Pintyus!
Már hiányoztál, hogy nem irogattál mostanság. Gondolom a Barlangfürdőben jól éreztétek magatokat,de majd mesélj. Szépek vagytok a családi fotón nagyon.
Oké, nem gond ha a rucik nem kellenek. Biztos szépeket kaptál, majd hozz képeket ha nyugisabb napjaid lesznek, oké?
Házakat van időtök nézegetni, keresgéltek???
Puszi Anyukádnak is!!!
Olimami!
Vonalzódon látom, hogy 30. hétben vagy, én meg a táblázatban már 32..-et is megelőlegeztem Nektek!
Hetente irogatom át, minden kismaminak a köv. hétre a hetei számát, de ezek szerint nálad nagyon előreszaladhattam.
Szépek az új vonalzóid. Bár az előzőek sem voltak túl régiek.
Látod, innen már nem kell sokat küzdeni és a képfeltöltés is menni fog.
Alíz!
Nagyon szép a fürdőszobátok, tetszik. Spotok vannak felszerelve? Valahogy nekem ilyen hatású, ez ugrott be elsőnek, de lehet tévedek.
Kispasid levesz a lábamról, de komolyan. Az utolsó képen az a szívdöglesztő mosoly. Nemhiába nézegette ma Dorkám is olyan sokáig a Balázska képeit.
Szerintem is hasonlit nagyon az apukájára, de az a mosoly.... olyankor hasonlit Rád is nagyon.
Oké, Alíz, várunk majd Benneteket!!!
Évi!
Kis állatkert szelidült már körülötted az utóbbi időben? Vagy még mindig vérszomjas fenevadakkal vagy körülvéve???
Már fél lábon is kibírod, gondolom,nemsokára jöhet a házikó és baba körüli teendők végzése. Meglátod sokkal barátságosabb elfoglaltság lesz ez egy kismaminak.
Anita!
Pintyus nem kéri a rucikat, ugyhogy ha még mindig úgy gondolod akkor valamikor eljöhetsz megnézegetni.
Tudom, hogy sok a teendőd , melózol is még, felújítás körüli teendőkben is aktivkodsz, de csak összehozzuk valahogy.
Depid remélem múlóban van.
Pankaa!
Ügyes Emili, egyem meg már rajzolgat is. Na meg mint írod, igazi kis nőci. Később a nőcis dolgok még jobban előjönnek, majd meglátod. Dorkának már most 20 hónaposan sem mindig mindegy mit akarok ráadni. Nem vesz fel akármit. De előszeretettel próbálgatja a cipőket, meg a mi ruháinkat, főleg a Bencéét. Tükörben nézegeti magát, méri magát a mérlegen (akárcsak Emili)
Azért sok szép dolgot kap a szülinapjára a Kicsid,ne ird hogy nem.
Jaj, de jó kis nosztalgia nekem
, evés közben mi is nézegettük a baba fotóját a bébiételes üvegen.
Olvastam a blogodban hogy Milupa Milumil HA tápit kap Emili. Dorka is azt evett, van is egy bontatlan dobozunk. Ha gondolod odaadom, mi már biztos nem esszük meg. Egész pontosan 600 g-os Milupa Milumil Ha2 és július 4.-ig jó a szavatossága. Szólj ha kéred.Különben kukában végzi.
Képzeljétek, holnap hozzák a konyhai gépeket, és holnap megyünk a burkoláshoz megvenni mindent (ragasztót, fugázót, járólapot, csempét, meg amik még kellenek).N em értek hozzá
, de biztos ami biztos visszük a burkolót is.
Ma elintéztük az E-onos ügyünket is, nagyobb biztosíték kell hogy elbírja majd a konyhai gépeket. Persze még csak az igény van benyújtva, gondolom lesz 1-2 hét átfutási ideje mire kicserélik.
Pusz-pusz Mindenkinek!!!