha!
Pedig még a terhesgondozóban is voltam utána és ott se jegyezte meg a védőnőm,hogy óvatosra kéne venni a figurát!
Teljesen le vagyok forrázva...:-(
Mit szóltok hozzá?

binyek
 
 


Binyek,
Szerintem ne aggódj! Én felhívnám a dokit a helyedben, és rákérdeznék. Biztos mondta volna, hogyha feküdni kéne. Mondjuk nekem fogalmam sincs ezekről a dolgokról, Zalánnal is az volt a baj, hogy csak annyit tágultam, amennyit a doki óránként kézzel tágított...

Panna,
Nektek is gratula a kispucáshoz :D

Szép hétvégét!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Bocs, Nikianyut akartam írni :oops:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


binyek hívd fel a dokit,hogy csak meg szeretnéd kérdezni mert valaki azt mondta......csak nem fog megsértődni,dehát azért vigyáznod kell magadra,amúgy ezt a méretet hüvelyen keresztül nézte :?: hova jársz dokihoz :?:

lanyané
 
 


Szegedre járok és igen hüvelyvizsgálat volt.Eddig mindig mindent elmondott,megbeszéltünk,most nem értem,hogy mi lehet.Bár igaz,hogy ő táppénzre vett engem mindjárt az elején,mert véreztem kicsit és szigorú fekvést rendelt,de hát ez már 3 hónapja volt!Szerinted úgy gondolja,hogy azóta is fekszem?? :roll:

binyek
 
 


Sziasztok!

Zsófi!
Gratulálok én is nektek a házasságkötésetekhez! Nagyon szépek voltatok! Aztán majd írj egy-két mondatot, hogy mi hogy sikerült!

Lanyané! Szép nagy már a pocakod, és nagyon vagesz a rajz, amit a párod belrajzolt. MEgmutattam a féremnek, ő is jót nevetett rajta. Aztán még mindig irígykedik, hogy milyen jó nektek, hogy ikrek lesznek. Pláne, hogy két lány!!!

Niki! Grtula a kis pöcsöshöz! Én is inkább fiús anyukának nézlek, mint lányosnak.
Tök jó, hogy már ennyien tudjátok a nemét! Mi még türelmesen várunk, de remélem, hogy pénteken 4D-n majd megmondják a frankót.

Jó sűrű hetem volt, most próbálok magamhoz térni. Elég sokat éjszakáztam, gondolom a picur is fáradtabb ilyenkor, mert nem ficánkolt annyit. Csütörtök este meg levonatoztam Pécsre. Péntken egész nap albi után rohangásztam, és sajnos semmi jó hír nincs. Vagyis amit kinéztünk, és tök jó volt (habár nem olcsó), az mégsem lesz, mert a srác ragaszkoik a bejelentett dolgohoz, ami még kb 30%-os többletköltéget jelentene. Na ezt mi nem tudjuk bevállalni.
Amiket végigjártam tegnap azok nem voltak jók, így azt dönötöttük, hogy kivesszük azt amit kb másfél hete nézett a párom. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyire válik be. Csak most nem brom elérni a csajszit, így még ez se fix. Mindenesetre már jó lenne pontot tenni az ügy végére.
Péntek du. még visszakocsiztunk Bp-re, ott uszi, aztán még útrakeltünk Nyíregyre, a szüleimhze. Most itt pihizek, és próbálom kipihenni a fáradalmakat.

Hét közepére raádásul a torkom is elkezdett vacakolni, meg mostana az orrami sfolyik és beindult a tüsszögés. Hát ez most igazán nem hiányzottm de majd csak kikecmergek belőle vhogy.
Azt hiszem végén az unokaöcsiktől kaphattam el vmit (egyikük köhögött, a másiknak az orra folyt). Húsvétkor megint találkozunk velük, d nem tudom ilynekor mit mondhatnék nekik. Ne gyertek a közelembe, vagy mi? Hát elég furcsa lenne. Azt hiszem mióta ovis-bölcsisek, minig van kisbb-nagyobb nátha, vagy egyéb kórság náluk. Ha ez így fog menni a terhességem alatt végig, hogy mindig elkapok vmit, az nem vmi kecsegtető.

Ti mit csináltok, hogy ezeket elkerüljétek? Úgy értem biztos van köztetek olyan, akinek már ovis a gyereke, és minden betegséget hazahoz a csoortból.... Vagy ezeket ti is rendszeresen elkapjátok?

Azt hiszem délután elmegyünk sétálni egy nagyot, elég szépen süt a nap. Egész héten otthon a gép lőtt kuksoltam, most kifejezetten jól esik majd a kimozdulás. És nagyon- nagyon kipihenem magam!

Ti is pihizzetek ha lehet, és vigyézzatok mgatokra!!
További jó 7végét!
Panna

panna1
 
 


Sziasztok:)

Köszi pöttöm:)) bizony már gyűjtjük a játszópajtásokat:)

panna, jobbulást Neked és köszi a gratulációt, nagyon izgi lesz a pénteki ultrahang, majd meglátod:) szerencsére én minden betegséget elkerültem már egy jó ideje, pedig körülöttem mindenki átesett az influenzától kezdve mindenféle nyavalyákon! Úgy tűnik a sok mandarintól, narancstól felturbóztam az immunrendszeremet:)

Mi keddeN 11.30-ra megyünk genetikaira, már nagyon várom, olyan szép kis formás a picikénk, egész nap benne gyönyörködnék:)))

Mi most egyelőre itthon, padlizsánkrémet csinálunk éppen:))) olyan finom illata van, ahogy sül a sütőben, jaaaaaj, már nagyon kívántam:)

Zsófi, nagyon várom már én is az élménybeszámolót, képeket:)


Nagyon szép hétvégét kívánok én is mindenkinek, és vigyázzatok magatokra! Néha-néha bekuksizok azért, hátha van itt valaki:)


Puszi!

sniky
 
 


Binyek,

Szerintem is hívd fel a dokit, már csak a megnyugtatás végett is!

sniky
 
 


Sziasztok!

Ilyen és ezekhez hasonló Next kismamarucikra felveszek rendelést árprilis 23-ai szállítással.

A teljes kínálatot itt tudod megnézni! :)

http://www.next.co.uk/shopping/women/motherandbaby/2

Kép

KépKépKép
bogyra
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek kellemes, napsütéses hétvégét kívánok. Ma ajánlottak egy jó kis oldalt nekem, gondoltam megosztom veletek (angolul tudók előnyben): http://www.3dpregnancy.com/

Itt hétről hétre meg lehet nézni 3D-ben, hogy éppen hogy néz ki a baba és mik a méretei (ehhez nem kell angol tudás), eléggé részletesen le van írva, hogy épp mi történik vele, velünk, a férjünkkel és az esetleges testvérekkel. Fel is lehet iratkozni a heti hírlevélre és akkor emailben érkezik az információ.

Szép Napot!

szuszu
 
 


Sziasztok!

elnézést, hogy csak úgy befurakodok közétek, de olvasgatlak időnként benneteket, és Binyeknek szeretnék írni.

A 3100-as méhszáj, nem tragédia, sokat kell vele pihenni, vigyázni szinte mindennel.
Sajnos, tapasztalatból tudom.
Én a harmadik kisbabámat várom, ha kibírom addíg, akkor július 17-re.
A méhszájam az első vizsgálattól kezdve 3100-as, ami 3. terhességnél gyakorlatilag "természetes"
viszont a 18. hetinél már 2100-as, ez aggasztó.
Azóta magnéziumot szedek, napi 3*2-t.
Nem tudom, te szedsz-e, illetve vannak e keményedéseid.
Az első két kisbabámat is hasonló méhszájjal hordtam ki, a 39. és a 38. hétig.
Tehát nem kell betojni, de igenis oda kell rá figyelni.
Amikor úgy érzed, hogy kicsit is fáradt vagy, vagy fájdogál a hasad, azonnal vízszintbe!
Ennyit tehetsz.
Kerüld az emelgetést, a porszívózást, és a hasonló házimunkát csinálja meg helyetted a párod.
Ez a legtöbb, amit tehetsz!
Nem kell elkenődni, sikerülni fog!!! :lol:

Vigyázzatok magatokra, mindenkinek boldog babavárást, és csodaszép egészséges kisbabát kívánok!
Vendég
 


Niki, imádom a padlizsánkrémet, egészen megkívántam :)

Engem sajnos levett a lábamról a megfázás :( pedig már egy hete egészen jól voltam, de most tiszta takony, tüsszögés és elkezdett a torkom is vacakolni. Már gőzöltem kétszer kamillával, de csak átmenetileg tisztít fel. Mondjuk én járok is a fiammal mindenfelé, gyerekek közé, játszóházba, foglalkozásokra, lehet, hogy ott szedtem össze valamit. Pedig télen egész ellenálló voltam a nyavalyák ellen, mostanra úgy látszik legyengült az immunrendszerem.

Szuszu, nagyon jó a honlap.
Vendég
 


T.Maria!
Köszi,hogy ilyen rendes vagy,hogy leírtad!Legalább tudom,hogy mit lehet csinálni meg mit nem.Igazán nem vagyok egy túl nyugodt vagy lusta tipus,de próbálom a gyerekek miatt visszafogni magam.Elvileg ápr. végéig akartam dolgozni,de akkor ez valószinű füstbement terv....A munkám végett napi 100-200 kilométert kell a volán mögött ülnöm,ami -megmondom őszintén-mostanában hazafelé már elég keservesen ment.Jobb is lesz igy,maradok szépen itthon....Dolgozzanak a szegények! :wink: Én meg majd dőzsölök a 35.000-os táppénzemből. :lol:

binyek
 
 


Sziasztok Lányok!!! :)

Ismét itt! Először is, köszönöm a sok sok gratulációt, nagyon kedves Tőletek! De komolyan!

Gabinak közben ezerrel megy a drukk tőlünk is!!! :?

Az esküvő tényleg csodás volt, a nap is kisütött mire odaértünk a házasságkötőhöz, hát nem mondom, hogy nem voltam beparázva. Voltak pillanatok, amikor majdnem elsírtam magam, de végül kemény voltam, és tartottam magam! És anyukám is, pedig Tőle nagyon féltem! :)
A buli eléggé szolíd volt, csak a szűk család volt ott, és olyan 11 körül le is léptünk, azért Babcival a hasban már nem olyan könnyed a bulizás, meg tényleg nem is ez volt a lényeg! Így is csodálatos, és felejthetetlen volt!

A nászút picit rövid volt, de sajnos az időjárás miatt nem is akkora probléma! Bár az első nap, még "napozni" is tudtunk! Kellemes volt az úszás is, meg a masszázs (arc,váll,dekoltázs), amit kaptam! Jókat ettünk, aludtunk, sétálgattunk, egyszóval klassz volt.

Képzeljétek, bár még nincs meg a hivatalos eredményem az AFP-ről, de én mégis tudom az eredményt... 1,4-es lett, ami állítólag teljesen jó! ;) Szóval most már nem kell csütörtökig sem idegeskednem, mert akkor megyek vissza a dokihoz. Ja és a lényeg!!!

Fiú gyanúsak vagyunk! ;)) Tudom, hogy ez még nem 100%, de nem tudom, hogy miért, de én végig ezt éreztem, hogy kisfiú lesz. Na mindegy, majd talán a 18 hetesen jobban látszik már, aminek látszódni kell.

Az ultrahangon egyébként még ilyen adatok születtek, amit egyelőre nem nagyon tudok hova tenni:

BPD 42 mm
AC 125mm
OFD 48mm
FL 25mm
magzati súly 240g (+/- 10%)

Sajnos a mocorgását még most sem tudom biztosan, hogy érzem-e, emiatt kicsit el vagyok kenődve, de gondolom, hogy 1-2 hét, aztán szétrúgja a "háza" oldalát! :)

Hát, akkor "röviden" ennyi! Próbáltam visszaolvasni minden, amit írtatok, hát szépen termeltetek!!!

sophie27
 
 


azóta sikerült rálelnem a magyarázatokra uh lelet szempontjából ;)

http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index_a.php?akt=7

sophie27
 
 


Csajok!
Nagyon le van ülve ez a topik!!!!Mi van veletek?? :?: :?: :?: Elvesztetek?
Hahó!Hahó! :lol: :lol: :lol:

binyek
 
 


Hello Kismamik!

Mindenkinek gratula a jó eredményekhez!

Kedves betegek jobbulást nektek!Én azóta is, hogy megvoltam fázva a háziorvosom javaslatára a Cetebe Cvitamint szedem+cinkkel.2x1et, és facsargatok gyümölcsleveket néha.
Engem most a rossz emésztés gyötör gyomorgörcsel és rókarudival semmi sem esik jól, legszívesebben nem is ennék. Olyan mintha egyfolytába egy gombóc lenne a gyomromba.:shock:

Hétvégén voltunk babakocsit nézni! Megnéztem a kocsit amit kapok egy kedves barátnőmtől Graco qutro tour. Húúú hát aszthiszem amilyen tuti kis járgány magamtól talán mégse venném meg. Dög nehéz!!! viszont tetszik a nagy kereke könnyü a kezelhetősége. a kupolája átforditható tehát mivel a kormányt nem lehet áthajtani, ha szembe fúj a szél előre lehet hajtani és fölülről is be is lehet látni. A kormányon van egy gomb amivel egy mozdulattal összelehet csukni, de hát méreteit tekintve nem kicsi! Nehéz lesz berakni a kocsinkba ami most van.
Ugyhogy előbb utobb tuti lesz véve egy kicsi szaladgálós kocsi majd ugy egy év múlva mikor már nagyobbacskák leszünk ami könnyű és szaladgálóképes akár bkv-n is. Pl néztem a Peg Prego Aria-t. 6kg pihe könnyü. Nekem a Pierre cardinból csak 1tetszett a többi elég gagyinak tűnt. Szerdán megnézzük a bergon kocsikat is majd beszámolok.

Mormikám a hétvégén egyfolytába mocorgot és most már a párom is érezte a kezével is. Nagyon kis ficergő! Talán azért is érzem annyira mert elég vékonyka tipus voltam régen és vékony a hasfalam is. De aki még nem érzi ne csüggedjen lassan kirugják majd a bordáinkat it!
:lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Sziasztok, jó reggelt! Binyek, nálunk hétvégén mindig pangás van, aztán hétfőn mindenki visszaszivárog lassan ;-)


Zsófi, mégegyszer gratula! Örülök, hogy jól sikerült minden :-D

Most el kell mennem az önkormányzathoz, mert nem kaptunk csekket a gépjárműadóról... Ti befizettétek, akinek van kocsija? Mi majdnem elfelejtettük, ma van a határidő...

yuyu79
 
 


csajok hallottatok valamit,hogy várandóság alatt sminktetováltatni szabad-e :?: :?: :?:

lanyané
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a Szegedi rokonlátogatásból, de úgy látom, mindenki elmászkált valamerre a hétvégén. Szerencsére nagyon szép idő volt, legalábbis arra, túráztunk vagy 8 km-t, jól el is fáradtam, de annyira kellett a testmozgás!
Nagy a csönd.
Pöttöm, örülök, hogy minden ok Noel babával, szépen növöget! Képzeld engem leállítottak a vitaminokról, olyan nagy a leányka, úgyhogy már csak c vitamint szedek :)

Niki, nagyon gratulálok a kispasihoz, bár emlékszem, hogy leányka volt a vágyad. Én fiúra hajtottam az elején, és most már semmi pénzért nem cserélnék. A természet jól elrendezi ezeket a dolgokat :) beleszerelmesedünk, a kis pocaklakóba így is úgy is :)

Zsófi, nagyon örülök, hogy ilyen szépen sikerült az esküvő, majd egy két képet tegyél még fel, ha van kedved, szívesen megnézegetném.

Csenge, jobbulást neked, remélem keddre ok leszel és megint tornázunk egyet, persze csak ha nem röhögjük végig.
:lol: :lol: :lol: lassan talán a pocakom is kezd meglátszani, ne félj, egyszer csak beérlek :)

KépKép
columbine
 
 


Szió Lanyané, szerintem simán lehet, nem hinném, hogy bármit is befolyásolna a babáknak, de ez csak az én szubjektív véleményem.

Azt akartam mesélni még, hogy Lili baba igazi kis bokszolóvá növesztette magát, pénteken úgy elkezdett püfölni bent, hogy kívülről is látszott a hasamon :) és végre apája is kapott párat, nem csak én :) hol van már az az édes kaparászós leánykám? Egy kis amazon lett:)

Yuyu, mi sem kaptunk semmi csekket még, nem is tudtam, hogy ma van a határidő :(

KépKép
columbine
 
 


Szuszu, a minimanóban lehet kölcsönözni az övet, itt a link:
http://www.minimano.hu/kolcsonzes/11/ovterelo.html
6000 Ft. a letét, bérleti díj nincs, és a letét levásárolható amikor visszaviszed a cuccost.

KépKép
columbine
 
 


Ági, köszi az infót, de közben képzeld kaptam egyet kölcsön egy barátnőmtől. Szóval én már a hétvégén azzal mentem a szüleimhez is. Nagyon kényelmes, minőségi javulás állt be a biztonsági öv kényelmi szintjében :-) Mondjuk nekem már jó nagy a hasam.
A hétvégén találkoztam egy lánnyal, aki velem egyidős kismama, na jó, egy héttel mögöttem jár és képzeljétek egyáltalán nem látszott a hasán. Kicsit meg is lepődtem, de aztán számolgattam: ha hihetünk az átlagos méreteknek, akkor a baba most 22 cm hosszú, én eléggé kicsi vagyok, 158 cm, ha nem lenne hasam, akkor nem is tudom hova férne el bennem. Szóval egyszerűen kell a hely, ezért nő a hasam (legalábbis ezzel vígasztalom magam). A védőnő unokatesóm azt mondta, hogy a 20. hét után rohamosan elkezd majd nőni a baba. Szóval innentől mindenkinek nőni fog a hasa.
Szép napot!

szuszu
 
 


Ági, épp most megyek a gégészhez :( attól tartok, a holnapi tornát ki kell hagynom.
Vendég
 


Csenge, jobbulást! Gondolom akkor nem voltál a Padmában sem pénteken. Ezen a pénteken lehet, hogy elmennék kipróbálni. Ha addigra meggyógyulsz, amit szívből kívánok, akkor mehetnénk együtt. De mindenképpen gyógyulj meg!

szuszu
 
 


Szia Szuszu!
Na örülök, hogy neked megoldódott, mi elmegyünk ide a párommal és beszerezzük, mert a hosszú szegedi úton, végig paráztam, nehogy valaki pont előttünk satuzzon be, mindenképpen jó lesz.

Nekem is pont ezt magyarázta a védőnénim, hogy az alacsonyabb csajoknak nagyobb a pocijuk, mert nincs hely amerre növekedhet a baba, a magasaknak, meg kisebb, mert a bordájuk és a medencéjük között sokkal nagyobb a hely. Én azon szomorkodtam, hogy szinte nem is látszik még rajtam, max, ha nagyon szűk pólóba vagyok, pedig Lili már 26 centi és 35 deka körül van, én meg mint aki meggymagot nyelt :)

KépKép
columbine
 
 


Huh, Andi gyógyulj meg, nagyon sajnálom! Az a legfontosabb, hogy jól legyél, nehogy a torna még rátegyen! Majd tornázok helyetted is :)

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok, mindenkinek szép napot kívánok!

Nagyon jól alakult az időjárás hétvégén, ahhoz képest, hogy nem ilyet ígértek.
Remélem mindenki kiélvezte :lol:

Mi szülinapi party-n voltunk szombaton este, és volt ott egy márc. 21-re kiírt kismama is (nekem is akkor van a szülinapom :lol: ) , és képzeljétek olyan pici volt a pocija, az enyém majdnem ugyanakkora volt, annyi különbséggel, hogy Noel babus picit ér csak túl a köldökömön, neki ugye meg szép kerek, kézpihentetős pocija volt.
És a plusz súlyom is 7,5kg, ezért én is elhatároztam, hogy leállok az elevitről. Max. heti 3-at fogok bevenni.
Mondta a csaj, hogy neki így félidősen még alig látszott a hasa. Mondjuk lehet, hogy ez alkati kérdés is, de nagyon idegesítő, mert neki 3,5-4kg-os kislányt prognosztizáltak, ami szintén nem kicsi baba.
Jaj lányok, nagyon el vagyok keseredve.
És mostanában sokszor légszomjam is van, otthon az emeletre is szuszogva megyek fel :cry:

Vasárnap pedig megrendeltük a bababútort, mert 5-7 hét a szállítási idő. De tényleg nagyon olcsó a faktum bútor az elefániban. És kaptunk 10%-os törzsvásárlói kártyát is.

A kocsi el van döntve, de még kivárunk, hátha lesz vhol akció.

Ági!

Gratula a kis bokszolódhoz, meg a méreteihez is :D

pöttömpanni
 
 


Szia Pöttöm!

Régen láttalak :) örülök, hogy felnéztél.
Ne szomorkodj a pocak miatt, Noel is jó nagy baba, és te nem vagy magas, természetes, hogy nagyobbnak tűnik! Magnéziumot szedsz még? Nekem azt mondta a védőnéni, hogy ha akarok hízni, csak akkor szedjem, mert nagyon megdobja a súlyodat! Igazából a folsav ami fontos, a többi nagyon "felfújja" a babát, túl nagy lesz és korán csontosodik, ezt mondták nekem az okosok.

Milyen babakocsit néztetek ki végül? Kíváncsi vagyok, megnézném az ebay-en, milyen árban van.

Köszi a gratulát, nagyon büszke is vagyok ám, hogy ilyen ügyes az én kislányom!

Kapott még egy nevet, apa, úgy döntött az ő kedvencét is megkapja, így Lili Zoé lesz a lelkem.

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!

Pöttöm, ne kenődj el, mert ezek alkati, genetikai dolgok. Ha egy picit vígasztal én is ebben a cipőben járok, már ami a légszomjat illeti! A kg-ról meg annyit, hogy +13 kg az enyém, de ez a mi családunkat tekintve teljesen normális, mert mindenki 20-25 kg-val nehezebben ment szülni és utána szépen leadták. Úgyhogy csak semmi parázás, rendben? Nekünk most boldognak, kiegyensúlíozottnak, mosolygósnak kell lennünk;)

Ági, köszi a gratulációt és én is gratulálok a kis bokszolódhoz:) a mi kis fütyisünk is egyre jobban mozgolódik. Holnap megyünk genetikai uh-ra 11-30-ra már nagyon várom, remélem kapunk képet is róla, nagyon jó lenne!

Zsófi gratulálok neked is megint az esküvőhöz is és a kiskukihoz, ha igaz?! :)

sniky
 
 


Szedek magnéziumot, mert elég sokat szokott görcsölni a hasam. Szóval nem tudom melyik ujjamat harapjam meg.
Folsavat viszont nem szedtem külön csak az első 4 hónapban, amennyi az elevitben volt, meg a kajákban annyit kapott az utóbbi időben a babus. De azt hallottam, az csak az elején nagyon fontos.
Hát ahány ember, annyi félét mond, igazodjon ki az ember lánya :roll:

Végül Peg perego P3 switch modular system lesz, ennek legalább az ülése szembefordítható. Már ha lesz kedvem a gyerekkel együtt fordítgatni. Ebay-en nem láttam, mert elég új.
És az a durva, hogy a PP kocsiknak a Brendon a kizárólagos forgalmazója itthon. Neten amit láttam, az olcsóbb 20eFt-al, de várom, hátha javul a forint (állítólag semmi esély), mert ott ugye EUR-ban kell fizetni :cry:

Noel is bokszol ám sokat, minden nap érzem a mocorgását.

És mi is nézegetünk még második nevet neki, iwiw-en 7 Kovács Noelt találtam :cry: Mondjuk kevesebb, mint az apja, aki Kovács Pistike :lol:
Martin, Alexander vagy Patrik ami a régi favoritok közül tetszik, de előveszem a névkönyvet és kutatómérnöki munkába kezdek...

A Zoé nagyon tetszik nekem is. Volt barátnőm kislánya Lili Jázmin lett.

pöttömpanni
 
 


Niki, izgulok holnap, gyere ahogy tudsz, és mesélj!

Pöttöm, igaza van Nikinek, sok mosolygás, vidámság, Noel babóca is jobban érzi magát, ha anyukája jókedvű :) viszont a folsavat én eddig mindenkitől azt hallottam, hogy érdemes végig szedni, mert kihat a baba agyára is és okosabb lesz tőle. De egyébként tényleg mindenki mást és mást mond.
Egy aukciót találtam az ebay-en, PegPerego Modular System, 490 Euró, nem tudom itthon mennyi esetleg nézd meg, hátha. Egyébként nagyon jó kocsi, én is ilyesmit néztem ki a Chicco Trio-t.

És mindenkinek, akik név választási gondban szenvednek:

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Szuper névkereső progi, rengeteg szempont alapján lehet szűrni a keresztneveket. Részletes jelentés és származás leírással. Nekem nagyon bejött.

KépKép
columbine
 
 


De jó ez az oldal Ági, köszi:)))

sniky
 
 


Ági!

Ezer éve ezt az oldalt keresem, egyszer már valaki elnavigált ide, de azóta sem találtam sehol...

Nagyon köszi! :lol:

pöttömpanni
 
 


Nincs mit, örülök, hogy segíthettem :)

KépKép
columbine
 
 


Ági, nekem se sok látszik, most kezd igazán nőni a pocim. De szerintem be fogjuk hozni a többieket ;-) Ha így is elférnek a babák, akkor jó :-)

yuyu79
 
 


Yuyu, te is magas vagy, ugye? Biztos, hogy ezért van. Mostmár nem szomorkodom rajta, a védőnő megnyugatott, hogy normálisan megy minden, mert én igazság szerint 1 kilót híztam vissza az elején lefogyott 10 ből és hát nagyon aggódtam e miatt. e a doki is és a védőnő is azt mondta, hogy amíg a baba nő, addig nincs gond.

KépKép
columbine
 
 


köszi columbi szerintem is lehet,Lilike meg boxoljon is az a jó :D nekem a csajok olyanokat szoktak rúgni hogy felugrok a nyugodt pozicióból :D

lanyané
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek grat, akinek kiderült a babóca neme!

Végre nálam is tuti biztos a mocorgás!!! :lol: Már nagyon vártam; azt mondták, hogy sokat számít, hogy most ugye vastagabb a hasfalam- ugye Soma után maradt +7kg - és a méhlepény is befolyásoló, hogy hol is helyezkedik el... de a lényeg, most már biztosan érzem őt..
Én holnap megyek a dokimhoz méhszájellenőrzésre... kicsit izgulok, hogy minden ok legyen...+ meg kell beszélnem vele, hogy is tovább, mert úgy néz ki nem tudjuk kifizetni a Nyírőben a szülést... :cry: Szuszu, így val. mégsem "együtt" szülünk.. :(

A pocim nekem is méretes már, mindig 4-5 héttel előbbre gondol mindenki!

Binyek- nem akarlak ijesztgetni, de ikreknél erre különösen figyelni kell. És mivel nálam ez volt a gond, ezért lett koraszülés, tuti 1000rel pihennék!! Hozzátéve, hogy az én dokim szerint 10 ilyen esetből 1 lesz az, ami nálam volt, de inkább vigyázz szerintem, hogy még véletlenül se lehessen gond!

Ági- klassz ez az oldal!!


Pöttöm- szombaton én is szülinapi party-n voltam, és ott is volt jópár kismama, volt miről beszélgetni.. :)

Tényleg lelassult a topik...

majd még benézek, most megyek ebédelni..

Kép

Kép
mákszem
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?