Sziasztok,
Gyabi: nagyon jók lettek a színek. Én is pont így képzeltem a gyerekszobát, hogy bordür, és alatta, felette két különböző szín. Nálunk két hét múlva lesz festés, úgyhogy én sem kímélem magam. Aranyos a pocakod! Úgy látom már előre el lett döntve, hogy fociőrült lesz a gyerkőc
Jaimee: nálunk is nagy fotós apa, úgyhogy biztos jó sok kép lesz a gyerkőcről.......na meg rólam sem készült ennyi kép még mint amióta őt ismerem
Igazi kiscsaj lesz Réka a fülbevalóval
Christell: nem irigyellek szegényke. De már csak egy hónap ha jól látom. Bár utána sem lesz sok időd pihizni.
Sirki: sajna a problémáidhoz nem tudok hozzászólni, csak a haskötőről egy magánvéleményem van. Nekem a sok ülő munkától elég rossz lett a tartásom. Egy közeli barátom ortopéd orvos, és kérdeztem tőke mi lenne ha vennék gyógyászati boltban olyan gumiszalagot ami ha belebújsz hátrahúzza a vállad, és attól nagyon szép tartásod lesz. Mondta, hogy szó sem lehet róla, mert az izmokat kell megerősíteni ami a szép tartáshoz kell. Na ugyanezt gondolom a hasleszorítóról. Szerintem ez csak egy látszat megoldás lenne. Azért pihengess, vigyázz magatokra!
Heni: nagyon édes Alexi, és micsoda huncut szemei vannak!
Bíbi: nagyon vagányok a farmer rucik, és a pocakod is nagyon szép!
Rólam: ahhoz képest, hogy kiírattam magam két hétre, hogy pihenni fogok, elég aktívan telnek a napjaim. Készülünk a festésre, de ehhez ki kellett üríteni a leendő gyerekszobát (bútorokat eladni mert feleslegesé vált+ a benne lévő elfekvő ruha, és egyéb készleteket kipakolni, szelektálni, és máshol helyet találni nekik). Ja, és esküvőt intézni, szóval nem unatkozom........
Körzeti doki elzavart védőnőhöz, pedig a nődokim azt mondta elég ha a 12. hét után megyek. Na mindegy múlt héten elmentem. Nem tudom nektek milyen tapasztalataitok vannak védőnő ügyben, de az enyém egy tündér. Nagyon kedves, nem osztja az észt feleslegesen, viszont megadta a mobilszámát, és azt mondta bármikor hívhatom ha kérdésem vagy bármilyen aggályom lenne. Szóval kellemesen csalódtam.
Szerdán megyek dupla genetikai szűrésre (genetikai uh+vérből még egy csomó adatot nyernek) ami sajnos fizetős, és csak két helyen csinálják egész Bp-n. de úgy gondolom a korom miatt megcsináltatom. Kiváltja a magzatvíz vételt, mert 97% pontos. Közületek csináltatott valaki ilyet? Pénteken meg saját nődoki, de ő már sok újat nem fog mondani, mert a geneteikai uh-n ugyanúgy csinálják a tarkóredő mérést is.
Lányok nem tudom nektek 12 hetesen volt-e már egy icipici pocitok de nekem szinte semmi. Egy komolyabb kajálás után nagyobb szokott lenni alapból. Na nem mintha hiányozna, meg aztán biztos majd egyszercsak beindul gőzerővel a pocinövés, csak olyan fura, ha nem látnám az uh-n, hogy terhes vagyok szinte el sem hinném
Hát nagyjából ez a helyzet velem.
puszillak titeket