Halihó Lányok!
Nem tudom ki írta már, de én is csatlakozom a lusta gyerekes anyukák táborához
Tegnap voltunk doktornőnél, jól kiröhögött a parám miatt, hogy a gyerek nem eszik, mert hízott megint és szerinte remekül néz ki, jó súlyban van, stb. Már a végén én éreztem hülyén magam, mert aggódtam
, de inkább így legyen...
Abban maradtunk, hogy ne erőltessen egyenlőre a cicit, ha ennyire utálja már (inkább nem eszik, csak ne kelljen cicizni, már akkor is sír, ha ráteszem a szopipárnára), inkább fejjek és adjam oda cumisüvegből. Lehet, hogy gáz vagyok, mert inkább ezt választom a szopiztatás helyett, de így legalább minden szopizás cirkuszok, sírás, stressz nélkül zajlik, és bevág 160-at is simán. Én is nyugodtabb vagyok, szerintem ezt ő is érzi.
Na most fognak megkövezni majd az augusztusiak
Bevallom vacilláltam, mert mégis a szopizás egy gyönyörű dolog, bensőséges, meg minden, de nálunk az utóbbi egy hét minden volt csak nem bensőséges.
Már attól tartottam, h megutál a saját gyerekem, mert állandóan próbáltam cicire tenni, amit ő nem akart, pedig már 6-7 órája nem evett akkor!
Most cumisüvegből pírmán eszik, és legalább anyatejet eszik, nem tápit, nem?
Szerintetek gáz vagyok?
Panda! Örömmel olvasom, hogy megúsztátok a további kengyelezést!:P Annyira jó! De hogy is van ez?? Egyik ezt mondja, másik azt mondja?? Egyáltalán miért kell mindenkinek csipő uh-ra menni? Nekünk csak megnézi a doktornő minden vizsgálatkor és kész...
Védekezés: nekem egy fajta fogigátlót ajánlott a doki v. a spirált, de egyiket sem akartam. Marad a gumi. Nekem nem jött még meg, de egyébként sosem volt normális 28 napos ciklusom
Pocok: Nórika gyönyörűséges kis nőci!
Zituska: ne aggódj, fog még Noémi eleget nézelődni! Addig is aludjon, nőjjön a kis drága. Remélem ti is megússzátok a kengyelt!
Norma: mi volt a mérésen?? remélem jól hízott Boti.
Mocorgás: hason már teljes erőből tartja a fejét, próbál átfordulni, de még nem sikerült. Hátról viszont gond nélkül fordul már oldalra, főleg úgy, hogy felemeli a kis fenekét, és átgördül:)
Blo: én is úgy tudom, h 6 hós korukra kell duplázniuk.
lnd: nagyon érdekes amit írtál az öcsédről
Kíváncsi vagyok bejön-e!!??
Marina: engem eleinte megnyugtatott a mérleg,aztán meg csak felcseszett, tehát nem tudok neked tanácsot adni mérés ügyben.
Ma először nekünk is csak hőmérőre sikerült kakilni
Már a 3. napja nem volt semmi, így kicsit segítettünk rajta, de ahogy a fenekéhez ért szinte azonnal kakilni kezdett. Bocs, h ilyeneket írok, de jó sűrű kaki volt, nem pedig az a kis laza,ami neki szokott. Lehet meg kell szoknia ezt az új kajálási módot??