Sziasztok!
Kende megint tiszta takony.
Tegnap megcsinálták a kukacát is, azzal is szenved. Nekem is fáj a torkom. Szóval döglődünk. Tegnap délután voltam csavarogni a volt kolléganőkkel. Tök jó volt megint kikapcsolni.
Nati: Gyönyörű a hőd még mindig. Tuti ott az a baba! Nekem Kendével egy hét késés után bikaerős csíkom lett. Szerintem várj jövőhétig az újabb teszttel.
A kávé mehet, de csak módjával. Tejezve meg pláne mehet. Szerintem pihenj kicsit. Ha nagyon görcsölsz akkor hívd a dokid!
Figyi a tikok könyvet mennyiért vetted? Mert tegnap láttam egy könyvesnél 2500-ért. Szerinted annyit megér?
Holka: legyen igazad
Jó lenne, ha még lehetnék gyeden
Te csak feküdj ameddig muszáj. Ha van segítség akkor használd ki. A baba mindennél fontosabb!
Jujj mindjárt buliztok. Majd képeket kérünk a kis szülinaposról!
Mágnes: jajj az annyira szar, hogy vissza kell menned. Mi is lakást törlesztünk, plusz kocsit is, szóval fogalmam sincs mi lesz velünk, ha gyest fogok kapni. Mi úgy számoltuk, hogy októberig van esélyünk a babára, utána sajna vége a projektnek
És megyek melózni.
Ditta: grat a rókicához. Azért ez annyira jó nem?
És nyugodtan rágcsálj. Tégy a tanyódba pár szem kekszet.
Lilla: remélem jól telnek a napjaid. Drukk, hogy egy zebrás képpel lepj meg minket!
Magdolnam: ne dühítsd fel magad. Tényleg árt a babónak! Nem tudja valaki más intézni az ügyeidet?
Odri: tuti minden ok lesz most nálatok! Mi nagyon szorítunk nektek!
Jenny, Nyuszi??????