Ditta,
köszönöm kérdésed, igen szarul vagyok. A hányinger napról napra egyre rosszabb, most már nincs olyan perc hogy ne lenne, ma meg volt egy félóra hogy csak le-föl sétáltam és imádkoztam, hogy ne jöjjön rókakoma... az se segít, ha kimegyek a levegőre... még este lefekvéskor is tiszta hányingerem van...
Sajnálom, hogy Te is így érzel...
Azért a pogiból küldhetsz
mert ha eszegetek folyamatosan sós falatkákat, akkor általában jobb, de például délelőtt két szál ropitól lettem rosszul, szóval ez sem kiszámítható...
Babakocsi: nekünk Bergon van
- nagy kerekekkel (muszáj, nálunk nincs út)
- állítható tolókarirány (jó, mert mindig szélnek háttal tud lenni a
baba)
- állítható tolókarmagasság (jó, mert a gyerekek is tudják tolni kényelmesen)
- 6 fokozatba állítható háttámla (a 2 fokozat nem elég, legtöbbször félülőben voltak benne picikorukban)
- bolygókerék (nem kell emelgetni hogy kanyarodni tudjál)
- őrült tágas belül (téli babával kezdtem, aki ráadásul óriásbébi volt, bele kellett férjen a zsák meg takaró is)
- viszont még összecsukva se fért be az akkori autónkba
- elég nehéz (nettó 13 kiló, ugyan könnyűnek reklámozták)
- szétverni se lehetne olyan masszív, volt hogy a két (már nagy) gyerek ült benne hazáig (össz. 30 kiló)
- több mint 5 éve nyúzzuk és remélem még hármat kibír, mert nem veszünk újat (van még egy esernyőbabakocsi, ha autóval megyünk valahova azt visszük)
- klasszul lehet téliesíteni, viszont nem lehet nyáríasítani, azaz elég hülye a szerkezete, olyan mintha mondjuk csak félig lehetne letolni a tetejét, szóval nem tud rendesen szellőzni, kánikulában nem ajánlatos
Remélem tudtam segíteni. Ditta, te voltál már dokinál? Vagy csak lemaradtam???
Maria,
vigyázz nagyon magadra! Majd írj, hogy mi volt a vizsgálaton!
Erika,
nagyon jó hogy nem jött meg.
Bévi,
???
Kriszti,
nálunk szép idő van, és meleg, 16 fok, de rettenetes szél fúj, mint majdnem mindig. Azért lassacskán csak jön a tavasz, nem?
Brigi,
nem semmi amit Te is csinálsz, hallod, itt a finishben. Azért a kőműves után kiganézni a konyhát (meg az egész lakást) nem lesz leányálom. És most hol esztek-főztök?