Sziasztok!
Nekem mindkét 5let megfelel a talira; a Ráday u. jól hangzik!
Zsófi- ugye megmondtam, hogy gyönyörű leszel! Férjecskéd gondolom alig tért magához!
SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!
Tegnap végre megvolt a nagy nap, és még vicces helyzet is adódott; behívtak minket, hogy mehetünk a rendelőbe, erre, egy kb. 6 hónapos kismama állt bent egy pasival, erre mi rögtön kimentünk, hogy bocs, de nekünk azt mondták jöhetünk- erre rohan utánunk a pasi, hogy ő csak valami karbantaró, a kismama meg a doktornő
)) vicces volt, hogy kismama vizsgált-kérdeztem is, nem nagy-e a kísértés, hogy állandóan nézegesse, erre csak mosolygott....Egyébként: minden szuper volt, csak sajna nem igazán volt jó gép, amivel az uh-t csinálták. Teljesen egészséges; a méretei alapján 17 és 19 hetes adatokat dobott ki a gép; számomra igazán megkönnyebbülős hír volt, hogy külső és belső méhszáj is zárt volt!!! (izgultam nagyon, mert lépcsőzésnél már most keményedek..
) ÉS: kb. 95%, hogy KISHERCEGNŐ!
Az uh-s nő azt mondta, hogy rendkívül szégyenlős, csak 2 pillanatra látta, de szerinte akkor egyértelműen női nemiszervet látott.., de pont emiatt a rövid idő miatt, nem merte 100%-ra mondani. Szóval úgy néz ki, mi is döntünk még lefelé kicsit a mérlegen.
Apa teljesen el volt olvadva, bár úgy csinált, hogy ő megmondta előre... csak ne legyen tévedés, most már rossz lenne, mert már tényleg beleélte magát... (mikor Somát vártam, akkor meg a kisfiúk voltak többségben kb. 65-35 arányban!!! Furi...)
Amúgy védőnéninél tegnapelőtt voltam + 3 kg-nál tartok, de engem nem szidott meg szerencsére; nem tudom egyeseknek miért célja "rettegésben" tartani a kismamát, ilyen hülyeséggel; amúgy is mindig van min izgulni...persze az embert nem érdekli, de amikor megy oda, azért csak zavarja mit fognak mondani...
Tényleg süt a nap; el is indulunk sétálni!