Sziasztok!
Először is utólag boldog hóferdülőt Réka babának! Mindent összevetve mát tényleg egy éves a kiccsajszi, ahogy Olga írta!
Kata, nagyon huncut a fiad, de előben is nagyon szép kisfiú!!!
betegeknek jobbulást, Szilbee, Niki: a betegségesség is monnyon le, ne csak a depi, ahogy Ditke írta!
(Hi-hi, én ma csak más tollával tudok ékeskedni...
)
Ditke, ma jön a gázszerelő, akit ajánlottál. Eddig húzta a parapetünk...
Judit, most, hogy megnéztük a Höcögtetőt, nektek is ajánlani tudom... Sztem sokkal színvonalasabb, mint a Tücsizene, bár ott is jól érezték magukat a gyerkőcök. De itt több volt a "korunkbeli" baba, meg úgy összességében jobban tetszett. 3000 Ft 5 alkalom, és egy-egy alkalom olyan 45 perc. Innen a belvárosból negyed óra alatt kiértünk. Ez meg szerdánként van.
De más is jöhet ám!
Anikó!!!! plííííz jelentkezzetek!!!! Vagy már szorítanunk kell? Merre vagytok?????
Én szívesen bevállalom, hogy követlek a kismamaságban!
Amúgy én is azon voltam, hjogy bárcsak a magzatvíz folyna el, az tuti... Hát nem... csak szivárgott....nagyon kicsit....
Mi is megvagyunk, Szabikánk alapvetően hót vidám, csak kiscsit korán kelő (ma pl. 6 óta játszunk, sétálunk).Na jó, viszont éjjel egy nyikkját sem lehetett hallani!
Le a kalappal előtte, a tök vízízű zöldbabfőzelékem is benyomta, neki tényleg minden jöhet a céklán, spenóton kívül...
Ja, és úgy néz most Szabi, mint Hókuszpók, felül egy foga jóval kintebb vana többinél... nagyon vicces....