Sziasztok hordozós-lányok
,
a héten bele-bele és visszaolvasgattam jó pár oldalt, próbáltam okosodni, hisz ti már nagyon tapasztaltak vagytok babahordozásban!!!
Szóval ha megengeditek, akkor szeretnék kérdezni!
A kislányom most volt négy hónapos, és nemrég kaptunk mi is egy kendőt kipróbálásra kölcsön. Fogalam sincs milyen márka, szerintem a legegyszerűbb fajta, 4 méteres (XL van beleírva). Háááát izé…., nekem ezzel a kötözés-dologgal még barátkoznom kell...
DE! Beleszerelmesedtem a mei-taiokba (Lívia honlapján láttam meg először ezeket
) !!!! Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen...! De hát ha már van, akkor úgy gondolom, hogy ezt nekem találták ki (remélem, a lánykánk is úgy gondolja...
)
Szóval szeretnék venni egyet, csak nem tudom milyet!
Bamberoo mei tai – ez azt hiszem drága nagyon..., meg eléggé ki vannak fogyva,c sak hoodie van (tragezeuber.de; bamberoo.com)
Kozy – ez tetszik nagyon, de itt sem látok sok választékot…az ára azért jobb (85 EUR)
Babyhawk – nagyon tetszik ez is, hát itt aztán van választék…!!!
Csak úgy csurog a nyálam...
A babyhawk.com-on 80-90dollár, iszonyú nagy választékkal, a tragezauber.de-n 80-90 eur az ára. Kicsit megzavart, hogy kétféle méret van.
Nem tudom, melyik az igazi. Mik a tapasztalataitok? Mik a különbségek? Mivel annyira nem olcsóak, így jó lenne a legjobban venni…! Kérem szépen segítsetek!!!
nagyon köszönöm, aztán meg lehet csatlakozom a táborba, ha szabad...
üdv