Sziasztok!
Már ki van takarítva, kivéve afürdőszoba, meg van mosva ahajam, most volt itt a védőnő is,du. megyünk vásárolni.Szóval készülök holnapra 1000el!
Szerintem van összefüggés az éjszakai ébredések és a járáskezdés között, Emili is mostanában nyugtalanabbul alszik, viszont napról napra javul a járása, mostmár megtesz pár lépést magától is, nemúgy kell invitálni.
Emőke!
Gratula Lilinek a járáshoz!Nagyon ügyes!Pontosan hová is mentek?Elfelejtettem.
Múltkor tőlem is káérdezi egy anyuka, hogy hívják Emilit.Mire én :Emili.Erre ő:miért, az apukája külföldi?
Nagyon meglepődtem, ilyet még senki nem kérdezett.Aztán mondtam neki hgy az Emília rövidítése.
Nanica!
Hozzad csak a fagyóládát, majd mi megkóstáljuk a kajcsikat.
Főleg ha tudunk menni a talira!!!
Volt már kint olyan lufi is, amin egy rémísztő madárfej volt rajzolva, de alufi nem bírta a strapát
De úgy néz ki beválik ez a dekor szalag!
Emili rajza egy határidőnaplóban van, így nem vész el, de majd kitépem azt a lapot, amin csak az ő firkája van.De már az egészet összefirkálta.
Szállás szerintem jól néz ki, jó kis kirándulós hely!
Mazsi!
Ügyes Lea a szemtapasszal!
Igen, azt a kocsit vettük meg, apának is tetszik.
Nagyon édesek a képek!!:D
Lin!
Szépek a kiscipők!Igazi csajosak!
Lora!
Nekem tezsk a Léna név, de akkor megint jönnek azzal, hogy mi nem vagyunk oroszok.
Így a név se legyen az.
Vezetéknevemet én sem szoktam kimondani, hanem egyből betűzéssel kezdem, ha írásban akarják rögzíteni.De ha csak bemutatkozás van, akkor gyorsan elhadaraom, mivel úgysem értik meg.
Lora!
Majd lefotózom arajzot.Azt vettük meg amit belinkeltem,.
Szépa ti kocsitok is, én is néztem ezt a típust is.
Na megyek is etetni.