Halihó!
Mikor kezdődik a börze, hány órakor? Mi valószínűleg ebéd után vagy ebéd körül megyünk, és megkajálunk valahol a városban, ha jó napja lesz Lalinak.
Nem úgy, mint ma, extra ordítós, éjjel is 3X kelt, pedig sose szokott egyszer sem... Még kézben is ordít, nagyon nyűgös.
Most elvitte anyu sétálni, én már kivagyok kissé...
Császár témához nem tudok hozzátenni, nem voltam csaszis, bár féltem tőle a nagy buksi miatt, ijesztgettek is, bár a saját dokim megmondta, h nem lesz császár, ki fog férni.
Karmen, osztom a véleményedet S.T.-sal kapcsolatban. Én is hozzá jártam, eleinte szimpi volt, bár volt, hogy még a bugyimat sem húztam fel, már ott feküdt a vizsgálón a következő páciens.
Aztán egy durva eset kapcsán 2 napig nem tudtam elérni, mobilon sem, és akkor váltottam Vincze doktornőre, ő meg nem vállalt már kismamákat, így kerültem Kecskemétihez, aminek nagyon-nagyon örülök!!! De tény, hogy S. T. nagyon igénytelen mostanában, tényleg, hogy nézhet ki így egy orvos???
Mondjuk tény, hogy szakmailag nagyon jó, de nekem az emberség és a kicsi lelkem ápolgatása is fontos.
Zsuzsu, gratula a kis pöttömhöz! Képzeld, először nekem is hátsó fali lepényt írtak, még a 12 hetesen is Kajtár, a 20 hetesen meg már Sikó mellső falit írt, aztán végig mellső fali volt.
Bicajos Ábel tündéri! Képet majd otthonról tudok hozni.
Zitacicu, jöhetsz hozzánk is csillivilli lakást csinálni.
Jó bulizást holnapra! Képeket majd kérünk!
Bea, drukkolok, hogy beinduljon a szülés, mielőtt be kellene feküdnöd! Ez a protokoll micsoda hülyeség!
Ha valamit érzel, hogy elkezdődik, úgyis bemész, nem? Odabent is sokszor hiába szól az ember, nem nézik meg hamarabb, hiába fekszel bent. Nálam az utolsó visszatartáson volt, hogy nagyon görcsöltem, baromi rosszul voltam és úgy ment a hasam, hogy szó szerint mire kijöttem a budiról, fordulhattam is vissza, de mivel ez este volt és csak egy ügyeletes volt, aki épp nem volt az osztályon, közölték, hogy feküdjek le és pihenjek.
Melinda gratula az ügyes lánykádhoz! Tök jó, hogy ilyen könnyen beszokik a bölcsibe!
Dolgozó miatt nem irigyellek...
Exi, ügyes vagy! Gratula!
Nyilván nem koszmós Lali feje, csak nagyon-nagyonki van száradva a bőre, de a hajas fejbőre is, nemcsak az arca. Kenem neki babaolajjal, mintha szebb lenne, mint tegnap volt. Majd megmutatjuk a doktornéninek.
Enikő, sajnálom. Nagyon kivagy?