Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK!
NA A TAKARITÁSTRÓL ANNYIT HOGY ÉN EGYSZERRE SZERETEM MEGCSINÁLNI.NAGYON FÁRASZTÓ DE ADDIG MEG SEM ÁLLOK MIG NEM ÉREK A VÉGÉRE.
T.KRISZTI :VAN 4 NORMÁL ABLAK MEG EGY 2X3-ES MEG KAMRA MEG FÜRDŐ.DE MI MOST KÖLTÖZTÜNK BE OKTÓBERBE AZ ÚJ HÁZUNKBA ÉS NINCS KISZÁRADVA A FAL RENDESEN ÉS PENÉSZEDNEK A SARKOK MEG A SZEKRÉNYHÁTÁNÁL A GYÖNYÖRÜ KRÉMSZINÜ FAL. IGY ÉN ÉN 5 HÓNAP ALATT NAGYTAKARITOTTAM MÁR VAGY 10SZER DE MOST NEM JELENKEZET MÁR 1 HÓNAPJA A PENÉSZ HÁLA ÉGNEK :lol: MEG IMÁDOM A VIRÁGOKAT IS VAN VAGY 30 CSERÉP EBBŐL 5 BÖHÖM.
MÁRTI GYÓGYULÁST
NYÁRIORGONA SZERETNÉM HA MÁR NEKEM IS HÁNYINGEREM LENNE JÓ LENNE[/b]
bévi

Szia Bévi!
Nekem is volt szerencsém penésszel kinlódni! :evil:
De hála már nincs!
A konyhába van egy pici helyen,de ott a nyáron penészgátlóval megcsináljuk és nem lessz ott sem!
Leszoktam törölni domesztosos rongyal és egy darabig nem jön ki!
Az az egyik helység ahol még nincs penészgátlózva!
Már csak az ablakok vannak,de iszonyú szél fúj,szellőztetni is úgy tudok,hogy fogom az ablakot!
Nekem van egy erkélyes szobám,de jó nagy ablak és ajtó,a konyhán és a fiam szobáján bazi nagy kifelé forditható ablak és a kis szobába amelyikbe a lányom van kis ablak van!
Vendég

ITT IS FÚJ A SZÉL MI KERTESBE LAKUNK DE A RUHASZÁRITÓT KILÁNCOLTAM A TERASZHOZ MERT FELBORITJA MÁSKÉPP :lol: :lol: :lol:
AKKOR NEKED IS VAN MIT TAKARITANI BŐVEN ÉN IS LESZIKTAM TÖRÖLNI ÉS HIPOS VIZET PRICELEK RÁ ÉS AZ GYÖNYÖRÜEN ELTÜNTETI ÉS NEM HAGY NYOMOT MEL LEMOSHATÓS A FESTÉKÜNK.LEHET EZ A BAJ A VIZ NEM TUD BELŐLE KISZÁRADNI
bévi

Mi is laktunk kertesbe!A falatok biztos azért penészedett mert hagyni kellett volna száradni!
Mi most panelbe lakunk,de mindig van mit csinálni,már mint takaritás szempontjából!
Pedig nem is lakunk közvetlen út mellett!
Minden nap is portalanithatnék!
De ki győzné!
Vendég

Kriszti

mi ez a mindennap másszinű vonalzó???? :lol:

NA jól kitakaritottátok magatokat itt csajok!! :wink:

Márti
Jobbulást!+++++
Vendég

Szia Erika!

Vonalzó?Tudod marad a gyerek ha játszik!Ááááá,csak az előző nem tetszett!
Na igen takaritás!Ki is dőltem rendesen!
Az ablak megmaradt a szél miatt!
De azt minden nap 1-et megcsinálok!
Sokat dolgoztál ma?
Vendég

Erika!

Mikor küldtem neked a csomagot,másnap megkaptad?
Mert én is vártam ma egy csomit tegnap lett feladva és nem kaptam meg!
Vendég

Mindenki eltűnt?????????????????????????
Vendég

Itt vagyok kriszti főzés volt azért nem voltam.
Nagyon görcsölök meg kellene jönie szombaton.
bévi

Kriszti

igen másnap megkaptuk!!! :wink:
Jó ez a vonalzó is!!CSak eredményes legyen!!! :wink:

Bévi

óóó,csak ne jöjjön meg!!Szoritok!!!! :shock:
Vendég

Kriszti, melyik tetszett jobban: a panel vagy a kertes? Mi jelenleg panelban lakunk és távlati terveink között szerepel, hogy átköltözünk kertesbe.

Lányok, mindenkinek hatalmas dicséret a takarításért! Nagyon ügyesek vagytok! Nálunk csak a jövő héten kerül rá sor, szépen apránként.

Panny, éppen szülsz, vagy a szülés előtti hormondömpinget kihasználva takarítasz?

Kép Kép Kép
datolya

Erika!

Már gondolkodtam optimista tickeren is de nem merek csinálni!
Tudod babás ticker és ugyan úgy inditani mint az ovusat!
Volt akinek bejött!
De nekem bizti nem jönne be!
Postával kapcsolatban köszi az infót!

datolya!
Én kertesbe nőttem fel 12 éve lakok panelbe,de vágyok vissza kertesbe!
Mind kettő jó,mind a kettőnek van előnye is hátránya is!
Ez is jó az is jó volt!

bévi!
NE JÖJJÖN MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!
Vendég

Nem tudom eldönteni mivan velem egyszer hányingerem van egyszer semmi nagyon görcsölök esténként nem tudom miért van igy lehet megint gyógyszer kell hogy megjöjönn mert nincs baba se de nem is jönn meg most megint clostit kell majd szednem feltéve ha ne csuszot be egy kis picur jó lenne!!!De nem tudom minek örüljek hogy ha nem jönn meg lehet lesz baba de az is lehet hogy még mindig a hormonzavar és megint gyógyszer teljesen kétségbe vagyok esve már 3 napja görcsölök. :cry: :cry: :cry: Félek csajok nagyon:(

Kép
bévi

bévi!
Nyugi!!!!!
Ne stresszeld magad!!!!
NAGYON DRUKKOLOK!HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

T.KRISZTI:Köszönöm a biztatást nagyon aranyos vagy remélem nem lesz semmi baj de majd beszámolok ha jó :lol: ha rossz :cry: akkor is.
Rik:neked is köszi nagyon aranyos tőled.
Puszi és még egyszer köszönöm a drukkott!!!
bévi

JÓ REGGELT!

Bévi:reméljük minden OK lesz :wink:

Datolya:azért én annyira nem takarítok már... :wink: csak olyan"lájtosan"... :lol:

Tegnap megint CTG-n voltam meg a laborba vizeletet leadni,mert 4+lett a Leukocytám a vizeletben és ez egy kicsit gáz.Egészségügyisek,van erről valami infótok???
Szal leadtam egy kontroll vizeletet tenyésztésre,hátha csak elmértek valamit... :shock:
Egyébként annyit tudok,hogy ez is egy fehérje és a vesével van kapcsolatban...csak az a gáz hogy semmilyne más tünetem nincs8se vese fájsdalom,se vizelési problémák...)
Remélem nem lesz gond!!
De a jó hír hogy a Coli bacim eltűnt végre a hüvelyváladékból!!!Legalább sem a babának,sem nekem nem kell a szüléskor antibiotikumot kapni!!! :wink:

Na megyek,mert kezdődik a reggeli hajtás... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Remélem, szépen kezdődött a napotok. Nekem igen, hisz gyönyörűen süt a nap. Az utóbbi napokban nem volt időm jönni. Hétfőn csavarogni voltunk Attilával, amíg a gyerekek oviban voltak. Na, persze volt oka a csavinak. Délután, mire az oviban kellett menni, haza is értünk. Még vásároltunk egy-két dolgot. Kedden dokinál voltam, de már a végén a sírás kerülgetett. Elmentem reggel itthonról 8-kor. Mire a laborba értem, sikerült a 65-ös számot kihúznom, de ekkor még csak a 22-es ment be. Képzelhetitek. Én fél 9-től 10-ig vártam, hogy bekerüljek. Aztán mentem nst-re, ahol ott felejtettek kétszer annyi ideig, mint normálisan. A 20 perc helyett nekem 45 percet kellett feküdnöm, és még szólni sem tudtam senkinek. Aztán mire visszaértem a dokihoz, ő pont el kellett menjen. Legközelebb 3/4 1-kor láttam viszont. Megvizsgált, azt mondta, minden rendben, de furán megkérdezte, mikorra is vagyok kiírva, mire én azt mondtam, papír szerint 5 hét van vissza. Uh-ra nem került sor, mert megint el kellett mennie. Kicsit csalódott voltam, de jövő héten az is meg lesz. Kedden este anyum volt nála vizsgálaton, és azt mondta neki, hogy szerinte nem visszük végig, mert a méhszáj, bár zárt, fel van készülve. Na, anyumnak sem kellett több. Tiszta ideg, én meg csak nevetek rajta. Nekiálltunk kimosni a pici ruháit, és összepakoltatta velem a csomagom is. Jó nem? Értem, hogy aggódik, de én tök nyugodt vagyok.
Tegnap aztán ablakot pucoltam és függönyt mostam mindenhol. Plusz takarítottam is. Szóval tökre elfáradtam. Ma vasalnom kellene. Van mit.

Most megyek.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Jaj, hagyjátok már ezt a takarítást! :) A lelkiismeret-furdalásom megint az egekben, még a konyhaasztal alatt sem söpörtem fel... :lol:

Viszont túl vagyok az első vérvételen, igaz nem sikerült elsőre, de két szúrás elég volt, hogy meglegyen az összes vér. Meg leadtam egy adag pisit, nézzék már meg hogy tényleg elmúlt-e a hólyaghurut.

Panni,
jó hogy eltűnt az a fránya Coli, remélem a másikkal nem lesz már gond itt a finishben.

Mi is panelból mentünk kertesbe. A panelban 35-40%-os volt a páratartalom, itt meg mikor beköltöztünk volt olyan 70-80%, meg persze jött a penész is. SZerintem is függ a festék fajtájától, bár a mienk direkt olyan, hogy szellőzni tudjon, aztán mégis volt penészünk.... :( Mi arra gyanakszunk, hogy nem csinálták meg jól a szigetelést.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!
Britta:le a kalapal előted nagyon ügyi vagy megnéztelek volna ablak pucolás közben biztos cuki voltál férsz még a hasadtól :lol: Ja az egészségügyről annyit hogy egy kész csődtömeg az egész!

Kép
bévi

Üdv nyáriorgona drukolunk hogy minden rendben legyen az eredményekkel puszi

Kép
bévi

Gona :)
Nyugi én veled tartok a "nemtakarításban"! :lol:
Örülök, ha reggel nagy nehezen beágyazok, meg este elmosogatok...És azt hiszem, nem is fogok nagytakarítani, mert 2 napja beköszöntött az émelygés! :?

A többiek meg hagy búzgólkodjanak!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!!

Bévi

asszem veled tartok!!
Ma kellett volna megjönnie.Néha görcsölök,a derekam leszakad.
Reggel hányingerrel keltem.Aztán de. megint volt egyszer(kaja után),aztán most a kekszem akartam enni,amit imádok.BAsszus megint hányingerem van.
Most vagy bekaptam valamit,vbagy passz.Mert szerintem meg fog jönni,csak idő kérdése... :?
De érdekes eza hátfájás...(sose volt)

Ditta

Hát gondolom a fáradtságtol nincs kedved takaritani,na meg nem is akarod megerőltetni magad,igaz?
Vendég

JÓ REGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!!

ERIKA!

DRUKK HEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BÉVI!

VELED MI ÚJSÁG?????

ÜDV.MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti
derekam jobb ma,mensi sehol.
Rájöttem közbe hogy miért fájt ennyire a derekam.Mert felfáztam.Lépcsőházat takaritottam,csipőnadrágban.Derakam kint volt.Megizzadtam,aztán meg kivittem esőben az utcára felmosóvizet kiönteni.NA ez vagyok én.
Most egy kicsit drukkolok én is magamnak.Hátha baba van a dologban!!
Kérlek nagyon szorits!!!!!!!!!!! :D :oops:
Pusszz!!
Vendég

ERIKA!

Nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az jó,ha még nem jött meg,9 hónapig nem is kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csajok, elkaptam tőletek a takarítási lázat! Úgy látszik számítógépen keresztül is fertőz. Pedig csak a jövő hétre terveztem.

Rik, durkolok én is!

Kép Kép Kép
datolya

datolya!

Takaritási virust küldtem! :lol:
Jó takaritást!
Vendég

Sziasztok lányok!
Megérkeztem főzés mosás volt!
T.kriszti nincs semmi hányinger hasfájás meg ilyenek mensi sehol félek most nem tudom mi van vagy megint gyógyszer kell hogy megjöjön vagy babu :lol: de jó lenne de nagyon folyok van elég nagy folyásom mint mikor kupot használok nem tudom mi van de csak azt éerzem hogy hányingerem van de nagyon remélem nem jönn meg 9 hónapig :lol:
Erika drukolok neked remélem jó lesz minden én is szoktam ilyeneket csinálni mondjuk ma is voltam kint pucosan pedig reggel az eső is eset

Kép
bévi

DATOLYA JÓ TAKARITÁS VIRUS INDUL :lol: :lol: :lol:
NYÁRIORGONA MI UJSÁG VELED?

Kép
bévi

Sziasztok!

Lányok, lányok vigyázzatok a hidegben meg ne fázzatok!!! :wink: :lol:

Rik és Bévi drukk nektek, hogy eby albérlőtök legyen a pocakban!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

eby=egy :oops: :oops:
Ma mindent elirok :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszi f.marti reméljük ugy lesz szerintem erika is ugy gondolja reméljük lesz albérlőnk :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Márti!

Üdv!Hogy vagytok?????
Gyerkőcök????

Bévi!
A folyás babás tünet én úgy olvastam több helyen is!

DRUKKKKK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!
Vendég

jó éjt csajok sok hancurt mindenkenek :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Jó éjt bévi!

DRUKKOLOK!
Vendég

Hali :wink:

Gona!

Amit írtam fertőzést...szal meglett a 3.tenyésztésem eredménye és végre ELTŰNT!!!!
Annyira örülökmert így se a babónak se nekem nem kell kapnunk antibiotikumot a szüléskor és utána!!Nagyon bántott a dolog,hogy egy újszülöttnek antib-mal kéne indítani a kis életét :shock:

Egy kis ijedtség azért van...tegnap a szokásos rutinellenőrzész tartottam anyáméknál a vérnyomásmérővel...és hát 140/90 lett a vérnyomim ami nekem magas mert mindig 110 alatt van....
Leültem,puhentem és újból mértem...akkor is annyi...elmentem a védőnőkhöz rendes mérésre(mert anyunak csuklós van)szal ott is 140 lett...Gyorsan tel a dokimnak...este óránként kellett mérnem és ha nem ment volna le akkor irány a kórház...de hál'istennek lement 130-ra és azóta is annyi.Szal most nagyon sűrűn kell mérnem...ma egész nap 130 alatt volt...vigyázni kell nehogy ez a fránya toxémia legyen...

Holnap kezdem az utcsó hetem :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni,
+++++++ jaj, ne legyen már semmi gond itt a végén! Ha már legalább a tenyésztés jó lett! +++++ Tessék annak a vérnyomásnak lent maradni! :wink:

Bévi, Erika!
Éljen! Amíg nem jön meg, addig van remény! Nagyon izgulok értetek, és nagyon bizakodok!!! :D
Azért inkább ne legyen komoly tünetetek, de nekem is volt elég csúnya folyásom (sajnos nem véletlen!!!), és a derekam is rettenetesen fájt! És persze megvolt a hólyaghurut meg istentudja még mi, de a baba is ott volt! Egyik nem zárja ki a másikat!

De jó lenne ebben a hónapban is egy jó kis babaeső!!! Nem akartok tesztelni?

Puszi többieknek is! :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Üdv Mindenkinek!

Erika és bévi!

Mi van veletek?????
DRUKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hogy s mint? Milyen idő van felétek? Nálunk nagyon erősen fúj a szél. Tegnap kertészkedtünk, jól el is fáradtam. De még el akarok végezni a dolgaimmal, mielőtt letelne az idő. Holnap jön a kömüves a konyhát csempézni, és járólapozni, aztán készen van minden. Közben jön a húsvét, és repkednek a hetek.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Nálunk tegnap sütött a nap,de kicsit fújt a szél,kint voltunk falun nagyon jó volt!Ma nem süt a nap de kissé lehült az idő!Reméllem nem fog esni az eső!
Vendég

Csajok!
Itt de. pulcsiban mászkáltunk 18 fok volt,és ragyogo napsütés.Most kezd borulni... :(
Mire dolgozni kell menni,hadd vacogjak kint az esőben,szélben... :? :evil:

Velem köszi Kriszti semmi sincs.Azaz nem jött meg.D.e. tiszta fáradt voltam,erőtlen,reggal pocifájásra keltem.Mindjárt megjön érzés... :?

Bévi???

Többiek?Igen eltüntetek!!
Vendég

Erika!

Ez jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már mint,hogy nem jött meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bévi??????????????????????????????????????????

Nálunk jó az idő,se hideg se meleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok!

lányok nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy baba legyen a pocakotokban!
Mindenesetre, amit leírtatok, az mind-mind lehet babás tünet is!

Nyáriorgona!
Csatlakozom hozzád és a nem takarítók táborához... :oops:
Ahogy így olvasgattam a többieket, lelkiismeretfurdalásom támadt..!
Igaz, hogy nekem pl orvosi felmentésem van a porszívózástól, de akkor is!
Én ma reggel sajna vacakul ébredtem. Nagyon görcsölt a hasam... :?
Holnap kell mennem ismét méhszájkontrollra, nagyon félek.
Még olyan sok idő van, amit ki kell húznom!

Sajnálom, hogy rátok zúdítom az összes rossz érzésemet, ezért is jövök olyan ritkán, de most jól esett magamból kiírnom!
Puszi mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!

Nincs kedvem nagyon még írni se, az egész napos émelygéstől.... :?
De most erőt vettem magamon, és begyúrtam egy adag pogácsa-tészta, és míg kelesztem, gondoltam írok!

Rik :)
Hányadik napon vagy??? És rendesen meg szokott jönni? Nyugi, nekem is totál mensisen fájt a hasam, el is könyveltem, hogy , na megint annyi.....aztán nem annyi, hanem ennyi lett.... :lol: :lol:

Maria :)
Szorítok, hogy semmi gond ne legyen! Miért kell menned méhszájvizsgálatra? Volt vele gond mostanában??

Panny :)
Remélem még egyben vagy! Tök, jó, hogy megússzátok az ab-ot!

Gona :)
Nálatok mi újság?? Hogy vagy?

Képzeljétek, legújabb elfoglaltságom, hogy a neten babakocsikat böngészek! Hát, van egy pár, ami nagyon tetszik...... (az ára már nem annyira...)Azt hiszem, eladom, amit Atinak vettünk 5 éve, és kipótolom, újat veszek!
Kismamik, nektek milyen van? Melyikre esküsztök?

Pusz, Edit

Kép

Kép
ditta76

Ditta

nekem tudod kevés napos ciklusom szokott lenni.Ittam is dec.-jan.ban a teákat!Aztán beállt,bár a mult havi megint csak 25 napos volt. :?
Ma vagyok a 30.napon.Kicsit reménykedem...
Tesztelni hétvége fele fogok csak,eldöntöttem....Olyan péntek reggel,jó??? :lol:
Szerintem nem vagy hülye hogy babakocsikat nézegetsz.Én pont ma gondoltam arra,hogy mi a fene legyen a babakocsinkkal.Hisz irta nektek hogy ősszel kirágta az egér....Szal abba nem akarom tenni.VAgy esetleg csináltassam meg??? :shock:
Szép bordó ,nem is tom milyen márkáju...TOMA asszem...
Mióta van hányingered???Másik két gyerkőccel is volt???

Drága Márti!

Hogy lenne baj,hogy "ránk zuditod a rossz érzéseidet"?
NYugodtan irjál,és többször is.Hátha tudunk valamiben segiteni.Ha mást nem meghallgatunk.Ez is olyan jól esik az embernek,nem??
Holnap irj,mit mond a doki!!!! :roll:
Minden jót Nektek!!

Kriszti
a d-u- sétánk elmarad.Itt zuhog az eső. :evil:
Holnap már melózol????

PAnny

gondolom hogy megijedtél a magas vérnyomás láttán.
Nem volt semmi tüneted??
A vizelettel mi lett?Mit mondotta doki??Fehérje magas?
Toxo előjelek??
Vendég

Panny
toxémia :oops:
Vendég

Ditta,
köszönöm kérdésed, igen szarul vagyok. A hányinger napról napra egyre rosszabb, most már nincs olyan perc hogy ne lenne, ma meg volt egy félóra hogy csak le-föl sétáltam és imádkoztam, hogy ne jöjjön rókakoma... az se segít, ha kimegyek a levegőre... még este lefekvéskor is tiszta hányingerem van... :(

Sajnálom, hogy Te is így érzel... :cry: Azért a pogiból küldhetsz :lol: mert ha eszegetek folyamatosan sós falatkákat, akkor általában jobb, de például délelőtt két szál ropitól lettem rosszul, szóval ez sem kiszámítható...

Babakocsi: nekünk Bergon van
- nagy kerekekkel (muszáj, nálunk nincs út)
- állítható tolókarirány (jó, mert mindig szélnek háttal tud lenni a
baba)
- állítható tolókarmagasság (jó, mert a gyerekek is tudják tolni kényelmesen)
- 6 fokozatba állítható háttámla (a 2 fokozat nem elég, legtöbbször félülőben voltak benne picikorukban)
- bolygókerék (nem kell emelgetni hogy kanyarodni tudjál)
- őrült tágas belül (téli babával kezdtem, aki ráadásul óriásbébi volt, bele kellett férjen a zsák meg takaró is)
- viszont még összecsukva se fért be az akkori autónkba
- elég nehéz (nettó 13 kiló, ugyan könnyűnek reklámozták)
- szétverni se lehetne olyan masszív, volt hogy a két (már nagy) gyerek ült benne hazáig (össz. 30 kiló)
- több mint 5 éve nyúzzuk és remélem még hármat kibír, mert nem veszünk újat (van még egy esernyőbabakocsi, ha autóval megyünk valahova azt visszük)
- klasszul lehet téliesíteni, viszont nem lehet nyáríasítani, azaz elég hülye a szerkezete, olyan mintha mondjuk csak félig lehetne letolni a tetejét, szóval nem tud rendesen szellőzni, kánikulában nem ajánlatos

Remélem tudtam segíteni. Ditta, te voltál már dokinál? Vagy csak lemaradtam???

Maria,
vigyázz nagyon magadra! Majd írj, hogy mi volt a vizsgálaton!

Erika,
nagyon jó hogy nem jött meg. :D

Bévi,
???

Kriszti,
nálunk szép idő van, és meleg, 16 fok, de rettenetes szél fúj, mint majdnem mindig. Azért lassacskán csak jön a tavasz, nem?

Brigi,
nem semmi amit Te is csinálsz, hallod, itt a finishben. Azért a kőműves után kiganézni a konyhát (meg az egész lakást) nem lesz leányálom. És most hol esztek-főztök?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona

betöltötted a 7.hetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Milyen gyorsan megy az idő!!!!!!!!
Vendég

Nálunk jó idő volt!Jól elment a délutánom,anyuval bevásároltunk húsvétra a Tescóba,tegnap nem volt nyintva,ma rengetegen voltak!

Gona!
Ha jót tesz a friss levegő,akkor minnél többet a levegőn lenni!

Erika!
DRUKKKKKKKKKKKK!

Bévi??????????????
Vendég

Sziasztok megjöttem csak vendégek voltak na mesélek!

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?