Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

NA megkérdeztem ma az ovinénit és szerinte simán mehetnek jövő márciustól az ikrek oviba,ők szokták így csinálni.Viszont akkor már be kell őket íratni most áprilisban.Nagyon agyalok mit csináljak szerintem 3 évesen még kicsik (nameg amúgy is olyan fura hogy már oviba mehetnek)de a bölcsiből meg ha betöltik a 3 évet akkor "kiteszik" őket.Amúgy meg a Máté szeptember 12.én töltötte a 3 évet és ő is ment már akkor oviba,de valahogy akkor nem volt ilyen érzésem(a hideg kiráz ha belegondolok).
Olyan gyorsan nőnek a gyerekek :cry: :cry:

Na megyek tegnap megkaptam a takarítógépemet nemiesek a szőnyegeknek.. :roll:

Zozoval mi van?
Bea !!Hogy vagy?

Kép
Kép
zitacicu2

nemiesek =nekiesek :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Ha valaki bölcsis beíratkozásra készül, akkor a március 28-án lesz bölcsibörze Újszegeden a Bálint Sándor Művelődési Házban (Temesvári krt.) 9-17ig.

A beíratkozás április első 2 hete a Bölcsi Igazgatóságon.

A bölcsődei év szeptembertől-szeptemberig tart, azaz ha pl. csak jövő tavasszal (2009.) akarjátok a most még csecsemőkorú gyereket beíratni, akkor is MOST kell jelentkezni
Vendég

Zitacicu,a bölcsiből ahova jártok,nem teszik ki a gyerekekeet!!
Barni nov. tőlti a 3,és csak a következő év nov. tudják felvenni,így majdnem 4 évessen kezdi az ovit,addig bölcsiben lesz!!!!!!! :)

Kép
bibi226

sziasztok!

Angyelka küldtem neked pü-t. Vagy többször kaptad meg vagy egyszer sem. :? A rsz.nekem azt jelzi, hogy az kimenő fiókban maradtak a levelek. Írj, ha nem kaptad meg akkor bemásolom ide!
Tündér

Kép
Kép
tündér09

Szilcsi :)
Utólag nagyon boldog névnapot!!! (nem néztem a naptárba :oops: )

Rbetty :)
Van olyan ekcéma, ami kinőhető, ez pedig az endogén ekcéma. Ez gyerekkori betegség, nem igazán tudni pontosan mi váltja ki. Leginkább a hajlatokban, szemkörnyékén jelentkezik,az esetek 90%-ban kb 10 éves korra elmúlik, addig viszont csak tünetileg kezelhető. (A párom a 10 %-ot erősíti, nem múlt el neki, de ez tényleg ritka)
Börgyógyász által felírt krémmel szépen kezelhető, de jót tesz a napfény is neki.

Melinda :)
Jó a dumája Lottinak! :lol:

És akkor panaszkodok:
Voltunk ma csípőszűrésen Noémivel. Az ortopéd orvos azt mondta, hogy bal oldalt még picit laza, ropog neki kicsit, de ahogy erősödik az izület, el fog múlni, tehát rendben van, csak tornáztatni kell.
Azért elküldött minket uh-ra, biztos ami tuti.
Ott megnézte először egy fiatal doki, ő is azt mondta, hogy minden oké.
Vártuk, hogy kiadják a leletet, amikor is vissza hívtak, hogí mégegyszer meg kell nézni, mert vmi nem oké.
Egy másik doki nézte meg, ő szerinte a baloldal nincs renben, nem dysplasiás, de határeset, ő kengyelt adna, de konzultáljak mégegyszer az ortopédussal. (frászt kaptam. :( :( )
Visszamentünk, ott megint megnézte az orvos, és nem értette, hogy miért mondja az uh-s doki, hogy baj van, ő továbbra is azt mondja, hogy nincs akkora baj (megnézte ő is az uh felvételt, az alapján is ezt mondta). Hívott egy másik dokit, az is megnézte, őszerinte is okés.
Így a biztonság kedvéért terpeszpelust kell használni, és 2 hét múlva kontroll.
Szóval kiakadtam nagyon.
Felhívom a gyógytornászt, aki Botit is tornáztatta anno, kikérem az ő véleményét is.
Megvárjuk a 2 hetet, ha akkor is ilyen kérdéses lesz a dolog, megyünk a Tornyoshoz.

Szegény Noncsikám úgy meg lett tekergetve, meg ki lett éheztetve az ide-oda rohangálással, hogy itthon kajált egy nagyot, és azóta alszik.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Zituska: nagyon sajnálom Noncsit :( Azé jó lenne ha el tdnák dönteni van-e baj vagy nincsen... :( :roll: A frászt hozzák az emberre :( Kitartás, Bea jó ötlet :wink:

Szilcsi: Hozzátok jár Bea? Javul a buksija Lalinak???

Zitacicu: Nem teszik ki az ikreket a bölcsiből nyugi :wink:

Dancsi: Mi 98-ban (asse most vót) utaztunk ezzel a vonattal és aszontam sose többé. Inkább autóval levezetek 1000 km-ert mintsem ebbe a hálófülkés vonatba mégeccer beszáljak. Elég ha annyit mondok balkán? Koszos, büdös, dohányszagú, olyan hangos volt a kocsi, hogy aludni aztán nem lehet, főleg amikor dél Szerbián át haladtunk a hegyekbe,egyik alagútból ki másikba be :shock: a vasút car, még az 1900-as évek elején a "magyarok idejébe" építették, rá van nyomva hogy diósgyőri vasöntöde :lol: Úgyhogy aludni azt nem lehet, legalábbis se én se anyu, se tesóm se senki nem tudott akikkel utaztunk.... De ez rég volt azóta nem mertünk megkockáztatni vonatos utat! Mi egészen biztosan nem megyünk külföldre nyaralni amíg a legkisebb nem lesz 3-4 éves. De még belföldre se nagyon. Nekem az nem kikapcsolódás, ha elmegyünk valahova ahol ugyanazt csinálhatom mint itthon és még a cuccokat is cipelni kelljen. A Kolping az egyetlen ahova elmennék, de az meg aránytalanul drága, sztem.Úgyhogy marad a dédimama idén nyáron is, ott legalább körbe vagyunk ugrálva :)

Szilde: Én már riadóztattam a szülésznőmet, hogy nézze már meg bent fekszel el, vagy mi van, úgy eltűntél :D Se iwiwen se sehol nem voltál. Valakinek küld már el a számod privibe, hogy meglegyen ha bármi van :D

Melinda: Lotti tündér. Orbánka Viktorka ez jóóóóó :lol: :lol:

Bea: Szuper a vasaló :D :D :D
Tegnap volt a vizsga a prezentációból, max pontszámos lett :D

Mék főzni..

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Zituska!!

Nálunk ugyanez volt, ne ijdej meg!!!!!!! A klinikán voltatok az Árvizi emlékműnél??? Mi végül elmentünk a Tornyos dokihoz, aki megnyugtatott, h kutya baja!!!! Mi is tornáztattuk, de a pocakfájás miatt. ne vedd készpénznek amit mondtak!!!!

Bocsi, ennyire futotta, mindenkinek puszik!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Bocs, hogy sokáig nem voltam, ezer a dolgom mostanában, szerencsére! :lol: :lol: :lol:
Most sincs sok időm, csak pár sorra... :roll:

Minden gyerkőc gyönyörű!!! :D

Zituska:
Hát érdekes ez a huza vona csípő ügyben :roll: ... nálunk is tornáztatni kellett (kell még mindig), szorítok, hogy elég legyen a torna és a terpeszpelus, ha meg kengyelt kell használni, akkor meg inkább most legyen kengyel pár hónapig, mint később gond!

Karmen: Mi ezen a héten tutira nem úszunk :? , miattam, még az utcára sincs kedvem kimenni ezeken a "nehéz napokon" :) , nemhogy úszni! :D

Zsuzsu: Mi újság Veletek? Hogy vagytok? Várom már, hogy megtudd a babuci nemét! :lol: :lol: :lol: Ábelnek pusza! :D

Zitacicu: Most éppen almalekvárt főzök a kenyérgéppel! Mostanban nagy sláger a cseresznyés párna... fincsiiiii! :D

Szép délutánt, ennyire van kapacitásom... (Bocs, ha valakinek esetleg nem reagáltam!)

e.

KépKépKépKép
hefe

Zitacicu! Dehogy rakják ki a gyereket a bölcsiből amint betölti a 3-at!Lindi ugye januárban lesz 3, de majd csak bő 3,5 évesen megy oviba jövő szept-ben.

A mai bölcsi is jól sikerült, csak én akadtam ki pár dolgon.
1. pont egymást követi a takarítási szünet Lotti ovijában és Lindi bölcsijében, ez össz 7 hét. Ugye hogy a kedves szülő ez idő alatt mit csinál a 2 kölkével az nem érdekel senkit. Ok, van ügyelet. ÁÁÁÁ, és akkor én még nem szólok egy szót sem, 4 nagyszülőnk él és virul hála, mind itt helyben. Na de akkor is!
2. az oviban ugye reggel 8.30 ig kell szólni és akkor még le tudod mondani a másnapi étkezését a gyereknek, a bölcsiben ez 6.30!!! :roll:

Zituska! Ugyan kik voltak ezek az egészségügyi mintapatkányok?? :evil: Szerintem ne várjatok 2 hetet se, irány a szakember!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hefe!!

Hogy csinálod az almalekvárt???NAmeg a cseresznyés párna is érdekelne

Szilcsi!
Kellene nekem a fetás gomba.

Kép
Kép
zitacicu2

Melinda, ezt jó hülyén oldották meg. 7 hétig takarítási szünet? Nem is hallottam még ilyenről... :shock: Szerencsések vagytok, hogy él az összes nagyszülő és helyben. Nálunk a párom szülei már nem élnek, az enyémek pedig messze vannak. :cry:

Hefe, almalekvárt kenyérgéppel??? Azt hogy csinálod? :shock:

Zituska, basszus jól rádijesztettek. Na majd Bea megmondja a tutit, ne aggódj. Irigyellek, hogy Noéminek ilyen jó alvókája van.

Enikő, köszi az sms-t! :lol: Ilyen durva a vonat??? Mi Görögben voltunk hálófülkés vonattal, az tuti jó volt emlékeim szerint,é imádtam - 12 évesen. :D Mentek megint a dédihez? Az szuper hely! :wink: Gyönyörű vidék. Meggyógyult a família?

Dancsi, én is csak bababarát helyre vagyok hajlandó menni, amíg kicsi a gyerkőc. Igaz, többet kell fizetni, de a kényelemért szerintem megéri.

Exi, mikor lesz meg a vizsgaeredményed?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Oviszünet 4 hét, bölcsiszünet 3.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő!
OK. :wink:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

sziasztok

látom nagyából mindenkinél rendben vannak a dolgok (szerencsére most nincs sok kis beteg)
mi is jól. tegnap volt az első ctg. szerintem (nem néztük együtt meg) nem volt fájás, mert egyforma minta volt és 20-30 közt. viszont a Cx 2100, ami a doki szerint rendben van, és szerinte még mindent csinálhatok ,amihez kedvem van, meg még utazhatok vidékre (ez a mániám, hogy szeretek hazajárni anyáékhoz Kecskemétre). még Húsvétkor is szeretnék utazni :oops:
kicsit már nehezebben bírom, meg időnként fáj a pocim alja, de még nem megterhelő.
ja és ma voltam védőnőnél, akihez a jövőhéten megint kell mennem (minek?). bár a jövő héten átvisz a gyerek dokihoz bemutatkozni. jár valaki a Tisza L krt ( Takaréktár u?)-ra dokihoz. egy fiatal dokinőt mondott.
ja, és a védőnéni(lehet, hogy anni idős mint én :lol: ) szerint Húsvétkor max fél szelet sonka, mert az túl sós :shock: . szerinte a zacsi tökmag, pizza és kis társai nem sósak? :wink:
na, eldugultam. ha sikerál majd este akarok pocak fotot is.
toncsi

toncsi80

Toncsi! Egyél jó étvággyal bármit húsvétkor!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hefe! a héten mi sem uszunk, egyre betegebbek. Orsinak nagyon fáj a hasa, már nem köhög és nem is annyira taknyos. Norbi meg nagyon köhög, nagyon taknyos és lázas.:(

Mi nyaralni voltunk Orsival amikor 5 hos volt, Norbival amikor 3 hós volt. Nekem nagyon jo volt hogy picik voltak, mert ha álmosak voltak elaludtak bárhol, babakocsi, kenguru, auto mind megfelelt nekik. Szoptatni meg bárhol tudtam, szoval nekem megvallom könnyebb volt a kisebb gyerekkel kirándulni, mint Orsival most nyáron, amikor pl. minden délben aludnia kellett, ugy kellett mindent szervezni hogy idöre visszaérjünk és ebéd után tudjon aludni. Ehhez képest egy csecsemöt vinni mennyivel egyszerübb volt.

Melinda! Szegény, én is kiakadnék 7 hét szüneten. Na de nálunk meg aki nem visz munkáltatoi ig. az nyáron nem viheti a gyereket oviba, én is ezt kérdeztem mit csináljak 2vel hónapokig, amikor még játszotér sincs??

Zitacicu! Bölcsiben maradhatnak szept. akkor is ha most betöltik a 3 évet.

Ja jelentkezett az új védőno, nagyon kedves volt azután is hogy mondtam lemondanék a szolgáltatásukról. Ugyan fogalma se volt mit kell aláirnom de utána jár mert ha itthon nem fogadom ö kap figyelmeztetést hogy nem irtam alá hogy itt volt. Mondtam bármit aláirok csak hagyjon minket :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Remélem tudod, hogy jogellenes az ilyen! :twisted: Mutassák már meg neked azt, ahol ez le van írva!!! :evil:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő,
köszi a vonatos infót, majd még rágódunk rajta
az a baj, hogy az olyan tengerparti nyaralás, ami nekünk megfelelne (mert kicsik a gyerekek) fél milla alatt tuti nem jönne ki, így valszeg marad a Balcsi :)
vonaton, repülőn kb. 80%ot kell fizetni a gyerekek után is, szállodákban ha külön családi szobát akarok, akkor teljes árat számítanak fel a gyerekeknek is
autóval pedig nem vagyok hajlandó elmenni

Zita,
náluk is maradhatnak szeptemberig a bölcsiben, a betöltött 3 év után is
Vendég

Sziasztok!

Pénteken jön a gyógytornász Noémihez! :) Remlem meg fog nyugtatni! :roll:

Zsuzsu :)
Nem az Árvízi emlkműnél voltunk, hanem az Újklinikán.
Mi volt ma a dokinál?? :D

Hefe :)
Persze, inkább most kengyel, mint később nagyobb probléma! Csak éppen feleslegesen nem szeretném megkínozni a gyerekemet a kengyellel! :( Reménykedem, hogy elég lesz a torna...

Voltam ma 6 hetes kontrollon. Minden oké, olyan vagyok majdnem, mint lánykoromban! :lol:
A doki alig találta meg a gátsebem helyét, olyan pici, és olyan szépen meggyógyult! :D (nincs 1 centi sem - basszus, miért nem voltam képes végigcsinálni a gátvédelmet! :roll: )

Toncsi :)
Csatlakozom Melindához: egyél, ami jól esik Húsvétkor!! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Megjöttem a dokitól. KÉT ÓRÁT !!!!! vártam, bosszantó nagyon. Mikor eljöttünk a váróban kb. 12-n, a lépcsőházban ugyanebbyien vártak még. (19:50 körül)
igazából nem derült ki semmi, a méhem nagyobb, de kb. sem tudja, h mennyi idős. Pénteken UH, akkor kiderül vagy beborul....

Ugye az normális, ha vizsgálat+rákszűrés után van pici vér??

Bocsi, nem írok senkinek, de igyekszem majd pótolni!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő!Zsuzsu!
Privi ment.

Zsuzsu!
Melyik dokinál voltál?Kb. én is ennyiket várok mindenhol...:((

E.

szilde
Szeged

sziasztok
és akkor csuda szép pocakfotok :lol: :lol:
36+1:
Kép
Kép

szép estét!
toncsi

toncsi80

szszkinga: lánykád tündéri, de én is idegbajt kaptam volna a krémes esetben… :oops: :roll:

szilcsi: otthon dolgozol??? Nem lehet könnyű… Apukám mondta, hogy értékes munkaerő vagy! 8) Alváshelyzet: Mi lenne, ha elhagynád a laktoherbet? Csak egy ötlet… Dóri is csak babakocsiban alszik napközben.

Utazás: mindkét csaj 3 hónapos volt, amikor először utaztunk (őszi hosszú hétvége) és 5 hónapos, amikor egy hétre mentünk külföldre telelni. Nagyon jól bírták, az utat is, és ahogy Bea írta, addig egyszerű, amíg csak szopi van és sok alvás. Marcsi egyéves volt, amikor nyaralni mentünk, a kaja akkor sem volt bonyolult, mert akkor még minden ripszropsz megevett, belelapátoltuk 5 perc alatt az adagját és kész. Az úttal se volt gond, szeret menni. Az alvás viszont gázos volt, ahogy Karmen írta, mert még 2x aludt Marcsi, és igazodni kellett ehhez valamennyire, sőt, ez még akkor is nehézkes volt, amikor tavaly április végén voltunk, akkor már csak 1x aludt, de rendszeresen elfáradt 11-re vagy délután 5-6 felé, amikor még mentünk erre-arra. Dóris tapasztalataim még nincsenek a nyárra. És lehet menni bébiételek nélkül, csak olyan helyre kell menni, ahol van konyha. Én is csak vésztartaléknak vittem, ugyanúgy kotyvasztottam, mint itthon. Ja, most januárban, amikor mentünk Ausztriába, az autópálya melletti új pihenőkben fűthető :!: pelenkázó van a WC-ben, a férfirészlegben is :!: Esélyegyenlőség biztosítása minden területen az EU-ban! :lol:

dancsi: miért jöttetek haza a 3. napon?

szandra: igen, mi is voltunk a Gedóiban szombaton. Vivinek jobbulást!

zituska: Marcsi is iszonyat lassan eszik, ha egyáltalán eszik magától, van hogy nem, pakolni kell a szájába a kaját, pedig sokat megeszik így végül, de maga nem. Kanállal is egyre ügyesebb, és egyre többször kéri, hogy önállóan ehessen, de általában etetni kell. Marcsit is küldözgették ide-oda a csípőszűréskor, de aztán normálisnak nyilvánították, talán eggyel több kontrollon voltunk. Biztos rendben lesz minden!

Niki: a körömvágás nálunk is hisztis, pedig egy időben már hang nélkül ment. Marcsiról van szó, Dóri könnyebb eset. :lol: Hajmosással ugyanez a helyzet.

Exdeus: nagyon vagány Peti! Rugi: Marcsi még mindig abban alszik, én is szeretem (azért, amiért Kinga), de lassan átállunk a pizsire, nem lehet már akkorákat kapni, ami rá jó. Mondjuk ő nem járkál benne, akkor tényleg alkalmatlan lenne.

jégvirág: vasalófelszerelés szuper!

Amiket írtok a nemalvással és egyéb nehézségekkel… Megnyugtató, illetve inkább higgasztó, hogy nem extrémek a gyerekeim, nekem kellene türelmesebbnek lenni. Enikőhöz kéne valami gyorstalpalóra járnom. :lol:
Na meg gyakran én is úgy érzem magam, mintha mindent megtiltanék, annyi a nemszabad. Ezért nem szeretem azokat a játékokat, amikre vigyázni, kell, mert az csak plusz ígynecsináld.

Többen írtátok, hogy szeretnétek venni/rendelni Anna és Peti-könyveket. Én fogok rendelni egy hét múlva az Alexandrától a neten, csak megvárom, hogy a legújabb kötet megjelenjen (márc. közepére ígérik), ha valaki csatlakozna, írjon e-mailt!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szép estét!

Norus, köszönöm apukádnak is, jólesett a dicséret. Halkan megjegyzem, baromira megharcoltam azért az állásért, le kellett tennem egy matekvizsgát a magyar-könyvtár szakos diplomámmal, szóval nem volt könnyű és büszke is vagyok rá nagyon. Igyekszem is megbecsülni.
Én mindig is több helyen dolgoztam, ezt a kettőt sikerült megtartanom most a béb mellett is szerencsére, tudod, ha esetleg lenne egy-egy üres órám, nehogy már unatkozzak... :lol:
Miért kéne elhagynom a Laktoherbet? Van benne olyasvalami, ami okozhatja a nemalvást? :shock:

Zituska, hajrá péntek. Kíváncsi leszek, mit mond Bea. De bizti nem lesz gond, végül is nem állították egyértelműen, hogy baj van, szerintem ez azt jelenti, hogy volt egy pancser, aki jól rádijesztett. :twisted:

Én hálózsákban altatom Lalit, alá hosszú- vagy rövidujjú bodyt adok és zoknit, mert mindig hideg a lába. Nappal elvan melegítőben vagy rugiban.

Toncsi, na most már kezd mismama formád lenni. :wink: :lol: Eddig simán letagadhattad volna. :D Szép pocaklakó-lak!

Zsuzsu, normális a pici vérzésrákszűrés után. Ki a dokid??? Hol kellett ennyit várnod? Fura, hogy ennyire nem mondott semmit. :shock:

Karmen, gyors gyógyulást a kis betegeknek.

Zituska, irigyellek a kontroll miatt, én sírva jöttem haza a 6 hetesről. :roll: Szuper, hogyilyen szépen meggyógyultál, pedig aztán te sem pihentél túl sokat a két gyerkőccel.

Kép
szilcsi

Hefe!!!!

Nagyon kéne a lekvár recept PLEASE!!!!

Zsuzsu!
Mi az hogy nem mondott semmit?Amúgy kis vérzés belefér a viszgálat után.Miért nem csináltak ultrahangot?Nekem szinta azonnal volt ahogy elmentem a dokihoz.Igaz akkor még csak a petezsákot(zsákokat :D )látta ,de egy hát múlva már többet láttunk.

Karmen!

Gyógyulást a betegeknek.Lehet hogí már írtad de mi lett végül Orsi eredménye?Felfázott???

Két éve ilyenkor már készülődtem a szülőszobára.... :shock: :)

A 6 hetes kontroll nekem is ilyen volt a Mátéval az ikrek meg uye nem a hagyományos módon jöttek ki :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

norus,
azért jöttünk haza, mert a gyerekek hipernyűgösek votak, Boldi akkor már nem tudott babakocsiban aludni, így a nappali alvás necces volt, a szállás meg nem volt igazán kisgyerekekre berendezkedve

szerintem is, amíg picik addig lehet simán utazni, de ahogy elkezdenek mászni, totyogni, már necces, hacsak nem valami nagyon bababarát helyre megy az ember

Kolping pl. ezért volt jó, Boldi akkor 1 éves volt, Jozsó meg 2,5. Nem néztek ránk csúnyán ha rosszalkodtak az étteremben, mindent a fenekünk alá tettek, kaptunk babakocsit, háti hordozót, kiskádat, kiságyat, a játszószobában még pelust is, mindent, ami kell
a fürdőben járókák voltak mindenhol, hogy amíg pl. öltözöl, addig a gyerekkel ne történjen baleset

volt direkt babamenü, üveges meg "házi" is, tejpépek, italok, stb...

valószínűleg idén nyáron marad a Balcsi, ahol ugyanaz a kényelmünk megvan, mint itthon, a Balcsit imádom, de az időjárás bizonytalan és rossz idő esetén szívás
főleg mert már akkor dolgozom és előre be kell jelenteni a szabit és nem mondhatom, hogy mégsem megyek az előre bejelentett időpontban, mert rossz az idő
Vendég

Zsuzsu :)
Uhh, tényleg jó sokat kelled várnod. :( Szabin volt, azért voltak most nála ilyen sokan..
Nekem mákom volt, amikor én voltam, még nem voltak ilyen sokan, csak fél órát kellett várnom!
Gondolom a rendszertelen mensid miatt nem tudja mennyi idős vagy! De az Uh pontosan megmutatja majd, és minden rendben lesz! :wink:

Norus :)
Nálunk detto ugyanez a helyzet.. A levest még úgy-ahogy megeszi egyedül, a második felett ott ülne 1,5 óráig, ha nem lapátolnám a szájába. Vacsorát is inkább rakom a szájába, mert másnap reggelre se lenne vele kész. :?
Az oviban vagy éhen marad, vagy megtanul gyorsabban enni! :roll:

Szilcsi :)
Én is ebben reménykedem, mert végül is 1 doki állította 3-al szemben, hogy gáz van. És ráadásul az egy arogáns f@sz volt. :evil:

Botit én is talpas rugiban altatom, szerencsére őt egyáltalán nem zavarja, én meg nyugodt vagyok, mert álandóan kitakarózik, de ebben se a lába, se a dereka nem fázik meg.
De sajnos tényleg nem nagyon lehet kapni nagyobbat. Talán a Kenguru Goldnak van 104-es méretig, de 4000 ft körül van, ami sztem kicsit drága.

Hétvégén megy vki a Baba börzére?
Én menni akarok, még nem tudom mikor, bodykat akarok venni!

Ja, és akit érdekel:
Halász Judit koncert lesz április 12-én a Belvárosi moziban! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Akit esetleg érdekel, tegnap kaptunk Deichmann katalógust, tök jó gyerekcipők vannak benne. Tavaszi cipők már vannak 2700-tól- Csak a bolt nem Szegeden, hanem Hmvhelyen van. De hátha valaki arra jár! :wink:

Zituska!
Biztos most hétvégén lesz a börze? Én még nem láttam sehová kiirva. Meg most váltottam emailt a szopipárnásokkal, és még Ők se tudták mikor lesz. :shock:

Zsuzsu!
Hát ez nagyon gáz!
Ez az egy baj van a Sikóval, hogy ilyen sok a betege! :roll:
Az én dokim mikor felhivtam, hogy terhes vagyok valószinűleg, egyből a klinikára hivott, mert ilyen korai terhességet gondolom leginkább uh.-al tud megnézni.
Szerencsére az én dokim vett most uh-ot a rendelőjébe, igy nem kell a klinikára menni hozzá ügyeletbe. :wink:

Szilde!
Jó hogy megkerültél!!!! :lol:
Nekem is elküldhetnéd a számod, hátha egyszerre leszünk a klinikán. :wink:
Pénteken mikorra mész a vérvételre? :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita :)
Nekem a párom mondta, hogy most lesz, ugyanis mi csináljuk a büfét ott.
De majd rákérdezek, mert lehet, félreértettem vmit! Nem kizárt! :lol:

Sikó engem először UH-ra hívott a Klinikára, mikor pozitív lett a tesztem, és felhívtam! :wink: Csak utána mentem hozzá a rendelőbe.
Sztem Zsuzsu előbb bejelentkezett hozzá a magánrendelésére. Felcserélődött a sorrend.

Kép
Kép
zituska28

Hahó!

Zituska, most lesz a bababörze? Épp valamelyik nap mondtam apánknak, hogy lassan majd készítheti a bukszáját, mert ha jól emlékszem, márciusban lesz valamikor a babaruhabörze. :D
Nekem is kell bodykat vennem, a hosszú ujjúkból kevés van, ami még jó is rá. :roll:

Mi most hazamegyünk anyuékhoz pár napra, de szombaton jövünk vissza, akkor vasárnap ki is tudnánk menni a börzére.

Zitacicu, te kihordtad végig az ikreket? :shock:

Kép
szilcsi

2008. március 16. BABA BÖRZE Mars tér U pavilon!

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Szóval akkor most csak vasárnap lesz? Köszi az infót!
:lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Vittem be az oviba papírt a Százszorszép játszóház rendezvényeiről. És mondtam az óvónéninek, hogy jó lenne ha el tudnák vinni őket a Halász Judit koncertre. Mert én sajnos nem tudom elvinni :( ! Másrészt ha csoportosan mennek kedvezményes. Harmadrészt ha a mi csoportunkból nem lenne elég jelentkező, akkor a többi csoport gyerekeiből is verbuválhatnának kis csoportot akik elmennének...... Erre azt a választ kaptam, hogy kizárt, hogy ezt a szülők ki tudják fizetni :( :cry: :cry: Olyan szörnyű, de tényleg, hogy ilyesmire már nem futja a legtöbb szülőnek.... :cry:
Annyira sajnálom, mert nagyon színvonalasnak tartom Halász Juditot, de sajnos én nem tudom elvinni Bogaramat ( asszem pont aznap vizsgázom meg Zalán elhelyezési problémáim is vannak)... :(

Mennem kell, nincs 5 percem ideülni :D

ceniko
Szeged

Zita!
Persze. :wink:
A vérvételig mindenképp haza akartam érni... :lol:
Ki nem hagynám semmi kincsért... :lol:
Reggel 7-9 30 között kell mennem.
Tényleg ez most éhgyomros,v nem?

E.

szilde
Szeged

Enikő!
Erre gondolsz ugye?
HALÁSZ JUDIT KONCERT

"Szeresd a testvéredet !"

2008. április 22. kedd 10.00 és 14.30

Helyszíne : Belvárosi Mozi

Jegyek 1.200 Ft-ért a Százszorszép Gyermekházban válthatók március 3-tól. Csoportok jelentkezését kérnénk előre jelezni!

Több mint érdekes az óvónénitek hozzáállása a dolgokhoz :roll: , de ha nem haragszol meg, propagálnám az ötleted nálunk is. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ja, a bölcsiben ma már otthagytam Lindit több mint egy óra hosszáig. Nem sírt, jól elvolt, gyűjti az infókat, lesi a gondozónénije minden szavát. Mikor visszamentem, épp alkotószobában voltak (hungarocell fél tojásokat festettek), nagy munkában volt a lány, élvezte nagyon. :)
Amikor hozták az ebédet (mától kap kaját is), kérdezték a gyerekeket, "itt az ebéd, éhesek vagytok?" Lindikém az éhező etióp meg rávágta, hogy "én igen", a többiek meg csak lestek. :lol: Nézte a kiságyak pakolását, mondtam neki, majd a jövő héttől te is itt alszol. "Hurrá" volt a válasza. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
Felnőtt kisérőnek és gyereknek is 1200 a jegy ugye?

E.

szilde
Szeged

Bea!Zita!
Privi ment.
E.

szilde
Szeged

Melinda: Igen erre gondolok!
A vezető óvónénivel beszéltem és ő mondta, hogy sajna kizárt hogy a szülők ki tudjk fizetni.... :roll: Gondolom tapasztalatból mondta....

Szilde: megkaptam a privit köszi :) majd reagálok rá ha lesz több időm :D

ceniko
Szeged

Megjött az autósülés Viusnak! Szerintem szuper :) Ha lesz szabad gyerekmentes 15 percem berakom a kocsiba! Hogy az mikor lesz az relytély 8)

Nem tudjátok véletlenül, Szegeden csinál-e valaki autósülésre méretre huzatot? Van egy szuperjó autósülésünk, a "váza" tökéletes de a huzata már elég kopottas, jó lenne áthúzatni...

ceniko
Szeged

Szilde!
Válaszoltam, remélem elment! :roll:

Enikő!
A jövő héten lehet megyünk felétek, majd hivlak és egyeztetünk autósűlés ügyben, oké? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

szilcsi: nem tudom, hogy lehet –e valami a teában, de minden lehetséges, én úgy vagyok vele, talán egy próbát megér. :wink: Vagy rendeződött a helyzet? (Az én tapasztalatom az, hogy a sok gyümölcstea éppen olyan jó, mint a Laktoherb, a mennyiség a lényeg.)

zsuzsu: én se értem, miért nem csináltak uh-t. Én is 5 hetesen voltam először mind2x.

dancsi: annyi pénzért még szép, hogy ennyi minden jár a Kolpingban. Amit felsoroltál, azt mi mind visszük magunkkal mindig, a kiskádat is, nagyon világlátott kiskádunk van. :lol: Mondjuk mi étterembe nem járunk egyáltalán, ahol csúnyán nézhetnének, max. utcai pizzaárus, magunknak főzünk mindig. És ezért szeretem Olaszországot sok más mellett: általában mindenütt gyerekbarát.

Zituska: „Az oviban vagy éhen marad, vagy megtanul gyorsabban enni!” Pontosan így van, szerintem pár nap kérdése, és utóbbi! :lol:

A HJ-koncert akkor most ápr. 12 vagy 22?

Melinda: gondolom, hogy örülsz, hogy jól érzi magát!

Enikő: én pestit tudok. (Melinda <melindavarroda@axelero.hu>)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zita!
Megkaptam.:)
Bea!
Tőled is.

Nem semmi közületek milyen sokan tudnak szerbül,v. jártak/nak Palicsra..

E.

szilde
Szeged

Apropó!Lányok!
Vércsoportösszeférhetetlenség(de szép hosszú szó) ügyben van tapasztalatotok,infótok?
Férjem rámijesztett mert nem emlékszik,hogy 0 RH-,v. RH+... :shock: ,papír nuku..:(
Én B Rh+ vagyok.
Úgy tudom Rh- anyánál van gáz,és a második gyerektől...
Biztos azért nem vagyok benne.Annyit tudok amit olvastam,de lehet más is probléma lehet....
Akkor most kell a férjemnek vérvétel,v. nem?Ha igen,akkor kitől kell beutalót kérni?

Edit

szilde
Szeged

Szilde!

Ha jársz terhesgondozásra, akkor elvileg már 2x csináltak olyan vérvételt, ahol ezt is nézték... Tehát ha nem szóltak, akkor nincs probléma ;)
Vendég

Más.
Most kezdtem nézelődni lakóparkügyben.Érdekelne az Újszegedi Derkovits.Nem tudjátok mikor adják át,mikortól lehet lakásokat lekötni,mennyiért.
A honlapon erről még nem volt infó.
Vagy fog még épülni máshol is mostanság?

Lakik vki lakóparkban?Milyen?Vannak hibák?
Hogy ment az ügyintézés.Mik az árak..
Hitel,szocpol..stb..

Várom a hozzászólásokat!:):)

Köszi.
E.

szilde
Szeged

szilde
szerintem is nézik a vérvételeken. asszem az elsőn meg az utolsón (ez biztos, mert az nem olyan rég volt) .ezt hívják a védőnők ellenanyagszűrésnek. ha negatív, nem termelsz ellenanyagot a baba irányába, nincs gond
szerintem
toncsi

toncsi80

Szilde!

Én neagatí vagyok,nekem minden alkalommal nézték,nem volt gond,szülés után pedig mivel Málnus pozitív lett, kaptam egy szurit,hogy majd a köv. babánál ne legyen gáz.Mondtam nem lesz több,de nem kegyelmeztek! :) A férjed vércsoportja tök 8,de mivel te pozitív vagy így nálad semmi gáz nem lehet (azt hiszem)
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?