Új privát üzeneted érkezett!

Jó, Eszter, igazad van.. :D Ebbe így eddig nem gondoltam bele. De akkor is kitartás!!!

Pati! Sztem is hagyd a visszaolvasást.. csak képekkel meg szüléstörténettel szánj meg minket ;)

Még itthon.. még 2in1.. de már nagyon fáj.

KépKép
lexus

Tisztára szét van esve a fejem..

Márti! Drukkolok, hogy kibírjátok szombatig!!!

KépKép
lexus

Sziasztok!

Judit! Gratulálok a babátokhoz! Vigyázzatok magatokra, és csendes, békés estéket kívánok nektek!

Judit(kecsk.) Ölellek....... Annyira kevés szót tudok most ezzel kapcsolatban leírni! De ölellek!

Szia Pati!!!! Fotó, írás, söttörö, követelem!

Lexa! Drukkokat küldök! Ha mész írj egy sort legalább. Ha nem , akkor meg azért!

Márti! Neked is drukkolok! Remélem majd csak a pénteki front fog hatni rád!!!

Linocs! Fruzsi totál fain! :) A fülbevalót vitted, és belőtték simán? Jut fejembe....: Az anyakönyvet is ott adják a kórházban? És nagyon ksözönöm mégegyszer!

Mzx! Minden együttérzésem az éjszakád miatt! Én éjfélkor elsírtam magam, és kettőkor meg már megint fent voltam,a lig alszom, amit érzek is, ki vagyok merülve, türelmetlen és hisztis vagyok!

Enyém férjem: kényeztetős, semmilyen dátumot el nem felejtős pasi. Ennek fejében ki kell szolgálni, mindig jó és friss kajának kell lenni otthon, tiszta lakásnak és ruhának. Ezeket meg kell oldanom minimális segítséggel, ők max hétvégén segítenek, de azt is csak nagyon ritkán! Viszont tényleg hetente legalább hoz csokit, sütit, virágot, Ákos fiamnak valami hülyeséget, és soha el nem flejetene egyetlen évfordulót sem! Szóval a valamit valamiért elv simán működik nálunk is!
Vendég

Lexa!

Mennyi idő a kórház?? Mert ha beindultok, nehogy lekéssetek!!!

Drukkok reppennek felétek!

Várjuk a híreket!

On-line szülünk! Beszarkázás!

Ui.: Eszterx! Csodállak és becsüllek a türelmedért! Nagyon fegyelmezettnek kell lennem sokszor, hogy ne kezdjek kiabálni, hogy azonnal akarok túllenni már rajta! Nem is tudom, hogy bírnám!
Vendég

Patiiiiii! Helló! Ha most elkezdesz visszaolvasni, akkor két nap alatt fogsz végezni :). Kérünk még képeket, és nagyon várom a szüléstörténetet!

Márti, hááát, én nem hinném, hogy szombatig húzódna még a dolog...:)

Kölyök, jót nevettem a megjegyzéseden! :) Hát igen, ez jogos lérdés! Szopi közben lehetne olvasni, de sokszor közben Eriket is szórakoztatom, vagy fórumozok. Ezen kívül nem sok szabadidőm van, ezek helyett pedig csak nem olvasgathatok Harry Pottert.. :) Másrészt nem hiszem, hogy nagy élmény lenne a könyv sok-sok fél órás részletben olvasva. :). De azért kedves volt tőle, hogy megvette :).

Kép

Kép
mzx

Mindenképpen írok, Monácska! Ki se lövöm a gépet, könnyebb így ellenni, mint bemenni már most azért, hogy ott szarakodják tovább.. lehet h ez marha naiv felfogás, de sose csináltam még ilyet. Majd a másodiknál okosabb leszek! Fél óra kb. a kh, úh lassan indulni kéne.. lassan. :roll:

Az én férjemnek kaja kell, mint Monáéknál, néha sör (meccsnézéshez ;)), de amúgy ő is tünemény.. most is itt pattog, h h tudok 15 perces fájásokkal gépezni. Hát lehet h később én is kiakadok majd magamon. Perpill így jobb :roll:

KépKép
lexus

Lexa!
Küldjél gyorsan nekem egy mobilszámot priviben!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Visszaolvastam, bőgtem, röhögtem, izgultam.

IMÁDOM AZ ANYÁMAT!!!!!!

Ja és a kedvencem: CSajok, férjek és Nanó! :lol: :lol: :lol: :lol:

A szüléstörténetre várnotok kell, ékesszólással fogalmazom.
Ezen kívül szeretném veletek mielőbb megosztani azokat a tapasztalataimat, amitől az én szülésem ilyen szép lehetett, hátha valakinek még segít.
Lexa, Te már lecsúszol róla. Bosszúból, hogy így eltűntél :wink:
Drukk +++++++++++++++

Mindjárt állok neki a képeknek. Mármint a feltöltésnek.. :roll:

Itt volt ma az anyukám (Nanó :))) és a nagynéném, hoztak sütit, főztek finomakat. Jó ez a gyermekágy :wink: Prolongáljuk!!!
Én kicsit pakolgattam, takarítGATTAM, volt védőnéni, gyerekeorvolós. Eltelik a nap :wink: :lol:

Nagyfiam legózik, szipolyka szunyál. Felkelhetne a beste, mert megint kénytelen leszek forró kapcsolatot indítványozni a mellszopaccsal...

Mzx!! ÚÚÚÚÚÚÚÚgy eszembe jutottál!!
Gordon néhány nap alatt felfoghatatlanul nagy lett. Akkorák a kezei :shock: meg a feje meg mindene :shock: :shock: :shock: .
Reggel átjött hozzánk és bebújt az ágyba. Feküdtem a két fiam között és úgy éreztem, eddig egy Nő voltam, gyerekkel, most váltam Anyává.

Kép
Kép

mpatr

Jó a gépezés, mert leköt kicsit!

Próbálj kérlek lezuhanyozni melegvízben jó? Ha elmúlik, akkor még nem kell idegeskedni! Ha nem, akkor irány-surány!!!

Jujjjjjjjjj!
Baba lesz! :) Tök izgatott vagyok!
Vendég

Te Pati!!!

Elküldhetnéd a "hogyan viselkedjenek az apák a szülőszobán" esszédet, én még előtte vagyok!!!

moncsikilencszázhetvenkettőKUKACcitromail.hu

VÁROM!!!!
Vendég

Egy lényeges kérdés: szamártej helyett fürdésre jó az anyatej is???
Mert akkor nekem olyan szép lesz hamarosan a bőröm, hogy Kleopátra posztumusz revitalizálja magát és tanácsadójává fog avanzsálni..
Tutkó! :wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Örömmel jelentem, hogy elkészült az én kis csöppségemnek, Lilla babának a webes fotónaplója, melyet az alábbi linken tudtok megtekinteni. Azt tervezem, hogy időről időre frissíteni is fogom majd a fotókat... :)

http://lillababafoto.extra.hu

(te jó ég, holnap már 2 hetes lesz Lilla!) :lol:

feri (mni)

Monácska, Ügynöknő feltette valamikor csatolt linkben. Akkortájt, amikor Norton született, tehát márc. 6-7-e környékén keresd vagy előtte.

Kép
Kép

mpatr

Lexa, drukkolok! Tudod valakinek a tel. számát? Ha nem, itt az enyém: 06-20-344-6279 Tényleg, melyik kórházban fogsz szülni?
Mona, a fülbevalót a kórházban lötték, ott lehetett kiválasztani és 3e Ft. Én vittem, de azt nem rakták be, csak azt amit Ők adtak. 6 hét után majd ki lehet cserélni. :) A születésit, lakcímkártyát és TAJ kártyát intézik ők... ha hét elején szülsz, akkor odaadják mire hazamész, Nekünk vissza kellett menni pénteken a papírokért, mert én elfelejtettem időben bemenni az irodába. :lol:
Márti, drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél... szóval, hogy ne szüljél.
Eszterxx, nagyon sajnálom, hogy így szórakozik Veled a doki... és teljesen igazad van, én sem bírnám ki, vasárnapig. Ki tudja, ha az én dokim nem ment volna szabira lehet még én is 2in1 lennék. :)
Pati, HELLÓÓ!!! Jó, hogy újra itt vagy és mégegyszer gratulálok és sok boldogságot Nektek! :)

KépKép
KépKép
mni

Végre van net, olyan édesek vagytok, jólesett az aggódás :oops:

A torkom annyira nem gáz, a térdem is egyre jobb. A végén még megmaradok :wink: viszont a gyomorsav agyrém, éjjel arra ébredtem, hogy az orromon, számon jön ki, de még jó, hogy elértem a WC-ig, még az ebédet is kihánytam, fúúúj.

Lexa, megy a drukk, hihi, a végén ma is lesz babánk!

judit18: Eszterke olyan szééééép!

Eszterxx, sokat gondolok rád, remélem megindul magától és nem kell vasárnapig várni.

A fiam főzős műsort néz, tök édes. jó, hogy itt van, de remélem a baba bentmarad akkor jövő hét péntekig, mikor megint viszi el az apja Milánt, hülyét kapnék, ha most be kéne feküdnöm, sok volt megint, hogy nem láttam.

puszi lányok, majd visszanézek, de most sok a melóm a gépen, céges utalások...
Vendég

Sziasztok!
Pati!
Jól esett hogy rám is gondoltál....Minden jót nektek!

Nemsokára indulok vissza a kórházba, még egy kis pakolás, mosogatás, vasalás, fürdés....
Ma 3x indítottam a mosógépet, ágyneműt húztam és egész délelőtt Levivel játszottunk. Olyan jó volt. Ölelt sokat, puszilgatott, azt is mondta nem menjek el....Mondtam neki, hogy elmegyek és mostmár tényleg Nimivel jövök haza. Mikor kicsit elaludt kicsit megkönnyeztem, hogy sosem leszünk már ennyire, így együtt, mostmár osztoznia kell a szeretetemen.....
Táncolt a Halász Judit válogatásra, olyan aranyos volt.

Szülni készülőknek szorítok, legyetek minél előbb túl rajta, jó élményeket szerezve, boldogan kezetekbe tartva a babátokat.

Babásoknak meg további jó babázást, és kicsit több pihenést!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niki!

Tündér vagy, nagyon köszönöm!!!!
Ezek nekem nagyon hasznos infók!

Lilla valami tünemény!!!!!!
Vendég

Na lányok, megyünk szülni.. nagyon parázok.. 10 percesek a fájások, mire beérünk, lehet h 5 lesz.. vagy stagnál, mint ahogy 15 perces is órákon keresztül volt.. tényleg nagyon be vagy sz.va. Fogalmam sincs, h hogy kell szülni!

Mindenen bőgök, azon hogy Jim nem akar távol lenni Milántól, hogy fáj, hogy Judit gyönyörű sorokat írt, hogy fáj, ... na jó, eddig tudtam húzni, megyek, Tibi is izgul, én is. Nagyon félek, gondoljatok ránk lécci! Tibi majd ír, ha baba van, meg ha nincs, akkor is, mindenképpen ír. Jó megyek..

Vigyázzatok magatokra, a babákra, a pocakokra, egymásra.. mindenkire!!!
Millió puszi, Lexa

KépKép
lexus

Lexus!
Minden jót.............................!!!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

ez nemér, hazaérek az orvostól és azt látom, hogy
Lexus megy szülni!!!! hajrá++++

a következő hirtelen a semmiből előbukkanó majd Eszterxxet megelőző embert komolyan leütöm, már ha túlélte a szülést... :twisted:
most még két gyorsat, mert megyek mosni, aztán majd hossszabban:

PAti: üdv újra itt!!! :)

Eszterxx, pont hogy van esélyed a PIre, és ezért most borzalmasan irigykedem. Hidd el a homeóshomók akkorra fognak hatni.
nekem ma azt mondta az orvos, hogy a méhszáj valahol balra fent a csudába, és hogy zárt, szval szerinte meglesz az a március vége, esetleg április eleje...

na megyek és jövök...

Kép

Kép
kolyok28

[quote="kolyok28"]
írta:
kolyok28a következő hirtelen a semmiből előbukkanó majd Eszterxxet megelőző embert komolyan leütöm, már ha túlélte a szülést... :twisted:

Kép
Kép

mpatr

:!: :!: :!: Kölyök fenti megjegyzését mellszélességgel támogatom!!!!! :!: :!: :!:
(ne tudjátok meg a mellszélességemet most :wink: )

Kép
Kép

mpatr

Lexa :D !!!!!! Drukkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok, ezt a Lexa jol kitervelte :) , mi meg itt maradtunk homeosbogyot szopogatva ungabungazni :twisted: !

Kép Kép
rima

Lexa!!!!!!
Megy a Drukkkk!!!!! Ügyes légy! :D

Azon gondolkozom, hogy ez a nyákdugó nem csak azért ment el, mert megvizsgáltak????
Kinek milyen tapasztalata van ezzel????????????
Most is folyik, olyan barnás trutyi!!!! :oops:
Jaaaajjjjjjjjjjjj!!!!!!!! Mi lesz????
Vendég

Kolyok! Te meg elkoltoztel Svajcba mosni :) ? Amugy mit mondott a doki a marcius 17-re?

Kép Kép
rima

Valaki gyorsan írjon énnékem!!!!!!!!!!!
Vendég

Pati!!!!!!!!
Olyan jó hogy visszajöttél!!!!!! Nagyon aranyos anyukád van!!!
Igazán irigyellek!
Majd ha lesz időd rakj fel róla is képet, megérdemli!!!!!!
És olyan kíváncsi vagyok rá!
Norton baba mit csinál?????
Vendég

Márti, nyákdugó csak érett méhszájból jön, különben már a 6 hetes vizsgálaton elmenne.
Ha ÚGY vizsgált meg, akkor annak fájni kellett.
Egyáltalán nem biztos, hogy megindul a szülés is ettől.
Nyálkás a trutyi?

Kép
Kép

mpatr

Hat Marti! Max megszulsz :roll: ! De nyugi, minden rendben lesz :) ! Szoval a nyakdugo akkor kezdett folyni vagy mi, mikor a doki megvizsgalt? Tuti a nyakdugesz volt? azt mar hallottam, h volt ugy, h a doki a 39.hetes terhes csajt megvizsgalta es a csaj elkezdett verezni, de h a nyakdugesz is tavozhat igy, azt nem tudom :roll: ...passsz, de mindjart vki felvilagosit!

Kép Kép
rima

Sziasztok,
egy gyors bejelentkezés. Vasárnap 23:43-kor, 9 óra vajúdás után végül császárral megszületett Szilvai-Hirsch Dániel. Mindannyian jól vagyunk, majd otthonról bővebben jelentkezem.

Livi
Kép
livcsi

Igen a trutyi nyálkás!!!!!!!
( Jó a téma mi????)
És ahogy megvizsgált, rá 5 percre kezdett el folyni!!!
És azóta is folydogál!
Vendég

Livcsi!!!!!!

Gratulálunk!!!!!!!!!!!! Jó egészséget neked és a kicsi Dánielnek!!!
Vendég

Livcsi
Nagyon sok boldogságot Nektek és sok-sok tejcsit Daninak!!!! :):):)

Lexa
Megy a sok drukk Neked! Senki nem tudja, hogy kell szülni, aztán mégis mindenkinek sikerül valahogy (a saját módján) :):):) Remélem, hamarosan babázol!

Erika

Kép

Kép
zsombi

Na Sziasztok!!!! Megyek pihenni!!!
Vendég

Livcsi, gratulálok és sok boldogságot Nektek! Várjuk majd a bővebb beszámolót és a képeket! :)

KépKép
KépKép
mni

Livcsi, hatalmas gratula!!!! és sok tejet és egészséget, örömöt vidámságot :)
és kérünk majd fotókat és adatokat és szülésmesét!

Kép Kép

na ez a mosás nem az én világom...
brrrr most amúgy paplant mosok, azért mosok többet ;) mielőtt még azt gondolnátok hogy napjában 2szer átöltözünk az urammal, hogy sokat kelljen mosni...

Kép

Kép
kolyok28

Eszterxx gondoltam hogy a táblázatban mindig frissitem Andriska nevét és most inkább ÁgostonVidort irok,
de énakkoris Andrist akarok.... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, még annyi javítást szeretnék, hogy Norton 3240 grammal született.

Kép
Kép

mpatr

Minden újszülött babának, mamijának és büszke papájának végtelen örömöt és türelmet a nagy játszmához :lol: :lol: :lol:

Köszöntelek Benneteket... :lol: :lol: :lol:

Ma..akkorát babázhattam..Köszönöm Nektek Patti és Péter a csodálatos unokát....(megint jól ügyködtetek anno a hálószobában :wink: :wink: :wink:

Gorka édesen szeretgeti Nortit...igazi jó testvér..és ezt olyan nagyon jó tapasztalnom...

Patti... tanúsítom....egy jól :lol: tejelő tehén-brigád csúcstermését hozza ki a cickójából...(bocs lányzóm a hasonlatért)

Norti...csakhogybeláttadédeslányom :o :o :o ...olyan, mint Patti volt újszülöttnek...(előkerült az Ő albuma..)

Ez a szédült tyúkanyó...bepoénkodott: anya...neked is csinálunk évvonalzót :D :D :D ....Mondd gyermekem :oops: :oops: nem kevergettelek (én) el annak idején 1977-ben?....mert jó-jó..nekem is vannak eszelős dolgaim..de ennyire..még sem :lol: :lol:

jim ugye jól vagy? ..minden rendben?
márti: annyira csodás kismama vagy....és nagyon helyes, hogy a pihenést választod

úgy, de úgy szeretlek Benneteket...hihetetlenül tündéri csapat vagytok...olyan nagyon jó Veletek :lol: :lol: :lol: [/b]
nanó:))

Kissani, szerencsére én még nem törtem össze semmit, de pl tegnap egy pizzát nem tudtam elvágni... de ma megnyugtatott az orvos -is- hogy ez a szülés után el fog múlni, ne aggódjak.

Eszterxx, tudom én vagyok a buta, de mit jelent ez a ballon???
és hogyhogy nem lehet ott a párod???
megy mindenfajta vudu és varázslat hogy a homeósok hassanak, de már rájöttem, Te tudat alatt télleg kinézted a Pit magadnak... szval hajrá :)
és jó étvágyat! azaz jó étket a vágyhoz :)

Mzx, igazából az a vicc, hogy az elején azt akartam írni, hogy télleg a könyv sokkal jobb ajándék, ha nem is annyira a nőiességnek szól, de Neked lehet hogy szórakoztatóbb :) aztán meg eszembejutott, hogy csak győzd elolvasni... és ebből ez maradt.... az előbbi része meg le. :)
na de ne szapuljuk kedvenc férjeinket, hamár ilyenek :) én virágot se könyvet se kaptam nőnapra... de sebaj. tudom, hogy húsvétkor sem fog meglocsolni, mindig elfelejti... pedig mindig utalok rá :)
jaj, télleg, utána kell érdeklődnöm, itt a magyar ffiak milyenek, hogy ha jönnek nekiállhatok tojástfesteni??? mondjuk vicces, mert itt lehet kapni színes tojást a boltban!!!!! már 2 hete legalább!!! de nem pirosakat, hanem a szívárvány minden színében pompázóakat....

Pati, nem is Te lennél, ha hazajőve a kórházból nem takarítGATtál volna.... :lol: ahelyett, hogynekünk iroGATnál :lol: szüléstörténetet...
najó, türelmesek leszünk :P

Feri,Mni nagyon szupi a fotóalbum!!! :)

Jim, gyógyulgass és Milánozz :) jó hogy megvagy :)

Juditkecskemét, +++ az egész topik egyemberként gondol Rád, legkésőbb pénteken karjaidban tarthatod Nimit :)

Márti, drukk, hogy maradjatok egyben szombat estig! ++++

na megyek, megnézem mi a helyzet a mosással... :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Pati, javítom, bocsi :roll:
Nanó, olyan jó, hogy van egy nagyink is :)

Kép

Kép
kolyok28

[quote="nanó:))"]m írta:nanó:))egint jól ügyködtetek anno a hálószobában :wink: :wink: :wink:

A) megint???? :shock: :shock: :shock:
B) ezt az anyámtól kell megtudjam??? :shock: :shock: :shock:
C) hüüüüüüüüüülyeeeeeeeeeeeeee!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
D) egy ideig Etyeken laktunk, többször is ott aludt Peti, akkor még csak udvarolt nekem. Marha vékonyak voltak a falak....... Egy reggel anyám szegény nem bírta, és közölte "Kislányom, én elhiszem, hogy szeretitek egymást meg jól érzitek magatokat, de nem lehetne egy kicsit halkabban :roll: ? :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Drága "szoptatós hintalovam" :lol: :lol: :lol:

Ne izgulj....én sem izgulok...mert tuti, hogy nem cseréltelek el....a hülyeséged anyai ágon familiáris.....be köll látnom :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops: ...nem álmodtad Te ezt az etyeki sztorit? :lol: :lol: :lol:

Nézlek hintapacim :wink: :wink: :wink:

Kép

:lol: :lol: :lol: Túlkoros a hintalovam :lol: :lol: Patti...jobb, ha nem kísérletezünk... :lol: :lol: :lol:

Elnézést a magánszámért....Patti már olyan vén boci vagy, hogy a coll-ostok sem mükxik :lol: :lol: :lol:

anyád :oops: :oops: :oops:

Kép

Kölyök: köszönöm szépen....Veletek is nagyon jó...mert a világ legszebb pillanatait adjátok.....kedvességgel, szeretettel...és ÉLET-tel...
nanó

Kép

Bocsi, csak ismétellek Titeket,
de a vonlazódat látva Nanó, nem csodálkozom, hogy Pati ilyen :lol: :lol: :lol: :lol:
és ezért szeretjük :lol:
meg azért, ha feltölt nekünk képeket Nortonról, meg esetleg NortonGordonról meg esetleg magukról és a nagyiról...
meg azért ha megírja " ékesszólással fogalmazva" a szüléstörténetét...

Kép

Kép
kolyok28

Csak egy délutánra nem voltam gép közelben és alig győzöm elolvasni a termést :oops:
Juditkecskemét: sokat gondolunk rád :!:
Lexának megy a drukk :!:
Márti: ne parázz, szombatig kibírjátok, érzem, különben esküszöm nagy pocakkal megyek látogatni ha képes vagy és megelőzöl :wink:
Pati: jó hogy újra itt vagy :D Várjuk a beszámolókat, képeket . Apropó, gratula a családodért :D

Anita
Kép
boszi30

Eszterxx: : neked is megy a drukk ezerrel, a homeós bogyók remélem hatni fognak :!:

Anita
Kép
boszi30

Kölyök: erre már, tényleg nincs mentség...csak annyi...Patti utasításait követtem :lol: :lol: :lol: ráfogom a nyuszira :lol: :lol: :lol:

Nos, nálunk nem áll fenn: nézd meg az anyját....vedd el a lányát..szegény Peti :cry: :cry: :cry: :cry: ezek szerint jól kifogta...ezután még jobban felnézek Rá!

Norti fotok! Tündériek :lol: :lol: és annyira érzem még az illatát, érintését...babaságát...és persze..Gorka ragyogó szemei is előttem vannak....jéééé tényleg kettő unokám van :D :D :D :D

Kép

Idesanyám, próbáld meg a többi vonalzó-szolgáltatót (pl. nőivonal.hu, lilypie.com), ezek becsődöltek tőlünk :shock:
:lol: :lol: :lol:

megyek dedeimet fürdetni, még ma jövök a képekkel!!( ha ismét el nem alszom....... :oops: )

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?