Új privát üzeneted érkezett!

Linocs, annyira süt ebből a történetből a szeretet!!! köszönjük!!
Igen, stramm csaj vagy, nem kétséges! :) köszönjük!!!
az orr meg egyenesen fergeteges :D naggyonnaggyon vidám!!! :)

Mártinak megy a drukkk +++ Tündérmanó, várjuk a híreket!!!!

Linocs, Mni, Eszterxx, mindenki aki a kézzsibbadásról írt:
köszi, igazából emlékeztem, hogy írtátok, de nagyon furi...

jelentem elkezdtem inni a málnalevélteát -jobb későn :P
most jutottam el oda, hogy a lakás úgy áll, hogy oks, most már nem baj, ha beindulunk, de persze nem fogunk, ne aggódj Eszterxx, nem előzlek be! ;)
szval egész fincsi :P
Tcis, én a német nevén kértem, és amúgy nemvolt minden patikában!!! próbálkozz olyanba ami ilyen természetgyógyós is... hátha?

a szülinapos dolgokról csak annyit, hogy most volt az első szülinapom házasként, persze pont otthon voltam, távol a férjemtől. előtte többször emlékeztettem, mert tudtam, hogy így kismamaként rosszul esne, ha nem köszöntene fel. javára legyen mondva, estefelé felhívott... azzal, hogy hurrá nem felejtettelek el felhivni :lol: de ajándékot nem kaptam, pedig úgy mentem el, hogy valamit, bármit, csak Ő vegyen, nekem, hogy tudjam gondol rám... szval 1 hónappal később én kértem, hogy akkor azt a szobanövényt és egy kaspót. legalább mondhatom, hogy azt kaptam szülinapomra... de én hozzá vagyok szokva, nem szokott kedveskedni, ő ilyen... persze nevelem... de virágot ezer éve nem kaptam... amikor mondtam, hogy vegyünk vázát -mert az nincs... - akkor: minek azt? :roll:
najó, nem panaszkodom, mert ismerem, ilyen ő, ilyennek -is- szeretem...
csak jó tudni, vagy nem jó? na mindegy, hogy nem vagyunk egyedül...

Kép

Kép
kolyok28

LINOCS és JUDIT! Tündériek a kiscsajok! :D

Linocs! Én is elolvastam. Nagyon megható. Olyan szépen írsz. Tőlem Pati kérdezte a szülés után néhány nappal, hogy bánom-e, hogy egyáltalán nem vajúdtam, hanem úgymond csak "kikapták" belőlem a gyereket? Azt válaszoltam, hogy nem, mivel azt sem tudom, hogy milyen a vajúdás, így nincs mit bánnom. Lehet, ha én nálam is úgy kezdődött volna, ahogyan Nálad, akkor nekem is lenne hiányérzetem, de így nincs. Illetve az sem igaz, hogy nem volt meg azonnal a kötődés a picivel. Nem tudom, hogy milyen az amikor ténylegesen "megszenved" valaki a gyermekéért, de valahogy annyira ösztönösen jön így is minden Vele kapcsolatban. MNI! Mi a véleményed???

ESZTERXX! Sajnálom, hogy nem jött be a koktél. Reméljük a homeósokkal sikerrel jársz! :wink:

Olyan fura olvasni, hogy mennyire készülődtök a szülésre. Ha nem így alakult volna nálunk, már biztosan én is tűkön ülnék és én is enném a homeósokat illetve innám a málnalevélteát. Tényleg, csajok, ha kell valakinek, akkor nekem maradt 2 bontatlan zacsi. Szívesen odaadom annak, akinek ténylegesen szüksége van rá! :wink:

BEUSKA, MZX! Annyira rossz ezeket olvasni a férjeitekről. Sajnálom. Nem lehet egyszerű. Biztosan én is így reagálnék, ha elfeledkezne az fontos ünnepekről. :? :shock:

LEXA! Szerintem nem kell már sokáig várnod Törpillára! :wink:

MÁRTInak megy a sok drukk!!! :)

Évi

KépKép
kvaszeva

Pumperka!

akkor elkezdem szedni a caulophyllum..... szopogatni kell vagy lenyelni?

köszke

pepike

Kép

Kép
pepike

Homeos bogyóktól ne féljetek, nem hatnak, ha nincs mire (csalánkiütés amúgy lehet gyógyszerkép is, azaz túl hosszan szedte, ezért elkezdett kialakulni az eredti hatás. Ha vki egyszerre bevesz egy nagy adagot, nincs semmi gáz, csak az gond, ha a gyerekek rájárnak. :lol: ) Azaz ha pl. nem akar még, akkor nem kezd el lazulni a méhszáj.

Olyan szép babáitok vannak, most az augusztus végtelenül távolinak tűnik...

potyka

Férjek: ááá, egyébként nem olyan vészes, csak szimplán lökött ő is :). Volt rá 11 évem, hogy megszokjam, úgyhogy meglepődni már nem lepődöm meg ezeken, de azért próbálom nevelgetni én is. Mint látható nem sok sikerrel :lol: . Igazából nem is érti sokszor, hogy mi bajom, még vissza is kérdez, hogy "Azt hittem, hogy téged ez nem érdekel, hiszen nem attól fontos valaki valakinek, hogy ajándékokat vesz neki, ugye?", stb.

Egyébként pont most hívott, hogy ebédszünete van, szívesen hazaugrik, és hoz nekünk a pékségből friss péksütiket. Röpke fél óra a hazaút, szóval inkább lebeszéltem. Elismerem, ezek a dolgai nagyon kedvesek, és gondoskodóak, de akkor is, HOL VAN A NŐNAPI VIRÁGOM???? :D :wink: Egyébként látta, hogy most tényleg rosszul esett a dolog, és meglepett a Harry Potter utolsó kötetével hétvégén. Végülis jobb, mint a virág :).

Kép

Kép
mzx

[quote="mzx"] írta:mzxEgyébként látta, hogy most tényleg rosszul esett a dolog, és meglepett a Harry Potter utolsó kötetével hétvégén. Végülis jobb, mint a virág :).

:lol:
És mikor fogod elolvasni? ;)
(bocsi.... ;) )

Kép

Kép
kolyok28

Linocs! en sajna nem tudom megnyitni :cry: , sebaj, remelem Zsu felteszi a blogba!

Marti! Drukkkkkkk :) !

Nalunk meg pont az volt a furi, h az en csaladom ferfi tagjai vhogy nem tartjak a szulinapokat, unnepeket, stb(igy ehhez voltam szokva)....es a parom meg hetente viragokkal, ajandekokkal allit be es mi ezen az elso honapokban sokat veszekedtunk :oops: , hulyeseg tudom, de en Kolyok ellentetje vagyok, mindenben a rosszat latom :lol: , es a szulinapokat sem birja kivarni, mar napokkal elotte megkapom az ajandekot :twisted: :twisted: :twisted: !

Evi! en sok notol hallottam, h a rendes szulesnel sem erte oket a katarzis, igy szerintem ez is emberektol fugg... de minden szulesnel a vegeredmeny a fontos :D

Kép Kép
rima

Pumperka!

Elküldenéd nekem is a homeos szülésindítót,csak az eshetőség kedvéért...

Beuska!

Én ugyanúgy szedem a homeóst mint Pumperka,napi 5xgolyó az 5ch-ból,az én szülésznőm is ezt ajánlotta a SOTE-n.De én is fogom emelni az adagot a jövő héten.

Eszter!

Teljesen nyugodt lehetsz,a homeoval abszolút nem árthatsz a babádnak,maximum nem hat :wink: :?
A mi családunk aktív homeó fogyasztó és használó :wink: nekünk csakis jó tapasztalataink vannak róla. :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pepike!
Szopogatni, de mégjobb nyelv alá tenni és hagyni felolvadni. Minél lassabban szívódik fel a nyálkahártyán keresztül annál jobb.

Na én most teljesen bevetettem magam a homeopátiás cikkekbe. Ma is sokat fogok gáp elött ülni. :? :oops: :? De ennyi jár.
Már a gyrekek ünneplőruhája is ki van készítve kokárdástúl péntekre, ha nem vagyok itthon akkor ne kelljen a férjemnek keresgetni a dolgokat. :? Szóval nincs lelkiismeretfurdalásom....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Potyka!
Köszönöm a megerősítést. Én is így tudom, ha van min segítenie segít, ha nincs akkor feledésbe meríti a szervezet.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hol van Jim?

es Pati?

Kép Kép
rima

Pepike!

Szopogatni kell és előtte-utána fél órával nem szabad se enni,se inni.Ja és nem szabad mentolos dolgokat fogyasztani,még fogkrémet sem(erre a célra van homeós fogkrémHOMEODENT)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pepike:Ja látom már Pumperka is válaszolt... :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Küldtem!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Remélem Jim nem lett rosszabbul.. :? és én is kíváncsi vagyok már nagyon, hogy mi van Patiékkal!

És fájok :shock:

KépKép
lexus

Köszi a válaszokat!! :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Rima, már fel is tettem, olvashatod! :lol:
Vendég

Pumperka!

Köszi,megkaptam :wink:

Lexa!

Drukkkk!Izgi :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Évi!

Belegondoltam a te történetedbe, és rájöttem, tebenned mennyire más érzések lehetnek mint bennünk akik 1000-rel a szülésre készülünk. A te katartikus élményed az lehetett, amikor az agyaddal felfogtad micsoda gondviselés volt veletek. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lexa! Irany szulni :wink: !

Zsu! Kosz :)

Kép Kép
rima

Most van az h bepánikoltam sztem.. én nem akarok úgy szülni, h tulajdonképpen még neve sincs a gyereknek, és Tibi sincs itthon. Legalább az estét megvárhatná :roll: befogom :roll:

KépKép
lexus

[quote]A írta: te katartikus élményed az lehetett, amikor az agyaddal felfogtad micsoda gondviselés volt veletek.

Ugyanezt mondtam én is egy fél perccel ezelőtt az Anyumnak!!! :wink: :D

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="kolyok28"] írta:kolyok28
[quote="mzx"] írta:mzxEgyébként látta, hogy most tényleg rosszul esett a dolog, és meglepett a Harry Potter utolsó kötetével hétvégén. Végülis jobb, mint a virág :).

:lol:
És mikor fogod elolvasni? ;)
(bocsi.... ;) )

Kölyök!
Én hamar rájöttem, hogy szoptatás alatt lehet ovasni, főleg amikor a baba már ügyesebb és nem kell annyira a két kezed. Nem volt lelkiismertfurdalásom. Ha ellazul az ember a tej is jobban jön. Persze én is gyönyörködtem bennük sokszor szopi közben.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na meg idegesen lestem, hogy nyel-e rendesen. Na ennél jobb az olvasás. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lexa!

Akkor lehet, hogy te is..... Megy a drukk+++++++++++++++

Jimért én is izgulok, felhívtam!
Jól van csak nincs netük reggel óta. Ha lesz akkor jelentkezik.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

mosogatás közben pont erre gondoltam, hogy ez nem volt túl kedves megjegyzés tőlem, de nem rosszindulatúnak szántam. Remélem Mzx, nem értetted félre ;)
komolyan lehet szopizás közben olvasni? mondjuk ha topikolni lehet :lol:
jaj, olyan kiváncsi vagyok velünk milyen lesz....
Lexus, drukkdrukk... ;)

Eszterxx, jelentkezz majd mivolt az orvosnál!!!

Télleg, Jim, drága, ne hozd ránk a frászt, tessék jelentkezni hogy hogy vagy!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Beus, látom elkéstem az infóval. Én is most akartam Jimről írni. :lol:
Vendég

Beuska!

Köszönjük a hírt Jimről!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lexa! Aranyos vagy :) ! Milyen messze dolgozik Tibi? max az uton, ugy mint Mzxek, megegyeztek Tibivel, h Panna lesz es kesz :lol: ! mennyire rendszeresek a fajasok? csak mert en hetfo ota fajok, de teljesen rendszertelenul :roll: es mar kezdem unni :twisted:

Kép Kép
rima

Zsu!

Nézem nekem egy nagyon hiányos táblázatom van amiben kevés telefonszám van benne. Pl, Jimé sincs. Te olyan rendesen kezeled ezeket, ha van időd, tudsz nekem küldeni egy telefonos táblát?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Rima! Hát amikor írtam akkor volt fájás, aztán most jött még egy, tehát akkor ööö 20 percesek.. ? Gondolom. Vagy ez még nem rendszeres? Úristen, hót hülyének érzem magam.. Tibi kb. egy órára dolgozik, de egyelőre fel se merem hívni, mert hát mivan, ha nincs semmi.. hűűűűha.

Örülök, h Jimmel minden rendben van, a net meg jöjjön vissza nekik!

KépKép
lexus

Köszi a dicséreteket!

Homeós bogyók: vajúdás közben kaptam én is, hogy mit nem tudom, de egyet tanultam még akkor: se fémmel, se kézzel ne érintkezzenek a bogyók, mert veszítenek a hatékonyságukból. Nyújtottam a kezem a bogyókért, és aszülésznőm leintett, hogy a kupakból rötön a számba rázzam.

Málnalevél-tea: a szülés közben a szülésznőm megkérdezte dícsérőleg: ez málnaleveles méhszáj? Úgyhogy látható a tea eredménye!

Szoptatás-olvasás-netezés: most épp félkézzel nyomom... ;)
linocs

Beuska,köszi az infot :)

Kép

Kép
kolyok28

Igen, én is mindig egy pici fakanálra (az természetesebb mint a műanyag)potyogtatom ki a bogyókat, és onnan a nyelvem alá.
Volt hogy egy elgurult, na ahhoz hozzáértem. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, elküldtem priviben.
Linocs, Bosek, nektek is ment egy-egy privi.

Judit18, Attila, szépek vagytok!

Mártinak és Lexának megy a drukk!

Eszterxx, továbbra is Kép HAJRÁ!!!
Vendég

Most, hogy Jimről már tudunk, Patiról is kéne valami hírmorzsa! :wink:

Zsu!
Köszönöm!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Itt a Patiiii!!!!!

(továbbra is 20 percenként fáj)

KépKép
lexus

Pati, ha télleg itt vagy már mindjárt, akkor üdv újra itt :)
nekem most mennem kell :? megyünk orvoshoz... (két hete nem voltunk, szval épp ideje :lol: )
nagyon vártunk már, mesélj!!! képeket kérünk!!!
este jövök és olvasok!!!
puszka

Kép

Kép
kolyok28

Linocs, ugyan én ott voltam Veled egy szobában és hallottam a történetet, de így olvasni is nagyon jó volt. Nagyon meghatóan írtad le az egészet. :)
Kvaszeva, lehet, hogy hülyén hangzik, de én az elejétől kezdve nagyon féltem a szüléstől, így mondhatni örülök, hogy Lilla nem fordult meg és császár lett a vége. A kötődés meg szerintem így is megvan. :) Nem hinném, hogy attól függ, ki hogy szül.

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Én is ezeket találtam a homeós dolgokról.
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... agy_id=194

http://www.babaszoba.com/topics/articles?aid=753

Kölyök, a kézzsibbadás nálam is igen komoly gondot okoz, nálam első helyen van, amikor a doki megkérdezi, hogy mi újság? Az egy dolog, hogy mennyi minden tört össze, hogy nem tudok egy percnél tovább fogat mosni, alig megy a hajmosás, főzésnél a kés használata, de szegény gyerekeim járnak a legrosszabbul, mert vasárnaponként pl. körömvágás (hangos sziszegés) van. De szegény lányom sem reklamál már ideje naponta a copfokért.

Egyébként erre is kell legyen homeós szer is, csak még nem kaptam azóta a patikában.
Drukk a szülni készülőknek. Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

SZIASZTOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!

Visszatértünk, mint a Terminátor! :twisted: :lol:

Egy csodálatos, egészében megélt szülés eredményével a kezemben tegnap hazatértünk.
Mire géphez készültem ülni, elaludtam :oops: :oops:

Szeretettel gratulálok az időközben megszületett Kmanna, Szilvánusz, Pété, Judit18 babákhoz.
Juditkecskemét! Szívem minden együttérzésével Veled vagyok!

LEXA! Te pi...a, hol jártál eddig?????? :twisted: 8) :lol:

HIÁNYOZTATOK!!!!!!!

Tudom, időközben édes jó anyám betársult a topikba.... :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol:

Hamarosan megkezdem a visszaolvasást és jelentkezem a részletekkel és képekkel.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Na, most értem haza végre a dokitól...

Áttették az időpontot vasárnap estére. Este inditják ballonnal, hétfőn születik... elvileg. Lehet, hogy kivárjuk a húsvétot is :lol:
Érdekes volt, voltunk ott elég sokan, kiderült, hogy ez az időpontátpakolás egy megszokott dolog. Volt egy lány, aki először február 28-ra volt kiirva és még mindig ott ült. TÖbbszöri módositás után áttették az idejét március 6-ra, de még akkor sem....

Neki tényleg holnap este inditják, pénteken lesz ügyeletes a doktornő, akkor szül. Nekem úgy tűnt, hogy már nem férek be a csütörtöki turnusba, azért kerültem át vasárnapra... de lehet persze, hogy csak a rossz májam.

Na, ma elkezdem a Pumperka által ajánlott homeopátiás szereket, hátha az hat...
És képzeljétek, egyre éhesebb vagyok. Lehet, hogy a tegnap
éjszaka hatása, de ma a vasszeget is fel birnám falni!!!

Na, megpróbálok visszaolvasni, csak közben a kezem miatt leöntöttem a gépet levessel és elég összevissza működik :cry:

Kép

KépKép
eszterxx

Kölyök, a Pin születést is elbuktam, úgy néz ki. A PI...ba!

Kép

KépKép
eszterxx

Pati!

Üdv.újra itt :wink: :lol:

Eszter!

Hátha a homeossal beelőzöd a vasárnapot!!Hajrá!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Patiii! Én is örülök neked 8) Na szüléstörténetet, meg egy valag képet nekünk léccilécci!!! Amúgy nagyon édes a baba, meg anyukád is aranyos ;)

15 perces fájásaim vannak, felhívom Tibit, aztán majd meglátjuk.. szólok ha megyünk szülni.. HA..

Eszter! Már a vasárnap sincs olyan messze, a homeoktól meg hátha megindul előbb ;)

KépKép
lexus

Lexa- két napja visszatérve és 38 hét 6 naposan szülve még könnyen optimista az ember... az én vasárnapomig neked még 3 heted lenne hátra :lol:

A vasárnap k... messze van, addig még megint 4-et kell aludni és vasárnap sem fog megszületni, csak egy kib..tt ballonnal lehetek benn a kórházban és azt mondták, hogy apa sem lehet ott velem éjszaka. Brühühü, már függő lettem. Parázok a kórháztól, hát még egyedül egy éjszakát egy ballonnal valahol. Azt sem tudom, hogy ilyenkor a szülőszobán hagynak, vagy megyek szépen le tágulni az osztályra vagy vajh mi van???

Pati, de jó, hogy újra itt. Hagyd a fenébe a visszaolvasást, tegyél inkább fel rengeteg képet és irj!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Szia Patti!!! :D

[quote]M írta:ire géphez készültem ülni, elaludtam

Hát igen, két gyerek mellett könnyen jár így az ember lánya. Még egy mellett is! :roll: :wink: :lol:

Endrének akartam még délelőtt írni, hogy KÖSZÖNÖM. :oops:

Eszterxx, sajnálom. Gondolom idegtépő lehet ez az állandó ide-oda tologatás. Hasson a homós! Vuduzlak!!! :wink: :lol:

Lexa! Ügyes leszel! Várjuk a fejleményeket! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

azaz a homeós! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

kVASZÉVI, KÖSZI!!!!!!

A vudu tuti használni fog!!! Akár homós akár homeos :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Na Hahó!!!!!!!!!

Itthon vagyok! Nem szültünk!!!!!!!!
A helyzet a következő:
Nagyon keményedett a hasam, felhívtam a dokit, igaz szombatig nincs, de azt mondta menjek be azonnal, és megnéz a kollegája
akinek átpasszolt!
Meg is néztek, Nst, vizsgálat...... Nyákdugó viszlát..........
Belső méhszáj elkezdett kinyílni, a küső nem!
Bent akertak tartani, mert Marci császár volt, és emiatt, de én hazajöttem!
5 perc alatt ott vagyunk ha van valami!
Amúgyis olyan furcsán viselkedtek velem, gondolom azért, amiért nem volt ott a dokim!
Csak szombat estét bírjam ki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor lesz dokim!

Na ennyi!!!!!!!!

Puszi nektek! Szorítsatok, hogy ne szüljek!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?