Új privát üzeneted érkezett!

Hátha Vera vagy Magi tud majd mondani vmit a tesztre, ők a nagy szakértők! ;)

A nap mondását majd megmutatom a páromnak ;) :D Egyébként 15 perces fájásaim vannak csajok, úgyhogy szóltam Tibinek.. most rendesen be vagyok parázva.. nemtom mi lesz. Sose volt még részem ilyenben!

KépKép
lexus

Lexus: ++++++++++++++mész szülni????? Kitartást hozzá és nagyon sok boldogságot nektek :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egyelőre még nem megyek, mert 15 percenkénti fájásokkal sztem még nem fogok szülni.. meg mindig azt olvasom, hogy onnantól még csomót kell várni.. Jobb itthon kínlódni. De sztem elindulunk még ma. Baromira izgulok csajok!

Köszönjük a drukkot, Kuzsanna! ♥ Rémfér rendesen..

KépKép
lexus

lexa!
szorítunk!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

nekem anno azt mondták rendszeres 5 percesekkel induljunk!
vagy még?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Igen, vagyok Betti. Én is erre gondoltam, vagy legalább 10 peresekre, de ez órák óta stabilan 15 percenként jön! Most Tibi itt nyúz, h csináljunk egy pocakfotót, így utolsóként. Bármennyire nincs kedvem, később boldogan fogom nézegetni, úgyhogy elmegyek fényképezkedni ;)

KépKép
lexus

Csajok, megyünk szülni.. drukkoljatok, mert félek, és nem tudom, h hogy kell!

Puszi, vigyázzatok magatokra és egymásra!

KépKép
lexus

lexus!
Nagyon drukkolunk!!!! Kitartás!!

d.dodó

Sziasztok

Vagyok ám, de mostanában nem nagyon van kedvem írogatni, csak olvasgatlak titeket.

Menszi még meg van, és nem is kevés, darabos. Holnap már kezdem a clostyt. 20-án uh. És megálltam eddig hogy nem mérem a hőmet, sőt hogy őszinte legyek annyira kikapcsoltam hogy el is felejtem.

Lexaaaaaa!!!!! De jó hogy végre írsz, annyira örülök neki, már letettem róla hogy valaha lesz rólad hír. Nagyon drukkolok hogy gyors és könnyű szülésed legyen, nem sokára a kezedben tarthatod a kislányodat. Én is azt mondom hogy 5-10 percesekkel elég ha elindulsz, és 10 percessel indultam de a kocsiban már 5 perces volt.
Azt figyel hogy milyen intenzitású és hány másodpercig tart az összehúzódás. egy jó fájás kb 40-50 mp-ig tart. És hát eléggé érezhető,nem csak egy keményedés.

remélem ezeket még olvasod.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Na már lemaradtam. Megy a drukk neked. És nefélj. Meglátod csodálatos élményben lesz részed.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Micsoda hirekre jöttem!!! :D :D Hát ez fantasztikus!!! Komolyan mondom!
Én nem ismerem Lexát, de nagyon drukkolok ugy isten igazából meg ezerrel meg minden!! Tiszta szívemből!!! :D A hideg is kirázott ugy 100%-ban! :D :D Nagyon sok sikert nektek!! Nagyon sok tejcsit m,eg jó egészséget kivánok az ujdonsült kis családnak!!! :D :D :D És nagyon remélem, hogy jól sikerültek az utolsó pocakos fotok!!! :D Gyer hamar élménybeszámoloval!! És ne félj bár én még nem éreztem át ezt a csodát, de biztos, hogy egy fantasztikus csodát fogsz érezni még ma éjjel mert egy új kis angyalka vigyáz ma rád!!!! :D

Zsuzska! Feltétlenül csinálj TESZTET!!! :roll: :wink: Marha kivi vok!!! :D :wink: :wink: :!:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Csak 1 gyors bekukucsra jöttem.Sajna holnap már tutira megjön.Ez a hónap sem a miénk volt.Lassan kezdek már hozzá szokni :( Sajna a családban is történ probléma úgyhogy most egy cseppet kivagyok minden téren.Ne hari most nem írok mindenkinek külön,külön.

Laxa!
Megy a drukk+++++++++++++++Hiddel,ha ott leszel rögtön tudni food,hogy mit kell tenned.Ügyes legyél és küldjük neked az eneriát!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

sziasztok!
végül valakinek megadta lexa a számát?
fogjuk tudni mi van velük?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Lexa!

Bár már nem olvasod, de megy a drukk nagyon! Ügyes leszel, nyugi, menni fog! :wink:

Betti!

Nem tudom, lesz-e hír, mert nekem nem válaszolt a szám miatt, én tuti nem fogom tudni, valaki más? Ha más nem a márciusi topikban csak lesz valaki, majd átkukucskálunk, nem? :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nóci: Ha Huncutka küldi a teszteket, akkor csinálni fogok :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok,

Tibi vagyok, Lexa férje. Éjszaka megszületett a kislányunk, Panna Lilla, 3300 gr-mal és 52 cm-el. :) A mama és a baba is jól vannak, Alexa nagyon fáradt és a szoptatás egyelőre nehezen megy, kevés a teje. Feji, így reménykedünk, hogy beindul. Köszöni a kedves szavakat, sokat jelent neki. :)

Üdv mindenkinek,
Tibi

KépKép
lexus

Micsoda hírek kora reggel! :lol:

Lexa
Hatalmas GRATULA!Jó egészséget,sok tejcsit!Pihizzél sokat! :lol: :lol: :lol: Menni fognak a dolgok! :lol:

edoci

lexa!

nagy gratula és jó egészséget mindkettőtöknek!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexa én is gratulálok és sok tejcsit kívánok, majd beindul, ne izgulj. Menni fog, ügyes vagy.

Kép

gabi1

Lexus: Gratula és sok tejcsit nektek :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:
- Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?
Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet.
- Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!
- Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.
- Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?
- Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna.
- Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!
Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:

- Túléltem a rohadékokat!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lexa!

Gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit Nektek! :) És azért csak meg lett a név is! :wink: :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tibi!

Köszönjük a híreket, rendes vagy, hogy beírtad ide is! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!
Lexa!!! Hatalmas GRATULA nektek!!! Látom mind a két nevet megkapta a kislány! :) Várjuk majd a képeket! De addig is jó egészséget és sok tejcsit kívánok!! :)

Csajok, nekem tegnap délután és este ugy görcsölgetett a hasam... nyilallt, meg ugy igazából a szeméremcsontom fájt! Csak duplapárnával félig ülő helyzetben tudtam elaludni, mert mindenhogy fájt! És babó sem mocorgott olyan sokat... picit meg is ijedtem! De hajnalban kezdtem rájönni, hogy mi fájhatott ennyire.... szerintem egy teljesen más poziciót vett fel Manócska, mert hajnalban már nagyon sokat mozgott, és teljesen máshol éreztem a rugdosásokat mint eddig!!

d.dodó

Most kukucskáltam meg a 2008. márciusi topikban van kép is lexusék kislányáról :) NAgyon édes!

d.dodó

Merre tünt mindenki???

Magika!
Csak nem szülni vagy már?

Kata?

Vera!!!
Teszteltél ma is?? Multkor sem raktad fel a tesztről a képet!

d.dodó

Lexa!GRATULÁLOK!!!!!Bár nem ismerjük egymást de nagyon sok boldogságot a kislányhoz aki gyönyörü :lol: :lol: Sok tejcsit és jó egészséget!!!!

Lehet a hülye idötöl de én sem aludtam valami hú de jól reggel arra keltem,hogy nem tudom álmomba vagy valóságba görcsölt a hasam a biztonság kedvéért vettem be magnab6-ot.Azóta jobb szerencsére :) Nagyon megilyedtem de mivel nincs vér csak nincs baj.Úgye?Zsófival is voltak ilyanek de akkor is hamar elmult meg nem lett baj.Holnap megyek a védönöhöz!!!!Végre hivatalosan is kismama leszek :lol: :lol:

Ibica!Nem akkarak ezze nyagatni de miért nem mentek el dokihoz vagy is te föleg a mioma miatt lehet tényleg az az oka és ha tudnak vele mit kezdeni pik-pak összejön a baba.Remélem megoldodik a családi probléma.

Magika!Hol vagy?Remélem jó vagytok!!!!!

Zsuzsa!Teszt???????????????Nagyon izgulok és drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vera!Teszteltél újra?Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ki mikor volt a genetikai uh elöször?Engem Zsófinál 11+6naposan leszidva elküldtek,hogy már majdnem késön megyek sogornömet 11+2naposan haza küldték korán ment egy másik anya oldalon a csajszinak 11+1naposan megcsinálták.Érti ezt valaki?Nekem sajna muszály pontosan tudni Zsófira vigyáznia kell valakinek meg engem elkisérni mert a vérvételen elájulok mikor voltam a Donw kór szürésen lefejeltem a vérvételes néni frissen mütöt térdéd a szám meg Kelemen Annásra dagata napokig :? Na eleget csacsogtam :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

magi!
gyanúsan távol van!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
Én is igy gonolom...szerintem szülni ment :)

d.dodó

Sziasztok,

még mindig Tibi. :) Köszönjük a gartulációkat, nagyon kedvesek vagytok. Feldobok nektek pár képet a kiscsajról. Egy tünemény... :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv,
Tibi

KépKép
lexus

valóban van ott valami csíkocska

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Nahat mire jovok vissza.

Lexa elokerult es mindjart meg is szult.
Irigy vagyoooooooooookkkkkkkkkkkk!
En is en is en is en is. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lexa!
Gratulalok sok tejcsit es egeszseget, na meg boldogsagot!

Lanyok meg semmi szules, bar egesz nap kemeny a hasam, mint a ko.
Holnap koran megyek laborba es utana UH meg CTG.

Vera!
Ha delutani pipibol ilyen akkor!
Gratulalok.
Tuti baba van.

Dodo!
Tessek pihenni.

Kata!
A szures idopontja orvos fuggo.
Nekem majdnem 13. heten csinalta.

Na megyek furdeni es pihenni, mert nagyon faradt vagyok.

Ja azt el is felejtettem

Viki!
Felirta nekunk is a gyerekorvos a Prevenart, voltam is megrendelni a patikaba es van rajta tamogatas, igy nincs 5000Ft.

Magi
Vendég

Magika!

Szeptemberben még nem volt rajta támogatás! :? De majd megkérdezem itt a dr. nénit, mert 5000-ért Esztinek is beadatnám akkor 1 és 2 éves kor között! (akkor 2 oltás kell még) Drukk a holnapi uh, meg ctghez!

Vera!

:D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

En is tobbszor rakerdeztem a patikaba es mondta a no, hogy 12000 Ft.
Mondom neki tuti? Mert en ugy hallottam, hogy 20 korul van az ara.
Nezi, nezi, majd kozli, hogy nem is 12 ezer, hanem csak 4ezer valamennyi, mert van rajta tamogatas.

En megrendeltem, kaptam szamot is hozza majd csak erte kell mennem.

Magi
Vendég

Sziasztok!!

Tibi! Óriási gratula a kiscsajhoz!!!! :D :D :D Gyönyörü szép!!!! :D :D :D Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcsit kivánok nektek!!!! :D Így ismeretlenül!!!! :D :D :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vera! Hatalmas gratula a teszthez!! Mikor mész doki bácsihoz?? És amugy az Istvánba mész?? :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vera! Hatalmas gratula a teszthez!! Mikor mész doki bácsihoz?? És amugy az Istvánba mész?? :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Megjöttem a védönőtől!!!Most már hivatalosan is kismama vagyok megint :lol: Kicsit nyálasan beszél de rendes és felfogta,hogy második babánál valószinü nem kell annyit segítenie Amin viszont padlot fogtam,hogy benne vagyok a gépbe és megkérdezte,hogy az apuka is úgyan az Mondtam,hogy IGEN erre mondta,hogy ne haragudjak de az ő körzetében ez nem mindig egyértelmü. Március 31-én megyek vérvételre akor leszek 11+6 és április 7-én eljön hozzánk család látogatásra 11-én meg elmegyek hozzá vérnyomást,pisit nézni :) Tisztába raktuk a hetek számát mivel ma vagyok 9+3 ez azt jelnti,hogy 10.hét közepén vagyok :lol:

Ki,hogy van ma?

Tibi és Lexa!Gyönyörü Panna!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vera: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera!Ezen már egyértelmü :lol: :lol: :lol: :lol: Még csak nagyon halkan gratulálok!!!!!És drukolok,hogy minden rendben legyen a kislányoddal/lányokkal++++++++++ :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Vera!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Gratulalok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tobbiek merre vagytok???

En voltam UH-n es CTG-n.

Kisteso 3000 g. A feje 90 mm.
Az orvos szerint kicsi a feje es nagy a hasa. Marmint normalis a feje, de a pocakja oriasi. Mondtam is neki, hogy hat igen a veremet is kiszijja a draga.

MEhszajam nem nyilt tovabb.
Egyszoval kilatastalan a helyzet arra, hogy holnap szuljek, de az orvos azt tanacsolta, hogy sokat nyujtozkodjak es kapjam el apat.

Egyszoval most arra varok, hogy hazajojjon es elkapjam, holnap meg leszedem az osszes fuggonyt es visszateszem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Na meg eszem a homeopatias bogyokat is. Csak meg szulok mar keddig en is.

Szoritsatok nekem legyszives.

Magi
Vendég

MAgika: +++++++++++++++++++++++++mindenem csuriban

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Koszonom! :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vera!
Ezen már egyértelműen látszik a csík! Halk grtaula! Mikor tesztelsz ujra?

Magika!
Nagyon drukkolok neked!

Csajok, itt olyan gyönyörűen süt a nap!! Szerintem délután megyünk egy nagyot sétálni!
Mostanában már ha akarnék (és lehetőségem lenne rá) sem tudok 8-nál tovább aludni, mert mindig olyankor kezd neki babó a nagy mozgolódásnak! Ma épp csuklással kezdte a napot! :lol: De mondjuk az is tény, hogy tegnap este már 8-kor!!! kidöltünk a sorból, párom is és én is!

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

Vera!
Koszonom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd ha meg csinalsz teszted dobd fel a kepet.

Dodo!
Nekem szinte egesz nap alszik a kisteso, csak akkor mozog, ha kitakarom a hasam. Szerintem a feny miatt.
Igy ha aggodom ledolok egy kicsit, felhuzom a polom es nem kell egy perc sem es mozog. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
REmelem ha kijon megtartja jo szokasat es csak vilagosban lesz fent.
Zoli is ilyen volt, de azert O mozgott maskor is.

Ma mar elkaptam apat, azota gorcsol a hasam.
Megyek megfozok es elkapom megint a nagy oromere aztan pihizek en is, ha netan szulnek, legyen erom hozza.

Magi
Vendég

Vera!

Halk gratula! :D

Magika!

Megy a drukk! +++++++++++++++++++++

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Vera gratulálok neked, vigyáz magadra, dokihoz mikor mész?

Magi neked megy a drukk márra:) Nekem Réka ma 4 éves:) De holnap lesz szülinapozás mert anyukámék vidéken vannak.

Én meg vagyok, továbbra is inkább csak olvasgatok, próbálok kikapcsolni babatémában, azt hiszem jó úton haladok.
20-án megyek uh-ra.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?