Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagy hír: Hanga végre elérte a 10 kilót!KépKépKépKépKép

Linato,
üdv ittKép!

Ez a Pulmex Baby mire is jó pontosan? Már hallottam többször is, meg halovány fogalmam van róla...de azért jól jönne a felvilágosítás.

Márti,
néha Hangánál is előfordul ilyen, szerencsére nagyon ritkán. Ha már semmi nem hat, akkor otthagyom elmélkedni a hisztijén, pár perc és vigyorogva, ölelgetve jön oda hozzámKép.

Most mennem kell, mert Hanga tökpucéran rohangászik, mert nem akart pelust felvenni és azt mondta "bilibe kakiii", persze nem kakilt bele semmit...Kép

Szila

Ui.: Solya, Sára szövege nagyon jóKép.
szila

Sziasztok!

Norci: nem semmi az anyukád Kép Olyan lehet, mint anyósom Kép Vilinek gyógyok Kép Kép KépA suliban nem hajtják azért őket szadista módon, de ők már csak ilyenek. Egyébként mi sem "bántjuk" őket vagy ilyesmi, egyszerűen nagyon örülünk a jó jegyeknek meg az eredményeknek és picit szomorkodunk a rosszak miatt. De tudják nagyon jól, hogy nem kapnak ki tőlünk. No, meg azt is tudják, hogy maguknak tanulnak, nem nekünk vagy másnak Kép

Beja: Bálint dumái Kép Kép KépGyógyok mennek neki is a nátha ellen Kép Kép Kép

Henke: én is a lazaságát bírom a Pető dokinak Kép Imádtam, hogy nem parázik folyton, hogy milyen öreg vagyok Kép Nem úgy, mint az előző dokim, aki halálra idegesített a féltéseivel. Azért a túra tényleg nem oké. Mi az, hogy afrikanizmus - már úgy kb. értem, de valami összehasonlítás az afrikai nyelvekről vagy mi? Hát, Barninak nagyon kell szeretnie az almát, ha az 50 fa végére akar érni! Kép

cory: ejnye-bejnye! A kaja is finom vagy csak a fiú helyes ??? Kép Nagyon hősies vagy a mindent egyedül csinálással! Én aztán tudom, mit jelent a nem-egy-gyerek!

Márti: küldök nyugikat Kép Kép KépÁrminnak is, Neked is. Talán az idő is megviseli Ármint, Tomi is nyűgisebb mostanában. És ő is időnként minden ok nélkül ledobja a földre az imádott Brumikáját. Rá is lép, aztán meg elszégyelli magát, magához öleli és puszilgatja. Ha meg rám haragszik, odarohan, kicsit "rámüt", aztán szinte ugyanazzal a mozdulattal már meg is símogat. Szerintem most alakulgat a kis lelkük, ismerkednek a világgal, rájönnek, hogy nem csak ők vannak meg a mama és ettől rossz nekik. Tomi pl. néha unatkozik, aztán egy pillanat alatt olyan jókedvű lesz, hogy az na. Majd csak túléljük ezeket a heteket is Kép

Solya: Eltévesztettem Kép Bocs-bocs-bocs Kép Szövegek Kép

Szila: Neked viszont akkor most köszi az új táblázatot Kép

Menta: egy nagyon kedves ismerősöm mondta, amikor még csak Zsófi volt meg. Egy gyerek nem gyerek, két gyerek társaság, három gyerek tömeg Kép Négyről nem beszélt Kép Kép Kép

Szilvi: Tomi pedig mindenre azt mondja: nem. De ez nála sokszor igent jelent, csak nem mindig lehet eltalálni, na akkor van a hiszti.

Linato: húú, ez az ötször szúrás Kép Nekem szerencsére elsőre eltalálták. De borzalmasan féltem előtte. Már épp azon voltam, hogy inkább indítsák be a szülést és mégis megszülöm rendesen, csak nehogy rosszul szúrjanak. De így utólag már nagy élmény volt, hogy végig viccelődtünk a Pető dokival és azonnal láthattam Tomit.

Még nem is írtam, hogy tegnap éjjel nem volt túl sok alvás: Tomi sokat köhögött és folyt az orra, nem kapott levegőt, úgyhogy levittem magunkhoz. Épp, mire elaludtunk, megérkezett apa vidékről. Tomi ugyan nem ébredt fel, de én adtam egy gyors kis vacsorát 3/4 12- tájban Kép Aztán felvittem Tomit, mert jó mélyen aludt. Fél 4-kor hallom ám: mama kaka. Na, ez nem lehet igaz. Kicsi kora óta SOHA nem kakilt éjjel. Hát most kakilt, szegény. Szerintetek lehet a Nurofentől vagy a Mucopronttól??? Mert ma legalább négyszer kakilt. Ma amint hazaértünk bekentem a Pulmex Babyvel Kép, meg fürdés után is és most békésen alszik, nem is köhögött. (a békés alvásban reménykedtem tegnap is...)
Szép álmokat mindenkinek!
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Menta! Magánban válaszoltam, nem akarom már itt borzolni a kedélyeket!

Hiszti-dac és egyebek nálunk is vannak már egy ideje, de ahogy elnézem, ez tényleg egy ilyen korszak! Próbára teszi az ember türelmét rendesen, én megpróbálom humorral fogni, de ez sem megy mindig.

Szila! Pulmex baby: az orromat is tisztítsaKép bocsi! Szóval segíti a légzést, nálunk nagyon bevált!

Képzeljétek, ma apa egyedül maradt Rékával én meg leléptem a barátnőmmel moziba, ebédelni, cseverészni stb....KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Annnnnnnnyyyyyyyyyyyyira jól esett!Kép
Barátnőm a 36. héten tart, úgyhogy nagyon élvesztük, hogy pocakosként bevetettük magunkat a jóba!KépKépKép

Ja, már egy hete heverőn alszik Réka! Teljesen simán átálltunk és (kopp-kopp-kopp) nagyon jókat alszik!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Zafi! Csúcs lehetett a szólózás! Mit láttatok? Még úgy elmennék moziba, színházba, netalán egy koncertre, mielőtt megszületik a pici... De ha facér vagyok, akkor is suliba vagy könyvtárba megyek... Kép (Bár tudom, sokan oda sem tudnak) Jó nektek, hogy Réka heverőzik! Nálunk nem szándékozik Barni kiköltözni a mi ágyunkból! Azért nem akarom 8 éves koráig hagyni, mint az egyik rokonunkék...

Bogancsi! Igen, nekem is szimpi, hogy P. nem betegként kezel! Bár a magánrendelője nagyon drága lett... Kép Tominak jobbulást!!! Barni sem szokott éjjel kakilni Kép

Dzsili! Költöztök? Sok sikert, kitartást és néhány túlélő KépKépKépKép-t hozzá!!!

Szila, néha elcserélném Barnit Hangára, olllyan nehéz... Kép

Szilvi! Igen, nagyon gyorsan eltelt! Én már most izgulok, persze nem a szülés miatt, hanem, hogy minden rendben legyen! A mi kocsinknak is a bal hátsó kereke adta meg magát, de van egy ezermester a családban, hál'Istennek meg tudta csinálni. Szerintem nagyon jó, hogy ilyen könnyű szerkezet!

Márti, Laura, Szilvi, nálunk is van dac a javából... És különösen megérzi a kis antennáival, ha fáradtabb vagy türelmetlenebb vagyok. Ja, új beszólás: (apával folytattunk építő jellegű vitát) Anya, mit beszélsz?
És így játssza el a telefonálást:
-Hajjó! Én vagyok! Te vagy? Hol a Topi kutya?
Tegnap villanyszerelők dolgoztak nálunk, másodpercenként kérdezte tőlük: "István bácsi, mit csinálsz? Most mit csinálsz?" Már vártam, mikor vágják földhöz a fogót, egyebet, és húznak el hajat tépve KépKépKép
Vásárolni voltunk, köszönt boldog-boldogtalannak: "Szia néni! Mit csinálsz?" Mindenkit megnevettetett!

Menta! Elmeséled nekem, miért és hogyan halt meg az az anyuka? Nem rémisztgetni akarom magam, csak kíváncsi vagyok! Küldheted ide: savate@elender.hu Köszönöm!
Jobbulást kívánok neked is, meglátod, hamar elmúlik, mindjárt itt a legszebb 2. trimeszter! KépKépKép

Solya! Neked is köszi a bíztató szavakat! Kép Sára és Máté szövege is nagyon édes!!! Gondolom, az is haláli lehet, ahogy egymással kommunikálnak!
Tényleg, Domóékról tudsz valamit??? Talán már nem titok Kép, hogy szeptemberre babát vártak/várnak, de nem tudom, megszületett-e már!

Szaladok "érdemi" munkát végezni Kép (könyvtárban vagyok), puszi mindenkinek,
Heni+Barni+Kép
gesztenye

Hol van mindenki?
gesztenye

Sziasztok!

Már megint borzalmasan le vagyok maradva, de most megpróbálom legalább egy részét bepótolni. Kép Amióta Laci (már harmadik hete! Kép) betegeskedik, egyszerűen semmire sincs időm. Valahogy a két Laci hézagmentesen ki tudja tölteni a napomat... KépKép

Szila! Pancsizó teletabi Kép Nem emlékszem már, hogy csuklottam-e, de lassan nálunk is elkoszolódik a kutyacsalád... Kép szerencsére most csak lassan, fokozatosan... KépKépKép
Nagyon jól hangzik ez a több funkciós WC-ülőke, hogy nem kell levenni, és valahova elhelyezni a szűkítőt! Sikerült vennetek azóta?

Dzsili! Köszi az infót tartós tej ügyben. Rémlett valami a tetrapakk reklámból, hogy a spéci doboz, és nem a sok tartósítószer teszi tartóssá a tejet (gyümölcslét), de nem igazán emlékeztem rá. Kép
Én is voltam a KIKÁ-ban Kép, és én is csalódottan kullogtam haza. Kép Az sajnos a legtöbb helyen jellemző, hogy heteket kell várni a bútorra, emlékszem, mikor Lacikának vettük a babaszoba bútorát, tiszta ideg voltam, hogy melyikük érkezik meg előbb. Kép Közlekedni úgy szoktunk Bp.-en, hogy tudjuk, mikor van csúcsidő, és olyankor lehetőleg nem megyünk sehová. Meg Laci ismer egy csomó jó kis menekülő útvonalat. Meg jókat beszélgetünk, mikor mégis dugóban csücsülés lesz belőle. Kép Meg lehet szokni... csak nem könnyű... KépKép Többek között ezért (is) utálok Budapesten élni, dehát ez van. Kép Én egyébként a magam részéről kizárólag tömegközlekedéssel megyek, ha Laci nincs velem, hogy vezessen. Most, hogy beteg, kétszer kimentem kocsival a CORA-ba, ami innen kb. 1,5-2 km. lehet, de ettől is éveket öregedtem. Kép

BSzilvi! Pakolás?! Az mi?! Kép Á, minden úgy van beömlesztve a szekrényekbe, ahogy hirtelen felindulásból betömködtem, mikor bejelentkezett a védőnő. Kép Az ember azt hinné, hogy sokkal több ideje lesz, ha a párja itthon tölt (jó)néhány napot, mert még ha nem is csinál semmit, legalább a gyerekkel ellesz. Hát, nálunk ez nem jött be. Lacika nagy örömmel nyúzza az apját, de ez inkább az önálló tevékenységek rovására megy. Tőlem legalább annyi törődést igényel, mint máskor. Azután itt van ez a beteg, immár végre talán lábadozó ember, aki éhes, szomjas, nyűgös, stb. Én meg főzök most már délelőtt is, amikor egyébként kicsit rá szoktam érni, meg naphosszat kétfelé ugrálok. Kép Bár most bekeményítettem egy kicsit, és tegnap meg ma végre lefestettem egy-egy soron az erkély korlátját. Nem kispályás feladat, a 10.-en lakunk, és ráadásul valami gyakorlati érzéktől teljesen mentes "dizájner" tervezte. A korlát nem ér véget ott, ahol a beton kezdődik, amire kilép az ember, á, dehogy! Még vagy 40-50 cm.-re lelóg, úgyhogy az erkélyen hasalva, a rácsok között kinyúlva kellett az alját befestenem. De az igazi hajtépést az okozta, hogy hogyan lehetne megvédeni az alattunk lakókat és járókelőket a lecsöpögő festéktől. Kép De a lényeg az, hogy győztem! Kép Igaz, nem lett túl szép a festés, de messziről nagyon jól néz ki, és legalább nem eszi a rozsda. Kép Lacika viszont teljesen leamortizálta az Apját közben. Tegnapelőtt délután letettem 13 órakor aludni, és több, mint 3 órát aludt egy kukk nélkül. Tegnap délután meg alig kentem össze magam annyira, hogy ne tudjak bemenni hozzá, már üvöltött is. Persze nem akarta beérni az apjával, 1,5 órát birkoztak egymással, mire végül mindketten bealudtak. Na, ma nekiálltam délelőtt! Mielőtt kimentem, még tisztába tettem a Tücsköt, feltöltöttem a lötyepityéjét, hogy iszogathasson kedvére, bekapcsoltam a TV-t, és magukra hagytam a fiúkat. Lacika 3 percen belül bekakkantott... Kép Laci egy hős volt, és tisztába tette, de a gyerek belendült, és egész délelőtt igyekezett bemutatni az Apjának, miért is nem érek én rá soha semmire, miért is nem tudok én Lacikától semmit csinálni. KépKép Harsogott a lakás a "NEMSZABAD!"-októl, meg a csintalankodásban megakadályozott gyerkőc üvöltésétől, én meg csak kuporogtam az erkélyen, és azon vívódtam, hogy bőgjek-e, vagy röhögjek rajtuk... KépKép
Ti hogy álltok a berendezkedéssel? Belaktátok már az új otthonotokat?

Solya! Furcsa volt, amit írtál Nyuszimanónak a baba elengedéséről. Lacika azonnal megszületett, mikor én ellazultam, hogy most már jöhet, minden oké. Csak a táskám nem volt még összepakolva Kép, de aznap, mikor született, már biztosan össze pakoltam volna. December 22.-ig dolgozott Laci, és én nagyon nem szerettem volna úgy szülni, hogy ő nincs ott velem. 22.-én jó későn ért haza, de akkor már úgy, hogy az ünnepek között és után szabin lesz, és babát várunk. Kép Lacika másnap hajnalban nekilendült, hogy kibújjon megnézni magának az Apját. Kép

Phüüüü, most értem ki az utolsó előtti archivumból... Kép Bocsi mindenkitől a késői reagálásokért, mostanában legtöbbször örülök, hogy élek. Ha meg időm lett volna, akkor Életem Lábadozó Párja birtokolta a gépet, úgyhogy nem tudtam jönni. De most elhúzott az orvoshoz kontrollra, a gyerkőc meg alszik, úgyhogy még nem szabadultatok meg tőlem, csak elküldöm az eddigieket. KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Én mára hazaértemKép Jól elfáradtam és ahogy körbenéztem itthon van mit csinálnom.

Menta! Ma este viszem szakemberhez Hannát, de látatlanba ő is azt mondta, hogy hülyén hangzik az altatásos műtét. Na majd meglátjuk. 5-6 gyerkőc?Kép

Zafi! Nem is mesélted, hogy heverőztök.Kép

Heni! Szuper kölyök ez kicsi BarniKép Hanna is nagyon belejött mostanában. A kedvenc szava: emlékszel?Kép Tegnap is azt hajtogatta, hogy 'orrcsepp, emlékszel?' meg 'Mit csinál porszívó szobába, emlékszel?' A többesszámot is megtanultaKép Ha már két fiút látunk akkor ' fiúk, látod?'.Kép

Márti, Laura! Hiszti, dackorszak, én egyedül van. sőt sok is. de az éntudat kialakulásának betudom. Próbálok én is nyugodtan válaszolni neki, elmagyarázni, két reakció van, vagy abbahagyja és figyel vagy még jobban rázendít és veri magát, olyankor megkérem, hogy majd szóljon ha végzett addig megyek dolgomra és akkor jön utánam egy idő utánKép

Beja!Jót mulattam Bálint alszik sztorijánKép Nálunk is ez van amikro hazajövünk, akkor bemegy a hálóba és közli, hogy apuci nem, aztán a nappaliban, kanapén is nemKépKép A két bizztos pont ahol megtalálhatjaKép Aztán megjegyzi, hogy apuci dolsz(dolgozik) és akkor elkezdi, hogy anyuci dolsz, Hanna bölcsibe, anyuci értem visszaKépKép
Szóval kistündérKép Ügyesen bemegy most már reggel játszani is, nincs nagyobb gond.

Cory! Mesélj már könyörgöm, hogy hogy nő Zsoma, mit csinál. Kép

Szila! Milyen kövér lett HangaKépKép

Na megyek mosógépezek. Puszi nektek és minden betegnek gyógyulást!

Tikk
tikk

Megint elvesztem a hálóban...Kép
Laura, legközelbb Ctrl Insert, Shift Insert.Kép

szurkoljatok, megyünk "oviba".
solya

Szia Heni!

Eldöntöttétek már, hogy utaztok-e? Ha kell, szívesen kölcsönadom a kis, könnyű babakocsinkat (Peg-Perego Aria), és a háti hordozónkat is. Az utóbbi szuper, mountex-es, nagyon komoly és stabil. A bababoltiakkal szvsz egy napon se említhető, és nem is volt sokkal drágább, mint pl. a Chicco kis nyagda hordozója. Jó széles, és puha a vállpántja, és van egy hasonló csípő-pántja is, ami sokat átvesz a gyerek súlyából. Az természetesen meg se fordult a fejemben, hogy Andris ne bírná Kép, de azok a bababolti háti hordozók már tényleg problémásak lehetnek egy ekkora gyerekkel. Kép
Köszi a multkori infókat Ausztriáról, olvastam ám, csak akkor se volt időm írni. Most tudtam meg, hogy C&A van az új STOP.SHOP-ban is, az meg egész közel van hozzánk, és a közlekedés is jó arra. Kép Azért persze Murphy él, és uralkodik, mert mire ezt megtudtam, már szinte teljes az őszi ruhatára Lacikának. Kép Kivéve a pizsamákat, mert abból már két szériát vettem, ami kicsi lett. Kép Kocsival egyébként tényleg nem lenne vészes a Pólus se, de akkor Lacival kellene menni, és az már problémássá teszi. KépKép Ja, és a Mária bababolt a Nyugati mellett van, igen. A honlapjukon (http://www.pekido.hu/) térkép is van az odataláláshoz.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Tegnap este gyerekek megfürdetve ,megetetve játszanak a szobájukban.Apa itthon,lóg a telefonon.Ide ültem a számítógéphez,hogy megnézzem az e-maileket.2 perc múlva ordítás:Anya,nézd mit csinált a hugi?Rohanok,hátha baj van.Az én drága pici lánykám összekente az arcát,a haját,a ruháját,a kezét vastagon popsikrémmel.Nem tudtam sírjak vagy röhögjek.Megpróbáltam letörölni róla,de nem sikerült.Így újra beraktam a kádba,megmostam a haját.A popsikrémet mint kiderült nem én hagytam elől,hanem 4 éves kislányom felmászott érte a polcra.Végignézte ahogy Korina összekeni magát, jót szórakozott,aztán szólt nekem.
Szilvi!

Azt hiszem én inkább újra az altatásnál maradnék,ha lehet választani.De a normál szülés azért jobb lenne.Most olvastam csak amit írtál,nem tudom tegnap miért nem vettem észre.

Zafi!

Kicsit irígykedem a barátnőzésért,de lehet,hogy jövőhéten nekem is sikerül,mert a barátnőm és az én szülinapomat készülünk megünnepelni hárman lányok.Feltéve,ha apa vigyáz a gyerekekre.

Solya!

Annyira klassz volt a szülés,hogy mondtam Anyunak,ha még egyszer eszembe jut,hogy gyereket akarok vágjon fejbe.KépMost aztán szépen néznék ki.KépMajd megpróbálom felrakni a születéstörténetet valahova.Csak még nem néztem meg van e ilyen topik.
Lányok meggyógyultak hurrá!
Apa közölte nem ér haza időben,nekem meg szülőire kell mennem az oviba.Így hát riadóztattam apukám balatonról.Olyan rendi,már jön is.
Mindenkinek szép napot.Kép
linato

Sziasztok!

Riki éppen probalja elaltatni magat,ami elég lassan sikerul.Ilyenkor délutan nincs altato hatasa a cicinek.KépKép

Nem tudtam jonni par napig,mert dogrovason voltam.Multhéten csutortokon is volt mar egyszer ez,de akkor azt hittem,hogy csak a karfiol felpuffasztott és azért gorcsoltem.Szoval tegnapelott ismét olyan érzésem volt,hgy szétdurranok,aztan egyre jobban fajt a hasam,majd se jarni,se fekudni,se ulni,semmit nem tudtam.KépDetto,mint multhéten.Csak akkor még az is volt a rossz,hogy amikor elkezdodott,pont sétalni voltam Rikivel és a végén mar alig birtam hazatolni a gyereket.
Akkor igen,de most nem mult el masnapra a spontan fajdalom(jobb oldalt lent).Dokit hivtunk,mert féltunk,hogy vakbélgyulladas.Doki megvizsgalt,szerinte nincs vakbélgyuszim,de kikuldi a labort vért venni.Labor jott,este 8-kor,hasam ujbol megnyomkodva,szerinte se az.Azt mondta,hogy éjfélig meg lesz az eredmény és,ha mégis baj van,akkor telefonalnak,ha nincs,akkor nem.
Telefonaltak,de hajnal fél 7-kor.Parom vette fel,de én kellettem nekik.Legmélyebb almombol felzavarva ujbol el kellett mondanom,hogy mi faj,mi a baj.Végulis kinyogte,hogy a vérképem joKép,de reggel menjek vissza a dokihoz.Végulis telefonon elintéztuk és azt mondtak,hogy csak a levego utja zarodhatott el.Allitolag ez noknél gyakori foleg szulés utan.
Most mar csak egy kicsit érzem.Remélem tobb ilyen nem lesz,mert nem volt tul kellemes.Kép

Menta!Mi a véleményed,ha kikérhetem?!KépOlyan aranyos,hogy 5-6 gyereket szeretnétek!Kép

BMarti!Nem lehet konnyu most neked.Es még a festést is te csinalod!Huuuu!

Zafi!Baratnozés!KépOtthon tuti beszervezek magamnak én is ilyesmit.KépSajnos a Robbie Williams koncertrol pont lecsuszok.KépPedig de elmentem volna!

Szila!Nalunk meg azért van az orom,mert Riki elérte a 9 kilot!Kép
Beja!Aranyos Balint a szovegével!Kép

Norci!Vili jobban van?
Es a tobbi taknyosnak is tovabbi gyogyik!KépKépKép

Tobbiektok bocsi,majd bepotolok!Kép

Edit
edith16

Ja!
Linato!Szia!Udvozollek én is minalunk!KépMelyik Kismamaban vagytok?

Edit
edith16

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a gyógyokat Peti kobakjára! Szerencsére őt tényleg nem viselte meg egyáltalán, bezzeg engem. Azóta meglátom, hogy a radiátor környékén jár, már rosszul vagyok!

Laura!
Sajnálom, hogy a szomszédotok miatt ilyen helyzetbe kerültetek! Hát az a 8 millió tényleg nagyon kevés a mai lakásárakhoz viszonyítva! Lehet, hogy naiv vagyok, de mi lenne, ha az engedélye nélkül csinálnátok meg az átalakítást? Még ha fel is jelent, ismerve a magyar jogrendszert évek mire egyáltalán lépnek valamit, lebontatni meg csak nem fogják! Vagy ez túl rizikós?

Márti!
Remélem már tényleg jobban vagy! Végül is kiderült pontosan, hogy mitől voltál ilyen rosszul? Pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy már Vilka is betöltötte már a 4. hónapot is és Toncsi is mindjárt tölti. Pedig nem rég volt, hogy ott voltunk az Orczy-kertben és Vilka milyen pici volt! Tényleg borzasztó még olvasni is, ahogy írod Ármin dühkitöréseit, de mivel a többiek is hasonlóval küzdenek ezek szerint ez tényleg a kor hozza náluk. Már előre félek Petinél, hogy fog ez előjönni! Ő amúgy is elég akaratos!

Cory!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan belerázódtál a mindennapi teendőkbe két gyerkőccel!
Balunak gyógyok a náthájára!

Rebi!
Ugye milyen szép az élet? Most akkor már egyáltalán nem kell dolgoznod? Vagy csak a tanulmányi szabidat vetted ki?

Linato!
Én is üdvözöllek köztünk! Tényleg nagyon rosszul hangzik az az öt mellészúrás! Nekem szerencsére elsőre sikerült, de szerintem mindenki rosszul van már a gondolattól is, hogy a gerincénél matatnak!

Solya!
Nagyon aranyos mindkét gyerkőc beszéde! Peti is hasonlót mondott valamelyik nap. Éppen szívószállal ivott egy Vitatigris nevű dobozos üdítőt, amikor kérdeztem, hogy mi van a dobozon (a tigrisre gondoltam) és ő is egyből rávágta, hogy CICA!

Menta és Norci!
Kitartás, elvileg a 12 . héten elmúlik a hányinger! Persze én most könnyen beszélek, majd ha esetleg én is benne leszek!
Addig is sok erőt kívánok nektek a mindennapokhoz!

Bogancsi!
Utólag is gyógypuszi Tomi arcára is! Remélem hamar meggyógyul ő is! Ezek a nagyáruházak elég sokszor adják el a hasonló sztorikat!

Henke!
Hitetetlen, hogy már te is a 33. hetet taposod! Mikorra is vagy pontosan kiírva? Jó utazást kívánok nektek és azért nagyon vigyázz magatokra!

Minden kicsi és nagy betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Nálunk nincs túl sok újság, hacsak az nem, hogy végre bújik Peti 5!!! foga. A bal felső ketteske a szerencsés, de ahogy elnézem az alsó kettesek is nagyon duzzadtak. Ennek megfelelően alakulnak a napjaink is. Szinte semmit nem alszik napközben, tegnap szinte semmit nem volt hajlandó enni sem.
Viszont megtudtam, hogy itt a helyi művelődési házban holnap délelőtt lesz egy fél órás ún. bölcsizene. Itt mondókákat és dalokat tanítanak a mamáknak és a babáknak és utána 12-ig baba-mama klub. Annyira örülök neki, Peti végre gyerekek között lesz, remélem jól fog sikerülni!
Megyek, mert fiam megunta a bezártságot!(Ugyanis rossz anya módjára betettem a járókába, miután széttépte az apja kedvenc Csodálatos Állatvilág kártyáit és újraindította a számítógépet, miközben nektek írtam.)

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Edit! Amióta kijött az a fránya fogacska jobban alszotok? Lacikának 16 foga kinn van már 2-3 hónapja, és azóta túlélhetőek az éjszakáink. Bár az is igaz, hogy kb. pont azóta enyhült meg Életem Párja együttalvás ügyben, és azóta van az a rendszer, hogy hajnalban, vagy ha nagyobb nyűglődés van, akkor már az éjszaka közepén átjöhet közénk Lacika. Nálunk ez nagyon bevállt, mert bár fel-fel sír így is, de így nagyon hamar vissza is alszunk, ha ott van mellettem.

Zsuzsi! "Nyomulós szomszéd" nálunk is van, egy idős úr, aki a lépcsőházat takarítja mindig mindent tudni akar, és ha nem a lépcsőházban van, akkor a ház előtt, szóval nem nagyon lehet nem találkozni vele. Kép De ő igazából kedvesen csinálja, és én meg is szoktam neki mondani, hogy mi van velünk, hová megyünk, stb. Végül is nem titok, és jól is jöhet, ha valaki, aki mindent lát és mindenkit ismer a ház környékén, tudja, ha nem vagyunk itthon, vagy pl. hogy melyik a mi autónk. A multkor pl. jött a postás, és Jenő Bácsi szólt neki, hogy fel se jöjjön, nem vagyunk itthon, de csak a piacra mentünk, jövünk nem soká. Így a postás (aki szintén tök rendes) szépen végigment a háztömbön, utána visszakanyarodott, és már tényleg itthon is talált bennünket. Kép Szerintem nagy kárt nem okoz, ha egy pletykás ember tudja, hogy a férjemnek arcüreg gyulladása van, vagy hogy nem babakocsival, hanem kézenfogva indultunk Lacikával a piacra, mert csak egy csokor petrezselymet akartam venni. Tőlem akár ki is plakátolhatja az ilyen információkat. Kép

Laura! Megbízható festő-mázoló-tapétázó mesterember engem is nagyon tudna érdekelni! Az ablakosok óta ráz a hideg a gondolattól is, hogy valami iparos (na jó, az asztalosok persze kivételek... Kép) tegye be a lábát az otthonunkba, de festeni és egy-két tapétacsíkot felrakni nálunk is nagyon kellene. Nem sok minden, szivem szerint neki is gyürkőznék magam, de Lacikától (és Lacival Kép) nem könnyű... Kép
A ház ügy tényleg nagyon rosszul hangzik, pocsék érzés lehet. Kép Nagyon drukkolok, hogy az építész vagy a jogász tudjon valami megoldást! Kép

Dzsili! Nálatok hogy áll a költözés? Nagyon eltüntél, ezek szerint összejött a költözés?! Kép

Rebi! A "Mi ez?" korszak nálunk is tombol, pedig Lacika még nem is tudja megkérdezni. KépKép Amikor valamiről tudni szeretné, hogy mi az (ezredszer), akkor határozott mozdulattal rábök, és közli, hogy tuduuuu?!. Tudja valaki, hogy milyen nyelven van ez? Angolnak hangzik, de úgy mást jelent (to do)... Kép
Szuper, hogy megszabadultál a dolgozni járástól! Kép

Nyuszimanó! Gratulálok!!! Kép Nahát, nagyon pontos volt Petra, és mindketten nagyon ügyesek voltatok, ha ilyen hipp-hopp megszületett! Kép Jó egészséget mindkettőtöknek, és sok-sok tejecskét Petrának! Kép

Szila! Így elnézegetve a táblázatot, már nem sokan vagyunk, ahol a jobb szélső oszlop üres! Kép

Henke! Most olvasom, hogy nem akarsz kölcsön cuccokat vinni, de azért ha meggondolod megad, az ajánlat áll! Kép

Márti! Én azt tapasztaltam, hogy a dac + hiszti korszak örök és állandóan jelen van, csak az intenzitása hullámzó. Kép Most jól megvígasztaltalak... Kép A multkor panaszkodtam Lacikára, mikor hirtelen megnőtt, és egy csomó olyasmit is meg tudott csinálni, amit eddig nem. Na, akkor újra kellett tanulni az egész "mit szabad és mit nem szabad" kérdéskört. 1-2 hétig úgy éreztem, hogy megbolondulok a gyerekemtől, azután egyszer csak visszazökkent a korábbi kerékvágásba. Vagyis tudja, hogy mit szabad, és mit nem, és csak viszonylag ritkán, kísérleti jelleggel csinál olyasmit, amit nem szabad. Kép Nagyon drukkolok, hogy nálatok is hamar elmúljon a neheze, mert te szegény még csak le se tudsz vele menekülni a játszótérre, ha már nagyon nem bírod. Kép

Menta! Látom, neked is feltünt az a lassan teleíródó jobb szélső oszlop! Kép
Ha leírod Mártinak azt a MÁV-os történetet, cc-zd el nekem is légyszives (mbakos@axelero.hu)! Most már nagyon kíváncsivá tettetek ezzel a sok kis utalással!

Linato! De ismerős történet... Kép Lacika az első szülinapja utáni napon adta elő, a feje búbja is popsikenőcsös volt, a szájába is jutott, és még a bútorokra és a szőnyegre való rajzolgatáshoz is maradt. Kép Jó nagy doboz popsikenőcs volt... Kép Neki még nincs segítőkész testvére, de feltalálta a kihúzom a fiókot és beleállok trükköt. Kép
Van ilyen topik, hogy szüléstörténetek, az Anyaság témában, ha jól emlékszem.

Edit! Nem lehet, hogy epeköved van? Nekem az okozott kínzó puffadásos tüneteket, minden klasszikus epegörcs nélkül. Hülyére vizsgálgattak, mire kiderült. Kép
Én festek, persze, ugyan ki csinálná meg, ha én nem?! Kép Egy másfél méter szélés, alig pár rácsból álló erkélykorlátért ugyan ki jönne el szakember?! Na meg mint már írtam, ráz is a hideg már a szaki hívás gondolatától is. A Párom meg... hogy is mondjam... nem igazán gyakorlatias típus... Kép

Na, ma jó sok(k) volt belőlem. Bocs mindenkitől, akinek lekopott a PageDown billentyűjéről a felírat miattam! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Zafi: húúúú, de jó Neked, hogy moziban voltál! Irigyellek! Mit láttatok? Jó film volt?

Henke: mennyi az a nagyon drága, ha nem titok? Bár én csak receptért járok oda, arra pedig azt mondta, hogy ingyenes Kép

BMárti: igazán nem értem, mi dolgod lehet a két Laciddal Kép Most már aztán tessék meggyógyulni!!! Egyre viszont biztosan jó volt, hogy apa otthon volt: látta, mit jelent egy ekkorkával egyedül otthon lenni, házimunkát végezni közben, főzni is persze és kipihenten, vidáman, szexisen várni haza a kedves férjet !!!

Solya: drukkok mennek az "ovihoz" Kép Kép Kép

Edit: jobbulást!!!

Gorsi: merre vagy ???

Szilvi: Peti hagyja magát betenni a járókába? Tominak már ezer éve nincs, mert egyszerűen nem maradt meg benne.

Menta: én is kérem szépen a MÁV-os történetet, ha lehet. Köszi!

Képzeljétek: tegnap délután apósom vásárlásból hazamenet kutyasz@rba lépett, elesett és combnyaktörése lett. Mentők, műtét késő este. Most már jól van, a körülményekhez képest. A francba ezt a sok hülye kutyasétáltatót, aki a járda közepére engedi … a kutyáját! Kép Kép Kép

Jó éjt! Megyek adom a vacsorát a népnek, most jöttek meg a fiúk apósomtól.

pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

BMárti! Vasárnap megyünk!!! Semmi nem tarthat vissza! (Persze lenne, ami igen, de le se írom, mert nem lesz ilyen!) Neked is köszi a felajánlásokat, lsd mint fent KépKépKép

Bogancsi! Afrikanisztika: mint kiderült, mégis el kell végeznem még 5 nemszakos tanegységet, pedig múlt félévban azt mondták a tanulmányi osztályon, hogy megvan mindenem. Mentem újra az afrikanisztika tanszékre, felvettem 3 tantárgyat. Megbeszéltem a tanárral, hogy kiváltom az egy szemináriumot és 2 vizsgát azzal, ha írok egy 15-20 oldalas dolgozatot a jelenkori afrikai irodalomból. A mézesmadzag az volt, hogy ha jól sikerül, publikálhatják is, de nem mondtam szegénynek, hogy örülök, ha a jegyeim meglesznek, nem hajtok újság- vagy esszéírói babérokra... (egyelőre Kép)

Pető doki: 2 éve 3000Ft-ot fizettem neki, most a dupláját Kép, igaz, csak hathetente kell bejárnom. A szülésre pedig el is felejtettem, mennyit mondott, de horribilis, az biztos, majd újra rákérdezek. Tudom, hogy sok doki már 2 éve is elkért min. 5000-et, és mi tényleg kedveljük őt. Ez van.
Kutyakaki nem hozott szerencsét ezúttal szegény apósodnak...

Linato! Először is üdv itt! Kép Nálunk a popsikrém (még) kimaradt, de volt már törlőkendő egyenkénti kihúzogatása a dobozból... Illetve most Topi kutya válogatott kínzásai a menők még... Kép

Most "csak" ennyi! Kép
(Fene vigye, ég a gyomrom. Ma egész nap olyanokat fejelt pici babám, hiába jártam félóránként vécére, folyton pisilési ingerem volt)

Puszi mindenkinek, nyugodalmas jó éjszakát,
Heniék
gesztenye

Szilvi!

November 20-25.! Hogy hova nő még addig a pocak?! Köszönjük a jókívánságokat!

Heni
gesztenye

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam elmesélni mi volt ma a dokinál. Kiderült, hogy semmi baja nincs, nem születési rendellenesség, hanem egyszerű összetapadásról van szó és pillanatok alatt megoldotta a problémát. Este még kicsit sírt amikor pisilt gondolom csíphette, de kaptunk rá krémet. Úgy hogy köszönjük az aggódást, jól vagyunkKép

Jó éjt mindenkinek

Tikk
tikk

Tikk! Szuper!!!
H.
gesztenye

Sziasztok!

Henke! A Boldog születésnapot néztük, jó nagy baromság, de nagyon sokat rötyögtünk!KépKépKép Réka nagyon beleszeretett a heverőjébe, sokat játszik rajta napközben is, talán ezért volt könnyebb átszoktatni.
Nálatok is megy a mit csinál? , én már kész vagyok! Nokedlit csináltam a levesbe és ahogy kevertem a lisztet, a fele kisodródott, erre a Rékánál bekapcsolt a szünetmentes és perceken keresztül: mit csináltál mama? Kép

Tikk! Olyan lyukas az agyam, egy csomó mindent nem meséltem, majd apránként pótolom!KépKépKép Örülök, hogy jól alakult Hannával ez a kis "malőr"! Nagyon jó, hogy ennyivel megúszta szegényke!Kép

Edit!Kép Elég rosszul hangzik, de még jó, hogy nem vakbélgyuszi!

Mindenkinek ajánlom a barátnőzést, nagyon kell, én napokig készültem rá, kedden már csak ez tartotta bennem a lelket! Amíg a bartánőm nem szül (pár hét) addig még megpróbálunk beiktatni ilyen kis balhékat, még szerencse, hogy apa szerdán teljesen szabad!Kép

Bogancsi! Mi a járókát használjuk a szgépasztal torlaszának és Réka időnként bekéretőzik és kb. fél órát elszórakoztatja magát, hempereg meg ilyesmi.Kép
Após combnyaktörtésKép Nagymamámnak 5* volt, az első kb. 75 évesen. Mielőbbi felépülést neki és sok-sok türelmet!!!

Mióta heverőzünk, Réka úgy alszik el, hogy mesélni kell neki addig, míg bele nem szunyál. Korábban énekeltem neki, de azt már nem akarja, csak a mesét! Amikor nincs kedve aludni, akkor elég hosszadalmas tud lenni az altatás, lemászkál a heverőről, forgolódik, szövegel, hülyéskedik stb... Ma történetesen alvást színlelt!Kép Nehezen bírtam ki röhögés nélkül, annyira édesen csinálta, hunyorgott a szemével és időnként kilesett, hogy látom-e.Kép

Zafi
zafi

Sziasztok Lányok!

BSzilvi, BMárti: köszönöm az érdeklődést, a ház-ügyben más megoldást keresünk. Még egyszer megpróbáltam meggyőzni apukámat arról, hogy adjuk el az előbb-utóbb felújításra szoruló házat, ami felett már a társtulajdonos is rendelkezik, de ő hajthatatlan. Hát, akkor dőljön rá Kép, mi meg keresünk más megoldást.

Dzsili: még egy gondolat a budapesti forgalomhoz: régebben angolóra után rendszeresen a páromnál találkoztunk, ehhez csúcsforgalomban kellett átaraszolnom a Lánchídon, és azalatt átlapoztam a Nők Lapját. Kép Szóval türelem. Kép Mi autóban, araszolás közben szoktuk megbeszélni az élet fontos dolgait apával.

Rebi: munkahely: Kép Kép Kép.

Megtaláltam az okát annak, hogy Romi miért volt hisztis-nyűgös-nyafogós az elmúlt 3 napban. Betegek vagyunk. Kép Na nem nagyon, hál'Istennek, csak 3-4 napos torokfájással kezdődik, az kínozta szegénykémet. Romola már gyógyulófélben van, mi Toncsival tegnap kezdtük. Szerencsére enyhe lefolyású lesz, úgy tűnik.
Ma közröhej tárgyává tettem magam a rendelőben. Kép Kijött a váróba az asszisztens és megkérdezte a gyerekek nevét és a születési évet. Válaszom: T.R. és T.A., szül. idő: 1971 és 1973. Kép (Én születtem '71-ben. Kép)

Bogancsi: apósod: Kép. Úgy utálom ezeket az igénytelen kutysétáltatókat! Nekünk nemrég még 4 kutya szaladgált a kertünkben, és fel lehett szedni utánuk is a kakit, pedig 2 nem is a mi kutyánk volt (hanem az unokatestvéreméké).

Henke: az Antagel nagyon jó a gyomorégésre, nekem kétszer is bevált!

Tikk: Hannának további jobbulást kívánunk! De jó, hogy ilyen hamar túl van rajra!!! Kép Kép Kép

Márti: küldjem akkor a festő címét?

Zafi: további sok jó barátnőzést kívánok!

Megyek aludni, sziasztok: Laura+Toncsi+Romola
p_laura

Beja!
Hát nem kifelejtettelek a hozzászólásombólKép
Örülök, hogy írtál picit magatokról. A reggeli torna nagyon jó ötlet, így mi is elkezdjük.Kép

Talán kicsit OFFKép
Mi kell egy ilyen bolt elindításához? Ruházati kis és nagyker engedély azzal bajlódtok vagy az üzletnek nem akarják megadni a működési engedélyt?
És mi ez a webáruház? Lehet róla bővebbet megtudni? Most nemrég láttam egy másik topicban egyet, amit 3 kismami hozott létre. Nektek milyen babaruháitok vannak? Csak azért kérdezősködök, mivel a nővéreméknek kb. 2 héttel utánunkKép fog megszületni az első babájuk(kisfiú!) és így sajna nem tudok sok ruhát odaadni nekik. Most keressük a lehetőségeket, hogy minél több rucit beszerezzünk nekik.

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Edit!

Nem tudom melyik kismama,mert kölcsönben vannak az újságok,de valamikor idén tavasszal volt.Majd kiderítem és megírom.

B.Szilvi

Engem már nem különösebben érdekelt,hogy szurkálnak.Az viszont igen,hogy végre legyünk már túl az egészen.Nagyon féltem,hogy valami baja lesz a babámnak.

B.Márti

Köszi majd megkeresem.Drága lányaim képesek voltak krétával összerajzolni a padlót ameddig én szülőin voltam.Ma reggel elmentem a közértbe,addig apu vigyázott rájuk.Mire hazaértem az egész előszoba falat telerajzolta Korina kék ceruzával.Kreatív a kislány.A hajam meg égnek állt.

Bogancsi!

Reggel elvittem apósom a közértbe,mert operálták a lábát és most nem tud vezetni.Jövünk le a lépcsőn és akkorát esett,hogy azt hittem darabokra törte magát.Bot,szatyor repült,ő meg gurult a földön.KépSzerencsére fel tudtuk állítani és azt mondta nem fáj semmijeKép,bár ezt nem hiszem.
Apósodnak jobbulást.

Henke

A positörlőt nálunk ablak,tükör és bútor tisztításra használják a csajszik!A kicsi meg imádja rágcsálni.Fura egy ízlése van.

Zafi!

Cuki lehetett az alvás színlelés.Ilyenkor annyira édesek.Én is meséltem órákat mire elaludtak,de végre sikerült megbeszélnünk,hogy két mese minden nap.Egyet Miléna,egyet Kori választhat.

Solya!

Mi van veled?

Norci!

Remélem jobban vagy.Voltál ultrahangon?

Mindenkinek köszi az üdvözlést.Kép
linato

Sziasztok!

Nem bírom ki, hogy ne írjak Kép

... gyűröm azt a hülye szakdogát... nem lesz egyszerű...

.. azért a főnök nagylelkűségétől nem esek hasra... ha ebbe nem egyezik bele, akkor elő álltam volna azzal, hogy akkor kérek egy asztalt, egy sz.gépet és kulcsot a régi helyemhez... Szerintem akkor is itthon kötöttem volna ki Kép .. De azért nem olyan egyszerű Kép... csak akkor tudom csinálni, ha reggeli után Apa elviszi játszóterezni (ez kb. 11 órakor - kb. 2-3 órára)... meg aztán amikor délután alszik... Ez lehet, hogy kevés lesz...Kép

... most is lelkiismeretfurdancsom van, hogy nem a dogát csinálom.. úgyhogy megyek is Kép

... pedig úgy írnék Csenguról.. elképesztően édi dolgai vannak... meg a többek által emlegetett extra-hiszti is... na olyankor kevébé édi Kép

üdv.
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Tikk: de jo!!! Akkor jol drukkoltunk Kép

Henke: Tomi 50000,- volt Kép

Zafi: ötszöt ??? Szegény Kép

Laura: javulást a gyerkőcöknek Kép Kép Kép Jó lehettél a rendelőben Kép Visszakérdezett a nővér???

Linato: tök kreativa lyányod Kép Apósod hogy van? Az enyém egész jól birja a kórházi kiképzést, szegény. Tomi is rágcsálja a popsitörlöt Kép Kép Kép (Johnson'Johnsont)

Nemsokára végzek Kép Kép Kép Megyk Tomiért! Ma van az utolsó napja Budakeszin. Hétfőtől megyünk Pestre. Tegnap akartam sütni a bölcsibe, de nem jött össze, csak boltit vittem. Bár szerintem észre sem vették volna a különbséget Kép

Hétfőn lesz tali??? Ha igen, hol és mikor? Esetleg mi is mennénk Tomival, jó lenne! Aztán úgyis sokáig semmi ... Kép
pusz bogancsi - azért este még benézek otthonról Kép

bogancsi
bogancsi

Henke: császár volt
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!
Először is köszönjük szépen mindenkinek a drukkokat, gratulákatKép Szülésindító és könnyítő praktikáitok nagyon bejöttekKép
Tegnap este engedtek ki a kórházbólKép Minden rendben van velünk, Petra egy kicsit besárgult, úgyhogy holnap még egyszer be kell mennünk egy kontrollvérvételre, az utolsó kettő uis egyforma lett, abből arra következtettek, hogy elérte a billirubin a csúcsot és már nem növekszik tovább, szóval kiengedtekKépKép

Nagyon jól telt eddig az este is és a nappal is, nem igazán érzem magam fáradtnak, gondolom egyelőre.
Most nem olvasok vissza, majd csak a hétvégén, ok?

képet teszek fel a profilba, mert azt nem tudom, hogy kell szöveg közben beszúrniKép, a párom meg nem várom meg vele, mert akkor mér jövő héten is a képet várhatjátok!

Szülésről csak annyit, hogy tényleg villámszülés volt, 3/4 10-kor mire beértünk 5 centire voltam kitágulva, mindezt úgy, hogy 9-kor éreztem az elsőket, 5 perceseket. Kértem epidurált, de mikor 10-kor (negyed óra múlva!!) megvizsgáltak, már 7 centire nyitva voltam, mondták, hogy már nem tudják beadni, csak helyi injekciót kaptam a méhszájba, ami egyből hatott. Szinte alig éreztem fájdalmatKép Igazából a kitolás tartott "sokáig" (fél órátKép) de sokáig próbálkoztunk a gátvédelemmel, végülis egy kicsit vágtak az egyik oldalon, de szinte már nem is érzemKép 12.33-kor pedig már meg is született PetraKép (mégiscsak kislány, nem hiába hánytam én annyitKép)

Egyelőre ennyit, megyek most egy kicsit pihizniKép

Cory!
Zsoma milyen gyakran szopizik?

Na tényleg puszi mára:
Nyuszimanó, Donci és PetraKép
nyuszimano

Sziasztok!

Márti, Edit: ugye nem vagytok betegek????? Vigyázzatok magatokra! Írjatok, hogy vagytok!

Dzsili: egész héten gondoltam Rátok, hogy egész jó idő van a költözködéshez, szerencsétek van! Remélem már kényelmesen vagytok az új házban és végre kezdtek fellélegezni!KépKépKép

Henke: kellemes utazást kívánok, élvezzétek ki az osztrák őszi napokat! Biztos nagyon jó lesz!

BMárti: írtál Henkének egy csoda hátihordozóról, szerinted abban lehet vinni egy 10,5 kilós fürge lányt? Megéri ilyet venni? Lacikával mennyire használtátok?

Laura: lehet, hogy most nagyon negatívan látod a helyzetedet lakásügyileg, de szerintem annak is van előnye, ha az ember lánya nincs olyan közel a szüleihez. Akiktől mi vettük a lakást, ők Érdre költöztek ki egy 80 nm-es kertesházba, amit ugye egy 60 nm-es bp-i lakásért vettek plusz max.2 millió szoc.pol.kölcsönnel. Ha venni akartok, akkor minél hamarabb kellene, mert ez a sok új adó nagyon megemeli a lakásárakat!Kép Szorítok nektek, hogy szerencsétek és energiátok legyen!

Linato: nem tudom, hogy én már üdvözöltelek, így most teszem meg gyorsan! Ti merre laktok ? Talira is fogsz járni? Mennyi korkülönbség van a lányaid közt? Megy nálatok is az élet rendesen, a két lány gondoskodik látom elég kalandról Kép!

Zafi: mi is a férjemmel ezt a magyar filmet néztük meg, én még kibírtam és még szórakoztam is rajta, de a férjemnek jól elvette a jókedvét. Nem tudom, hogy a rendező mit is akart kihozni a filmből, de azt hiszem sokan érezték magukat furán a film nézése alatt. Ajánlom még kismama programnak a cukrászdázás, én azt nagyon élvezném Képszerintem a picurok isKép!

Bogancsi: apósodat nagyon sajnálom, olyan buta dolog ez a kutyakakiKép Férjedet nagyon megviselte az eset? Képzeld, úgy hallottam, hogy hirtelen hiánycikk lett a pulmex baby! Kép Nurofent én nagyon magas láznál használok, azaz még sosem használtam, csak bent van a házipatikánkban, szerintem csak náthára ne add Tominak, de azért kérdezz meg egy dokit, hogy ő mit gondol.

Tikk: örülök nagyon, hogy Hannánál csak picit kellett beavatkozni, hogy minden rendben álljonKép

Közlekedés: úgy látszik csak mi vagyunk a párommal kivételek, akik utálják a dugót és vagy valami kemény zenével vagy D.G. szídásával töltjük az elfecsérelt órákat! Dóri már nagyon jól viseli Joe Satriani zenéjét, tudja ilyenkor anya nagyon ideges Kép

BSzilvi: Dorkának már csak kb.3 foga van hátra mégsem alszik jól, szerintem van valami időjárásváltozás, mert mi kb. 5-ször ébredünk fel, nagyon fárasztó Kép Dentinoxot vagy panadolt használsz ilyenkor, ha nagyon szenved megéri.

Szilvi: akkor nálatok is sűrű lesz a program a családotokban ennyi kisbaba egyszerre! Majd a férjek együtt mehetnek megünnepelni a lurkókat!Kép vagy vigyázni Zsanira!Kép

Solya: milyen volt az ovi? Nálatok milyen most az idő?

Rebi: nekem sincs nagy kedvem szakdolgát írni, elhiszem, hogy pocakosan még inkább nincs kedved hozzá. Hidd el, elég lesz a napi 2 óra írás, ha tényleg azzal foglalkozol, akkor időben kész leszel! Az én kedvemet drága férjem vette el, mert hallott múltkor németül beszélni és leszúrt, hogy nagyon csúnyán beszélek és helytelenül, hogy ez siralmas és, hogy össze kellene szednem magam, ha tényéeg diplomázni szeretnék ebből a szakból...Kép Sajnos nagyon igaza van, de most jól beszaratott, így most nem is nyúlok egy darabig a szakdolgához...Ezt azért neked nem ajánlomKép

Különben járok angolra, az is elég siralmas, alig tudok valakit becserkészni, hogy Dorkára vigyázzon. Tanulni, meg nem is tudok az órákra. A férjem már nádszállvékony lett, most ezért aggódok, mert ez meg a másik véglet, nincs is étvágya félek, hogy valami anorexia-félesége van most. Dorka továbbra is náthás, steri mar ellenére alig jön valami ki az orrából proszívózás közben, pedig teljesen be van dugulva. Azt hiszem elvesztettem a kiskönyvét, nem tudom, ilyenkor mit kell csinálni.
Sógornőm pedig terhes, pedig márciusban szült. Erre a hírre kicsit kiborultam, mert itt mi a férjemmel agyon rágjuk magunkat (azaz inkább a férjem) mikor is jöjjön a kistesó, más meg lesz.rva a körülményeket szépen bevállalja a babát, és igaza van, meg nem is, de én meg annyira sajnálom, hogy a férjem még mindig csak vár-vár...Kép

Üdv: zsuzsiék
Dorka végre aludt 1 órát, most ébredt fel
zsu26

Nyuszimanó!

Szia, megnéztem a profilodat, de a régi fotót találtam Donciról! Nagyon kiváncsi vagyok Petrára, fotóóóóóóóóót!!!!!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

BMárti
Ügyi vagy a festéssel.Kép Nálunk is én csinálom az ilyesmiket. De ha egyszer nekikezdek, tetőtől talpig festékes leszek, és ez még csak én vagyok.Kép

Zafi
Szuper nap lehetett. Kép Sajna az én barátnőim nem érnek rá nap közben, este meg tanulás, stb. Mondjuk nem panaszkodom, mert úgy 1-2 hetente átjönnek este a srácok (eredetileg Levi barátai) és catanozunk.Kép

Linato
Üdv köztünk.Kép

Rebi
Azért én várom a kisasszony életének szösszeneteit.Kép

Dzsili
Költöztök még?

Bogancsi
Köszi a hiányolást, jól esett, bár szerintem nem igazán tűntem el.Kép Combnyaktörésre mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Tikk
Ez nagyon jó hír!Kép

Nyuszimanó
Kép

Ma nagyon csúcs vagyok. Kitakarítottam az egész lakást, kivasaltam.Kép Amiért viszont borzasztó vagyok, hogy egész idáig csak ordítottam Petivel, pedig egész jól tűrte a takarítást.Kép
Állati feszült vagyok, mert anyukám reggel telefonált, hogy apukám tegnap este karambolozott a trabival és eltört a medencecsontja.KépKépKép Vacakul van, jövő héten műtik, beszélni alig tud. Reggel anyum is tiszta ideg volt még, úgyhogy jót bőgtünk a telefonban, de az előbb hívott és már egész jól van, remélem alszik valamennyit. Apukámról még elég keveset tudni, mármint, hogy mire lehet számítani, de legalább belső vérzése nem volt. Holnap megyünk a kórházba. Fogalmam sincs, hogy fogja apám bírni, mert valószínűleg sokáig kórházban lesz és ő olyan "mindig csinálnom kell valamit" típus.

Azért hogy jót is írjak, Peti is csúcs.Kép A minap feljöttünk a játszóról úgy ebédidőben. Alig vettem le a cipőmet, Peti már szépen ráült az egyik székre és kanalazta a reggelről ott maradt danone-ját. Egyre önállóbb a lelkem. Tegnapelőtt is kajára fájt a foga, de nem mondta ám, ui. az asztal közepén volt valami megfelelő számára. Apa az asztal tetején ülve talált rá, amint evett. Ez amúgy elég frász, mert azonkívül, hogy magas az asztal, elég vacak székeink vannak, amire nem szerencsés ráállni... Csomó ilyen dolog van, én meg elfelejtem leírni magunknak.Kép
Nálunk egyébként a hiszti nem is vészes, olyankor hagyom ahol van, majd magához tér, ha mégsem, megmosom vízzel az arcát. Inkább megint ráállt a nemszabad dolgokra és ettől megőszülök, mert ált. veszélyes, amit csinál. Tegnap a Tescoban teljesen kiakasztott, ki-be rohangáltunk a pénztártól, mert nem bírt nyugton maradni, a kosárból meg kimászik ill. kiesne, ha hagynám. Nálunk ezek az autós bevásárlókocsik sem jönnek be, mert ki-be száll, és hamar megunja. Így eldöntöttem, hogy kettesben csak babakocsival együtt megyek vele ilyen helyre, de akkor meg csak a kis kosárral tudunk menni.Kép

BMárti
Ha én Petivel babakocsi nélkül mennék piacra, estére érnénk haza, mert egyszerűen nem hajlandó arra menni, amerre tartunk. A kezemet csak nagyon ritkán hajlandó megfogni, az úton átmenve is nagyon fognom kell a kezét/karját, hogy ne rohanjon át. Nem is tudnék vele sorban állni, mert mindig megy.KépKép Te hogy csinálod?

cory
Én is nagyon hiányolom a részletesebb beszámolókat!

Most aztán befogom a szám. Szép napot mindenkinek!Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Nyuszimanó gratulálok Nektek! Annyira örülök, nagyon meghatódtam, mikor megtudtam, hogy kislányod született. És milyen gyorsan! Kép Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. Kép

A többiektől bocsi, hogy ismeretlenül idekontárkodtam. Kép

Rita
krita

Sziasztok!

Rebi!

Jó szakdoga írást.Néha kicsit ki kell kapcsolódni.Olyankor írj pár sort rólatok.Várjuk.

Bogancsi!

Azt hiszem jól van apósom,legalábbis délben még jól volt.Majd később lemegyek és megnézem.(alattunk lakik)
Csak azt nem értem,hogy a lányok miért akkor kreatívak,ha én nem vagyok itthon?Amikor apa vigyáz rájuk akkor is mindig történik valami.Pl:Kirámolják a vasalnivalót és széthordják a lakásban vagy szappanos vízzel mossák az ablakot.Kép

Nyuszimanó!

Nagyon ügyesek voltatok!Gratulálok Petrához.Kép

Zsuzsi!

Miléna 4 éves,Korina 20hónapos.A II.ker-ben lakunk.Szívesen megyek talizni,ha éppen egyik csajszim se lesz beteg.Képek a fotóalbumban a nevüknél.

Gorsi!

Neked is üdv.KépAmikor babakocsival megyek vásárolni és nagy bevásárlókocsit viszünk,mindig otthagyom valahol és visszajárunk belepakolni.Korina nagyon pakolós,különben nem maradna semmi a polcokon,ha a saját lábán jönne mellettem.Remélem majd kinövi.

Rita!

Egyik nap én is idekontárkodtam és itt is ragadtam.Örülök neki,nekem is örültek.KépKépKép
linato

Linato: Aranyos vagy. Kép Néhány emberkét ismerek abból az időből mikor a babákat pocakban cipeltük. De hol van az már? Kép

Rita
krita

Sziasztok!

Bogancsi! Nem hiszem, hogy Életem Párja ilyesmit szűrt volna le a dologból. Talán inkább csak annyit, hogy nekem könnyű, mert a gyerek úgyis mindig hozzám akar jönni, meg nekem szót fogad, meg ilyenek. Kép
A mindent elborító kutyatrottyoktól én is hülyét kapok. Itt, a lakótelepen minden tele van vele, Lacika meg persze nem néz a lába elé... Kép Szegény Apósod jól megjárta. Kép Pedig azt mondják, ilyesmibe lépni szerencsét jelent. KépKép

Henke! Érezzétek jól magatokat, és olyamire meg ne is gondolj, ami visszatarthatna! Kép
Zavarba hoztál ezzel, hogy a doki ennyit, vagy annyit mondott a szülés "ára"-ként. Ezt illik megkérdezni?! Kép Anno én a dokim magánrendelőjébe jártem, ott ki voltak írva a tarifák, amikor odamentem, annyit fizettem. De a szülés "ára" ugye nem volt kiírva, én meg nyuszimuszi vagyok ahhoz, hogy ilyeneket kérdezzek... Kép Inkább csak a kismamatársaktól puhatolóztam, hogy mennyit szokás, de tőlük meg annyira különböző összegeket hallottam, hogy teljesen összezavarodtam. Kép

Linato! Én a ceruzákat elzárva tartom, és csak akkor veszem elő, amikor együtt leülünk Lacikával rajzolni. Persze könnyű nekem az egykémmel. Kép Azért (halványan! Kép) arra is emlékszem, amikor tőlünk régen elment a festőbrigád. Egy hétig néztük a Nővéremmel, hogy festik a falakat, amikor elmentek, akkor nekiálltunk helyettük mi dolgozni... KépKépKép Olyan uncsi egyszínűre kentek mindent... KépKépKép

Nyuszimanó! De jó, hogy máris jelentkeztél! Kép De a profilodban még mindig egy csuda helyes kisfiú porol egy csuda szép szőnyeget! Kép

Zsuzsi! A háti hordozó papírforma szerint 25 kg.-ig jó, vagyis 10,5 kilós lánykából kettőt is beletehetsz! Kép Szuperül állítható minden része, pl. az, hogy milyen magas vagy, hogy jó helyen feküdjön fel a csípőn támaszkodó része. Igazán hatékony biztonsági öv is van benne, és az a rész, ami körülveszi a benn üldögélő gyerkőcöt, jól összehúzható. Szóval a fürgeség se gond, nem tud a gyerkőc kiugrani. Lacika először nem szeretett veszteg maradni benne, de hamar rákapott az Apja feje fölött ellátás ízére. Kép Igazából nem használjuk túl sokat, mert elég ritkán jutunk el kirándulni, de nagyon bevállt. Szétnyitva leállítható, így stabilan le lehet tenni, és egyedül is fel lehet venni. Ja, és van a gyerek popsija alatt egy kis hátizsák, meg jó kis zsebek cumisüvegnek, ennek-annak. Szerintem szuper, én imádom. Kép

GOrsi! Nekem is egyenletesebben sikerült összekennem magam, mint a korlátot. Kép De a Párom teljesen belelkesült, úgyhogy most már lehet, hogy ő is be fog szállni egy kis lakásszépítgetésbe... Kép Ma már fel is fúrt egy két dolgot, mi meg lemenekültünk a játszótérre, hogy ne legyünk láb alatt... KépKépKép
Apukádnak jobbulást kívánok! Kép Ezek szerint idegi alapon haladtál olyan szuperül a takarítással?! KépKép Én legalábbis ha negyon ideges vagyok, akkor pörgök ezerrel, és feltétlenül folyamatosan csinálnom kell valamit, hogy be ne dilizzek. KépKép
Az asztalra mászás, és asztalhoz ülés székre, mint a nagyok, nálunk is menő mókák mostanában. Lacika éppen ma esett egy akkorát, hogy azt hittem, kiskanállal kell összeszednem. Ült a széken, persze mint a nagyok, és nyújtózott valamiért, ami az asztalon volt előtte. Közben megcsúszott a szék szélén, mert nagyon kinn ült, és beesett az asztal alá. Jól beverte a fejét először a szék ülő részébe, utána a padlóba, és talán még a felboruló szék lábai is összerugdosták. Kép Remélem, most egy időre elment a kedve a székre mászósditól. Kép
A babakocsi nélkül piacramenést úgy kell csinálni Kép, hogy rászán az ember lánya 1 jó bő órát az egyébként 5 perces útra. Kép Ja, és fontos része volt a mutatványunknak, hogy csak egyetlen egy dolgot akartunk venni, olyasmit, ami mind az 50 árúsnál kapható, úgyhogy nem kellett sorba állnunk. Kép Egyébként Lacika is arra megy, amerre neki tetszik, és csak nagy ritkán kegyeskedik egy kicsit a kedvemben járni. Mondjuk én meg szoktam fenyegetni, hogy ha nem arra jön, amerre mennünk kell, akkor nem jöhet gyalog, és ha végképp nem fogad szót, akkor felkapom, és a vállamra dobom, mint egy krumpliszsákot. Kép Az egyik vége üvölt, a másik rúgkapál, de okos gyerek, hamar belátja, hogy kettőnk közül én vagyok a makacsabb. Kép

Linato! Csináltam egy kis albumot... Kép "Apa vigyáz a gyerekre" címmel. Kép Valahogy nagyon ismerős, amit írtál... KépKépKép Csak az utolsó 3 kép szereplője a saját fiam! Kép Ja, és hiszti ügyben is van egy jó kis videóm, egy apa vásárolni megy (a mieinknél nagyobb) gyermekével, aki hisztizik a boltban. Szerintem nagyon tanulságos Kép, ha érdekel valakit, szívesen elküldöm e-mailben! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

van egy Edit kispapink aki véletlenül hozzánk írta be hogy megszülette ma kisfiuk. csak találgatok, d enem hozzátok tartozik véletlenül?Kép

Manó
manó

Most nézem, úgy tűnik ő nam az az Edit. Akkor kispapi jobban eltéved mint gondoltam?Kép pedig nem akarnám hogy lemaradjanak az illetékesek a hírről, keresek tovább.Kép
Bocs.

M.
manó

Sziasztok!

Mano!Nalunk még terveben sincs a teso!KépEgyébként mar vartam,mikor kevernek ossze a masik Edittel.
Raadasul van egy Edit,aki regisztralatlanul kotoszkodik.Mindig félek,nehogy azt higyjétek,hogy én vagyok!Kép

Zsuzsi!Koszi,én jol vagyok szerencsére!KépRemélem a férjed mihamarabb belatja,hogy johetne a kisteso!KépAz egészsége miatt kezdett fogyozni?Vagy a kinézetével volt problémaja?Tudsz vele errol beszélni?Marmint,hogy ez a masik véglet se jo egészségileg és kinézetre sem.Talan jobb lenne neki egy aranykozéput.Tudom a férfiak tobbsége nehezen kot kompromisszumot még sajat magaval is.De hatha!KépRemélem nem veszed okoskodasnak,csak érdeklodom,mivel ot nem ismerem.

BMarti!Igazad lehet!A doki miutan megallapitotta,hogy nem vakbél,mellékesen megjegyezte latinul,hogy epe.De mivel o is igy atugrott rajta,mi sem torodtunk vele.Aztan ahogy olvastalak,ugrott be,hogy a doki ilyesmit emlitett.Szoval elképzelheto,hogy az epém szorakozik.KépNeked milyen kajaval kell vigyaznod?
Ha ideges vagyok,én is nagyon gyorsan meg tudom csinalni azokat a dolgokat,amikhez egyébként nehezen allok hozza.Ilyenkor el is gondolkozom,hogy mit tudok annyit kinlodni,amikor én ilyen gyorsan is meg tudok csinalni mindent!Kép

Marti!Remélem jobban vagy!Neked is az epéd?Jol emlékszem,hogy amikor vartad Vilka babat,akkor volt epegorcsod?Hat igy elég rossz,de terhesen gondolom még rosszabb.

Nyuszimano!Tényleg szuper gyors szulésed volt!KépVarjuk a képeket Petra babarol!Kép

GOrsi!Apukadnak jobulast!KarambolKépBrrrr!
Peti nagyon kis onallo!Kép

Bogancsi!Aposodnak gyogyik!KépKép

Tikk!De jo,hogy Hanna ennyivel meguszta!KépKép

Szila!Nekunk is van olyan,mint a Pulmex Baby.Szerintem nagyon jo,amikor a babus meg van fazva,éjjelre bekened a kis mellkasat és konnyebben veszi a levegot!Kép

Laura!Gyogyuljatok meg!KépKép

BMarti!Még mindig fel kel Riki kétszer.Ha nagyon felébred,akkor nem viszem vissza,ott maradhat kozottunk(vagy mellettem,ha Apja még nincs itthon,de akkor félek,hogy legurul a masik oldalon.)Ha igy vissza tenném,akkor balhé lenne.Valoszinuleg kevesebb mar a tejecske,mert raszokott,hogy éjjel is egyszer mindkét cici kell neki.

Henke!Jo utat!Kép

Rebi!Jo tanulast!Néha tényleg kell lazitani,szoval akkor mesélj nekunk magatokrol!Kép

Edit
edith16

Edit!Kép

csak hihetőbb volt hogy a kispapi csak a dátumot nézte el a topic címében, de nem, közben kiderítettem, totál eltéved, az anyság-ba kellett volna írnia, a topic címe még csak nem is hasomlítKép megtaláltamKép

m.
manó

Mano!
Jo kis nyomozo lennél!Kép

Edit
edith16

Lányok!

Már megint akkora a termés! Nem győzöm. Egész nap takarítottam, kilóg a nyelvem, az ujjaim meg kész KO, mert üvegmatricáztam. Így nem ér!

Ovi tegnap felemás volt. Nekem rossz, gyerkőknek jó. Kukoricát, meg bogyókat szurkáltunk tűre, hogy aztán lógassuk, hát... Nekem nem nagyon sikerült átszórnom még a kukoricát is alig, nemhogy a gesztenyét, meg a makkot! Kép Kicsit frusztrált, hogy egy 8 éves forma kislány hosszabbat fűzött, mint én. Igaz, az ő netto ideje több voltKép.

Lányom telefonálóst játszott:
(S)- Ich bin Lisa.
(S)- Szia Ichbin Lisa, mikor jössz?

Nyuszimanó,
De jó, hogy otthon! Kép Mesélj majd, milyen, hogy tetszett Doncinak Petra? És Apának?
Donci bőszen szőnyegporol. Nem akar picit pihenni, hogy megnézhessük addig Petra babát? Kép

Manó,
Edit,
ezek a kispapik már csak ilyenek szülés utánKépKépKép

Bogancsi,
ez iszonyúKép Szegény apósod, jól megjárta. Kép

Tikk,
de jó, hogy ennyivel megúsztátok! Kép

BMárti,
imádom, ahogy írsz! De most nem vagyok képes kinéznisem a fejemből, nemhogy olvasni belőleKép. De kíváncsi vagyok, mit "ügyködtetek" megint PiciLacival. Kép A fotókat már korábban láttam,mint ahogy írtad és nézem ám, Jééé, ez pont olyan, mintha a Te fiad lenne! Még a sztori is egyezett. Már éppen szólni akartam, hogy a neten kering a fotó Lacikáról! KépKépKép

na pussz:
Solya
solya

BMárti!

Küldd el a hisztis videót légyszi! Kép

Rita
krita

Sziasztok!

Edit! Engem megműtöttek 20 éves koromban az epeköveimmel, és most már bármit ehetek. Kép Anno csak a zsíros dolgoktól voltam rosszul, a szokásos epés nem ehet paprikát, uborkát, stb. nálam nem volt igaz. Csak hát ahogy Anyukám főzött (rengeteg zsírral, erős fűszerezéssel) úgy minden kaja toxikus volt, így elég nehezen tudtam kiszűrni, hogy mit is ehetnék. Kép Lehet, hogy a hízókúrád a "bűnös"? Sajnos nagyon egyéni, ki kell tapasztalni, de első körben mindenképpen a zsíros dolgokat érdemes elhagyni.

Solya! Korán van még, a kávé is alig ért még le a hasamba, biztosan ezért veszítettem el teljesen a fonalat. Akkor most olvasod amit írok, vagy ha meglátod a nevem, rémülten PageDown-t nyomsz?! KépKép

Rita! Küldöm! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

B Márti!

Érdekel,kiváncsian várom.E-mail címem a profilomban.A ceruzákat hiába zárom el a négyéves már mindent elér és ki is tud nyitni.

Solya!

A kontúr festéstől nekem is beáll a kezem.Tegnap gondoltam rá,hogy el kéne kezdenem a télapós,karácsonyi mintákat,hogy időben kész legyenek.

Képzeljétek azt álmodtam,hogy elveszett a Korina.KépKerestem autóval,gyalog sehol nem találtam.Nem tudom mennyi ideig tartott az álom,de végig bőgtem.A végén megtaláltam az óvodában játszott a kiscsoportban.KépNem értettem,hogy került oda,hiszen még csak 20 hónapos.Különben is mindig velem van,hogy tűnhetett el?Senkinek nem kívánom.Rémes volt.Kép
Így sikerült 1/2 5-kor felébrednem és velem együtt az egész családnak.

Edit!

Remélem inkább csak a levegő miatt görcsöltél, az epe sokkal rosszabb.Engem vesével műtöttek gyerekkoromban,de az deréktájon hátul fáj.Ilyen erős görcseim nekem is voltak császár után.
linato

Sziasztok!

Szeretnék kölcsönkérni egy hordozó-autósülést. Szerdára kellene nekünk. Ha valaki tud adni, szóljon! Szállítást megoldjuk.
Köszi! Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory
nagyon szivesen... el is visszük.. ha jó úgy Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Cory!

Én is nagyon szivesen... de elvinni nem tudom, úgyhogy fasorban se vagyok az előző ajánlathoz képest. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Linato!
Ha ennél rosszabb lenne,talan nem is élném tul!

BMarti!
Azt hiszem nekem a fuszer tett be.Kép

Solya!Sara jol nyomja a németet!Kép

Edit
edith16

Sziasztok!

Rebi: nagyon köszönöm! Kép Felhívlak, és pontosítunk Kép

BMárti: neked is nagyon köszönöm Kép

Ha egyszer két kézzel ideférek, ígérem, írok hosszút Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Most épp van egy kis nyugi. Nem tudom, meddig jutok Kép

A lényeg, mindenki jól van Kép
Zsoma már 2845 g volt tegnap este Kép
Balu hősként tűri a kistesót, és a bezártságot. Én rosszabbul viselem Kép De ha nem lesz rossz idő a jövő héten (sajnos az időjósok mást mondanak), már kimehetünk sétálni Kép

Képzeljétek, volt itt anyukám csütörtökön is meg pénteken is Kép Elvarázsolták az unokák Kép

Fiúk: WC-re mentem, Zsoma autósülésben, sírvafakadt. Majd néma csend, mikor jöttem vissza. Balu hasalt a földön az autósülés előtt simogatta Zsoma pocakját, és ringatta az ülést Kép
Egyébként is mindig próbálja megvígasztalni, mikor sír Kép
Balu ismét a régi, és sokat eljátszik egyedül is. Persze, kevesebbet, mint eddig, de ezt inkább a könyvmániájának tudom be, mint Zsomának. Sokat meséltet meg rajzoltat magának, és egyre ügyesebben rajzol. Pont, pont vesszőcskét, mondja a szöveget is hozzá, meg nénit, bácsit, nénós autót rajzol.

Na, ennyit a két kezességről Kép

cory

cory
Budapest

Halihó!
Szőnyegporolós Donci-kép lecserélve PetrásraKép Bocs, hogy csak most, de így jött öszze.

Cory!
Gratula Zsoma súlyáhozKép nem kis teljesítményKép És nagyon örülök, hogy anyukád kezdi magát boldognak érezni a nagymamaszerepbenKép Mikor megy legközelebb?
Nagyon megható, ahogy Balu viselkedik Zsomával, én ilyenkor mindig elbőgöm magam, lehet, hogy a hormonok, de lehet, hogy az alaptermészetem miatt.

Nálunk is hasonlóan fogadta Donci a tesót, folyton bújik hozzá, a lábát simogatja, odateszi a fejét hozzá és mondja közben, hogy "szeret-szeret" na én ilyenkor állok ott könnybelábadt szemmelKépKép

Gorsi!
Jajaj, apukádKép még szerencse, hogy ennyivel megúszta.

Krita!
De édes vagy, 1000 éve nem hallottam rólad, hol vegy, melyik topicban? Nagyon megható, hogy gondoltál ránkKép

Most megyek szoptatniKép, ja ma voltunk a kórházban kontrollon, minden rendben, Petra 3660, visszanyerte a születési súlyát, csütörtök óta 120gr-ot hízott, szóval van tejem és szeik isKép

Puszi, Nyuszimanó
nyuszimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?