Új privát üzeneted érkezett!

Csibe,
Én is csak fekve szoptatok, így kényelmes neki is és nekem is. Dóra is kb. 3 óránként ébred éjszaka.
Vendég

Én éjjel szoktam fekve szoptatni. Csak sajnos akkor mindig bealszom... Úgyhogy próbálok inkább ülni és szenvedek.

KépKép

KépKép
lnd

Marcsi, a kamilla jó lesz!!!Jó édes legyen!!!
Vendég

Hűű, de írigykedem arra, aki tud fekve szoptatni! :wink:
Én is úgy szeretnék éjjel, de nem megy... :( Mindig elbóbiskolok éjjel ülve, de olyan car, mindig felriadok, ahogy leesik a fejem! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Marcsi, próbáld meg ezt:aszalt szilvát áztass be néhány órára, és a léből adj 1-2 kanállal. Előtte kérdezd meg adokit, vagy a védőnőt, mert azt nem tudom, hogy ilyen kicsiknek lehet-e. Végül is a gyümölcsöt nem kell neki adni. Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Halihó Lányok!

Nem tudom ki írta már, de én is csatlakozom a lusta gyerekes anyukák táborához :)

Tegnap voltunk doktornőnél, jól kiröhögött a parám miatt, hogy a gyerek nem eszik, mert hízott megint és szerinte remekül néz ki, jó súlyban van, stb. Már a végén én éreztem hülyén magam, mert aggódtam :roll: , de inkább így legyen...
Abban maradtunk, hogy ne erőltessen egyenlőre a cicit, ha ennyire utálja már (inkább nem eszik, csak ne kelljen cicizni, már akkor is sír, ha ráteszem a szopipárnára), inkább fejjek és adjam oda cumisüvegből. Lehet, hogy gáz vagyok, mert inkább ezt választom a szopiztatás helyett, de így legalább minden szopizás cirkuszok, sírás, stressz nélkül zajlik, és bevág 160-at is simán. Én is nyugodtabb vagyok, szerintem ezt ő is érzi. Na most fognak megkövezni majd az augusztusiak :)
Bevallom vacilláltam, mert mégis a szopizás egy gyönyörű dolog, bensőséges, meg minden, de nálunk az utóbbi egy hét minden volt csak nem bensőséges. :( Már attól tartottam, h megutál a saját gyerekem, mert állandóan próbáltam cicire tenni, amit ő nem akart, pedig már 6-7 órája nem evett akkor!
Most cumisüvegből pírmán eszik, és legalább anyatejet eszik, nem tápit, nem?
Szerintetek gáz vagyok?

Panda! Örömmel olvasom, hogy megúsztátok a további kengyelezést!:P Annyira jó! De hogy is van ez?? Egyik ezt mondja, másik azt mondja?? Egyáltalán miért kell mindenkinek csipő uh-ra menni? Nekünk csak megnézi a doktornő minden vizsgálatkor és kész...

Védekezés: nekem egy fajta fogigátlót ajánlott a doki v. a spirált, de egyiket sem akartam. Marad a gumi. Nekem nem jött még meg, de egyébként sosem volt normális 28 napos ciklusom :(

Pocok: Nórika gyönyörűséges kis nőci!

Zituska: ne aggódj, fog még Noémi eleget nézelődni! Addig is aludjon, nőjjön a kis drága. Remélem ti is megússzátok a kengyelt!

Norma: mi volt a mérésen?? remélem jól hízott Boti.

Mocorgás: hason már teljes erőből tartja a fejét, próbál átfordulni, de még nem sikerült. Hátról viszont gond nélkül fordul már oldalra, főleg úgy, hogy felemeli a kis fenekét, és átgördül:)

Blo: én is úgy tudom, h 6 hós korukra kell duplázniuk.

lnd: nagyon érdekes amit írtál az öcsédről :shock: Kíváncsi vagyok bejön-e!!?? :wink:

Marina: engem eleinte megnyugtatott a mérleg,aztán meg csak felcseszett, tehát nem tudok neked tanácsot adni mérés ügyben.

Ma először nekünk is csak hőmérőre sikerült kakilni :( Már a 3. napja nem volt semmi, így kicsit segítettünk rajta, de ahogy a fenekéhez ért szinte azonnal kakilni kezdett. Bocs, h ilyeneket írok, de jó sűrű kaki volt, nem pedig az a kis laza,ami neki szokott. Lehet meg kell szoknia ezt az új kajálási módot??

KépKép
Kép
sagi1

Zitus: miért nem megy? nekem nagyon pici a cici de azért rá tudom operálni Zsombit fekve is

A nyálfigyuzós izét én még nem hallottam senkitől, hogy működne. A nyákfigyelés működik, nekem úgy lett a két bébi. Csak nem tudom, hogy szoptatásos ciklusban ugyanolyan nyúlós lesz-e mint simában. Meg nekem a hőmérőzés is működött, de az védekezésre nem jó.
A spontán peteérést semmivel nem lehet kimutatni, ha vki erre hajlamos az bármikor teherbe tud esni ha nem védekezik.

Marcsi: sztem is próbáld meg a kamillát és ne segits neki manuálisan. Leirásod alapján már most rá van kicsit szokva.

Na, megnyugtató, hogy a sok cumizósból senki nem lett zavaros! Most este evett, bár nem sokat. Illetve nem volt mellen sokat, lehet ugyanannyit evett mint máskor. 160 gr-ot hiztunk, ez teljesen okés (igaz, két napja nem kakilt).

Kép
Kép
normajeane

Nekem dorka nem szeret kézben lenni.
Csak ha eszik,ha végez le kell raknom. Én se voltam egy nagy bújós meg kell hogy mondjam.

Nekem szopja a kezét, remélem fogja az ujját szopizni,szerintem az tök ari.Én is szopiztam az ujjam, nem izgat,ha nem szokik le, én is tök sokáig szoptam az ujjam.

Nekem tuti nem fogja megduplázni (remélem ) a 4660 g-ot :lol:

ezen a héten kb egy dkg-ot sem hízott. asszem 50 g-ot.

most 5550 g a cumit sose szerette szerencsére mindíg kiköpi,csak babakocsiban szereti,ha megyünk és felébred benyomom a szájába és visszaalszik.máskor nem viseli el.

ma voltunk csípőszűrésen,de nem csípőszűrték azt mondták majd legközelebb.Most vérvétel , koponya és hasi UH, vizelet vizsgálat volt.
ndombi

ja úgy értem hogy megduplázza csak nem 3 hónapos korig :shock:
ndombi

Sagi: mintha Botiról irtad volna, dettó ez volt nálunk is vele. Anticicista szindróma.

Kép
Kép
normajeane

Helló!

Bingii: sztem nem is kell megvárni, hogy megjöjjön. Lehet hogy meg se jön míg szoptatsz... de az is, hogy bármikor.
Nekem azt mondta a doki, hogy csak egy fogibogyi van amit lehet szedni szoptatás alatt: cerazette, állítólag ez semmit nem befolyásol, és ezt folyamatosan, minden nap kell szedni. És a szoptatás befejezése után is vmennyivel kell még szedni.
Azért még jövőhéten megbeszélem a gyerekdokival is.

Cumi: nekem Marcell kiköpi - nem jön belőle semmi. :)

Marcsi: sztem is picit hozzászokott a fiatalúr a manuális kakihoz. Próbáld a teát és bár nehéz, de hagyd hogy megtanulja, hogy neki kell kinyomni. De most látom, hogy tápoztok... csak táp?

Hát az éjjel kivételével (21-3-ig) Marcell még sosem aludt 6 órát, de a 4 is ritka, tán heti 1. És amitől szenvedünk nagyon a férjemmel, hogy a kisfőnök 6kor kel :shock: minden nap :), pedig mi még akkor aludnánk a legjobbakat :) kész vagyunk tőle.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, én amúgy is 6-kor kelek, készítem a gyerekneka suliba a kaját meg minden, de van, hogy SZofi 7-ig alszik.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Agi,
Mivel ide mentem a területi Sztk-ba, így olyan ellátást is kaptam. Itt a nő nem is nézte meg Dorkát, csak csinált egy rövid uh-ot és ennyi. Közben meg kiderült, hogy az uh alapján se indokolt a kengyel. Inkább hiszek egy olyan dokinak aki évekig dolgozott az Orthopédia klinikán főleg, hogy még én is látom, hogy normális a csípője, mozgása a gyereknek. Azért annak több jele is van ha gáz van egy babánál, redők, csípő kattogása, stb.
Vendég

Marcsi,ha tápozik nekem volt,hogy 4 napig nem kakilt.Mondjuk nem vettem észre,hogy nagyon sznvedne. Mióta cukrozom a tápját (fél mokkáskanál) azóta minden másnap jön.

Nem tudom mennyit hízik,a babád,de ha sokat akkor nem ajánlom,Dorka alig hízik nem valami jó evő.lassan mindenki beéri pedig vagy másfél kilóval nagyobb volt mint a többiek. Mondjuk jobb mintha óriás bálnalány lenne. :lol:

Ha fiú lenne ok, akkor szereznék neki lóvét,hogy idősebb korában 300 kilósan is meg tudja vásárolni az igaz szerelmet! :lol: :lol: :lol:

Egyszer élünk (én nem ) szusit fogok rendelni ebédre. tegnap kigondoltam.
ndombi

Ndombi,szerintem pont azért hízik lassabb tempóban, mivel nagy súlyú baba volt születéskor. Előb utóbb utóléri mindegyik a korának megfelelő nagyságot, a kicsik is, meg a nagyok is.

Kép
Kép
Kép
csibe76

FONTOS!!

Van kb 30 lefagyasztott aventes pohár nőtejem amit kaptam a védőnőtől (anyatejgyűjtős ellenőrzött)
Dorka egyenlőre nem bírja más tejét csak a tápot meg az én tejem, mert én tejfehérje mentes diétát tartok arra a 100 ml-re is.

Azért raktam el,mert különben később mikor bírná nem kapnék ha lemondanám.

Ezt a 30 -at szívesen odaadom valakinek aki eljön érte. (Óbuda,kb Bécsi, Vörösvári sarok) csak a poharak árát kéne odaadni ami asszem kb 7000 Ft. Az egészet egyben adnám. február 1-től van kb fagyastrgatva hetente. SÜRGŐS mert nincs helyem.
ndombi

Norma :)
Pedig én azt hittem, tuti a kicsi mellem az oka, hogy nem megy a fekve szopi... de akkor csak én vagyok béna :D :roll:

Csajok!
Hogy kell igényelni a babakötvényt?
Azt olvastam, adószám kell hozzá, amit a Kincstár küld meg levélben, de mi nem kaptunk semmit... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Na nálunk szopisztrájk van ezerrel :shock: :shock: :shock:
Tegnap szinte semmit nem evett, végül este 10-kor picit, hajnali négyig nem ébredt fel, akkor megint picit, fél hétkor alig, fél tíz valamicskét, de főleg komfortozott. Most itt tartunk, miután evett 120ml-t fejtem ki, annyit bennehagyott :shock:
Próbáltam a cumisüveget, nem tud enni belőle :!:
Tej persze fogyóban, mivel alig eszik, kaka ronda zöld.

Totál nem értem az egészet, van, hogy megfeszíti magát, nem kell a cici, reggel meg azon komfortozott 1 órát, de akkor is alig evett, nem volt sokkal több benne, mint amit kifejtem. LLL-t elolvastam többször, szájában nem látok semmit, nem használok parfümöt, nem tudok rájönni, mi a gond.

Ságinak legalább eszik cucusüvegből, ő abból sem.

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Azt olvastam, hogy startszámlát kell nyitni neki egy bankban(kellenek a papírjai), családi pótlék papír) erről a magyar á kincst-at értesíti a bank és oda utalja a pénzt ,mert ők hivatalból nyitnak neki számlát,csak gondolom mindenkit elfelejtenek értesíteni.
ndombi

marina,lehet,hogy egyszerűen nem éhes.Dorka tegnap előtt 280-at evett összesen cumisüvegből.

Ja, dorkának szájpenésze van,mikor vért vettek tőle és visított vettem észre,hogy tele van a szája fehér pontokkal a falán.mondták,hogy az. vettem borax glicerines ecsetelőt, ráraktam egy gézt az ujjamra és levakartam vele.Ma már nincs ott semmi. 1 nap volt. Ő le se szarta,hogy van a szájában.
ndombi

Zituska, az államkincstár autómatikusan megnyitja a satrszámlát, erről küldenek egy értesítót. De ha neked nem jó az államkincstáré, akkor bármelyik bankban nyithatsz egyet, és a bank értesíti az államkincstárt, az meg elutalja a pénzt. Ha jó az állami papír, akkor nem kell semmit csinálni, de majd amit küldenek , abban le lesz írva.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csajok, szeritnetek az miért van, hogy Szofi nappal átlag 3,5, -4 óránként eszik, éjjel meg 2-2,5, de max 3 órát bír ki? Minden éjjel 3x eszik mostanában, már tök fáradt vagyok, nappal meg nem tudok aludni, nem megy. Nem mondhatnám, hogy felcseréli az éjszakát, meg a nappalt, mert éjjel nincs fent, csak enni kel fel, ha visszateszem az ágyába(feltéve ha nem alszom el szopi közben), akkor 3-4 percen belül vissza is alszik, addig egy kicsit prüsszköl, köhécsel, de nem sír, meg nem kell altatgatni sem.
Blongyi veletek mi újság?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Köszi a strt számlás infókat! :)
És mikor küldik az értesítést? Mert nekünk még semmit nem küldtek. :roll:

Noémi is szokott sztrájkolni!
A mi babáink úgy látszik ilyen anticicista banda! :roll:

Tegnap fél6-kor jól bekajált, örültem, mint majom a farkának, de nem sokáig, mert visszabukta az egészet (120-ból 80-at) :twisted:
Odaadtam neki a másik cicit, abból evett még egykicsit.
Gondoltam este fürdés után hú de éhes lesz, ehhez képest 2 kory után leesett a ciciről, és csak fél 3-kor ébredt újra. :roll:

Csibe :)
Nem kevesebb a tejcsid éjjel? Mondjuk pont azért, mert fáradtabb vagyolyankor. Lehet azért kajál sűrűbben a Nőcid!

Kép
Kép
zituska28

bocs a hibákért, kicsit kapkodtam :oops: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Hello!

Na csak emlegetnem kellett! Ma átfordultunk a hasunkról a hátunka! Ez már nem borulás volt. Már régóta át akarta szenvedni magát, most sikerült. Persze elkezdtem a telómmal videózni, majd elfáradt, letette a buksiját az öklére (el is kezdte cupákolni) na mondom ebből nem lesz most még átfordulás. Majd fogta, felkapta a fejét és bumm átfordult. Úgy látszik csak erőt gyűjtött! :lol:
Szóval félig meg van örökítve! :D

Szlovákiába megyünk majd nyaralni, 1-2 baráttal. Minden évben odamegyünk. Van egy gyönyörűen hiperszuperre felújítottt strand. Stb de most rhannom kell mert felébredt és még palántázni is akarok!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok
Koszi csjok.Megprobalkozom sorba mindel,hatha valamelyik bejon.
Estere sikerult kiszenvednunk a dolgot,nemsegitettem be,hiaba dobalta magat,csapkodta a fejet jobra balra,vorosodott,sirt egesz nap.Csak hat en is kifaradtam bele :lol:
Jovohonapban pikket kapunk.Elore felek.5300g es 59cm a draga.Nagyon nehez,alig birom,ti hogy birjatok tartogatni.Raszokunk a kocsiban alvasra,mer nembirom.inkab huzkalom kicsit alatta mig elalszik,aszem kidobhatjuk a kisagyat,abba eddig sem aludt,csak ritkan..De a nagyagy most mar a mienk :lol:

Kép

Kép
marcsitita

Helloka!
Jóóóóóó sokat írtatok, majd megpróbálok visszaolvasni, csak be kell segítenem Anyumnak a melóba. :P

Ma voltunk dokinéninél, Milánnak egy kicsit le van tapadva a nyelvecskéje :shock: egyelőre várunk, hátha 'kinövi' , gondolom én.
A karját is tornáztatnunk kell, mert eléggé feszíti. A dokinéni mérlegén 5.760 gr és 59 centi. Bevallom őszintén nagyobb súlygyarapodásra gondoltam, egy hónapja voltunk 5.070-ek és 54 centik.
Most abbahagyom a szilárd kaját neki, bár nem adtam olyan sokszor, szóval a fene tudja. Majd megmérem az itthonin is.

Megkaptuk a 3 hós szurit, üvöltött szegény.

No, mentem dologra. :roll:
Vendég

Csajok!

Tegnap 18:15-kor ettünk aztán úgy fél9-ig nyűglődtünk,majd elaludtunk...aztán hajnali 2:45-kor ébredtünk, ettünk és utána fél7-kor!!!!!

bingii

Zituska, lehet, hogy kevesebb éjjel a tejem. Most azt csinálom, hogy nappal bizony felkeltem3 óránként enni, bízom benne, hogy estére meglesz az adagja, és éjjel már nem lesz éhes, vagy csak max 1x.

Kép
Kép
Kép
csibe76

volt itt egy csaj aki fagyasztott anyatejet keresett ,nem emlékeztek kivolt?
ndombi

Nem tudom, ki hogy van vele, de kezdek hasonlítani a 70 éves önmagamra. A szemem alatt sötét karikák, a végkimerülés felé járok. És a legnagyobb baj, hogy nem vagyok képes nappal aludni, nagyon ritka, hogy sikerül. Hiába fekszem le ,nem megy, és ilynkor inkább felkelek, hogy hasznosan töltsem az időmet.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nem tudom, ki hogy van vele, de kezdek hasonlítani a 70 éves önmagamra. A szemem alatt sötét karikák, a végkimerülés felé járok. És a legnagyobb baj, hogy nem vagyok képes nappal aludni, nagyon ritka, hogy sikerül. Hiába fekszem le ,nem megy, és ilynkor inkább felkelek, hogy hasznosan töltsem az időmet.

Kép
Kép
Kép
csibe76

ndombi,
nuska1 keresett fagyasztott tejet.

picit javult a helyzet, legalább komfortozik a cicin, bár enni nem nagyon van mit, jól lecsökkent a tejci. bocs a kibetűért, egy ballal nyomom, alszik az ölemben.

kitartás Csibe

marcsi mi az a pikk

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Ndombi, írtam Nuskának privit, hogy te adsz tejet...és akkor mindig lefagyasztod amit kapsz???mi lesz ezután?elhozzátok ugyanúgy?

Blo, miért kell abbahagyni a kaját?nem értem...szerintem teljesen jó hízás ez!
Vendég

Én is ezt akartam kérdezni Marcsi, mi az a pikk?

Blo: teljesen elég a hizás! nem lóverseny ez, nem kell tömni őket

Lekopogom, úgy néz ki megy a cumi-szopi megkülönböztetés, eszik rendesen. Persze majd meglátjuk jövő szerdán a mérést, de érzetre jól szívja.

Megértek mindenkit akinek nem lelkes cicista a babája, csajok! Az annyira kiborító, hogy ott a tej és nem kell neki :(, én tök sírtam anno Botinál, nehezen törődtem bele, hogy nem kellek.

Zitus: az enyémnél nem hinném, hogy kisebb a cickód, nekem még mindig A kosaras, tejjel együtt, max amikor húdenagyontelevan akkor elérjük a B-s méretet. Ráadásul ugye felemelt karral lehet csak fekve szoptatni, és igy az a kicsi is elsimul. De azért én beküzdö a bimbót szájába és ha jól rákap akkor onnantól megy neki a szopizás.

Marcsi : ügyes voltál, hogy kitartottál! gondoltam ma rád, mi ma sem kakiltunk, kezdődik a 4. nap. Szerencsére nem szenved túlságosan. azért remélem holnap kijön végre aminek ki kell

Kép
Kép
normajeane

Csibe: próbáld meg ezt amit irsz, jónak tűnik! sztem amúgy nem a tejed kevesebb hanem ő alszik bele túl hamar éjjel és ezért keveset eszik egyszerre és az csak 3 órára elég neki ezek szeirnt. Nekem is full karikásak a szemeim, pedig én magam mellé veszem, hogy ne kelljen fent lennem ha eszik.

Kép
Kép
normajeane

Ndombi,ha a friss nem kell, vagy még nem tudod felhasználni és nem tudod lefagyasztani, szívesen átveszem...elmegyek érte hozzátok mindig ha elhozod...ameddig csak nem tudjátok felhasználni...
Vendég

Azt terveztem,hogy ezt a fagyasztott szállítmányt kiürítem és ezután fagyasztom,hogy legyen 12 hetes utánra. Az a gondom vele,hogy szerintem nem bírja a tejfehérjét,mert nőtej után 4 órás hasfájó balhé van,de utána kéne.

Sajnos a gyerekorvos már le akarta állítani ebben a hónapban.Nem merem odaadni az újat amíg nem derül ki kapjuk e.

De most van 3 üveg az 1 liter azt odaadom szívesen,ma kaptam.ha keddig vársz,akkor a keddivel együtt odaadom kedden,nem tudom meddig jó,a keddi 700 ml elvileg.van amikor csak a fele.
ndombi

Norma: fekve szoptatás: én is szoktam reggel, mert Marcell 6kor kel, ami nekemkorán van, mert mi későn fekszünk le, így reggel így szoktam betömni a száját és alszunk együtt, de nem szeretem nagyon, mert nekem az a gondom vele, hogy fekve nincs büfi és így utána bukni szokott. vagy nem alszom el és felülök, felcincálom és büfizünk - tehát így se alszok :( Te hogy csinálod? Neked nincs ilyen gondod?

Én nem mertem megkérdezni, hogy mi az a pikk :)

Uh Ndombi - lehet késő van, de nem bírom követni amit írsz :), sebaj ez úgy is Lafis beszélgetés :)

Csajok, az lehetséges, hogy Marcell még mindig 80-140 között kajál? neki eddig nem nagyon ugrott az igénye... múlthét péntek óta 230at hízott. De miért nem eszik mégse nagyobb adagokat??? hogy van ez?

Hát nekünk a hasról hátra átfordulás nem nagyon megy, inkább csak a hasán hintázik :) de a pelusozást már simán vágja, hogy mikor hova kell a lábat tenni - persze az is elmaradhatatlan, hogy ha véletlenül nyitva a pelus, akkor tuti belelép a kakiba. Ma miután összepisilte sutyiba a ruháját, míg én a fenekét töröltem, utána dobott egy kacarászást :) és minden el van intézve.
Úgy imádom mikor dumál és sikongat, meg kiabál :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Meg mikor alszik, megnyújtózkodik, meg tüsszög, meg köhög, meg mikor színészkedve köhög, meg mikor fürdik (erre külön pofi van :) ), meg mikor lóg a vállamon és büfi lenne, de ő csak vizsgálódik tudományosan, meg mikor ásít...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok. Norma éjjel én is csak odateszem magam mellé, nem is bírnám másképp.
Tegnap délután 5-től Szofi nem aludt semmit, Bence állandóan felcsipogta, amit lhunyta a szemét. 6-tól folyamatosan sírt, semmi nem volt jó neki, akárhova tettem le, ha felvettem az sem volt jó, szoptattam is, de az sem tetszett. Fél 8-kor végül elvittem fürdetni, megetettem, de nam aludt, el, mert akko mrg a pocija fájt, azért visított. Végül 3/4 9-kor végkimerülésében elaludt. Aludt is hajnali 2-ig, aztán fél óra szunya, fél óra hiszti, egészen fél 5-ig. Újra megetettem, aztán vissza is aludt, negyed 9-kor kelt reggel. Addig el tudtam vinni Bencust a bölcsiba. Most evett, de megint hiszti van, hogy vegyem fel. Hát nem fogom, hamar hozzászokik a jóhoz a kis sz@ros.

Kép
Kép
Kép
csibe76

sziasztok!
Barni is lázad :lol: cicizés addig jó, amíg dől belőle, utána verekedik, meg feszíti magát és bevallom nem túl kellemes érzés, ha a bimbómat arrébbviszi 10 centire :lol:
éjjel is műsor van és azért iszonyatosan rossz érzés, mert már tudom hogy képes arra, hogy átaludja az éjszakát és így sokkal rosszabb :twisted:

Konkri: Barni még soha nem evett 140 grammnál többet :shock: már én is akartam kérdezni...de ha ennyi elég neki, akkor elég, szépen gyarapodik, tudják ők, hogy mennyit akarnak enni...

Csibe: már éppen mondani akartam, hogy a lányok milyen jók, csak a fiúk gazemberek :shock: :lol: :roll: szegény...kitartás én zombinak érzem magam és utálom magam azért, hogy nem tudok nappal aludni, mert annyi dolgom van, hogy sosem érem utol magam, gondolom ugyanez a helyzet nálad is :?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Konkri: én hajnalban is megbüfiztetem,de van, hogy nem jön ki és már majd bealszok. Akkor hasra szoktam fektetni és úgy pikk-pakk kijön belőle és ha esetleg tej is jönne akkor az szépen kifolyik oldalra.
Maját mondjuk legtöbbször amúgyis hason fektetem,mert attól fejlődnek a legjobban és a szelek is sokkal könnyebben kijönnek.

Na esszük a kezünket, úgyhogy megyek,mert tuti mindjárt éhes üvöltés lesz :)

bingii

Konkri,
Én mindig fekve szoptatok. Éjszaka ilyenkor felállok megbüfiztetem, és szépen beteszem a kiságyba a szobájába. Alszik tovább teli pocakkal :D Ja és mindig hasra rakom én is mint Bingii, mert ha jön még tej úgy szépen kifolyik, meg így szeret szundizni.
Vendég

Ndombi, köszi, akkor majd szólsz,hogy mikor mehetünk érte!!!!!!!!!!És mégegyszer köszi!!!!!!!!
Vendég

Hahóóó!
Már megint csak beugrottam... :oops:

Arra gondoltam, hogyha szilárdat adok neki, akkor nem fog annyit hízni.. :oops:
Vendég

Blo, nem tudom, mi nem hízunk annyit ez tény, heti 200 gramm max, de ez elég!!!!!!!!!havi 800 gramm megvan kb és ez a lényeg, a szilárdasaknak heti 150-200 gramm az átlag!nektek megvolt simán....nagyon szép a súlya!
Vendég

Egy kérdés....szabad ilyenkor csípős kaját enni?? Eddig nem mertem enni, de annyira kívánok már egy jó csípős kínait!

bingii

2 honaposak vagyunk Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Képzeljétek Maja ma még csak 3 szor evett. :shock:
Először fél 5kor (előző este fél 10kor tettem le), aztán 8kor és 1kor. Közben aludt egyszer délelőtt séta közben fél 10től kajáig és most délután 3 óta. De megnéztem lélegzik.
Pedig 1kor baromi sok viszakött belőle, azt gondoltam hamar éhes lesz. Nem is jellemző rá amúgy a bukás. Most meg tegnap és ma is visszaadott egy-egy nagy adagot.
És éjjel olyan jó volt, én éjfél előtt soha nem tudok lefeküdni és most Ben is csak fél 5kor jött át (egyszerre ébredt), úgyhogy 5 órát aludtam 1huzamban, nagyon kipihent voltam reggel. Eddig, ha vmelyikük jól aludt, a másik tutti felkelt egy csomószor (inkább a benedek, maja jobban alszik).

Én is kiscicivel szoptatok fekve. Én néha a karomra veszem Maját és úgy.

KépKép

KépKép
lnd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?