Hahó! Vagyok ám én is, csak nagyon sűrű napjaink vannak.
Jolka, boldog szülinapot!!!!
Anett, Te egy hősnő vagy ezzel az 5 fejéssel! Hátonhordozós fotód nincs véletlenül? Kíváncsi vagyok nagyon! Már ilyen miniket is lehet háton hordozni? És egyedül is kivitelezhető a felvétel? Vagy előre már megkötöd és csak belebújsza a kendőbe? De akkor hogy rakod bele a csajszit? Na, lenne még ezer kérdésem, mert én is szeretem a kendőt, de elöl cipelve már nekem nehéz Á-baba.
Macsek, hová lett az aláírásod? De ugye nem azért vetted le, mert a múltkor megdícsértem?
Vilkó új vonalzós képe nagyon édi! Ez a fürdőnaci meg döglesztő!
Zsu, mi - azaz Ábel - kétszer alszik napközben. Reggel 8 körül kel föl, aztán délelőtt fél 11 körül alszik 45 perc-1,5 órát (ha kint a kocsiban, akkor keveset, he bent, akkor többet). Délután meg 3 körül alszik el és 1,5-2 órát szokott aludni. De 5, negyed 6 után már fölkeltem, mert akkor az este tolódik, azt meg már mégse!
Ez a Panka annyira tündérke a fotókon (a farmerszerkós nagyon tuti!)
Mesehősök
Így gondoltad?
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Béres Benedek Soma nevű legényke. Mivel anyukája nem engedte, hogy reggeli, ebéd és vacsora előtt/helyett csokiskekszet egyen, ezért fogta a tarisznyáját, telerakta hamubasült pogácsával...és csokis keksszel és világgá ment. Ahogy ment mendegélt, egy sűrű erdőben találta magát, de a kiutat nem lelte. Ekkor hallotta ám, hogy valaki leröpült a feje fölött. Tán csak nem a hisztimanók? Á, ők is félnek a sötétében. Ekkor megpillantott egy kis tündért a fa ágán. "Hogy hívnak tündérke?" "Piller Panka vagyok az erdő tündére. Látom, hogy eltévedtél és segíteni szeretnék." Nagyon megörült Benedek Piller Pankának és rögtön visszatért a bátorsága. Megfogta Panka kezét
és elsétáltak... a csokiskeksz meg hamarosan mind elfogyott...
Timi, sajnálom, hogy elfogyott a tejcsi
Majci milyen szépség! Fene gondolná, hogy ő is a Hisztimanó hatása alatt áll néha. Bibus meg azzal a nagy cumival irtó cuki!
Apropó hiszti. Hisztimentes hetet tervezek, mert B jövő héten megy a nagyszülőkhöz egy hétre, húú mennyi mindent szeretnék csinálni.
Bea, a férjedhez gratula! Ezzel eszembe jutattad, hogy a karácsonyi hópelyhek még mindig az ablakon vannak és tegnap nekiálltam ablakot pucolni. Persze két gyerekkel, egyedül ez merész vállalkozás volt, két db kétszárnyú ablakot tudtam megpucolni. De ma jött anyukám erősítésnek, hurrá!
Na, benyomtam egy rántotthusit így éjfélkörül...csak a tejcsi miatt
Andi005, Ábel szeme körül is van némi lilás elszíneződés. Anyukám pont ma kérdezte, hogy ez mikor fog eltűnni. A szülést ő is kicsit megszenvedte, és mivel rohamtempóban érkezett, így ez elkerülhetetlen volt - a doki szt. Hát, kapartam is a falat rendesen... A szeme fehérje majd egy hónapig be volt vérezve, olyan kis nyuszis volt.
Andi007 , ügyesek ezek az ikrek és Te is! Meg Gyula is...csakhogy senkit ne hagyjak ki a családból
Mogyó, Ágika nagyon édes Apával a képen.
És csak lesek, hogy miket eszik ez a lány
. majd felolvasok már Ábelnek, hogy vegyen példát.
Úgy tűnik nálunk ma volt a mennyiségi áttörés. Ábel tízóraira megevett kb egy sült almát turmixolva vegyítve negyed üveg őszibarackkal (mélyhűtőben találtam még egy anyukám-féle garantáltan bio, ámde majd másfél éves bébiételes üvegben lefagyasztott isteni ízű őb-t), és negyed üveg kecskeméti sütőtökkel. És ezt mind megette! Délután dettó! Úgy látszik mindegy neki, hogy mit adok, de minimum 60%-a sült alma kell, h legyen.
Mást nem eszik meg csak úgy, próbáltam már krumplit, sütőtököt magában, répát, de semmi. De lagalább két hét alatt már ide eljutottunk.
Holnap sem nagyon leszek, mert maratoni programot sikerült szerveznem. Reggel B és én fodrászhoz megyünk, ebéd után jön a gyógytornász, aztán fél 4-től meg nyílt nap lesz az oviban, ahová szánom B-t, így oda is megyünk.
Már megint halódik a netünk, ááá