Macsek, jó utat Miskolcra!
Hajni, szerintem a sinlac eleve nagyon hizlal, rá is van irva, hogy rendkivül jó tápértékű, és majdnem dupla annyi kcal van benne, mint a tápiban. Panka most hizik is, mint egy kismalac, az elmúlt héten 170 gr-ot hizott
Én nem akarom felfújni szegényt, úgyhogy megpróbálom visszavenni a sinlac adagot és inkább tényleg több tápit adni. Ilyenkor már csak kb 3-400 gr-ot kéne havonta hizniuk, ennyit most az utolsó 2 hétben hizott. Szóval jön a fogyókúra
Gabci, Ádi aztán jó kis sajtkukac
Nem lehet mostmár otthagyni bárhol! Egyébként Panka is ezt csinálja hason, kezek-lábak föl, de halkan megjegyzem, hogy a gyógytornász szerint ez nem jó
Viszont én már leszarom, hordom rendszeresen tornára, és szépen fejlődik a csaj.
Ez is Intersparos habtapi?
Látom ti már gatya-pulcsi összeállitásban nyomjátok! És Ádi nagyon helyes kis pasi!
Andi2, jobbulást, és megy a drukk, hogy Petrus ne kapja el!!!!
Timi, te szoptatni is többször szoptattál egy nap kevesebbet, nem? Nem tartottátok a 3-4 órát, ha jól emlékszem. Szóval Bibus talán most a tápit is igy eszi, de lényeg, hogy eszik szépen! Ha rosszul emlékszem, bocs!
Ez a dévényes duma teccett
Kikuka, üdv a tápit-nem-eszünk gyerekek klubjába!
Pépet nem próbálod meg?
Én igy kicsinyitek képet (már ha van Microsoft Photo Editor progid, de ez elég alap, szóval gondolom van)
Könyvtárban kiválasztom a képet, klikk jobb egér, Open with - > Microsoft Photo Editor
Ha már nyitva van, akkor felső menüből kiválaszt
Image - > Resize és a feljövő kis ablakban a jobb felső %-ot addig veszem le a kis nyillal, amig mindkét méret 5 alatt lesz, aztán Save. Na remélem érthető volt
Prücsi, látom a röpködésről akkor te is megkaptad a gyógytornásztól a véleményét
Mellesleg volt itt veresen baba-mama találkozó, nem tudom hányan voltak, védőnő szerint sokan, ott volt a mi dévényes gyógytornászunk is, átnézte az összes babát, ingyen. Mindössze 2 gyereket talált problémásnak, abból is csak az egyiknek mondta, hogy járnia kéne kezelésre, a másiknak csak otthoni házit adott. Szóval hogy minden gyereken találnak valamit? Hát ezzel vitatkoznék!
A repkedés önmagában persze nem gáz, a mi gyógytornászunk mindig azt mondja, hogy itt a tünetek együttesét kell nézni.
Ábel meg egy kis tündér, bele vagyok habarodva
Remélem a következő talira Ti is el tudtok jönni!
Kati, Marcika este óta alszik, vagy ilyenkor már túl vagyok egy kelésen?