Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én a Gravidát szedem esténként és szedek be mellé folsavat is, bár a dokim azt mondta, elhagyhatom, de másra úgysem lenne jó, úgyhogy amíg van, szedem. :) Olvastam fórumokat Elevit kontra Gravida és azt vettem belőle ki, hogy nem sok különbség van az összetételben. Az Elevit reklámozottabb, felkapottabb, a Gravida meg magyar termék. Egyébként meg egyénenként változó, hogy kinek melyik jön be. Azt furcsállom (persze lehet, hogy én vagyok tadatlan), hogy ettől kéne hányni, hisz ez tulajdonképpen egy vitaminkészítmény. Én eleinte nem akartam minden nap szedni, de a doki javasolta, úgyhogy szedem. Mindenesetre a következő alkalommal megkérdezem, hogy szükséges-e minden nap 3 hónapos terhesség után.

Én csak sima magnéziumot szedek. Épp most néztem meg a neten, hogy a magne b6 470 mg mg, a sima meg 500-at, úgyhogy jó ez. Sokkal olcsóbb így. Én ebből csak 1-et szedek egyelőre naponta. A dokim azt mondta, hogy 1-2-t szedjek. Egyébként érzem a hasam, de fájdalmat nem érzek.

Köszönet a táblakezelő(k)nek, hogy átveszik ezt a feladatot.

Azt hiszem tegnap vettem fel utoljára a farmerem. Mire este hazaértem mintás volt a hasam. :)

Kép
barifelhõ79
 
 


Sziasztok!

Alvás...nem volt ez mindig így. Csak most, hogy beteg vagyok. Amúgy kettőkor pisijárat, utána négyig forgolódás... De most ezt nagyon élveztem. De jó lenne, ha így maradna... :roll:

Kávé...nekem fáj a fejem, ha kihagyom. A védőnő is azt mondta, hogy lehet, meg mindenhol azt olvastam. De csak egy vagy két fél kávét iszom egy nap, annál többet nem. Próbálkoztam a koffeinmentessel, de az annyira gáz... Még az Illy koffeinmentes kávé is ihatatlan, pedig baromi drága... :roll:

Elevitből most még napi egyet szedek, később majd csökkentem az adagot. De ezektől az új vitaminoktól már nem lesz nagy a baba, ez inkább alkati kérdés, hogy kinek mekkora a babája....

marek
 
 


Ancsa
Kismamaöv, vagy bandázs? Azokkal nagyon sokáig tudod hordani a régi nadrágokat, mert nem kell alatta begombolni. A C&A-ban elég olcsón lehet venni kismamövet... Szerintem nagyon jó!!! A Brendonban is van, de ott drágább...

marek
 
 

 
 

Jo reggelt!

Akira, sajnalom, hogy elmesz, azert nezz be legyszi idonkent! kivancsi vagyok, hogy tenyleg kislanyod lesz-e??? :D

Felfujodas nekem is botranyos estere Betty.... :( akkor jon nekem az emelyges is, ugyhogy minden egyszerre..... tegnap este raadasul tanfolyamra mentem, de alig volt erom hozza.....

Ti mit esztek??? Nekem semmi nem esik jol, a lekvaros kenyeren meg a szolon kivul..... ja meg vacsira sajtos tejfolos teszta mar napok ota.... valami otlet esetleg? Zoldsegtol unodorom van, pedig imadom amugy!!!

En az itteni terhesvitamintol vagyok rosszul.... egyreszt nagy tabletta, masreszt az egesz nyelestol rosszul vagyok...... nem tudom, de ujabban a duphestontol is rosszul vagyok... :(

Lassan konnyebb azt megszamolni azt, amitol nem vagyok rosszul.. :D :D :D

dragonfly
 
 


Dragonfly
Te mikor mentél ki Angliába? És mit csinálsz ott? Vagy már írtad? :roll:

marek
 
 


köszi a koffeines hozzászólásokat!megnyugtattatok!:D

egyébként én vettem egy 30db-os gravidát,de össz-vissz 2szemet vettem be belőle és azt mondtam,h nem! annyira rosszul lettem tőle,h azt hittem felfordulok! :( akkor jutott eszembe az aloe vera! attól semmi bajom!gyümölcsöt is eszek és ha belegondolok eddig sem szedtem semmit pedig lassan betöltöm a 3.hónapot!és nálunk a családban nem is szedett soha senki ilyen magzatvédőket mégis egészséges babák születtek!...

én bízom a természetben! :roll:
Vendég
 


En meg beultetes elott abbahagytam a kavet, pedig nagyon kaves voltam elotte.... egy ideig koffeinmenteset ittam, csak az iz miatt (illy nagyon jo koffeinmetesben is) aztan teljesen lealltam. Most mar a szagatol is rosszul vagyok, es teat sem kivanok, igazabol semmi forro italt.

Megoszloak a velemenyek a kaveval kapcsolatban. Nekem nem hianyzik, igy nem iszom, de anyu pl ivott velem napi egyet, orvosi utasitasra, olyan alacsony volt a vernyomasa...

dragonfly
 
 


Marek nem mondtam meg.... ferjem angol, ezert vagyok itt, mar kb 6 eve. :D
mindenfelet csinaltam mar, elvileg tanar/ovoneni lennek, de mar reg feladtam, egy kavezot vezettem, itt a kis varoskankban eddig, de tul stresszes es rohangalos volt, igy a masodik beulti elott abbahagytam, es most egy kalapboltban dolgozom, es kozben tanulok mindenfelet, kalapkeszitest a fonokomtol, es muveszettortenetet egyetmen...


diohejban... :lol: :lol:

dragonfly
 
 


Köszi!
És Angliában hol?

marek
 
 


Én szinte az első pillanatban le tudtam tenni a kávét. Egyszerűen nem kívánom. Pedig én is nagy kávés voltam.

Nektek mit mondott a doki, mennyi magnéziumot szedjetek? Kevés szerintetek ez az 1 db? Máshol olvasom, hogy négyesével kapkodják. Most már érzem a hasam napköpben is, olyan mintha vmi kemény dolog lenne benne. Mivel nagyon hátrahajló a méhem, mondta a doki, hogy érezni is fogom, ne ijedjek meg.

Mivel a vért a lakóhelyem szerinti rendelőben kellett levetetnem, ide kell mennem 2 hét múlva a terhesrendelésre a vércsop.+ellenanyag eredményért. Lehet, hogy csináltatok egy hasi uh-t, már alig bírom. :D

Kép
barifelhõ79
 
 


Két hét a véreredmény? :shock: :shock: Mit csinálnak addig??? :? Az afp szokott két hétig tartani... :?

Na mentem ebédelni. Már alig várom.... Holnap kiderül, hogy magas a cukrom és vége a nagy zabálásoknak... :cry: Asszem addig még muszáj ennem egy kis fagyit, mert lehet, hogy egész nyáron nem ehetek... :cry:

marek
 
 


Somerset (del-nyugat), Bath mellett egy kisvarosban... te hol voltal??

Ancsa, en nem szedek magneziumot, csak amennyi a terhesvitaminban van.... mire kell szedni??????

dragonfly
 
 


irigy hogy ilyen jol eszel marek.....:( en alig-alig...... nem is hiztam meg, igy fura, hogy a hasam meg hogyhogy no???? atertekelodott a testem:)

dragonfly
 
 


Csak az ellenanyag 2 hét, a többiért már mehetek.

A magnézium az izmok lazítására szolgál (ha hülyeséget írtam, javítsatok vagy pontosítsatok). A haskeményedésre, görcsökre szokták adni. Ártani elméletileg nem árthat.

Na megyek én is ebédelni.

Kép
barifelhõ79
 
 


Dragobfly!
Evés-ivás-ügy: én a sárgadinnyére álltam rá ezen a héten. Kajának is jó, meg szomjat is oltja. Én sem tudok sok mindent enni. Húst pl. egyűltalán nem, a múlt heti rókázás óta a tejet sem kívánom.

Info hazánkban élőknek (akinek van a közelben): Metroban 350/db a sárgadinnye! És nagyon finom! :lol:
Elő is veszem a behűtött, összekockázott mai dinnyémet 8)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


barifelhő: már kicsit fentebb írtam,h a magne b6 lazítja a méhet és napi 4-6 tabletta a felnőttek napi adagja( ez benne van a tájékoztatóban)!-ezt nekem a doki mondta és nekem is ez volt a bajom és én napi 3x2-t szedtem és jó volt!
szóval szetem az 1 kevés! :wink:
ja és a b6 is fontos,ugyhogy sztem a sima magnézium az nem olyan jó! :D
remélem segítettem :wink:
Vendég
 


Na, én is megérkeztem. Ill. eddig is itt voltam, és olvastalak Titeket, csak nem tudtam írni.

Nálunk ez a fiú-lány ügy vhogy nem nagyon merült föl. Komolyan mondom, hogy a rokonság többet agyal rajta, mint mi. Mi csak úgy vagyunk vele, hogy mindegy a neme, csak LEGYEN, és EGÉSZSÉGES legyen.

Ajjjjj, nem bírom már kivárni ezt a hétfőt, hogy legyen uh. Ez így borzasztó, hogy nem tudom, hogy minden oké-e... és mióta Zsuzsi írta apró betűvel az előző oldalon, hogy ő miért parázik az uh-tól, szembesültem vele, amitől én parázok, az igenis megtörténhet...
LEGYEN MÁR GYORSAN HÉTFŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!

MagneB6:
Én az elején szedtem be egy doboznyit (3*2 naponta), amikor fájt a pocakom éjjelente. Utána abbahagytam, úgy voltam vele, hogy ha fáj, akkor veszek be.
Egyéb bogyeszt én csak folsavat szedek. A dokim, és a védőnőm is azt mondta, hogy változatos étrenddel megfelelő mennyiség megy be. Inkább ezzel próbálkozom. Meg én úgy hallottam, hogy a természet úgy intézte, hogy a fejlődő magzat akár a kismama rovására is, de megkapjon minden szükségeset. Tehát ha én jól érzem magam, akkor Neki is bizti jó odabent. :)

Véreredmény:
Az ellenanyagos részére nekem is 2 hetet kellett várnom... :evil:

kgaba
 
 


Sziasztok!

Én már ebéd után. :)
Voltam a gyógyszertárban a kedvenc "nénimnél". A Magne b6-ra azt mondta, hogy, ha nem erősek a görcsök és csak este jelentkeznek, akkor valsózínűleg elfáradok addigra, anpi 2x1 elég. Ha mégsem beszéljek az orvossal.
Puffadásra az Espumisant adta. Ma tesztelem remélem jó lesz. :oops:

Evés??? Hát nálam változó. Kb egy hete eszem úgy, ahogy azelőtt. Sajnos nem keveset és 2-3 óránként korog a hasam. Rám a kivimánia tört és az alma. A csokit, túró rudit, pudingokat imádtam, most abszolót hidegen hagynak az édességek. Ellenven tegnap vacsira simán bevágtam egy pizzát. :oops:
Irigykedem, hogy már ennyi változást láttok magatokon! :roll:

Dragonfly
Bath? Álítólag gyönyörű hely! Sajna még nem láthattam a saját szememmel. Júniusban viszem az osztályomat Londonba.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Dragonfly
Én délen voltam...Dorset (Bournemouth közelében). Viszont Bath gyönyörű. Nagyon szerettem.... De jó lehet arra lakni! Meg Anglia is gyönyörű. Egy csomó minden nagyon hiányzik!

Ja, én sajnos tudok enni... de még én se híztam. Asszem még mindig 49 alatt vagyok a hasmenésemnek hála... :cry:

Ja, az ellenanyag nálunk is több idő. Azt hittem az egész ilyen sokáig tart...

marek
 
 


Dragonfly, az tényleg nem rossz hely! Mármint Bath és környéke...
Úgy tűnik egy páran megjárták a ködös Angliát! :)

Ami a kaját illeti én a 90 napos diétát követtem a múlt vasárnapig, de a vérzés miatt is úgy döntöttünk a párommal, hogy ezzel ne terheljük plusz a szervezetemet. Nem mintha nem ettem volna jót és eleget, de mióta tudunk a babáról, azóta vittünk bele mást, már megbomlott az egysége. Azért igyekszünk a mennyiségre odafigyelni, márcsak a fekvés miatt is. Nem véletlenül fogtam bele a diétába!!! :roll:

Kgaba, nyugi, biztos minden rendben lesz! :)

Én csak felet eszem az Elevitből naponta. Az orvosom azt mondta, ha nem veszek magamhoz elég vitamint, akkor használjam, de nem tudom, hogy igazán kellene-e... A folsavat azt már a terhesség előtt is mondta! :)

Olvasom többeteknél, hogy érzitek a hasatokat. Én is egy kicsit, és meg is ijedek, hogy most ez normális vagy valami készülődik, amit én nem szeretnék... Ti hogy vagytok ezzel?

KépKép
stike
 
 


Köce, Stike! :)

kgaba
 
 


Lányok! Most jutott eszembe, hogy akartam kérdezni.

Éjjel kellett többszöt tüsszentenem. Ettől úgy éreztem, mintha kőkemény izomláz lenne a hasizmom, meg az alhasam környékén. Nem fájt, de elég kellemetlen volt. Szerintetek este vegyek be magnéziumot?

Kép
barifelhõ79
 
 


képzeljétek, anyukám elhozta a laboreredményeimet(mert szolnokon csináltattuk,csak én meg közben visszajöttem miskolcra)
és mondta,h a vizeletben nitrit van!...gyorsan utánanáztem itt a neten,h ez mit jelent és valószínű,h vmi húgyúti fertőzés,ami eddig lappangott! vetélést,méhen belüli sorvadást,koraszülést okozhat!
elég jó!...és belegondoltam,h lehet,h a vérzésem is ettől volt és most meg a barnázást is ez okozza! :cry:

pedig kb egy hónapja voltam urulógusnál és akkor is volt labor és azt mondta,h nincs semmi baj! :(

stike: nem lehet,h nálad is vmi ilyesmi baj van/volt???
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok, csak a magnéziumról pár szót, mert én sajna egész terhesség alatt kellett szedjem.
Az első hetektől nagyon keményedett a pocakom, ezért a magneb6-ot kezdtem el szedni, mert arra azt mondta a doki, hogy a b6 segit kicsit a hányingeren, émelygésen is. Először csak akkor vettem be, amikor éreztem, hogy keményedik a hasam, tehát néha egy-két tablit. A 7.hónapra eljutottam oda, hogy már nem volt elég a magnézium mennyiség, ami abban található és azért a napi 3x3-at vagy még többet anyagilag sem lehetett birni. Jelenleg az 500mg/tabletta Magnesii Citrici-t szedem... napi 3x1-et, hát néha ez sem segit... :(
Szóval elvileg a magnézium valóban lazitja az izmokat vagyis a méhet és akkor érdemes szedni, ha sokszor keményedik a pocak. De egyébként abszolút ártalmatlan, ha vki szedi a 3x1 magneb6-ot! :wink:
A gravidától énis hánytam... látom Inez, akkor nem kell a fél doboz, ha te sem akarod szedni. :lol:
Egyébként van a Hipp Natal szirup ami szintén vitaminkészitmény, állitólag attól nincs hányinger... mire nekem mondták, már nem akartam szedni semmit, igy személyes tapasztalataim nincsenek róla, de sokan dicsérték a kismamák közül!

Mondjuk az a legjobb, ha tudtok annyi vitamint bevinni a szervezetbe, hogy ne kelljen ezeket megvenni, mert a természetes jobb is! És ha ajánlhatok vmit, akkor próbáljatok sok olyan zöldséget enni, amiben sok a vas pl. spenót, mert a második trimeszterre kegyetlen le tudja szivni a bébi a vasat és akkor lehet szedni a kapszulát, ami aztán tud hányingert csinálni még....

További jó pocakosodást mindenkinek!

Inez! Mondtam, hogy lehet hugyúti fertőzés! De ne kezdj el pánikolni, menj dokihoz, nem lesz semmi baj!!! :wink:
Vendég
 


Marek, en is eletem arra, Poole-ban egy nyarat! dejo is volt!!! Egesz vegig a parton doglottem.. :lol:

Tenyleg desokan voltatok mar erre fele! Es igaz, szerintem (lehet elfogultsag) anglia legszebb reszen elunk!!!!! Bar most a kodtol meg az esotol nem latszik...:?

Lehet, hogy hulyeseg, de honnan erzitek, hogyha feszul a hasatok???? Nekem akkor szolnak, hogy HEKAS!,ha egy picit is visszatartom a pisilest.... olyankor nagyon nyom a bikinovonalamnal...

Sargadinnye nagyon jol hangzik! Most ittam egy milkshake-et, es en nem szoktam tejet inni, inkabb szojazom, de jol esett nagyon! KIcsit fura volt az ize, de jo... minden, ami gyumolcs bejon!! Es ma ebed ota a csemege ubi is!!!

Nektek van olyan, hogy undorodtok a szagtol, meg a gondolattol, de megis jol esik enni????? Nalam ez a legujabb keveredes...

dragonfly
 
 


pumpóka:ne haragudj!a nagy izgalmak közepette úgy elfelejtettem az igért vitamint!aztán a doki után nagy felbuzdulásban bevásároltunk pár vitamint anyukámmal,de persze a magnéziumon kívül nem szedem egyiket sem! :lol:
azért köszönöm mégegyszer!... :D

a hippes multiról én is hallottam,de igazad van,h a természetből kell elsősorban beszerezni a vitaminokat! :wink:

és már sajnos nem tudom ki írta,de én is úgy hallotam,h a baba mindent "elvesz" magának amire szüksége van! :D

egyébként a vizeletes ijedtségem vaklárma volt!azóta megmutatta anyukám a dokinak és ő mondta,h igen van nitrit,de nem több hanem kevesebb,ami normális!úgyhogy most örülök! :D
Vendég
 


Dragonfly
Én sajnos nem undorodom semmitől. Hihetetlen étvágyam van... :oops: :oops: Szerencsére nem nagyon van időm enni, különben asszem egész nap ennék.

Most viszont megyek aludni, mert nem csak az étvágyam, hanem az alvásigényem is megnőtt... :lol: Még azt se veszem észre mostanában, hogy a zuram horkol, pedig azt a szomszédok is hallják.. :lol: Pisimentes jóccakát mindenkinek!!!

marek
 
 


Holnap reggel cukorterhelés.... Alig várom!!! :lol: Utána jövök beszámolni, hogy bennem maradt e a cucc... :roll: Asszem a reggeli rosszulléten ez nem sokat fog javítani... :roll:
Jóccaka... :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!

Tegnap este nem volt internetünk és annyi mindent írtatok, hgoy alig győzöm visszaolvasni.

dragonfly! Nekem este szokott úgy fájogatni, mintha meg akarna jönni, amikor nem megyek fél óránként pisilni, akkor meg szúrkál a hasam. Tegnap vettem Magne b6-ot délben és este vettem be egyet belőle és sokkal jobb volt.

marek! Az evés nekem sem okoz problémát. :? Ma reggel aggódva álltam rá a mérlegre, hogy vajon mennyivel mutat többet, így hogy már 2. hete lustálkodom itthon. (a múlt héten eggyel töb voltam a kezdetinél :( ) Roppant boldog voltam, hogy az a múlt heti plusz egy is eltűnt!!!
Cukorterhelés??? :? Állítólag citromot kell vinni jó sokat és beletenni, akkor nem annyira borzasztó. Majd azért meséld el milyen volt légyszi!

Lányok! Tegnap teszteltem az Espumisant is lufi efektusra! Nem mondom, hogy teljesen elmúlt, de klasszi sokkal jobban voltam, mint azelőtt!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Jo reggelt csajok!

Nem tudom, hogy mitol, de tegnap este nem volt gyomoregesesrosszullet, soooooot!! 3x vacsoraztam... :lol: :lol:
Most emelygek viszont ezerrel, joghurtot probalok enni, mert szerintem azert vagyok rosszul, mert ehes vagyok... 22-es csapdaja....

Bettyna, koszi, ki fogok probalni valamifele magnezium tablettat, majd ma keresek! Vannak homeopatias bogyok is, amiket ajanlottak nekem a rosszulllet ellen: pulsatilla es/vagy natrum-mur, probalok ma venni, es beszamolok az eredmenyrol!

Inez, dejo, hogy csak vaklarma volt!!! :wink:

dragonfly
 
 


Sziasztok!

Cukorterhelés kipipálva. Még mindig rosszul vagyok tőle :? Nem mondom, hogy nem lehet kibírni, csak amikor az ember hányingerrel indul, és arra még meg kell innia ezt a löttyöt és utána meg két órán keresztül benn is kell tartania...hát nem a legjobb. Eredmény hétfőn lesz, kicsit tartok tőle... :roll:

Dragonfly
Én is akkor vagyok rosszul, amikor éhes vagyok, ezért muszáj ennem!

Többiek merre?? Sensie is rég volt már! Remélem csak nagyon elfoglalt!!!

marek
 
 


Sziasztok!!

Jók a hírek :-)

CRL 27,5 mm
szívműködés látható
intakt terhesség:igen
megállapítás (Grav.s.) :10
Nucha 03.26-án.


Gondolom azt jelenti, h 10 hetes ma kisdrágám. ficánkolt, szóval megnyugodtam. Annyit mondott még a dokim, h a lepény hátsófali. (Ábi mellsőfali volt)

Most a Metróban a kisbiciklik akciósak, apa nem bírt ellenállni, megvette Ábinak. Azóta alig akar leszállni róla a gyermek :lol: :lol: Mutatok képet.

Visszaolvasok....

Kép Bicajos Ábel


Puszik!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsi
Gratulálok és nagyn irigykedem, hogy láthattad! NEkem még 1,5 hét! :(

Ábi a nagyereger termett! Nem fér kétség hozzá! :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Azt akartam írni, hogy a nyeregre termett. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Csak egz gyors eletjel. Nagyon koszi a drukkokat, es hogy orultetek,h jol vagyunk! Azota is minden OK-nak tunik, csak estenkent mar annyira faradt vagyok, hogy gepezni sincs erom. Most eppen dolgozom egesz hetvegen, mert a szulok reggel elutaztak Parizsba, a gyereket meg itt hagytak nekem.

Este majd visszaolvasok rendesen, es igyekszem irok amennyit tudok. Addig legyszi irjatok, hogy mit tudtok a macskarol terhesseg vonatkozasaban! Van kozottunk olyan, akinek van, esetleg mar gyereke(i) is, es atveszelt macska mellett terhesseget? Emailezek az otthoni dokimmal, es beparaztatott teljesen, mer azt mondta nagyon veszelyes. 12 het alatt vetelest es fejlodesi rendellenesseget okozhat. Azt tanacsolta, h szabaduljak meg tole, de nyilvan nem tudok, mert nemaz enyem, hanem azoke, akiknel dolgozom. Most kizartam a nappalibol, de nem vagyok nyugodt.

Na par ora es visszaolvasok, majd irok! :)
Addigis vigyazzatok magatokra!

Sensi es Beenie

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Dragonfly!
En is Angliabol irok, de en Londonbol. Majd csereljunk tapasztalatot! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sensie, ne izgulj a macsek miatt, nekem 2 van... az a lenyeg, hogy ne nyulj az alamhoz, meg persze ne puszilgasd stb, ha simized, eteted kezmosas....ha jol tudom a 12.heti vervizsgalatban a toxoplazmozist is nezik, ha nem, akkor kerd, mond, hogy allatokkal dolgozol, neha itt nem art vetitetni, mert kulonban nem vesznek komolyan:(

(nem kritika, de otthon elegge parazosak tudnak lenni a dokik, es nem szeretik az angol egeszsegugyet....)

dragonfly
 
 


Zsuzsu, gratula az uh-hoz!!!!! :lol: (latod, hogy nem kellett izgulni!!)

Egesz nap emelyegtem, csak amikor ettem, volt jo....viszont vettem magneziumot, ha este faj a hasam, majd bevetem...tegnap benyilalt egy kicsit, jol meg is ijesztett!!!
Meg tudja vki mondani, hogy mennyi magnezium van a magnab-ben, vagy amit otthon szedtek? Nekem a terhesvitaminban is van, es nem akarom magam tuladagolni... vagy nem lehet????

dragonfly
 
 


dragonfly: 470 mg magnézium-laktát-dihidrát(=48mg magnézium) és 5mg piridoxin-hidroklorid(B6 vitamin) filmtablettánként

ezt a dobozáról írtam le :D

sztem nagyon nem tudod túladagolni ,mert ennek a magne b6-nak az ajánlaott napi adagja 4-6 db! :wink:
Vendég
 


zsuzsu:GRATULA!!! :D
Ábi ismét édi! :wink: majd rohanhattok utána!!! :D

sensie:apa tudja már a bébit? :)
Vendég
 


Sziasztok!

Én is vagyok egyébként, csak mire elolvaslak titeket, már nincs erőm írni, de ha jól tudom ez majd javul! :lol:

Zsu! Akkor neked is szép napod volt! Örülök, hogy minden okés veletek!

Sensi! Az bizti, hogy jobb a napalin kívül a macsek! :wink:

Meg van első sztárfotónk! :lol:
Kép

Az UH szerint is 9+6 és már 28 mm! :lol: Minden okés! 2 hét múlva már 12 hetes nagy szűrő vizsgálatra kell mennem! :lol:

A doki ma is a lelkemre kötötte, hogy reggel és este 1-1 magneb6-ot szedjem, mert ez segít puhán tartani a méhet, amint egy kicsit érzem vegyek még be, napi 3*2-re emelhetem az adagot, ha úgy érzem!

Az Elevitre azt mondta, hogy szedjem végig és nem ettől függ, hogy nagy lesz-e a gyerek vagy nem!

És nekem csak a 12 hét után kell mennem a védőnőhöz, vérvételre, belgyógyászatra, EKG-re!

Kép
bettike
Eger
 
 


Koszi inez... az enyem 300mg, legfeljebb majd kettevagom..:)

Bettike, csodas a sztarfoto!!! Mennyire latszik mar!!! Hihetetlen,hogy mennyit nonek par het alatt....:))

[/img]

dragonfly
 
 


Sziasztok!

Gratula az uh-hoz mindenkinek! Én is szeretném látni, de nekem még 3 hét... :cry: Addig nincs is semmi vizsgálat, illetve belgyógyászat, de asszem azzal még várok, nem sok kedvem van...

Zsuzsu
Nagyon édi Ábel!

Asszem most megyek, egész délután tanítottam és majdnem elaludtam közben! :lol: :lol: Ja, és közben ettem...mondtam a tanítványoknak, hogy bocs, de muszáj ennem pár falatot, mert különben éhen halok... :lol:

Pá...

marek
 
 


Sziasztok!
Jelentem, meg nem sikerult visszaolvasni, de ami kesik nem mulik.

Inez! Nem, meg nem tudja meg.

Dragonfly! Ok, majd kerni fogom. De eddig mindenki csak nyugtt, hogy nem olzan gaz az. Ez meg a lakasbol ki sem teszi a labat, 7.emelet. :) Ird meg legyszi, hogy te milyen magnezium keszitmenyt szedsz? Abban van B6 is? En is neztem vmt,de abban van csomo minden mas is, igy nem mertem megvenni. Mindenki szedi, uh akkor lennek nyugodt, ha en is igy tennek.

Betti!ke Gyonyoru a sztarfoto! De tenyleg, tok jol sikerult elkapni a babyt! :)

Na majd meg jovok!

Sensi es Beenie

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Szia Sensie!
Én nem szedheted magnéziumot, úgyhogy én soha nem szedtem és nem is fogok. Szóval ezen ne aggódj, végig lehet csinálni egy terhességet magne b6 nélkül....

Egyébként mikor fogod elmondani a babát? Már ha meg szabad kérdezni..

Jó, hogy elköszöntem és még mindig a gép előtt ülök... :lol:

marek
 
 


én is itt vagyok még mindig!annyira unatkozom!...
de úgy látom a pihenés lassan meghozza gyümölcsét,mert a barnázás egyre kevesebb és halványabb!(kopp-kopp-kopp) :roll:

de megnézegettem a márciusi babás topikban a bébiket!
olyan jó érzés volt látni a sok babafotót!irigylem őket! :oops: :lol:
jó lenne már legalább,ha érezhetném,h mozog bennem!...
jajjj,..tudom,h olyan türelmetlen vagyok!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!
Jaj, keptelen vagyok visszaovasni es reagalni, annyira le vagyok maradva....lehet ra is hagyom. :oops: Majd meglatom.

Marek!
Azert majd vmt szedni fogok, mert artani nem art, es csak megnyugodnek tole. Neha erzem, hogy vm ott szurkal, meg osszehuzodik. Kell az a puhitas egy kicsit nekem sztem. Ha csak megnyugszom tole, akkor mar megerte. :) Nem tudom mikor fogom elmondani daddynek...mostanaban kicsit feszultek vagyunk, mert o elvesztette a munkahelyet, es vagy nincs semmi, vagy holosan. Es ilyenkor eleg sokszor ideges. En meg a faradtsag miatt, meg mostmar altalaban estenkent kicsit rosszul vagyok, az matt is. Most 2 het mulva koltozunk is, az is nem keves izgalommal jart, de mostmar ugy tunik rendben vannak a dolgok. Koltozes elott semmikepp nem szeretnem elmondani, utana meglatjuk. Jo lenne ha talalna vegre egy rendes melot, es megnyugodna. Legkesobb a 12 hetes viszgalat utan mondom el. Egyebkent nehez, mert nem vagyok jol eleg sokat, meg iszonyat faradt vagyok. Ezt mar eszre vette, feltunik neki. Meg hat khmm, hogy is mondjakm..a legfeltunobb, hogy most nem szeretkezunk. Bocs, hogy ilyenekrol beszelek, remelem nem vagytok tul konzervativak. :) Aki bator, beszelhetnete rola ti is...nalatok mi a helyzet? Oszinten en annyira faradt vagyok, h egyszeruen keptelen vagyok ra. Es persze a barnazas miatt nem is mertem mostanaban, de ezt nem mondhattam neki. Ja, ma egyebkent volt egy kis nehez dolgom a ketbetuson (nem birok eleg gyumit enni, meg inni, ez nem jo) es jott egy nagyon pici kis barna. De azota sem semmi....gondolom az erolkodestol.

Na az irasom nagyresze nem csak Mareknak ment, hanem mindenkinek. Ha gondoljatok, reagaljatok.

Vigyazzatok magatokra!

Sensi es Beenie

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


sensie:örülök,h ezt a témát felhoztad!már én is kérdezni akartam,h kinél hogy van ez a szeretkezéses téma!...
nálunk az van,h az év első hetében megjött,az utána lévő héten 2x voltunk együtt aztán elkezdtem barnázni,akkor még volt egy kísérlet aztán véreztem azóta barnázok,így semmi!... :(
és lassan vége a márciusnak is!szegény szerelmem elég rosszul viseli,de nagyon aranyos,mert mondta,h a baba az első és majd akkor legyen,ha úgy érzem!.... :lol:
Vendég
 


Én még mindig itt... :lol: :lol: :lol:

Sensie
Én naggyon konzervatív vagyok... :lol: :lol: :lol:
De azért leírom :lol: :lol: a szex most nálunk sem téma, mert volt már egy vetélésem és ezért úgy döntöttünk, hogy inkább várunk a 12. hétig. Szóval most ez van, de mi vállaltuk, viszont alig várjuk, hogy eljussunk a 12. hétig, utána jöhet a szex.... :lol: :lol: :lol: De egyébként nekem rettenetes keményedéseim vannak tőle, úgyhogy 12. hét után is csak módjával... :twisted:

Egyébként nem lesz mérges a párod, hogy ilyen későn tudja meg... ? (bocs, ha sokat kérdezek... :oops: )

Ma utoljára köszönök el, de most már ki is kapcsolom a gépet és megkeresem a könyvem, meg az ágyam...nemtom melyik vonz jobban....
Jóccaka!
Ma már nem jövök! Asszem legalábbis.. :lol:

marek
 
 


Szép szombat napos reggelt! :lol:

Jaj miről nem írtok! :lol:
De az igazság az igazság azért nem nagyon megy a szex nálunk sem! Nem is azért, hogy baj van, vagy van rossz élmény, mint Marekéknál, hanem annyira nem kívánom, hogy hihetetlen! De a második trimeszterben állítólag újra felizzanak a vágyak! :lol:

Ki mit csinál ma? :roll:

Kép
bettike
Eger
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?