Sziasztok!
Végre ide tudtam kicsit ülni!
Vikinek hétfőn a dokink hörgőgyulladást állapított meg,kapott hörgőtágító szirupot/spiropent/,majd kedden olyan sokat és sokáig köhögött,hogy szerdán visszamentünk.
Szerda délben 39 C volt a láza
Kiderült,kezdődő tüdőgyulladása van,sajnos a bölcsibe elég sok gyereknek dokinőnk szerint
Kapott antibiotikumot is/Cedax Baby szirupot/,amit nagyon ügyesen bevesz,habár minden alkalommal emlékeztetni kell rá,hogy ha így nem akkor injekció formájában kapja meg.
De azért szegénykémet tömöm gyógyszerekkel,mellette még Stodal szirupot is kap,meg Oscilloconicumot is náthára.
Lényeg,hogy a leghamarabb meggyógyúljon teljesen!!!!!!!!!!
Ma kellett volna visszavinnem dokihoz,10-12-ig volt rendelés,mi 11.55-re értünk le,de a dokink már elment,jó,mi???
Majd hétfőn megyünk megint.
Ezek a legelső éjjelek borzasztóak voltak,vele aludtam,sokat fulladt,hányt 3 napig hurutot,sokat aludt,láz-hőemelkedés váltakozott nála
Amúgy eddig ha Viki beteg is volt,férjem és a mamám voltak vele,de hétfőn jelezte,hogy ő bizony most nagyon beteg,mert nem volt el egyikükkel sem
Így keddtől itthon vagyok vele szabin,jövő héten apjával lesz.
Azért egy beteg gyerek sokkal jobban tud gyógyúlni,ha anyjával van otthon!
Ennyit rólunk......
Edi
gratulálunk a pocaklakóhoz!!!!!!!!!!
Ez olyan jó,hogy Lolával egyidős kismamik vagytok
Édes Kata az asztalánál
Cirmike
szegények!!!!!nektek mindig van valami betegségetek
Jobbulást!!!!!!!!!
Jó munkát a nagytakarításhoz,én holnap fogok nekiállni
Képeket tényleg rakhatnál ha ráérsz!!!!
Zsanka
jobbulást Máténak!!!!!!
Te vagy vele otthon vagy nagyszülő?
Máté tényleg kicsit hangosabban vette már kicsinek is a levegőt....
Megvan már a Zeneovin legújabb cd-je,de Vikinek nem igazán jön be
,Máténak tetszik?
Lola
mennyi minden jutott eszedbe,mint gyakorló ovis anyuka,én tavaly a nyílt napon meg sem kérdeztem ezeket
,idén meg nem jutok el,mert dolgozom,Viki meg ugye beteg
Mnzsani
köszi, de minket nem érdekel az angol,így is nagyon be kell osztanunk a délutánokat
Remélem sikerül összehozni még egy lelkes kis diákot Máté mellé
Aranyos Máté a képen!!!!!!!
Gangi
Krisztiánnak nagyon sok boldog névnapot kívánunk utólag!!!!!
KItartást a lurkókhoz!
Kép van a Micimacis szerkóban Róla?
Újabb képek az oldalatokon?
Lívia
hát igen,ezek a dolgos hétköznapok eléggé gázok
,még mi sem állunk jobban ez ügyben.
Mire meló után hazaérünk 16 óra,aztán van 2 óránk,hogy hasznosan eltöltsük.......a házimunka meg sokszor elmarad,dehát Viki az első!!!!!!!!!!
Vagy a hétközben lévő szabadnapomon szoktam délelött gyors mindent bepótolni vagy este mikor Viki már alszik akkor főzök,mosogatok,felmosok.
DE volt már olyan is,hogy ugráltam konyha és gyerekszoba között
Ez van,sajnos
Rozika
normaflore amit kell antibiotikum adása mellé szedni a betegnek már az első naptól,mert ezáltal megvéditek a bélflórát.
Recept nélkül kapható,majd 900 ft a 10 ampulla,én is ma vettem
Jobbulást nektek is!
Megyek,így is szófosásom volt
Mindenkinek szép hétvégét,betegeknek gyógyúlást!!!!!!!!
Sziasztok:Erika