Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, a Halász Judit koncertre akar menni valaki majd ápr. 22-én? Én szívesen elvinném Dénest, jó lenne, ha Babanetes tali keretében többen mennénk egyszerre! :):)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Toncsi!
Ki a dokid? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Csak egy rövid bekukk.

A héten voltunk Nórival 3 hós szurin. Biztos, ami biztos alapon akartam neki adni panadol baby-t pár cseppet, hogy ne lázasodjon be. Hát azt az arckifejezést látnotok kellett volna. Megremegett a feje, fintorgott és kiköpte mind. Úgy látszik nem ízlik neki az eper...

A méretei: 6560 g és 62 cm.
(még mindig 1-2 hónappal idősebbnek nézik) :)

Kép

Kép
sznanna

Zsuzsi! A 22-i koncertre már nincs jegy, de csinálnak egy pótelőadást, amire még most lehet kapni, de már azt is nagyon kapkodják igy aki akar menni igyekezzen jegyet venni!

Anna! nekünk a Nurophen szirup nem izlik Norbinak, marad a kúp :)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!
Akkor holnap. :wink:
Jól emlékszem,hogy ez nem éhgyomros?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zitacicu! Nagyon boldog szülinapot kivánunk Nikinek és Norbinak!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Nikinek, Norbinak vidám születésnapot kívánunk!

Köszönöm a kedves szavakat, szerencsére szerda reggelre elmúlt a vérzés. Úgy tűnt hámsérülés történt, amiatt vérzett. (egy másik anyuka is volt aznap, ugyanott és Ő is így járt mint én)

Szilcsi!
Örülök, h Lali nyugottabban alszik !!! Kép??
A dokim nagyszerű EMBER csak kissé sokat válal. Vastag a hasfalam emiatt tapintással nem sokat érzett, butaságot pedig nem akart mondani---jogosan.

Zitacicu!
Az én (mi) döntésünk volt, h előbb a magánrendelésre megyünk. Úgy gondoltam ott inkább tudok beszélgetni a dokival. (volt egy vetélésem Ábel előtt és nem akartam korán dokihoz menni. ) Na meg nem volt különösebb panaszom, így vártunk.

Zituska!
Köszi, parázok nagyon, de a hasam már most akkora, mint Ábival huszonhetesen. Vagyis tutira növekszik odabent valaki :D Vagy valakik :lol: :lol: Bence ezzel piszkál..szerinte ketten vannak. Esély erre 1% kb- Nekem mindegy csak EGÉSZSÉG legyen.
A babakötvényről ugyanaz, amit Anett írt. Mi is CIB bank és szép fürcsilepcsink is van :)
KÖSZI a bababörzés infót a honlapon nincs semmi infó róla.

A.T.Zita!
Tényleg sok a betege, de emiatt nem váltok. Szerintem is jó lenne UH a rendelőjébe. (ha már a klinika prof. fia is ott rendel...)
Csilla??

Melinda!
Szuper csajaid vannak!!!! :D :D

Nóri!
Lehetett volna előbb is UH, de félős vagyok. (Ábi előtt babás lettem egyszer csak elkezdtem picit vérezni és Uh-n azt láttam, h 1 hete még ficákolt valaki a pocakban, utánna viszont nem mozdult. Odajött több doki és kb. 10 perc után kimondták az ítéletet...senkinek sem kívánom. emiatt félek az UH-tól.)

Edit!Í
gérem válaszolok majd a pü-re!! BOCSI!!!!
Olvasom, h a lányok mindent leirtak az RH összeférhetetlenségről. CSodálkozom, h milyen sokan vagyunk itt negatív vércsoportúak. Én is B RH negatív. Apuci A RH pozitív, Ábel pedig A RH negatív lett :lol: :lol:
(én a vetélés után kaptam Anti D-t)

Eszter!
Aranyos vagy! Én is várom már, apa szerint kislány, mert megérdemeljük :-)

Bea!
Aranyos Gréti!! Nekünk zenél a bébitornáztatónk , Ábel minden reggel megtekeri és táncikál :lol: :lol:
Együttérzésem a befekvéssel kapcsolatosan. Tudom nem kívánágműsor, de próbáld meg, h a női osztályra kerülj, ha már nem lehet elkerülni a befekvést.

Rólunk:
Ma 20 hónapos a kispasim :D :D Elég anyás, bár velem is bírkózni akar, mint apával :o :lol: és harap................
Holnap UH kérlek szorítsatok nekünk!
Aki volt UH-n a Klinikán, sokan vannak??? Sikóra mennyit kell várni??? Nincs még kiskönyvem, kell fizetni?? Mennyit??? Köszi!

Jó éjt!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Üdv.

Zitacicu, Isten éltesse Nikit és Norbit!
Képzeld, épp most olvastam egy cikket az origón a vezetést oktatókról...

Szilcsi, igen, megvan. :)

Toncsi, szerintem abbahagyhatod. A csaszisoknak szerintem általában azért kell korábban befeküdni, mert figyelni kell a hegvastagságot. Az más kérdés, hogy a mai eü. rendszerben, ha nincs fogadott dokid, akkor leejtenek magasról...
A 40. hét után meg azért kell, hogy nehogy baj legyen...hozzáteszem, én szerencsére megúsztam ezt, én biztosan megőrültem volna. Így jártam kétnaponta-naponta CTG-re, oszt' jónapot.

Zitaa, köszi.

Zituska, az adóazonosító jelet nem küldi ki szerintem a MÁK, azt igényelni kell.
Ezt olvasd el: http://www.apeh.hu/archiv/sajto/sajtoko ... 3%B3%20jel
A változatosság kedvéért Peti Start számlája is CIB-es. :D

Melinda, faros baba ügyében csatlakozom Zituskához, nem kockázatvállalók. Mondjuk én beszari vagyok, én sem próbálnám meg.
Viszont abba nem leszek hajlandó belemenni, hogy ketteskével CSAK azért császározzanak, mert Peti nem hagyományos úton jött a világra, és nem is leszek hajlandó két hetet bent feküdni a semmiért. Akkor inkább bejárok naponta.

Csibe, szerintem nálatok azért nem volt már gond, mert te, mint a legkisebb lettél negatív, utánad már nem volt senki, aki miatt kellett volna anyukádnak a szuri!

Bea, neked is köszi.
Jó a dokis sztori... Hm, vérvétel. Ilyenkor rá szokták írni a papírra, hogy sürgős, és akkor előreveszik a pácienseket. Legalábbis én ezt hallottam.
Nagyon édes Gréti, ahogy kipróbálja a tesó dolgait.

Sznanna, én sosem próbálta a szirupokat, míg kicsi volt Peti, inkább kapott egy fél kúpot, ha éreztem este, hogy meleg az arcocskája. Később kiderült, hogy a Nurofen Petinek nem ér semmit, a Panadolt még nem próbáltuk. De egyelőre hagyja magát kúpozni, és az leviszi a lázát, és ha kell, adhatok neki négyóránként.

Zsuzsu, holnap gondolok rátok!!!
Én nem tudom, hogy kell-e fizetni, de ha nincs semmi "igazoló" dokumentumod a babáról, akkor szerintem perkálni kell.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Zitacicu: Isten éltesse a törpöket sokáig :D

Nekünk kiküldte a MÁK az adószámot, kb Zalán 6-8 hetes korában... és nem kértük, azóta se csináltam vele semmit. Asse tom mit kellene? :roll:

Haláleset történt a családunkban, nem nagyon van kedvem írni, bocsánat :(

Jóéjt
e

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi a babakötvényes infókat! :)
Közben találtam egy jó oldalt (Babakötvény portál), ott minden részletesen le van írva!

Zsuzsu :)
Írtam privit!

Enikő :)
Sajnálom.... :( :(

Kép
Kép
zituska28

üdv
Kézségfejlesztő játszoasztalt és teletabbies babák nincsen valakinek elado?
A börzére a jegyeket előre megkell venni,vagy helyszinen is lehet?még sosem voltam:-))minden választ előre köszönök,Lidia

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Köszi a szülinapi jókivánságokat nagyon aranyosak vagytok.A buli holnap lesz megrendeltük a tortát,majd estére jönnek a vendégek.Nemsoká nekiállok kaját gyártani meg a konyhát kipuceválni.A lakás többi része szuper új korában nem volt ilyen csillogó semmi :lol:

Exi!
-mit olvastál az oktatókról?Sajna szüneteltetik a tanfolyamot talán majd nyár végén újra elkezdik.Talán...... :evil:

Kép
Kép
zitacicu2

szisztok!

Enikő
nagyon sajnálom !

Zita
a Sári Tamáshoz járok

Bea
17.-én ,hétfőn kell mennem vérvételre a Vasasba, meg utána oda CTG-re, meg dokihoz. kösz az infókat. szóval megint éhgyomri :? én csak azért nem szeretem, mert nekem ágyba kávé jár :!: annélkül elég kóma vagyok. a kajával délutánig is birom. na, majd iszok a Vasas büféjében.
sajnálom, hogy be kell feküdni hamarabb, remélem nekünk nem kell majd
toncsi

toncsi80

Toncsi az altatáshoz/Edához mentek a vérvételre???? Az nem éhgyomri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem a klinikákhoz valami faházba kellett mennem (időpontra szintén) és mondtam a vért vevő csajnak, hogy éhenhalok, úgyhogy nagyon haladjunk... és rákérdezett, hogy éhgyomorra jött? Mondom igen, aszonták. Erre a nő, dehogy kellett volna éhgyomorra jönni, csak a véralvadást nézik, nem vércukrot..stb ahhoz nem kell éhgyomor..
Úgyhogy én benyomnám a kávémat a helyedben :D

Holnap hazamegyünk, szombaton lesz a temetés ha minden igaz... Most intézik anyuék...

ceniko
Szeged

Enikö! nyugi, én sem nyitottam neki Start számlát. Ha nyitnék akkor onnantól kamatadó is lenne rá, én meg ugysem fizetek be oda plusz összeget, nem tudok, mert kötöttem már nekik másmilyen megtakaritást, igy a Kincstár intézze csak amit kell.

Toncsi! Amikor nála voltam fél éve akkor nagyon lepukkant volt már a doki, tök elhanyagolja magát, szerintem is. Hogy nézhet ki igy egy orvos, könyörgöm?? Akkor hogyan merjem ezek után is azt hinni hogy egyébként igényes, alapos? Na de én többet ugysem szülök, igy szerencsére nem kell ezen rágodnom. Amugy én nagyon elégedett voltam vele mindig, szakmailag föleg! De azota kezd megváltozni a véleményem. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen! A Start zámlára nem kell kamatadót fizetni! :D
20140113113746

Zitacicu!
Az ikrecskéket Isten éltesse!!!:):)

Edit

szilde
Szeged

Toncsi: Igaza van Enikőnek, tényleg nem kell éhgyomorra menni.
Ma volt egy köröm megint a klinikán, az assztisztensnővel ráírattam a vérvételes papírra, hogy sürgős, aztán irány az sztk, új időpontot kérni....és milyen érdekes, rögtönazonnal levették a vért....bár előtte 10 percig azért ordibált a nő hogy miért nem fizettem vizitdíjat, mondom mert kismama vagyok, de a kód az nem jó a beutalón és az alapján nem látják hogy kismama vagyok és fizetnem kéne vizitdíjat, és majd jól a beutaló orvost fogja az oep megbüntetni, merthogy őőőőőőőőőőőőőőő aztán ki nem fizeti az én vizitdíjamat ?!?!?!?!?!?!? (mármint ez az időpontkiadó nő) meg ilyenek....mondom jól van, csigavér, kifizetem azt a nyomorult 300 forintot, csak hallgasson már el....erre elkezdett tovább ordibálni hogy ki ne fizessem...hát ki érti ezt....meg hogy az ő jóindulata hogy ráírja a papírra hogy kismama vagyok, és legyek már neki hálás és jááááááááááááááj, kivoltam.
Volt ott egy másik kismama is előttem 2-vel, neki is 2 hét múlvára akart időpontot adni, ő meg jövő hétre van kiírva szülni :D Nagy kegyesen neki is levették a vért ma, nem kellett ráíratnia sem hogy sürgős....borzalom.....ja persze közben fél óra üvöltözés azért akkor is megvolt. A sor meg állt :roll:

Zsuzsu: Mizu? Láttalak a klinika előtt épp telefonáltál, autóval "suhantunk" arra, de mire találtam parkolóhelyet meg onnan visszabaktattam a klinikához már nem voltál ott. Fél 11 körül volt.

Melinda: Téged meg akkor láttalak maikor az SZTK-ban vártam hogy levegyék a vért, és ott battyogtál el a rendelő előtt :) 11 körül.

Enikő: Részvétem. :( Nagyon közeli?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Nikinek és Norbinak jó egészséget, sok örömöt kívánunk második szülinapjuk alkalmából!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na szóval: Császárral kapcsolatban Nikivel értek egyet, Dorottya sem bújt volna ki soha élve, ha nem csasziznak, ha kell, hát kell, attól még nem érzem magam rosszabb anyának, hogy nem "harcoltam" ellene! Meg szerintem arra is gondolhatnátok a százalékokat nézve, hogy ez egy klinika, ide hoznak minden problémásabb esetet Bajáról, Makóról, Vásárhelyről, stb... amik nyilván nagy százalékban csaszival végződnek, szóval szerintem a %-os arány sem mérvadó!!!! Már megint végem a Klinikát! :lol: :lol: :lol: Amikor én szültem, volt egy roma lány, kiskorú, akinek 30. héten indult be az ikerterhessége, valahonnan Bácsmegyéből szállították ide, mert ott nem tudtak vele mit kezdeni. Naná, hogy csaszizták, és a babák tán meg se maradtak, szóval ez alapján pl. a csecsemőhalálozási arány is nagy a Klinikán. Tehát szerintem indok nélkül nem nyúlnak a dokik késhez, de ez az én véleményem, én elfogadom a döntésüket, mert jobban értenek ezekhez a dolgokhoz, mint én. Az én felelősségem addig terjed ebben a kérdésben, hogy a lehető legjobb orvost válasszam tudásomhoz és lehetőségemhez képest!

Zsuzsu: Szorítok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea: Akkor már nem nagyon fogunk találkozni szülésed előtt :shock: , hacsak nem mehetek be a Klinikára meglátogatni! :shock: :shock: :shock: Majd kérdezek e-mailben párat, annyi mondani valóm van!!! :lol: :lol: :lol:

Megint litániát írtam... :roll:
Megyek, rengeteg a dolgom, és még a tavszi nagytakarításhoz hozzá se kezdtem!!! :roll: :roll: :roll: Más is így el van havazva, vagy csak én szervezem rosszul a dolgokat mostanában???? :wink:

Szép hétvégét mindenkinek! :D

dorottya és eszter

KépKépKépKép
hefe

Bea: Ezek hülyék!!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: Mármint a vérvételen... Majd írok... :D

KépKépKépKép
hefe

Enikő! Részvétem. :(

Bea! És miért nem szóltál rám?? :D Mentem a bölcsibe sztem, ahol már gond nélkül eltölt kisebbik leányom egy egész délelőttöt. :)

Hefe! Sztem nem arról beszélünk, mikor életet ment a császár, abban nekem is volt részem. (Tényleg van vki rajtam kivül aki megtapasztalta mind2 szülési mód (sima, csaszi) gyönyöreit?)
Nekem avval van a bajom, amikor sztem minden különösebb ok nélkül (faros baba tuti kijön sima úton is, hacsak nem 5 kg) inkább a könnyebb utat választja a doki, csakhogy ugye nehogy hiba csússzon a számításba és esetleg vmi olyat is kéne csinálni, ami nem mindennapi.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Nekem sincs túl sok bajom a klinikával minden gyerkőc ott született és amikor az ikrekkel feküdtem ott akkor is mindenhonnan hoztak problémás kismamát(Békéscsabáról ikres anyukát).Mondjuk ő épp simán szült :lol: .Lehet hogy én csak a jókat láttam és sok embernek van rossz tapasztalata a klinikával kapcsolatban,bár megjegyzem engem a 34.héten ikerpocakkal akartak átküldeni a belgyógyászatra, a műtét előtti vizsgálatokat kellett megcsinálni.Az épp vizitelő orvos mondta hogy sétáljon át anyuka... :shock: Mindezt 10 hét kemény fekvés után.Még jó hogy a férjem átvitt tuti megszültem volna ott helyben...,de ezen kívül nem volt semmi gáz.

Hefe!
Én végeztem a nagytakival szerencsére de mire elmennek a vendégek kezdhetem előről az egészet... :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!!

Jók a hírek :-)

CRL 27,5 mm
szívműködés látható
intakt terhesség:igen
megállapítás (Grav.s.) :10
Nucha 03.26-án.

Gondolom azt jelenti, h 10 hetes ma kisdrágám. ficánkolt, szóval megnyugodtam. Annyit mondott még a dokim, h a lepény hátsófali. (Ábi mellsőfali volt)

Sikó nagyon rendes volt, de ez nem meglepő. Mutattam Neki egy képet Ábiról és elkérte. :lol: :lol: Én most előszőr voltam UH-n, mióta leköltöztek a fsz-re és nem tudtam hol lehet a dokim. Épp megtudakoltam egy kismamitól, h egyáltalán hol az Uh, amikor nyílt az ajtó és kijött a dokim :-) 10:10-re volt időpont, de már 9:45-kor odaértem. Behívott rögtön, szóval MINDEN OK!

Most a Metróban a kisbiciklik akciósak, apa nem bírt ellenállni, megvette Ábinak. Azóta alig akar leszállni róla a gyermek :lol: :lol: A Gullivreben pedig a hintát vettük meg. Majd mutatok képet.

Enikő!
Sok erőt neked!!!!!

Bea!
Igen, én voltam :lol: :lol: A "pasijaimat" vártam. :D

Puszik!

Kép Bicajos Ábel

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Melinda: Nem a nem mindennapi NORMÁLIS dolgoktól félnek szerintem, hanem a nem normálisaktól. A következményektől. Sok sérült babának milyen jó lett volna ha császárral születik és nem simán...ne menjünk messzire, Enikő Violájára is azt mondták hogy jobb lett volna ha császárral születik. Utólag persze okos az ember...Pedig lehet hogy oxigénhiánytól és mittudomén milyen bajoktól mentik meg a babát a császárral. Nem vagyok orvos, nem értek hozzá. De én is azt gondolom hogy ok nélkül nem vágnak, és ők jobban tudják hogy mit kell csinálni. Kivétel persze a tipikus ősanyák, vannak önbizalommal teli anyukák, én nem vagyok ebbe a kategóriába sorolható. Én a dokimban bízok. Nem szülnék otthon meg Geréb Ágival meg ilyenek....sose bocsátanám meg magamnak ha baj lenne belőle. És az asztalt se fogom verni hogy simán akarok szülni ha a dokim azt mondja hogy ő nem javasolja. Köszönhetek neki egy gyönyörű egészséges kislányt, aki szintén nem lenne itt sőt én sem, ha nincs a császármetszés. És szeretnék egy egészséges kisfiút is :)

Zsuzsu: Gratulálok! A pasijaidat vártad a csajoddal?!?!? :wink: :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Én sem tudom hol lennék ha erőltettem volna a sima szülést az ikreknél.Egyértelmű volt a csaszi.Máténál meg a dokim húzta az utolsó percig pedig már nagyon csaszi gyanús voltam de azt mondta hogy még egy kicsit várjunk.Így szerencsére simán szültem Mátét szóval nem az volt az x. óránál hogy akkor műtő.Mondjuk ez az én dokim.Ja és itthon sem szülnék soha....

Zsuzsu!
GRATULA ezek nagyon jó hírek.Szép időszak ez na...nekem nem lesz már benne részem,pedig mondtam ma apának hogy úgy hiányzik egy pocak. :lol: Erre ő :shock: :shock: Nem bírná idegileg a négy gyereket és ha még fiú is lenne akkor falak sem maradnának a lakásban... :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

sziasztok

bocsi a kisbetűkért, csaj a kezemben... :)

zsuzsu :)
gratulálok :D :D :D

botinak is ilyen bicaja van, csak katicás :D katicamániánk van :lol: :lol:

megyek, megyünk kicsit levegőzni, később jövök...

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Nem tudod mennyi a belépő a bababörzére?
Mi is katicamániások vagyunk,Málnusnak sok katicás cucca van! :D

Zsuzsu!

Gratula itt is mégegyszer! :D :D :D
20140113113746

toncsi: ahol én szültem, ott mindenkit befektetnek, ha betöltötte a 40 hetet, nincs vita, ez a protokoll. Dórinál ez szombatra esett, kaptam 2 nap haladékot, és hétfőn reggel kellett bemennem. Másodszorra már nem is alkudoztam a befekvés ellen, nem is lett volna sok értelme, másnap szültem. :wink:

Melinda: tényleg csak császár lehet másodszorra? Nekem azt mondta a dokim, amikor Dóri még nem fordult meg, hogy ha faros marad, meg lehet próbálni, de úgy fogalmazott, hogy „akkor annak nagyon haladni kell”. Hozzáteszem, Dóri 4 kg felett volt, de ezt honnan lehetett volna tudni??? (Ez nem Szeged egyébként. Első babát ott sem lehet megpróbálni sem, ha faros.)

gira: 47%????? Összesen, vagy első gyereknél? Ez rengeteg! :shock:
hefe: de igen, nyúlnak késhez ok nélkül. :cry: Sógornőm második babája császáros lett: „jajj, lehet, hogy nagy baba, nem kéne császár, anyuka?” Ő meg rábólintott, pedig az első simán született, a kicsi pedig 3650 g lett, teljesen átlagos súly, erről ennyit. (Még a kórházban.) SEMMI okuk nem volt, fejfekvéses volt, anyuka nulla panasszal, tökéletes vérnyomással stb.

zsuzsu: ez tényleg szörnyű lehetett! De az ilyet jobb minél előbb megtudni. a jó hírekhez gratula' 8)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zsuzsu! Hurrá!! :D Ott van a picilány! :wink:

Bea! Mind igaz amit írsz. :)

Norus! Neki azt mondta a doki, hogy tuti császár.
Azt tudom, hogy ha az első baba faros, az is tutkó műtét, de azt értem is.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Halihó!

Mikor kezdődik a börze, hány órakor? Mi valószínűleg ebéd után vagy ebéd körül megyünk, és megkajálunk valahol a városban, ha jó napja lesz Lalinak.
Nem úgy, mint ma, extra ordítós, éjjel is 3X kelt, pedig sose szokott egyszer sem... Még kézben is ordít, nagyon nyűgös. :roll: Most elvitte anyu sétálni, én már kivagyok kissé... :oops: :(

Császár témához nem tudok hozzátenni, nem voltam csaszis, bár féltem tőle a nagy buksi miatt, ijesztgettek is, bár a saját dokim megmondta, h nem lesz császár, ki fog férni.

Karmen, osztom a véleményedet S.T.-sal kapcsolatban. Én is hozzá jártam, eleinte szimpi volt, bár volt, hogy még a bugyimat sem húztam fel, már ott feküdt a vizsgálón a következő páciens. :shock: Aztán egy durva eset kapcsán 2 napig nem tudtam elérni, mobilon sem, és akkor váltottam Vincze doktornőre, ő meg nem vállalt már kismamákat, így kerültem Kecskemétihez, aminek nagyon-nagyon örülök!!! De tény, hogy S. T. nagyon igénytelen mostanában, tényleg, hogy nézhet ki így egy orvos??? :shock:
Mondjuk tény, hogy szakmailag nagyon jó, de nekem az emberség és a kicsi lelkem ápolgatása is fontos. :D

Zsuzsu, gratula a kis pöttömhöz! Képzeld, először nekem is hátsó fali lepényt írtak, még a 12 hetesen is Kajtár, a 20 hetesen meg már Sikó mellső falit írt, aztán végig mellső fali volt. :shock: Bicajos Ábel tündéri! Képet majd otthonról tudok hozni.

Zitacicu, jöhetsz hozzánk is csillivilli lakást csinálni. :wink: Jó bulizást holnapra! Képeket majd kérünk!

Bea, drukkolok, hogy beinduljon a szülés, mielőtt be kellene feküdnöd! Ez a protokoll micsoda hülyeség! :shock: Ha valamit érzel, hogy elkezdődik, úgyis bemész, nem? Odabent is sokszor hiába szól az ember, nem nézik meg hamarabb, hiába fekszel bent. Nálam az utolsó visszatartáson volt, hogy nagyon görcsöltem, baromi rosszul voltam és úgy ment a hasam, hogy szó szerint mire kijöttem a budiról, fordulhattam is vissza, de mivel ez este volt és csak egy ügyeletes volt, aki épp nem volt az osztályon, közölték, hogy feküdjek le és pihenjek. :twisted:

Melinda gratula az ügyes lánykádhoz! Tök jó, hogy ilyen könnyen beszokik a bölcsibe! :wink: Dolgozó miatt nem irigyellek... :?

Exi, ügyes vagy! Gratula!

Nyilván nem koszmós Lali feje, csak nagyon-nagyonki van száradva a bőre, de a hajas fejbőre is, nemcsak az arca. Kenem neki babaolajjal, mintha szebb lenne, mint tegnap volt. Majd megmutatjuk a doktornéninek.

Enikő, sajnálom. Nagyon kivagy? :(

Kép
szilcsi

Enikő!
Részvétem.
Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Zsuzsu! Gratulálok az egészséges pocaklakóhoz, örülök, hogy minden rendben vele! :lol: :lol: :lol: És annyira de annyira irigy vagyok... :oops: :lol: :lol:
A bicaj nagyon tuti, Ábel igazán ügyes, Dénesnek is azt hoz a nyuszi :), bár én túl nagy ajándéknak tartom húsvétra, de mindenki biciklijét-triciklijét lenyúlja, imád tekerni!

Enikő! Őszinte részvétem!

Timika! Tuti nem jövök holnap, szóval most kívánunk nagyon boldog névnapot Kristófnak! :):)

Hefe! Én is a klinikán szültem, semmi bajom vele, de tuti, hogy itt Szegeden nagyon magas a császár aránya. Tényleg ellátják a környék problémás eseteit is, de ahogy már Gira is írta, Baranyában Pécs szintén ezt a feladatot látja el, mégis 20% a különbség a 2 hely között a császárban. :( :(
Holnap én is elkezdem a tavaszi nagytakarítást... utálok ablakot mosni....
Zsuzsi :roll:

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő!
Részvétem,nagyon sajnálom!

Császár:én is az voltam,és először nagyon bántott, hogy miért nem vártunk még,mert semmi gáz nem volt se babával se velem,nem volt faros sem,de így utólag, biztos tudta a dokim, hogy mit kell csinálni,én hiszem, hogy nem csak úgy vágott fel,és bár elég nagy a vágás és görbe is lett :cry: de Málnus ennyit megért és fenét nem érdekel már, hogy hogy született.
20140113113746

szerintem faros babáknál egyértelmű a legtöbb esetben a császár és szerintem ez nem az orvos kényelme, hanem az anyuka hálát adhat istenkének, h nem kell szana szét szakadnia belülről és senki nem garantálhatja amúgysem, h egy szülés rendben zajlik, hátha faros, akkor legalább csökkentsék a kockázatokat. A faros szülésnél számtalan probléma felmerülhet, valószinűleg az orvos jobban tisztában van ezekkel, mint mi, még ha jól tájékozottaknak gondoljuk magunkat, akkor is. Szerintem!!!

Kép
gyanixi

Anett :)
Sajna ne tudom, mennyi a belépő. :oops:

Szilcsi :)
Sztem reggel 8 vagy 9-kor nyit.
Mi is dél körül, vagy rögtön ebéd után tervezünk menni! Jó lenne összefutni! :wink:

micsoda tuskó vagyok...elfelejtettem írni, hogy Ábel még mindig nagyon helyes kispasi! :lol:
Nekem is hátsó fali volt a lepény még a 12. heti uh-n, aztán végül mellsőfali lett.
Állítólag ahogy nő a méh "átfordulhat". (ez jó hülyén hangzik)
Ja, és a csajos ruhákat akkor őrizgetem Nektek! :wink:

Volt ma a gyógytornász Noéminél.
Sajnos tényleg nincs teljesen rendben a baloldali csípője. Nem olyan nagy a gáz, de Bea szerint ha a dokikban újra felmerül a kengyel használata, akkor tetessem fel. Állítólag jobb most korábban, minthogy 4 hónapos korban vegyék észre, hogy mégis kell, mert most még nem zavarja különösebben, akkor viszont akár a mozgásfejlődésbe is bekavarhat.
Most 2 hétig marad a terpeszpelusozás, meg a torna (amit végre tudom, hogy hogy kell jól csinálni, mert Bea megmutatta), aztán meglátjuk hogyan tovább. :roll:

Megyek, Botinak pancsi! :)

Kép
Kép
zituska28

Zitacicu gyönyörűséges csemetéi :D

Kép Kép

Kép Kép

ceniko
Szeged

Tényleg gyönyörűek :) hogy hasonlítanak egymásra az ikrek :) Milyen nagyok már...na igen az a 2 év... :D (ritkán látunk róluk képet...ez itt a reklamáció helye)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zitacicu! Jajj de szépséges gyerekek!! :) Milyen nagyra nőttek a kicsik :) Máté meg már komoly naffiú. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bea!

Hasonlítanak valamennyire külsőre de a természetük ÉG ÉS FÖLD :lol: Niki a kis megfontolt figyelmes jó kislány,míg Norbika egy igazi rosszcsont harap dobál ja és nem beszél egy szót sem.Ja bocsi..azt hogy nem nagyon tudja mondani.
:D

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Bea!
IGEN, IGEN, !!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nálad is minden OK ugye??

Eszter!
Nálunk apa megcsinálta a nagytakarítást az elmúlt 7 végéken. Ablakpucolásban nagyon ügyes, nekem csak a függönymosóprogram elindítása jutott. :oops: :oops: Amíg apa házimunkázott mi Ábival sétáltunk. Szóval szerencsés vagyok.
Mi nem húsvétolunk, egyszerűen ráfért a házra egy puceválás...

Zitacicu!
Olvadozok a gyerekeidtől! Norbin látszik, h nagy csibész! :lol: :lol: Megértelek, én is tudom, h nekünk sem lesz több babánk. :cry: :cry: :cry:
Akartam kérdezni, h Nálad a doki mondta, h ikrek, vagy rákérdeztél??? Amiatt kérdem, mert férjecském azzal nyúz, h ikreink lesznek, mivel nagyon tuti lett a teszt, na meg látványosan nő a pocak. Elfelejtettem rákérdezni UH-n, de gondolom látta volna, ha többen vannak.... BOCSI, HA BUTASÁGOT KÉRDEZEK!! :oops:

Anett!
Köszönöm! Nagyon jólesett az smsed! majd írok pü-t, ígérem!

Melinda!
Köszönöm!! Legyen igazad!!!!! :lol:

KL. Zsuzsi!
Aranyos vagy! Őszintén kívánom, h mielőbb legyen meg a szívetek vágya!!!!!!!!!

Zituska!
Kösziiiiiiii!! :D :D

Mindenkinek köszönjük az Ábeldícséreteket!!

Bicaj:
anyósom imádja Ábit. Karácsony óta könyörög nekünk, h vegyünk pótkerekes bicajt az unokájának. (anyós testvére ezt vett az Ő 3 éves unokájánek és kicsit "presztizsnek" tekinti anyósom a bicaj témát) Szóval szerintem még korai neki, de engedtünk anyós kérésének, (2-3 naponta beszélünk vele telcsin és folyamatosan kérdezgette) 10 ezer ft-ot adott rá, így még a hinta is kifutotta. vasárnap megyünk anyóshoz, remélem elégedett lesz a járgánnyal :D :D Dalmatás és zsiráfos volt a metróban, nekem a zsiráfos tetszett. Ábel az összeset hozta volna haza :lol: :lol:

Bababörze:
A gulliver ajtaján láttam egy apró plakátot róla. Ez nem az a szervezés, ami az elmúlt alkalmakkor volt. 300ft a felnőtt belépő. Van valami gyerekjátszóház jegy és családi jegy is. árakat nem jegyeztem meg sajna. Időpontra nem emlékszem, a férjem szerint a szegedi rádióban 9-18 órát mondtak.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

KRISTÓFNAK VIDÁM NÉVNAPOT!!

Kérdés:
Ti milyen magnéziumkészítményt szedtek?? Mikortól, mennyit???
Köszi!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

KRISTÓFNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! :D :D
20140113113746

Zitacicu!

Gyönyörűek!!!!!!!!!!!Ikrek nagyon egyformák így külsőre. :D :D Máté pedig tiszta Te!!! :D
20140113113746

Sziasztok!

Kristófnak boldog névnapot!

Zitacicu: Annyira izgalmas dolog lehet ikreknek lenni meg ikreket nevelni.... Máté meg nagyon vagány a zsebbre tett kézzel :)

Zsuzsu: Én a 20. hét utántól szedek magnéziumot, 2x2 Magne B6-ot, meg előtte is 2x1-et szedtem talán a 12. héttől....nemtom már.
De jó ideje 1 szem Béres Magnézium+B6-ot kapok be csak (olcsóbb meg több magnézium van benne mint a magne B6-ba). De úgy szedd ahogy a dokid mondja, nekem ő mondta hogy szedjem, meg ő Elevit párti, úgyhogy én abból is bekapok minden nap 1 szemet. (már több mint 3 éve :lol: )
Egyébként köszi szépen, nagyon jól vagyok. Mindjárt takarítok, a nagytakarítással nagyjából mi is megvagyunk, nálunk totális lakásátfordigálás volt, hogy beférjen a kiságy a nagyszobába meg a pelenkázó. Ablakpucolás nem volt még egyedül, azt a jövő hétre tervezem SK :) Hátha megindítja a kölköt kifelé. De napok óta mosok-vasalok-mosok-vasalok-pakolok-mosok-vasalok végtelen ciklusban. És próbálok ráhangolódni hogy hamarosan 2 gyerekünk lesz....de nem nagyon sikerül.... :roll: :roll: :roll: El se tudom képzelni mi lesz meg hogy meg jajjj....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsu!!

Nekem is villám gyorsan pozitív tesztem lett.Szombaton kellett volna megjönnie vasárnap már csináltam is a tesztet és kb egy másodperc alatt megjelent a második csík.Amikor elmentem a dokihoz(akkor kb 5 6 hetes lehettem)már látszott a két petezsák és rögtön mondta is a doki hogy hoppá....,de halottam már olyat is hogy takarásban volt a másik csemete így csak egyet láttak.Én brutál rosszul voltam az első 3 hónapban.....

Kép
Kép
zitacicu2

Anett! Akkor nekem rosszul mondták. Köszi

Enikö! Részvétem :(

Zitacicu! Nagyon szépek a gyerekek!!

Zozo! nem tudom megnyitni a levelet :( :o

Lányok, keresek (minél elöbb) esernyö babakocsit, normális kerékkel, kb. 10e ft-ig gondoltam. Ami nagyon fontos a tolókar magasságát is pontosan mérje le aki tud ajánlatot adni!
karmen@fw.hu -ra várom

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vegyél Béres magnézium+B6-ot!
Ez olcsóbb, mint a MagneB6 és napi 1 szem elég belőle, mert több a Mg benne! :wink:
Sztem elég akkor elkezdeni szedni, ha fájdogál a hasad, vagy később keményedik...
Inkább Folsavat szedjél! :wink:

Zitacicu :)
Gyönyörűek a gyerekeid!! :D :D
Máté nagyon jóképű komoly nagyfiú :) , az ikrektől meg elolvadtam! :)

Mi is boldog névnapot kívánunk Kristófnak! (...de én úgy tudom, nem most tartják.... :oops: )

Kép
Kép
zituska28

Karmen :)
Én úgy emlékszem Timika ajálgatott itt egy szuperjó esernyőre csukható babakocsit! :wink:

A tesztem nekem is nagyon hamar erős pozitív lett!
Kedden kellett volna megjönnie, szerdán hajnalban csináltam a teszttet - tök erős lett, de csak Noncsi csücsült ott egyedül! :D
Egyébként ha a doki látta volna, biztos mondta volna! :wink:
De ahogy Zita is írja, még bújkálhat is egy másik bébi is ott! :wink:
Sztem a 12 hetes Uh-n minden kiderül! :D

Kép
Kép
zituska28

ajálgatott = ajánlgatott :oops:

Kép
Kép
zituska28

Kármen!

Timika "szuperjó esernyőre csukható babakocsi"-ját én vettem meg. Tényleg nagyon jó!! Ha találsz valahol, ajánlani tudom. Zoli is megszokott benne, aludni is tud benne, kis helyen elfér és könnyű is!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?