Kissani, szerencsére én még nem törtem össze semmit, de pl tegnap egy pizzát nem tudtam elvágni... de ma megnyugtatott az orvos -is- hogy ez a szülés után el fog múlni, ne aggódjak.
Eszterxx, tudom én vagyok a buta, de mit jelent ez a ballon???
és hogyhogy nem lehet ott a párod???
megy mindenfajta vudu és varázslat hogy a homeósok hassanak, de már rájöttem, Te tudat alatt télleg kinézted a Pit magadnak... szval hajrá
és jó étvágyat! azaz jó étket a vágyhoz
Mzx, igazából az a vicc, hogy az elején azt akartam írni, hogy télleg a könyv sokkal jobb ajándék, ha nem is annyira a nőiességnek szól, de Neked lehet hogy szórakoztatóbb
aztán meg eszembejutott, hogy csak győzd elolvasni... és ebből ez maradt.... az előbbi része meg le.
na de ne szapuljuk kedvenc férjeinket, hamár ilyenek
én virágot se könyvet se kaptam nőnapra... de sebaj. tudom, hogy húsvétkor sem fog meglocsolni, mindig elfelejti... pedig mindig utalok rá
jaj, télleg, utána kell érdeklődnöm, itt a magyar ffiak milyenek, hogy ha jönnek nekiállhatok tojástfesteni??? mondjuk vicces, mert itt lehet kapni színes tojást a boltban!!!!! már 2 hete legalább!!! de nem pirosakat, hanem a szívárvány minden színében pompázóakat....
Pati, nem is Te lennél, ha hazajőve a kórházból nem takarítGATtál volna....
ahelyett, hogynekünk iroGATnál
szüléstörténetet...
najó, türelmesek leszünk
Feri,Mni nagyon szupi a fotóalbum!!!
Jim, gyógyulgass és Milánozz
jó hogy megvagy
Juditkecskemét, +++ az egész topik egyemberként gondol Rád, legkésőbb pénteken karjaidban tarthatod Nimit
Márti, drukk, hogy maradjatok egyben szombat estig! ++++
na megyek, megnézem mi a helyzet a mosással...