Új privát üzeneted érkezett!

Nati, nekem semmi tünetem nem volt. Csodálkoztam is mikor a doki mondta. Én a canestent kerülném. Borax az jó. De én inkább egy nőgyógyászt javasolnék, mert az sem jó ha nem kezelik ill az sem ha rosszal kezelik.
magdolnam
 
 


fini lett a lángos!!!!!!!!
magdolnam
 
 


Azt hiszem még egy napot tűrök, hátha javul és ha nem irány a doki. Máskor is éreztem már ilyet a ciklus vége felé ezért arra gondolok lehet összefüggésben van a mensivel.

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

:wink: elképzelhető
magdolnam
 
 


elbúcsúzok mára, fáj a hasam, ledőlök
mindenkinek szép álmokat, és drukk ezerrel akinek kell

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Először magunkról írok pár sort:

Kicsit zsufik vagyunk mostanában. Tegnap ósanba voltunk vásárolni, meg uncsitesónál szülinapoztunk, ma meg Pesten voltunk délelőtt apával dokinál.
Úgy jártunk, hogy elmentünk az urológiára, de nem oda kellett mennünk, átmentünk egy másik kórházrészbe persze vizitdíjat fizetve felmentünk a megadott dokihoz. Közölte, hogy mivel kórház átalakítás van így 1 hónap múlva tudják a férjem kiskatonáit vizsgálni és az eredmény 2 hét múlva lesz. A doki felajánlott a magán rendelőjét. Hát mit tudunk tenni oda megyünk jó pénzért. Ez van. De legalább ott normálisan fog velünk foglalkozni. Ja és a vizitdíjat potyára fizettük ki.

Kende meg tegnapra meggyógyult, de ma este megint taknyi. :(

Ja és magamról annyit, hogy irtó erős mensim volt. Vasárnap nagyon görcsöltem és nagyon sok jött. Elég darabos. Gondoltam bemegyek a dokimhoz, de mivel délután jobb lett nem is hívtam. Nem tudom ez miért volt.

Megyek visszaolvasni. :) Van mit :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri
Elég elszomorító, hogy kifizettették veletek a vizitdíjat, aztán nem is foglalkoztak veletek. Gondolom a magándoki jóval több lesz, de ott tuti barátságosabbak lesznek. A mai világba már csak magánrendelésre lehet menni, különben leszarják az embert.
Sajnálom, hogy Kende megint taknyi. Szerintem ez a hülye időjárás az oka. Egyszer dög meleg van, másszor meg meg lehet fagyni.
Szerintem azért volt erős a mensid, mert ittad a palástfüvet. Nekem is sokkal erősebb tőle, sőt 2 napig görcsöl is a hasam. Eddig semmi görcs nem szokott lenni, és a többi is sokkal lájtosabb volt.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla: én is a palástfűre gyanakodtam. Azért gondolom, hogy nem a baba ment el, mert előtte ugye csináltam az lh tesztet és nega lett. Szóval tuti nem a baba miatt volt. Lehet a tea okozta. Most azt se fogok inni :)

Holnap reggel tesztelsz? Ugye mielőtt indultok írsz, hogy ne izguljunk 5 napig :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri
Férjemmel megbeszéltük, hogy nem tesztelek. Végülis még csak a 14. dpo-m lesz, még megjöhet bármikor. Ha terhes vagyok 5 nap múlva is az leszek, és akkor már tuti kimutatja. Úgyhogy várok. Azért a hőmet megírom mindenképpen.
Meg még egy elköszönésre beugrok.
Tuti a palásttól volt olyan a mensid.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de most vhogy... elmegy az idö!!!

Lilla, Nati!!
Nem tudtam teljesen visszaolvasni!!! Remélem minden ok!!!

Nekem igaziból még csak a szurkálások jelentketek.. de azok elég gyakran...
Majd jövöhéten elmegyek dokihoz, hogy küldjön el UH-ra.. remélem addigra már lesz szívhang, és minden rendben lesz!!

Mégegyszer bocsánat!!
Igyekszem jönni!!

Jó éjt!!

Kép

Kép
dbabett
 
 


Ditta!!

Majdnem teljesen egyidösek vagyunk!!! :lol:

Kép

Kép
dbabett
 
 


Lilla: Várjuk reggel a hőjelentést! ;) Ha én nem jönnék reggel akkor nagyon szép utat és kellemes kikapcsolódást nektek!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Nya sikerült elaltatnom Kendét és visszaolvasni :)

Magdolnam: helyesek a rucik. Nagyon szép Liza fülbije.

Ditta: Kende szimplán meg van fázva. Csak az orra folyik. Holnap viszem őt a kukacával a dokihoz. Úgy izgulok. IGEN mi is voltunk szavazni ;)

Erika: igen én is úgy gondolom, hogy mégis 26 napos lett a ciklusom. Mindegy már nem izgatom magam semmin. :) Én a teába teszek cukrot.

Mágnes: szorítunk apukádnak!

Holka: hát nem tudom mi lesz Kende sorsa. Nagyon vívódunk apával. Nem nagyon akarjuk bölcsibe adni. Meg már tavaly be kellett volna íratnom. Nálunk nagyon-nagy túljelentkezés van. Viszont ha nem megy bölcsibe anyagilag totál tönkremegyünk. Én meg még azért se akarom bölcsibe adni, mert mi van ha tényleg nem lesz tesó? Akkor legalább Kendével legyek még egy évig itthon, mert lehet többet nem lehetek vele ennyi időt. Szóval nehéz dió.
De édi duma: labda van a pocidban :)
Képzeld én meg kérdem Kendétől: ki az angyal? Ő erre – anya. És mi az apa kérdem? Erre ő – ödög (ördög) és mondom neki és Kende micsoda – erre az a válasz, hogy betyár :) Édi nem?

Márti: Hunival mizu? Javul már? A férjed meg egy kicsit bizonytalan szerintem. Nem tudja mit is akar.

Muffin: örülök, hogy minden ok volt a dokinál. Nekem Kende 25-26 héten fordult át. De ha a 30. fordul meg az se késő ;) Nagyon aranyos a fiad. És milyen kis erős :lol:
Ja és végülis, hogy döntöttél, elutazol a tanulmányútra?

Andy: tuti oké lesz az eredmény. Ne idegeskedj rajta!

Nyuszi, Jenny: veletek mizu? Hogy vagytok?

Mindenkinek drukk, kinek éppen amihez kell :)
Bocsi, ha valaki kimaradt. ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Köszi Viri!
Remélem minden OK lesz. Azért kicsit izgulok ám.
Nagyon édi lehetett kende, mikor mondta, hogy kik vagytok.
Küldök neki gyógypuszikat, hogy hamar elmúljon a taknyi.
Tényleg nagy dilemma lehet a bölcsi. Itt Ajkán is túljelentkezés van. Már jóval előbb be kell íratni a gyerekeket. Szinte miután megszületnek egyből. :roll: De állítólag nagyon jó, és önállóságra tanítja a gyerkőcöket. Bár az az egy év, amit még vele tölthetnél otthon, az pótolhatatlan. Azért én bízok, hogy a kishugi odaköltözik a pocidba rövid időn belül.

Babett
De jó, hogy jelentkeztél. Örülök, hogy jól vagy, és hogy a rókakoma még nem ért el. Remélem nem is fog. A dokinál biztos minden rendben lesz.

Na most elteszem magam holnapra, korán reggel lesz.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
p__lilla
 
 


Jó reggelt!

Egy kicsit csalódott vagyok, mert ma is csak halovány a csíkom, de már azért egyértelmű, hogy ott van és 2 percen belül megjelenik. Ezen a héten már nem csinálok tesztet.
Mi lehet az oka, hogy ennyire gyenge? Lehet hamarabb kellett volna szednem at utrot? Remélem ott van a mi kis csibészünk és szépen fejlődik. És végülis még csak ma vagyok a ciklus 28. napján.

Megyek dolgozni, délután jövök.

Lilla
Jó utat és jó síelést. Érezzétek jól magatokat és kivánom, hogy ne jöjjön meg.

Kép
Kép
nati80
 
 


Jó reggelt!

Na bekukkantottam elköszönni.

Nati
A csík csík!!!!! Ott a baba hidd el!

Én ma nem teszteltem. Eddig még nem jött meg, de görcsöl a hasam. Úgyhogy bármikor megjöhet. Mondjuk Nati, te is éreztél görcsöt, nem?
Na mindegy.
Vasárnap megtudjátok, mi történt.

Addig is mindenki legyen jó! Babás napokat kívánok!
Hiányozni fogtok!

Puszi mindenkinek!

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Lilla:
Jó szórakozást nektek!!!!! :lol: :lol:
Vigyázz magadra(magatokra :lol: )

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Lilla: Jó pihizést és szórakozást. Vigyáz magadra. és reménykedjünk, hogy nem is jön meg:)

Kép
csucsu05
 
 


lányok senki sehol???? :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Bocsi Csucsu, most látom, hogy te vagy :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Lányok vajon mi bajom van, végkimerülésem van??? Vagy tavaszi fáradtság???Alszom el a lábamon,meg olyan gyenge vagyok, hogy esem össze. Ha felmegyek pár lépcsőfokot ugy lihegek mintha legalább egy kilométert szaladtam volna. Meg néha elönt a forróság és lekezd gyorsan dobogni a szivem... :shock: :shock: Klimaxolok?? :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Na megyek én is, viszem Robit úszni...

Puszika!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

beszéltem a dokimmal. Azt mondta csináljak kb 5 nap mulva egy tesztet és ha akkor erős két csík van akkor mehetek hozzá uh-ra. Azt mondja a halvány csík van is meg nincs is állapot. na most jól berezeltem. Szóval még nem biztos az állapotom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

De én ++++++++++ vagyok és tudom minden rendben lesz. Azt mondta még, hogy kb 3-4 napos vérzéskimaradásnál lesz erősebb a csík. Lehet még tényleg korán teszteltem.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: nyugi! Ott van az a baba!!! És kapaszkodik is nagyon!!! Hány napja késik? Mert lehet tényleg korán volt a teszt. Drukk hogy minden ok legyen!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri

Elméletileg ha ovu után 14 napot számolok, akkor pénteken nem fog megjönni. Szóval korán kimutatta a teszt, de azt hiszem kedden csinálok még egy tesztet és az tuti nagyon erős zebrás lesz.
Most megfogadom, hogy addig nem csinálok több tesztet, mert rámegy a gatyánk is.
Olyan jó ez a kis titok! Sokszor azon kapom mkagam, hogy nagyban mosolygok. Az utcán biztos azt hiszek elgurult egy kerekem és nem vagyok 100-as.
Azért páromon azt látom még nem éli bele magát, majd ha a doki is azt mondja ott a babánk nyugodtabb lesz, vagy jobban fog örülni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
A halvány csík azt jelenti,hogy megfogant a picikétek és beindultak a folyamatok. A dokid azért volt óvatos mert az ember többször terhes életében mint gondolná mert előfordul,hogy késik 2 hetet és utána jön egy kicsit bővebb mensi és nem is tudja az illető,hogy terhes volt... :(
De te most az vagy és a feladatod,hogy minnél nyugodtabb legyél,hogy ez a pici élet erősödjön!!! :D
3 teszt nem téved, csak azért halvány mert korán csináltad.
Ha szúr a pisilés vége akkor azért menj dokihoz ne csak otthon kezeld.

Viri
biztos azért volt darabos mert erős volt a mensi és ilyenkor útközben megalvad.
Jól teszed,hogy kiélvezed Kendével a 3.évet. De én hiszem,hogy leszel te még gyeden újra!! :D

Lilla
nemsokára már ott is vagytok a gyönyörű havas tájakon,érezzétek jól magytokat! Majd kérünk sok-sok szép képet... szorítok,hogy legyen közte egy + tesztcsík fényképe is!!! :D

Andy
pocifájás elmúlt?

Magdolnam
fülbevalót én is akartam már dicsérni mert gyönyörű! És a farmerszoknya!!! Tényleg király! :D

Babett
jövő héten mikor mést uh-ra?
holka
 
 


Nati:
Tényleg így van, hogy a halvány csík is pozitívat jelent! Nekem is olyan halovány volt, ráadásul az első 8 perccel a pisi után jött elő.. Szóval légy olyan, mint a teszted:pozitív!! :)

Viri:
Ne is mondd, mi is bölcsi dilemmában vagyunk! mi már jelentkeztünk, mert nálunk is nagy a túljelentkezés, így nem is biztos, hogy felveszik. Viszont GYES mellett nem tudunk lakást törleszteni, így, ha nem lesz tesóka jövő hónapban sem, vissza kell mennem dolgozni. Olyan rossz érzés, mert annyira nem tudom elengedni magam mellől! Sosem gondoltam volna, hogy bölcsibe kényszerülünk!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csucsu!
Én elhiszem, hogy mindenkiben benne van az idegesség és ez természetes, de hidd el egy vetélés után ez teljesen más, minden más értelmet kap. Sokkal jobban aggódsz és minden pici jeltől félni kezdesz, ami emlékeztet a vetélésre. Nem tudod olyan boldogsággal viselni a következő terhességet. Mikor már a felén túl vagy és azt hiszed már semmi nem történhet és akkor egyszer csak már nincs ő többet. Nehéz feldolgozni és elfogadni!
Lehet csak én vagyok gyenge, de nem kívánom senkinek!!!

Kép
Kép
odri
 
 


Csajok én nem tudom mi van velem.. Bocsi, hogy így leírom, de olyan érdekes átlátszó "folyásszerűm" van... Mintha inkontinencia zavarom lenne, vagy folydogálna a magzatvíz... Komolyan azt hittem először, hogy bepisiltem..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Odri
ne haragudj,hogy ezt kérdezem honnan tudtad,hogy baj van amikor elvetéltél?
holka
 
 


Mágnes
mi is ilyen okokbók írattuk be Henit a bölcsibe de szerencsére tesó rögtön a köv. hónapban jelentkezett így össz 6 nap volt a bölcsis pályafutásunk... :D
Szorítok,hogy nálatok is így legyen!!!! :D
holka
 
 


Ha vizserű,áttetsző nyákos folyásod van,ami ráadásul nagy mennyiségű és semmi panasz nincs akkor hormonalis hatásra miatt jön létre.
Általában középidőben jelentkezik ,a szervezeted kívánja az együttlétet....
holka
 
 


holka:
MOST??? Nekem ne kívánjon semmit, én már a pirit várom, nem a peteérést!! Ha mostanában van pé-m, akkor karácsonyra sem fog megjönni! na neeeeee!! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nem vagy gyenge Odri!! És teljesen természetes amit érzel. Én "csak" a 11.hétben voltam mikor elment a baba.
Most meg ez a hematóma rémisztget...még a tegnapi uh-on is bár egyre kisebb de még mindig megvolt! Pedig már azt hittem végre felszívódott. :( És mindjárt betöltöm a 15 hetet és kezdem a 16-ot (sőt uh szerint már be is töltöttem) de még mindig nem merem beleélni magam...
holka
 
 


Odri, Holka:
Nekem 9 hetesen ment el a baba, azt hittem, ha betöltöm azt az időt, utána jobb lesz. De sajnos nem. Nem lehet mit tenni, ha egyszer elért a baj, aggódni fogunk..(még baj nélkül is). Engem a 4D-s uh nyugtatott meg valamennyire, attól fogva sokkal lazábban fogtam fel a dolgokat.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Odri
Tényleg miből érezted, hogy baj van mikor elment a babád?

Holka
Még mindig sokat fekszel?

Mágnes
Miért baj, ha most lenne ovud? Hajrá apára! És gyúrjatok rá a kistesóra.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: mert akkor lehet, hogy megint 40 napos ciklusom lesz. Úúúgy nem akarom!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az úszásból. Amikor elindultunk olyan meleg volt, hogy egyesek rövid ujjú blúzban meg rövid nadrágban jártak :shock: Erre én nekibátorodva egy blúz meg egy kardigánba indultam el. Az a két ora alatt amig volt az úszás, beborult, elkezdett fújni a szél nagyon, szeencse kocsival voltunk, máskülönben agyon fáztam volna... :shock:

Nati:
szerintem 3 teszt nem tévedhet, ráadásul nem mind egyforma...

Mágnes:
lehet nem 40 napos ciklusod lesz ezuttal, hanem 280 napos :wink:

Odri:
szerintem is normális, hogy aggódsz, a félsz benned marad, akárhány gyereket hordasz ki ézután. Legalábbis az én tapasztalatom szerint :roll: Emlékszem, én nem akartam a házból sem kimozdulni egy darabig...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti
nem az ovulatiot jelzi hanem a kívánást :D

Nati
tegnap azt mondta a doki nem kell szigorú fekvés de ne építsem még le a családi segítséget, feküdjek amennyit csak tudok a 20 hétig. Én pedig tényleg nagyon sokat fekszem ,annyira szeretném ha ez a kisbaba egészségesen megszületne!!!
Heni most kezd besokalni.... anyósom mikor reggel jön érte azt hajtogatja: Heni marad,Heni marad!! És akkor marad velem de olyan édesen eljátszik, kiszórja az ágyra mellém a Duplóját és azokat építgati,pakolgatja,nincs vele semmi gond. :D És én is úgy örülök,hogy mellettem van.
Most itt durmol mellettem az ágyban :D
És még mindig sok segítségem van a házimunkában :teregetés,bevásárlás,vasalás,mosogatás megcsinálják a mamik.
holka
 
 


Mágnesnek szántam :oops:
holka
 
 


Márti
én is úgy bírom,hogy amikor kezd tavaszodni a sorttól a nagykabátig mindenre van példa....én a nagykabátos,folyton fázók táborába tartozom :roll: :D
holka
 
 


Holka:
én is :lol:
Szeretem nagyon a meleget.A munkahelyemen mindig kacagtag, mert a lábamnál is radiátor, meg a hátamnál is radiátor volt. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


De jó neked, hogy van ki segitsen... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti!
Igen a félsz bennem van, majd akkor nyugszom meg ha a kezembe foghatom. Én is sokáig bezárkoztam, de szerencsére a férjem mindenben segített és igy sikerült talpra állnom.,

Nati, Holka!
Igazából nem volt semmi előjele. Egyszer csak jött egy fájdalmas görcs és rá pár percre elfojt a magzatvízem. Csak álltam és nem tudtam mi van. Még reménykedtem de legbelül tudtam, hogy hiába.

Mágnes!
Igazad van, de nekem még messze van a 22. hét de nem hiszem, hogy akkor megnyugszom.

De nem akarok tovább nyafogni!

Kép
Kép
odri
 
 


jaj Odri, dehogy nyafogsz! :lol:
És ha éppen nyafogni van kedved akkor azt is megteheted, hisy azért vagyunk mi itt egymásnak, hogy kibeszéljük magunkbol ami épp a lelkünkön van.Nemigaz csajok?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Jenny merre vagy???????
HIÁNYZÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


sziasztok!

ma még nem voltam. tegnap du betoppant a főnökasszonyom, egy maszek melóra, délelőtt vittem be neki. hát.... nem bírják nélkülem.
ma bent voltam és mondtam hogy hétfőtől megyek, legjobban a 14.osztály örült akikkel épp a folyosón találkoztam. De azért a kollégák is örültek. holnap megyek be délután a másik suliba hogy visszaállítsuk az órarendemet. nem tom mennyire fogok belerázódni, de az már jó jel, hogy I. félévben 28-29 órám volt a 2 suliban, most lealkudtam 23-ra. 2 nap lesz húzós, a többi nap 3 vagy 4 órám lesz. szóval szerintem június elejéig talán kibírom.
A pocim tegnap azért fájt, mert a maszek meló miatt elfelejtettem enni 2 óránként, és már éhesen ettem, ilyenkor náélam csak az segít (nem terhesen is) hogy ráfekszem a gyomrocskámra picit. de reggel si fájt egy picit.

Lilla!
jó utat, és kívánok sok havat és szép élményt, és természetesen egy babaót a pocidban. a hőd még ígéretes nagyon. mi mined drukkolunk nektek!

Holka!
dejó hogy Henike ott van veled. Azért lassan elmúlik a hematóma is. mikor mész AFP-re?

Odri!
neked émelygés semmi? miket eszel, te is kívánsz már mindent?

Márti! én is vacogós voltam, és érdekes most a terhesség idején nem kívántam a 23 fokos szobát, csak a 20-21 fokosban tudtam aludni. hogy megzavarják az emberet a hormonok.

na megyek elmosogatok
majd még este benézek

Kép
andyfekete
 
 


Andy
Inkább néha gyomorégés, ha olyat eszek amit nem bírok pl. fokhagyma de mit tegyek, imádom... :lol: :lol: :lol:
Már mimdent kívánok...csak a gyomrom nem :P
Te hogy vagy?

Kép
Kép
odri
 
 


Odri:
Elhiszem, hogy tiszta parás vagy, de én tudom, hogy minden rendben lesz. És nyugodtan panaszkodj, jobb, ha kiadod, mint, ha magadban tartod :)

Nekem lehet, hogy tényleg peteérésem van.. Lehet az a 20. napon? Fáj a jobb petefészkem is, feszít, tegnap pedig enyhén görcsölt a hasam. na biztos ami biztos, szóltam Apának, rajtunk ne múljon a hugi :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sziasztok!!

Holka!

Talán a jövöhét végén megyek uh-ra! Még nem tudom mikor hívjam a doki!
Szeretném még húzni egy kicsit... szeretnék akkor menni, amikor már lesz szívhang. De még lehet ,hogy korai lesz így is, de ... mindegy majd meglátom!

Remélem mindenki jól van!!
Lilla!!
Nagyon jó pihenést és remélem piri messziröl elkerül!!

Nati!!
Azért a két csík az két csík nem??
Tiszta szívböl kívánom, hogy a baba már ott legyen a hasadban!!!!

Mindenkinek szép estét kívánok!!

Kép

Kép
dbabett
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?