Lexa!GRATULÁLOK!!!!!Bár nem ismerjük egymást de nagyon sok boldogságot a kislányhoz aki gyönyörü
Sok tejcsit és jó egészséget!!!!
Lehet a hülye idötöl de én sem aludtam valami hú de jól reggel arra keltem,hogy nem tudom álmomba vagy valóságba görcsölt a hasam a biztonság kedvéért vettem be magnab6-ot.Azóta jobb szerencsére
Nagyon megilyedtem de mivel nincs vér csak nincs baj.Úgye?Zsófival is voltak ilyanek de akkor is hamar elmult meg nem lett baj.Holnap megyek a védönöhöz!!!!Végre hivatalosan is kismama leszek
Ibica!Nem akkarak ezze nyagatni de miért nem mentek el dokihoz vagy is te föleg a mioma miatt lehet tényleg az az oka és ha tudnak vele mit kezdeni pik-pak összejön a baba.Remélem megoldodik a családi probléma.
Magika!Hol vagy?Remélem jó vagytok!!!!!
Zsuzsa!Teszt???????????????Nagyon izgulok és drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vera!Teszteltél újra?Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ki mikor volt a genetikai uh elöször?Engem Zsófinál 11+6naposan leszidva elküldtek,hogy már majdnem késön megyek sogornömet 11+2naposan haza küldték korán ment egy másik anya oldalon a csajszinak 11+1naposan megcsinálták.Érti ezt valaki?Nekem sajna muszály pontosan tudni Zsófira vigyáznia kell valakinek meg engem elkisérni mert a vérvételen elájulok mikor voltam a Donw kór szürésen lefejeltem a vérvételes néni frissen mütöt térdéd a szám meg Kelemen Annásra dagata napokig
Na eleget csacsogtam