Sziasztok Lányok!!!
Ismét itt! Először is, köszönöm a sok sok gratulációt, nagyon kedves Tőletek! De komolyan!
Gabinak közben ezerrel megy a drukk tőlünk is!!!
Az esküvő tényleg csodás volt, a nap is kisütött mire odaértünk a házasságkötőhöz, hát nem mondom, hogy nem voltam beparázva. Voltak pillanatok, amikor majdnem elsírtam magam, de végül kemény voltam, és tartottam magam! És anyukám is, pedig Tőle nagyon féltem!
A buli eléggé szolíd volt, csak a szűk család volt ott, és olyan 11 körül le is léptünk, azért Babcival a hasban már nem olyan könnyed a bulizás, meg tényleg nem is ez volt a lényeg! Így is csodálatos, és felejthetetlen volt!
A nászút picit rövid volt, de sajnos az időjárás miatt nem is akkora probléma! Bár az első nap, még "napozni" is tudtunk! Kellemes volt az úszás is, meg a masszázs (arc,váll,dekoltázs), amit kaptam! Jókat ettünk, aludtunk, sétálgattunk, egyszóval klassz volt.
Képzeljétek, bár még nincs meg a hivatalos eredményem az AFP-ről, de én mégis tudom az eredményt... 1,4-es lett, ami állítólag teljesen jó!
Szóval most már nem kell csütörtökig sem idegeskednem, mert akkor megyek vissza a dokihoz. Ja és a lényeg!!!
Fiú gyanúsak vagyunk!
) Tudom, hogy ez még nem 100%, de nem tudom, hogy miért, de én végig ezt éreztem, hogy kisfiú lesz. Na mindegy, majd talán a 18 hetesen jobban látszik már, aminek látszódni kell.
Az ultrahangon egyébként még ilyen adatok születtek, amit egyelőre nem nagyon tudok hova tenni:
BPD 42 mm
AC 125mm
OFD 48mm
FL 25mm
magzati súly 240g (+/- 10%)
Sajnos a mocorgását még most sem tudom biztosan, hogy érzem-e, emiatt kicsit el vagyok kenődve, de gondolom, hogy 1-2 hét, aztán szétrúgja a "háza" oldalát!
Hát, akkor "röviden" ennyi! Próbáltam visszaolvasni minden, amit írtatok, hát szépen termeltetek!!!