Nya sikerült elaltatnom Kendét és visszaolvasni
Magdolnam: helyesek a rucik. Nagyon szép Liza fülbije.
Ditta: Kende szimplán meg van fázva. Csak az orra folyik. Holnap viszem őt a kukacával a dokihoz. Úgy izgulok. IGEN mi is voltunk szavazni
Erika: igen én is úgy gondolom, hogy mégis 26 napos lett a ciklusom. Mindegy már nem izgatom magam semmin.
Én a teába teszek cukrot.
Mágnes: szorítunk apukádnak!
Holka: hát nem tudom mi lesz Kende sorsa. Nagyon vívódunk apával. Nem nagyon akarjuk bölcsibe adni. Meg már tavaly be kellett volna íratnom. Nálunk nagyon-nagy túljelentkezés van. Viszont ha nem megy bölcsibe anyagilag totál tönkremegyünk. Én meg még azért se akarom bölcsibe adni, mert mi van ha tényleg nem lesz tesó? Akkor legalább Kendével legyek még egy évig itthon, mert lehet többet nem lehetek vele ennyi időt. Szóval nehéz dió.
De édi duma: labda van a pocidban
Képzeld én meg kérdem Kendétől: ki az angyal? Ő erre – anya. És mi az apa kérdem? Erre ő – ödög (ördög) és mondom neki és Kende micsoda – erre az a válasz, hogy betyár
Édi nem?
Márti: Hunival mizu? Javul már? A férjed meg egy kicsit bizonytalan szerintem. Nem tudja mit is akar.
Muffin: örülök, hogy minden ok volt a dokinál. Nekem Kende 25-26 héten fordult át. De ha a 30. fordul meg az se késő
Nagyon aranyos a fiad. És milyen kis erős
Ja és végülis, hogy döntöttél, elutazol a tanulmányútra?
Andy: tuti oké lesz az eredmény. Ne idegeskedj rajta!
Nyuszi, Jenny: veletek mizu? Hogy vagytok?
Mindenkinek drukk, kinek éppen amihez kell
Bocsi, ha valaki kimaradt.