Linocs, annyira süt ebből a történetből a szeretet!!! köszönjük!!
Igen, stramm csaj vagy, nem kétséges!
köszönjük!!!
az orr meg egyenesen fergeteges
naggyonnaggyon vidám!!!
Mártinak megy a drukkk +++ Tündérmanó, várjuk a híreket!!!!
Linocs, Mni, Eszterxx, mindenki aki a kézzsibbadásról írt:
köszi, igazából emlékeztem, hogy írtátok, de nagyon furi...
jelentem elkezdtem inni a málnalevélteát -jobb későn
most jutottam el oda, hogy a lakás úgy áll, hogy oks, most már nem baj, ha beindulunk, de persze nem fogunk, ne aggódj Eszterxx, nem előzlek be!
szval egész fincsi
Tcis, én a német nevén kértem, és amúgy nemvolt minden patikában!!! próbálkozz olyanba ami ilyen természetgyógyós is... hátha?
a szülinapos dolgokról csak annyit, hogy most volt az első szülinapom házasként, persze pont otthon voltam, távol a férjemtől. előtte többször emlékeztettem, mert tudtam, hogy így kismamaként rosszul esne, ha nem köszöntene fel. javára legyen mondva, estefelé felhívott... azzal, hogy hurrá nem felejtettelek el felhivni
de ajándékot nem kaptam, pedig úgy mentem el, hogy valamit, bármit, csak Ő vegyen, nekem, hogy tudjam gondol rám... szval 1 hónappal később én kértem, hogy akkor azt a szobanövényt és egy kaspót. legalább mondhatom, hogy azt kaptam szülinapomra... de én hozzá vagyok szokva, nem szokott kedveskedni, ő ilyen... persze nevelem... de virágot ezer éve nem kaptam... amikor mondtam, hogy vegyünk vázát -mert az nincs... - akkor: minek azt?
najó, nem panaszkodom, mert ismerem, ilyen ő, ilyennek -is- szeretem...
csak jó tudni, vagy nem jó? na mindegy, hogy nem vagyunk egyedül...