Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andrea:miért vannak az oviban büntetésben? MI lehet az a nagy-nagy probléma? nem lehet,hogy tudják,hogy elégedetlen vagy,és rajtuk bosszulják meg? :evil:
Kapott Nurophent Bence,volt egy kis láza is,és azóta semmi baja.Attila arra gyanakszik,hogy pár napja kezdte adni Neki a Lenkei féle vitamint,és annak állítólag lehet ilyen hatása az első napokbanMajd kiderül holnap. :?

Manó:örülök,hogy jobban vannak a lányok! :) Vittél végül pisit?
Gergő nem hajlandó táborba menni. :? Talán egy hétre elmegy anyuékkal a telekre.
Én úgy tudom,hogy a törvényben úgy van,ha pl.GYES-en vagy,4óránál többre nem adhatod semmilyen intézménybe a gyereket.Legalábbis a főállású anyaság tuti így van.nekem eddig szerencsém volt,nem szóltak. :wink: Akkor tényleg bediliznék.Az a 4 óra meg semmi,hogy elintézz dolgokat.
Tető:bakker! :evil: Remélem normális a biztosítótok!
Akkor még akár sztárok is lehetünk,ugyanaz a dilink,mint Bononak. :lol:

Rita:nem is tudtam,hogy Ti is együtt alszotok. :lol: Anno mi is gondolkoztunk ezen a nagy ágyon,amikor még csak négyen voltunk.De ekkora ágy be se férne nálunk sehová. :shock:
babörze:de jó Neked! Ez az újpesti egyre sz@rabb.A nagyot várom már! :)

Tényleg,voltam az Államkincstárnál szólni,hogy még semmit nem kaptam a főállású anyaságról,se papírt,se pénzt,pedig a családi már megjött,és egyszerre adtam be a kérelmet.Hát,nem találtak a rendszerben! :shock: Most állítólag SOS utánanéznek,és kaptam egy papírt,hogy voltam bent reklamálni.Ééééés fél óra alatt végeztem!!!!!

Mondom én,hogy Bence a legkisebb a topicban,már a kistesók is lassan akkorák,mint Ő. :shock:

Orsi:én sem panaszkodok apjukra,megold mindent a gyerekekkel,bár a ruhát ki kell készítenem,mert azt sem tudja,mi hol van.De egy-egy ilyen alkalom után azért mindig elismeri,hogy nem egyszerű az anyukák dolga,Ő biztos nem bírná. :lol:

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:03-kor.
galagonya1

Anikó,vittem pisit, de az uccsó pillanatban estünk be, legalább nem kellett várni :wink:
Semmi nincs, csak annyit mondott a dokinéni, hogy nagyon sokat itassam őket :) Elvileg nem is kell visszamennünk, majd rendbejönnek, remélhetőleg!
Azért csak bíztam benne, hogy nem Rota, mert Hannát akkor tuti kórházba kéne vinni, nagyon pici még :( De ma már adtam neki kis tejpépet vacsira, úgy tátikázott, éhes volt nagyon!Kis drágám, csak nem akartam úgy megtömni, módjával kezdünk bele :P
Bence :( reméljük csak annyi lesz!

Biztosító: hát nemtom mennyire jók!Sajna nem mi választhattunk, mert a Bank kötötte kia hitelnél, hogy kinél KELL kötni!Szerintem ez is durva, de mindegy!De nemtom mi lesz avége, mert nekem már az rosszul kezdődött, hogy nincs 0-24-es ügyeleti vonal.vagy valami ilyesmi :twisted: Csak munkaidőben!!!Dehát bakker, ma még csak szombat :x

Ha ennek a mizériának vége átmegyünk, ha persze lehet váltani egy másikhoz.Ahol legalább ilyen van!

Andrea,Fenyő :( elértétek a tűzoltókat?Mi lett?
A törvényt én is így tudom mint te!GYES mellett akár 8 órában is lehet dolgozni, akkor hogy a francba kötelezhet :roll: Szerintem ilyen törvények nincsenek.Max az óvonők ezzel takaróznak!Az a törvény, ha már fölvették a gyereked nekik kutya kötelességük addig a gondját viselni amíg érte nem mész!!!!
De valahol olyan jó lenne ezt az ovis törvényt megszerezni :roll: Csak, hogy képben legyünk, és ne tudjanak hülyének nézni!!! :twisted:

Egcsi,Apa otthon Kép
manóci

Andrea,Óvonőkre még akartam írni!Hát azok minden, de nem pedagógusok!!!!!Dilettáns majmok!Szegény gyerekek.Akkor mivel csinál jót az a gyerek!Áááá, szerintem TE nem vagy nekik szimpi!Pedig ilyet nem lehetne csinálni! :twisted: Óvodavezetővel, ha beélnél?Vagy ő a másik felük??
manóci

Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:03-kor.
galagonya1

Sziasztok lányok!

Most csak röviden. Mivel én benne vagyok munkaszerződés+GYES, így már tudom: Igen, GYES mellett lehet dolgozni, de akkor is a gyerek a törvény szerint 4 órát maradhat az oviban. Le kell mondanod a GYES-ről ha szeretnéd, hogy egész nap maradhasson. GYES mellett nem érdekes ha van munkaszerződésed vagy sem. Szóval: van GYES=4 óra, ha nincs GYES=egész nap. Persze csak a törvény szerint. Más az, ha megegyezel az óvonénivel. Nekem is le kell mondanom a GYES-ről szeptembertől, ha azt akarom, hogy Lili ott aludjon. De nem fog. Jó ez így nekem. :)

Andi: Ez szörnyű. :( Mármint az óvonénik bűntetési módszere. Szerintem egyáltalán nem büntetendő amit Balázs csinál. :( És Dávid is azért verekszik, mert kiprovokálják a nagyobbak belőle. :( Tényleg inkább más módszerrel kéne ezt kezelni. :( Érdekes, hogy nálunk egyáltalán nincsenek ilyen problémák. :roll: Igaz, nagyon jók az óvonők...

na, ennyi voltam, majd még jövök.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita

Olyan jó, hogy szóba hoztad a diavetítőt! Már elő is ástam a padlásról, igaz a filmeket még nem találtam meg, de rajta vagyok az ügyön. Megkérdeztem az oviban, hogy Mátét mennyire érdekli, és azt mondták, hogy szereti. Főleg télen vetítenek, amikor már korán sötétedik, most már délután inkább az udvaron vannak :wink:

Viranka,Vakili

Nagyon jó volt a Barlangfürdő! Máté nagyon élvezte. Tuti, hogy előző életében valami vízi élőlény volt
:lol: Tavaly voltunk Egerszalókon is. Az is nagyon jó volt, de legalább 50% -kal drágább Miskolcnál :shock: És nincs olyan hangulatos :?
Súly: Máté az istennek nem akarja átlépni a 14 kilót :? Mondjuk ezen annyira, nem csodálkozom, mert Ő még alvás közben is rohan. 104-110es ruhákat hord, lehet, hogy inkább a magasságra hajt :D

Manóci

Hogy vagytok?

Meske

Megkövezni?!
Én inkább irigyellek :D Nagyon.
Szerintem ez lenne a normális, hogy a nagyszülőknek lenne idejük, és nem dolgozni kéne a legtöbbnek nyugdíjas létükre.

Andi

Igazából én sem értem, hogy miért nem maradhat a gyerek az oviban ebéd után. Mi változik meg utána?!Szerintem ilyenkor csak azt használják ki, hogy 5 éves kortól kötelező az ovi. Ha már itt van maradjon de csak délig :roll:
Nálunk az oviban pont az ellenkezőjét tanácsolják az anyukáknak. Ha a gyerek járt oviba, akkor a kistesó megszületése után is járjon. Kivéve pl. most mert nagyon sokan betegek..

Vakili

Hogy vagytok?
Különalvás: Lehet, hogy a fiúk fogják elérkezettnek látni az időt amikor már külön akarnak aludni...Csak úgy gondolom. Máté mostanában az esti mese olvasás után, ad egy puszit, befordul a fal felé, és mondja, hogy menjek ki mert Ő már nagyfiú és egyedül alszik...A szívem szakad meg...De valahol tök jó, hogy nem kell kínlódni az alvással
A ruhákat én is kikészítem, sőt még abban a sorrendben is rakom le ahogy fel kell venni Őket :lol: Biztos ami biztos.
De ennek ellenére vannak dolgaik. A múltkor azért hívott fel apa, hogy hol a kakaópor?! Ááááááááááááááá

Orsi

Örülök, hogy jobban vagy már.
Komp baleset...Szőrnyű...Hibáztak a szülők is, de ez után még ítéletet is hozni...Szegények bűnhődnek egy életen át

Pénteken voltam a barátnőmmel a Cirque de Soliel előadásán!Fantasztikus volt!!
A zene a tánc nagyon magával ragadó volt! Azok a félmeztelen táncosok :oops: :D
Ha még egyszer jönnek Budapestre nézzétek meg!!

Ovi téma
Hétfőn volt szülői és pont téma volt a gyerekek közötti agresszió is. Sajnos nálunk van egy kisfiú, aki nagyon sokszor agresszív. Eddig egy komoly probléma volt,szerencsére, de sajnos pont velünk. Máté a kisfiú húgától, el akart vennie egy labdát kint az udvaron.(na Máténak is miért pont a labda kellett) A bátya ezt látva odament fellökte Mátét, és a földön fekvő gyereket fejbe rúgta. Kb fél centin múlott, hogy nem rúgta ki Máté szemét. Olyan monoklija volt a gyereknek, hogy rohantak vele a kórházba, hogy nem vált e le a retinája. Három napig nem tudta kinyitni sem a szemét. Mondjuk egy ilyen agresszív gyereknél már kevés a sarokba térdeltetés. Legalábbis Én így gondolom. Az aki meg a földön fekvőt is megrúgja, mit fog tenni 10-12 évesen?!Bevallom nagyon őszintén amikor megtudtam mi történt, igencsak ideges lettem, és ölni tudtam voltna... ( A szülőin a szülők védték a gyereket, hogy oda figyelnek rá, és nem értik, hogy miért ilyen , hiszen otthon náluk nincs még csak egy hangos szó sem...Aztán a következő pillanatban Apuka úgy intette csöndre Anyukát, hogy épp csak egy pofon nem csattant el....Akkor már világos volt, hogy honnan szedi a gyerek)
Én jogosnak tartom, hogy ha a gyerek rosszat csinál az oviban- HANGSÚLYOZOM! HA ROSSZAT!!- akkor büntessék meg. Nálunk is működik. Ha a rosszaság nem dönt olyan korlátokat, amikor már a szülőt is be kell vonni, van, hogy nem is tudok róla. A csoport ítélkezik közösen. Megbeszélik, hogy ki, hogy látta, mi történt, mi lett volna a helyes viselkedés, és utána döntenek. A legnagyobb büntetés, hogy nem maradhat bent a meseolvasás alatt a gyerek. Nem vagyok egy büntetés párti, de a nap nagy részét az oviban tölti, otthon már hiába veszem elő, hogy mit is csináltál?!Persze megbeszéljük, de büntetést már nem kap .Szerencsére igen ritkán fordul elő, hogy valami gond lenne vele

Megyek mert Máté ébredezik.

Puszi mindenkinek

málna2162

Málna,Köszi, már jobban sokkal!No hányás, no fosás! :) Hanna ma már kapott is ebédre krumplis kaját!Vacsira még kis lightos tejpép, de holnaptól kap rendesen enni.Éhes is már csóri, úgy nézi mindíg a tányérokat, poharakat :(

Durva az ovis sztoritok :cry: Fú én nem is tudom mit csináltam volna :roll: Kijött volna az anyatigris az tuti :!: Jó, hogy nem lett baj.

Rita,ez a törvény :? Hát nemtom kinek az érdekeit védi, de nem a gyerek, és az anyuka az biztos :!:
manóci

Sziasztok :D

Húúú, nem győztem olvasni, és remélem tudok reagálni, csak sajna már ilyenkor hulla vagyok, szóval bocsi, akit kihagyok.

MÁlna
Azta, ez az ovis sztori nagyon durva!!! :shock: Tuti én is kiakadtam volna!!! És az a rossz az ilyenben, hogy az óvónéni le sem tudja időben reagálni, olyan gyorsan történnek az ilyen dolgok. :( Azért az ilyet már tényleg büntetni kell. :(
Komp: ugyanez a véleményem! Nagyon sajnálom szegényeket! :cry:
Cirque de Soliel: ez a Delirium volt, ugye? Mi is láttuk Anyuval és a Hugival, nagyon tetszett! Mi még ősszel láttuk, nem most.

Andrea
Fel a fejjel, ez a hülye idő is el fog egyszer múlni és akkor már tényleg tavasz lesz!!! :D Én ma, mikor jöttem ki a boltból és majd elvitt a szél pont azt gondoltam, hogy ok, szél van, de már nincs hideg!!! :D Szóval kitartás!
Ovi: hát elég gáz az ovitok! :? :(
Fa: mi lett végül, kijöttek a tűzoltók?

Rita
azta, én sem gondoltam, hogy együtt alszotok. De szerintem teljesen ok, majd átszokik idővel. Különben el lehet férni négyesben is, nálunk Gergő jött át kb.1 hónapja, mikor fájt a füle és észre sem vettem, hogy négyen vagyunk. És egymást sem zavarták, pedig attól kicsit féltem, de még jobban is aludtak. 8)

Anikó
Vérnyomásod :( Tényleg vizsgáltasd meg magad alaposan!!!
Alvás: egyszer csak megoldódik. Végül is már átalussza az éjszakát! Flóra sajna még nem, nyűglődik néha, de cici már nincs. Jön 2 foga, így még nem várok csodát, de reménykedem, mert Gergő is ilyen idősen kezdett el végig aludni.
Azért ez Karcsitól is jól esne, ha néha elismerné, mi mindent viszek a vállamon, de csak azt hallom, hogy ő milyen sokat segít nekem, ami azt jelenti, hogy elvan a gyerekekkel, mikor én csinálom a dolgom. Na mindegy. :evil:
Gergő különben nagy, de inkább magas lett nagyon, súlyra nem hízott. De azért holnap lemérem, most kíváncsi lettem. :D

Manó
Házatok :( :( :(
Örülök, hogy javulgatnak a lányok! Jó, hogy nem rota!

Na, azt hiszem senkit nem hagytam ki. Most mennem kell, még vár egy adag teregetnivaló. :x

Puszi mindenkinek

Orsi

avocado

Anikó :)
Nem írtál "csúnyát", ha így tudjátok megoldani az alvást, akkor így.
Utaltasd be Bencét kivizsgálásra, ha úgy érzed gond van. 8)

Andrea :)
Örülj neki, hogy apjukod ilyen a gyerekekkel, dicsekedhetsz is. :wink:
Ovi :roll: :evil:

Málna :)
Nem tudom melyik előadást láttad, én is láttam egyet néhány éve, tényleg szuper! :D
Ovis sztori :shock:

Mi jól vagyunk, azt leszámítva, hogy apánknak fáj a füle. :roll: A gyakorlatnak már majdnem letelt a fele. :D Éppen ma kezdte el mondogatni férjuram, hogy talán nem kellene elkezdenem dolgozni, ha végzek....eddig meg alig várta. :roll: Na, majd meglátjuk mi lesz. :wink:

Timi :?: :?: :?:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hoztam 1-2 képet :D

Táncolnak a konyha közepén8)

Kép

Kép

Nagyon elfoglaltak
Kép

Kép

Csokievés 8)

Kép

Kép
Kép

És ezt csinálom most:

Kép

Puszi :D

Orsi

avocado

Orsi :)
Le se tagadhatna'k, hogy testve'rek. :D Sze'pet himzel! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi!
de édesek :) Flóra annyira huncut kiscsaj lehet :)
gyönyörű amit hímzel :) a mintát elküldöd majd mélben,ez nagyon tetszik :)

Rita!
Lili veletek alszik :shock: olyan kis önálló kislány,nem gondoltam volna Róla :) ma éjszaka Míra a saját ágyában aludt :) :)
A diavetítőhöz meg annyira kedvet csináltál :) nekünk is van a pincében régi,csak a meséket kellene megkeresni,valahol lakáson belül vannak,de senki nem tudja h. hol :)

Andi!
Szerintem menj be a vezető óvónőhöz és mond meg neki h. dolgozol,de Veronikát szeretnéd továbbra is hogy ott aludjon,mivel tropa a lábad.Szerintem beleegyezne.Nálunk van egy kismama akinek sokáig nem aludt ott a fia,de mivel elkezdett keményedni,megengedték h. Dominik ott aludjon :) Nálunk Míra ugyanúgy járt óviba,mint előtte :)

Andrea!
mi volt az óvónőkkel? s szeptembertől Dávidot át tudod iratni másik óviba?

Málna!
Óviról annyit,h. Míra most teljesen egészséges,de szerintem 2-3 nap múlva ugyanúgy tüsszögni,köhögni fog.Bölcsiben ue. volt,én speciel ebből már nem csinálok gondot,mert akkor 3 napot járna 1 hetet itthon lenne :) Persze folyamatosan tömöm vitaminnal,ez azért nagy mértékben javít :)

Rólunk: a változatosság kedvéért,szerintem Bálint is pöttyös lett :( vagy már csak olyan vagyok mint Szörnyella De Frász :) ddokihoz amint felkel megyünk,de felkészültem a legrosszabra :(szerencsére az arcán még nincsenek pöttyök csak a hajas fejbőrön,pocakján és persze hol máshol minta zacsiján :shock:

no felkelt kispasim megyek megetetm ztán irány a doki :)

pusz :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Manóci

Belőlem is kijött :? Beszéltem utána a kisfiú anyukájával.Írt egy emailt, hogy hívjam fel, de aznap nem volt hozzá lelki erőm.Meg aztán...lehet, hogy olyat mondtam volna.Vártam inkább egy napot. :wink:
Javulgattok?

Orsi

Igen a Delirium volt :D Már leis töltöttem a zenéjét!Nagyon nagyon tetszik
Nagyon jók a képek! Máté detto így néz ki csoki után :lol:
Nagyon jó amit hímzel!!!Nekem is előkéne vennem amit még ősszel elkezdtem :shock: De este már annyira nincs kedvem.
A minta nekem is jöhetne :wink:

Viranka

:? Szegényke...
Találtam egy nőcit aki Veresen foglakozik a Flavin termékekke :D Ma délután beszélek vele és betankolok a dzsemből :wink:
Én is tömöm vitaminnal, de sajnos nem egyforma az immunrendszerünk.Vannak gyerekek akiket lesem dönt a lábáról a betegség, viszont fertőz... :?

Egcsi

Jobbulást!
És Te szeretnél dolgozni? :wink:
Tényleg mi lett a kislánnyal?lehet, hogy már írtad de olyan rég voltam, hogy nem emlékszem

Képzeljétek Máté szerelmes... :D (pont abba a kislányba aki miatt, a bátyja megrugta :roll: :shock: )
Tegnap reggel állt a tükör előtt fésülködött.Mondta, hogy szagoljam meg a haját, hogy finom e az illata.Mondtam, hogy nagyon.Erre közölte velem, hogy Alexa megfog bolondulna ha megszagolja. :lol: :lol: :lol: Beértünk az oviba, Alexa már ott volt.Szaladtak egymáshoz, puszilkodta, ölelkeztek, és kéz a kézben mentek be a csoportba :D

Holnap nem dolgozom, mert áramszünet lesz :wink:
Elmegyek rendbe rakatom a búrám, meg végre eljutok nyugodtan, egyedül a veresi piacra :D Veszek diafilmeket :wink:, meg nézek tavaszi cuccokat :wink:

megyek dolgozgatok egy kicsit

málna2162

Hello Csajok!

Élek, élek...csak egyszerűen nem találom magam. Ezer dolgom, és sose jutok a végére, és a fogászatos napokon tiszta idegbeteg vagyok. (ma is megyek)

Hoztam pár képet! VAn benne farsangos, és van "egyéb" is.

Kép
Kép
Kép
Kép

Tündérkém nagyon élvezte a farsangot, adtak egy kis műsort is! Nagyon édesek voltak. A ruháját én varrtam, ez életem első munkája a varrógépemmel. :oops:

Olvastam itt méretekről...
Lilla 16kg (két évig 15 kiló volt :) ) és 106 cm, 110-116-os ruhákat hord!
Csigám 10 kg, és hmmmnemtom mennyi centi, olyan 84 körül van, és 86-osat hord, de tegnap megvettem élete első 92-es gatyóját.

Ovi:

Én nem is venném ki a kölköt, és nem is hoznám haza ebéd után. Imádja az óvodát, most itthon volt két hétig, mert addig nem akartam vinni, míg teljesen ki nem gyógyul, fel nem erősödik (megjegyzem egy nap ovi után ismét köhög, de már nem érdekel), de már a második héten közölte, hogy ő már úgy várja az ovit, mikor mehet. :shock: Engem már un, Csigivel elvan egy darabig, de azért még nem teljesen egyenlő partner, bár sokkal fejlettebb játékban (és sok másban), mint LIlla ennyi idősen. Ő már egyből a játékok nagyos részét tanulja meg. :lol:
Csigim eszméletlen sokat beszél, szinte mindent mond. A katica a kedvenc szava most, de tényleg mindent dumál, leesett, elbújt, játszunk, táncolunk...Csak szövegel, szövegel. Tüneményes! Most jönnek a szemfogai, már egy kint van, tiszta nyűgös szegénykém egész nap. De ha ennek vége, akkor már lesz 16 foga, remélem egy darabig megáll a fognövekedés.

Nálunk az oviban nincs büntetés. MEgbeszélés, és ilyenek van, meg persze irányítják a játékot, rászólnak a gyerekekre, ha rosszat csinálnak, de konkrétan nem büntetik őket. Szupi kis cosportjuk van (homogén) már egész messze elmerészkednek az ovitól. Sétálnak minden nap, ismerkednek az őket körbevevő környezettel, és egyre nagyobb utakat tesznek meg.

Na, de most ennyi voltam!
Eladom a babakocsim, azt intézem, hgoy ma fel tudjam adni. Hospitálási naplókat kellene megírom még ma-holnap...NÉgy óratervezetet kell csinálnom csütörtökig, mert jövő héten tanítok...kissé kész vagyok.
És a fogaim...áááá...attól meg nagyon kivagoyk. Már a régi töméseket cseréli ki, és eléggé fáj a fúrás még szuri mellett is, mert a régi tömés vezeti a hőt, így amíg ki nem szedi, addig szenvedek. PErzse a szépségért meg kell szenvedni...mondják az okosak...de ennyire?! 8)

Megyek árulni a börzére ismét! Őőőő, mintha itt páran azt mondtátok volna, hogy fertőző "betegség" a börzézés. :oops:

És végül szombaton nagyon gondoltam a "váciakra, gödiekre..." Majdnem nem tudtam hazajönni Vácról. Nem mentek a vonatok a vihra miatt, késő volt már...De visszamentem a suliba, és szerencsére a tanár bevitt pestig kocsival, onnan már haladtam tovább busszal...

Tényleg megyek, kihasználom, hogy CSigusz alszik (addig pisileg EGYEDÜL :lol: ), aztán irány a fogdoki :x

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok,

Köszi a véleményeket az ovival kapcsolatban. Igazság szerint én sem szeretném elhozni ebéd után több okból is, egyfelöl itthon már nem akar elaludni ebéd után másfelöl meg tényleg nem tudom pihentetni a lábam ha már fél 1-től nekem kell lekötni. Március végéig még dolgozom, utána táppénzen leszek a lábam miatt és valszeg megpróbálom megbeszélni h hadd maradjon egész napra de nem tudom h mennyire lesznek ebben partnerek az óvónők.

Ma voltunk ultrahangon, az orvos nagyon rendes volt, megnézett és megmutatott mindent jó alaposan. Végre láttam a terhelő bizonyítékot h fiam lesz:) Szerencsére már befordult fejvégű helyzetbe és minden rendben van vele.

Lenne még egy kérdésem hozzátok: mi a helyzet nálatok a hisztivel? Kicsit már kezdek kiakadni mert nem telik el egy nap hiszti nélkül. Biztos h az én tűrőképességem is kisebb, fáj a lábam és görcsölget a hasam de már unom h minden apróság miatt kitör a balhé.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,ezek a gyerkők le se tagadhatják, hogy tesók! :) Nagyon szépek :wink:
Hímzés, gyönyörűű, nagyon ügyes vagy :)

Málna,köszi kérdésed, már jól!Legalábbis a hányást illetően.De most van más, mint mindíg :? Szerintem hanna foga jöhet, mert 2 napja annyira nyügös, hogy el sem tudom mondani.Eszti ilyen sose volt.Egész nap ordít, de keservesen, tök soxor élesen fölsír, és csak a kezembe maradna me.De egész álló nap :roll: Lerakom pár percre,üvölt, és jön utánam.Keres, és jön örökké ahol vaguok, közbe üvölt!Kivagyok :( A Dentinox szart se ér nála, úgyhogy veszek holnap egy Panadolt.Aszongyák azzal is lehet olyat, hogy beledörzsized az inybe, és hatásosabb sokkal :!:

Klassz, hogy találtál dzsemmes ügynököt :)

Andi,Gratula, és tök jó hogy láttad a kis kukist :) Ez annyira jó érzés, hogy kimondhatatlan!!!

Timi,de jó, hogy adtál már életjelet! :wink: Fogad :( de sziiip leszel, vagyis de bunkó vagyok :oops:még szebb :P

Lányok nagyon szépek, édesek!Lilla egyszerűen mint egy hercegkisasszony :) gyönyörűűűűű kiscsajszi :wink:

Ovi, nagyon jó, hogy így szeret járni.Eszti mostanság elkezdte, hogy ő nem akar menni.Itthon akar velem maradni :? Próbálom rábeszélni, hogy milyen klassz ott, de nemtom mi lesz.Azért remélem fölveszik, majd valahogy megszerettetem :roll:
Bezzeg tavaly.Annyira akrt menni, és nem vették föl :(

Házunk kész, ma megcsináltattuk! :) Hurrrá, hurrrá!Jöhet szél, eső, vihar :wink: :lol: Bár inkább már ne :evil:

Na, asszem ennyit akartam, jó éjt :)
manóci

Gyors leszek, mert már nagyon fáradt vagyok.

Andi
Sajnálom a lábad! Remélem az ovit sikerül elintézni!!!
Hiszti: megnyugtatlak nálunk sem telik el nap és nálunk már a kicsi is keményen csinálja, földön fetrengéssel és mindennel, ami tartozék. :shock: 8) Gergőnél én azon vagyok kiakadva, hogy ha valamire azt mondom, hogy nem, azt egyszerűen képtelen tudomásul venni és az őrületbe kerget, hogy órákig képes győzködni. :roll: :? Szóval kitartás, lesz ez még rosszabb is. :? De tényleg, sajna ez van. Én már beletörődtem. :roll:
Kis kukishoz és befordulásához gratula! :D

Egcsi, Vera, Málna
Hímzés: köszi! :D

Vera, Málna
Ha lesz időm bescannelni akkor küldöm, remélem a héten eljutok már odáig, mert egy barátnőmnek is ígértem, szóval várjatok türelemmel, egyszer megy a mail. :wink:

Vera
Remélem nem baripöttyök! :( Majd írd meg mi volt dokinéninél!
Flóráról azért is raktam fel ezeket a képeket, itt látszik milyen kis bestia! Hihetetlen huncut! Úgy tud nézni....isten óvja a pasikat majd úgy 16-17 év múlva. Vagy korábban?
:D

Timi
Édesek a képek! :D
Fogaidat sajnálom! És a sulit is, becsüllek hogy 2 gyerek mellett csinálod!

Na, mennem kell, Apa visszajött a géphez.

Puszi :D

Orsi

avocado

Jaj, a lényeget meg elfelejtettem :oops:

Ma telóztam, mert kész lett Hannus pajzsmirigy eredménye!És hála Istennek jó!Nincs vele semmi gond, teljesen okés!Annyita örülök, úgy izgultam :!:
1/2 év múlva kontroll, ennyi!

Hisztihez még akartam írni, hogy Esztinél is van, perse!Szerintem ez a korral is jár.De szerencse mondjuk nálunk földön fetrengés nincs, és nem is volt kicsinek se.De ő is nagyon szemtelen, iszonyatosan, nem tudom mi lesz 10 év múlva?! :roll: És üvöltve tud bőgni, de nagyon.Mi akkor bazavarjuk a szobájába, és kijöhet, ha lehiggadt!Van, hogy ez 10'-ig is eltart.Addig üvölt a szobájába, csapkodja, rugdossa az ajtót mint aki megbolondult :? Ez van!

Orsinak igaza ven: Lessz ez még rosszabb is! :twisted:
manóci

Vera :)
Pöttyös zacsi :shock: Szegényke :?

Málna :)
Készülhetsz az anyósszerepre :D
Milyen kislány? :roll:
Dolgoznék, heti 2-3 napot, hogy ne felejtsek el mindent. 8)

Timi :)
Végre :wink: Lilla gyönyörű!!!! Csenge is cuki! :P Jó lett a ruci, ügyes vagy! :D Mi van a fogaddal? Most már értek hozzá, részletezheted. 8) Ha szurit adnak, akkor nem kellene, hogy fájjon a töméscsere. Kitartás! :wink:

Andi :)
Hiszti van, pedig csak este van itthon. Andreánál nincs vele gond, nekünk tartogatja. :roll:

Manó :)
Eredmény szuper! :) Üvöltve sírást Berci is csinál, néha csapkod is. :roll:

Egy hét múlva lesz a diplomaosztóm, de a gyakszival csak 1O nap múlva végzek. Végre engednek csinálni komolyabb dolgokat is, röntgenezek ezerrel és aszisztálok is, bár ott még van mit fejlődnöm. A csaj, aki az elején olyan bunkó volt, mostanra megszelidült.
Boti kitalalálta, hogy ne dolgozzak, ha végeztem, pedig eddig alig várta. :roll: Mondjuk, az biztos, hogy vége lenne a kényelmének, be kellene szállni a gyerekek körüli teendőkbe. Bár nem panaszkodhatok, délután ő hozza el őket Andreától és amíg megjövök tartja a frontot. :)

Mentem aludni, jók legyetek! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Kostyika!
hiszti az nálunk is van,de a kisasszony az üvöltve,eltorzított hangon kiabál olyankor :) az a baj h. Ő is makacs,én is és nehezen engedünk mindketten.Apja az aki igazán le tudja állítani,egyezkedik vele.Pl. ilyen a kajálás,ha nem eszik én elteszem,apja meg addig dumál amíg minden elfogy.Az az igazság h. mióta Bálint is megvan sokkal türelmetlenebb vagyok,pedig birkatürelmem volt :) hülyét kapok ha értetlenkedik,mint Orsi :)
mostanában matricázunk :) ha egész nap jól van este Hello Kitty-s(eddig csak azt tudta h. cica,boltban csaj mondta a nevét,azóta őrület van :) ) matricát kap,ha egész éjszaka a saját ágyában alszik különleges(csillogós,domborodó),ha alapjáraton szót fogad(jön szépen az uton,eszik rendesen) akkor sima mezei matricát választhat :) bár ez sem vezet néha eredményre,de 2 napja a saját ágyában alszik :)
Vezetőóvónőhöz menj majd be,ne a csoportban lévőkkel beszéld meg szerintem :)

Timi!
csajok gyönyörűek :) nagyon szép jelmezt varrtál :) fogad :evil: de igaza van Manónak még szebb leszel :)

Manó!
Esztinek biztos tetszeni fog az óvi :) sok gyerek,új játékok :)
mAccs képeit láttam őszieknél,nálatok is olyan pusztítást csinált az orkán ? nálunk csak egy kúpcserép mozdult el :( a múltkori szélviharnál a fészer tetejéről vitte el az ondolint(tavaly csinálták meg,apám hívta a srácot aki kénytelen volt ingyen megjavítani,mert apám úgy leb.szta,h. ilyen sz.r munkát végzett :) )

Bálint is birkás lett :( nem úszta meg Ő sem :( de a dokinénire úgy vigyorgott :) édipofa :) néha vakarózik,de viszonylag jól tűri :)

Anikó,Andrea,Mese,Eszter?????????????????????
fel is kelt :) pusza :)

KépKép
viranka

Egcsi,hurrrá, ügyes vagy! :wink: Majd lesz kérdésem nekem is, mert apa most fogorvoshoz járogatott, de még valami nem az igazi a fogával amit most tömtek, és engem kérdezget :roll: Majd rákérdezek pontosan mi a kínja, és leírom!Köszi :) előre is a Net rendelést :lol: :lol:

Vera,De eléggé megtépázta nálunk is :( Nem is láttam Maccsék házát, majd minnyá bekukk!De szerencse tegnap készen lett, úgyhogy már minden ok!Vagy ezt már írtam, tegnap??? :roll:
Ha igen, bocsi :oops:
Kúpcserép :(

Mindíg elfelejtek valakinek valamit, ezért jó mindenkit végígolvasni :P

Timi, neked akartam még én is írni, hogy nagyon ügyes vagy, Lilla rucija teljesen jó! :wink: Mintha kölcsönzős lenne, szép nagyon! :)
manóci

Egcsi!
elaludtál? nem volt mit olvasnia Anikónak a reggeli kv-jához :wink:
Andrea magyar csaj?

KépKép
viranka

Sziasztok!
Csak egy rövidet:
Vera:hogy Te milyen figyelmes vagy!!!!! :lol:
Mostanában folyton úszom. :oops: Megmondom őszintén,minden nap olvasok,csak írni már nincs lelkierőm,olyan fáradt vagyok. :?
Sajnálom kispasidat! :( remélem hamar túllesz rajta.
Míra kis ügyes a különalvással! :lol:
Bár én ma úgy örültem,hogy ott volt mellettem Bence.nagyon rosszat álmodtam Róla,és olyan jó volt,hogy ahogy kinyitottam a szemem,láttam,hogy nincs semmi baja,és átölelhettem. :oops:
Nálunk is apa tudja elintézni,hogy Bence rendesen egyen. :D

Egcsi:Málna szerintem a barátaitok kislányára gondolt,akinek meghaltak a szülei. :(
Ha Te szeretnél,akkor szerintem dolgozz,bár még elég kicsi Bence.Anyagilag muszáj egyébként?Örülök,hogy a csajszi megjavult. :)
Csak azért gondolkodom a kivizsgáláson,mert feleslegesen meg nem akarom szúratni szegényt. :?
Hogy van apa füle?

Timi:nagyon ügyes vagy,szuper a ruci! :) Bár én tudnék így varrni!
Mindkét csajszid gyönyörűséges!
Fogad :? Én ugyan nem értek hozzá,de szerintem sem fájhatna,ha kapsz szurit.Nekem legalábbis nem fájt. :shock:
Megvan már a jegyed a börzére? :wink: Mondtam én,hogy függőséget okoz! :lol:
Tényleg nagyon gáz volt a vihar még lakásból is,nemhogy utzás közben! :shock:
Egyedül pisi:apró örömök! :wink: :twisted:

Andi:hiszti nálunk is van,ha ez megnyugtat. :wink: Én mindenképpen beszélnék a vezetőnővel,ez nem kényelmi kérdés.ha be kell feküdnöd emiatt a kórházba előbb,az még rosszabb lenne,nem?
4 D:tök jó!!!! :lol:

Manó:Hanna eredménye:hurrá! :lol:
Biztosító:sokan panaszkodtak,hallottam a TV-ben is. :evil:

Orsi:gyönyörűek!!!! Ügyesen hímzel! :)

Málna:szép lettél? Ez az ovis sztori nem semmi,nem is tudom mit csináltam volna! :evil:
Köszi,mi jól vagyunk.(kopp-kopp....)
Máté is nagyon ügyi az egyedülalvással.Lehet,hogy titokban én is ezt várom,hogy magától akarja? :oops: :?

Andrea:oviról inkább nem is mondok semmit. :evil: Fenyőfa eltűnt? :(

Na,most már megyek,holnap egész nap kettesben leszünk apával,csak este jövünk haza.Mozi,ebéd,séta,meglátjuk:holnap lesz 20 éve,hogy együtt vagyunk! :lol: Megyünk az új karikagyűrűkért is,elkészültek.

Puszi a többieknek is:Anikó
vakili

Sziasztok! :)

Én is röviden, mert vacak napom van. Tegnap el kellett jönnöm előbb, Bence belázasodott, megint középfülgyuszi. :( Panadollal 37,6 a hője, itt-ott hány, hasmenése van, folyik az orra. :?
Apánk elvesztette a munkahelyét, nem tudnak neki munkát biztosítani, elküldték. :( Hiányzott, mint búcsúban két pofon. A laptopunk is megment tegnap, ma egész nap telepítgettem a takarítás és gyerekápolás mellett. :roll:

Fogászati kérdéseket várom, remélem okosakat tudok majd írni. :wink: Ja, és kiderült, hogy a diplomaosztón beszédet kell mondanom, mert az én eredményem lett legjobb a mostani csoportban. Már csak az extra feladat hiányzott. :roll:

Emilyvel nem tudom mi van, a nagymama kiosztott a múltkor, mert szerinte én azért járok a házába, hogy kémkedjek a másik nagymamának, úgyhogy részemről a kapcsolat megszakadt. A gyereket sajnálom, de van nekem ezenkívül stressz az életemben elég. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jobb reggelt! :cry:
Bence egész éjjel hányt,úgyhogy nem jött össze az édes kettes. :( Apa megy vásárolni,én meg itthon ápolok,főzök,mosok,takarítok,ágyat pucolok,vasalok.Valahogy nem így képzeltük ezt a napot.Bár én már meg sem lepődök,az utóbbi időben minden programunk ugrik.

Egcsi:nagyon sajnálom Bencét,és Téged is! :cry: Jól összejött nektek is!Jobbulást és pozitív energiát küldök,bár azt hiszem nálam már teljesen elfogyott. :?
Gratula az eredményedhez!!!! :) Párod munkahelye:mi lesz most???? :shock:
Emily:szegény kislány!

puszi:Anikó
vakili

Anikó :)
Jobbulást Bencének! Elmondhatatlanul elegem van a betegségekből! :evil:
Boti már talált másik munkahelyet, csak ez az évente munkahelyváltás nem az igazi. :roll: Mondjuk eddig mindig csak jobbat talált mint az előző, reméljük most is így lesz. :wink:

Bence most nem lázas, csak nem eszik. A tápszert egyáltalán, most vettem egy másik fajtát, már a 4.-et, hátha ennek jobb íze van. Szója alapú, laktózmenetes, ennek tuti teljesen más íze van, mint a normál tápszernek. Tejem már nem sok, úgyhogy a szopi ugrott, a kaját tegnap kihányta egy az egyben, ivólevet adok neki, amennyit csak megiszik, nehogy kiszáradjon. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
gyógyuljatok +++++++++++++++++++

Anikó
++++++++++++++++++++

mék mert már mindkettő gyerekem üvölt :) :) 8)

KépKép
viranka

Tegnap írtam egy üzit és az egész elszállt és :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: így éreztem magam, úgyhogy nem írtam újra. :? Most megpróbálom.

Anikó, Egcsi
Jobbulást a kis betegeknek!!!

Anikó
Sajnálom az évfordulótokat! :( Remélem nem fog annyit csúszni, mint a miénk nyáron! :roll:
Gyerekekkel és hímzéssel kapcsolatban köszi! :D

Egcsi
Gratula a legjobb eredményhez!! Ügyes legyél a beszéddel!:D
Sajnálom a munkahelyet, de azért ügyes párod van, hogy ilyen gyorsan talált újat!
Betegség ügyben megértelek, most már én is így vagyok! :evil:

Vera
Bálintkádnak is jobbulást! Örülök, hogy jól viseli. Nekem egyszer valaki azt mondta, hogy kicsi korban azért jobb, mert sokkal jobban viselik és kevesebbet vakarják el.
Türelmetlenség: hát, egy cipőben járunk. :?

Manó
Örülök, hogy kész a tetőtök!

Képzeljétek, Flóra tegnapelőtt a saját ágyában aludt egész éjjel!!! Én felébredtem 1/4 5-kor, mert kicsit nyöszörgött, de aludt tovább, így én is és 1/4 7-kor kelt fel. Persze most éjjel felébredt fél 4-kor, mert Gergő átjött hozzánk és a mászkálás felkeltette, de most már kezdek reménykedni, hátha egyszer nyugi lesz éjszaka!:roll: :D Persze azért kopp-kopp! 8)

És egy jó hír rólam is: képzeljétek jövő héten megyek fújni a gödöllői zenekarba! És piccolóznom kell pont a Boleróban, ami az egyik kedvenc darabom!:D Amikor megtudtam úgy örültem, hogy elkezdtem ugrálni.(nem is vagyok idétlen!8)) Hugiék is itt voltak és a két kicsi is elkezdett velem együtt ugrálni, úgy örültek, hogy én örülök. Nagyon cukik voltak!:D

Na, most mennem kell.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

sziasztok,remélem nem baj ha csatlakozom hozzátok. :P :P [size=18][/size[[/img][/url]
nyuszito

Ügyes legyél te is! Biztos nagyon hiányzik a zenekarozás. :)
Nem sok kedvem volt menni a diplomaosztóra, de így, hogy beszélnem is kell, még kevesebb. :roll:

Nyuszito :)
Üdv köztünk, kicsit több info rólad? 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:04-kor.
galagonya1

Most tényleg nagyon gyors leszek, baromira fáj a bal csípőm, vagy valahol ott, és elég gázos itt ülni. :?

Nyuszító
Szia! :D Írj magatokról! :wink:

Egcsi
Hát igen, azért hiányzik. Persze nem úgy, ahogy anno dolgoztunk, mert azt gyerekek mellett elég nehéz lenne megoldani, főleg, hogy mind a ketten egy zenekarban fújtunk, de azért ilyen szinten, hogy pár havonta 1 koncert jó lenne.
A sztori ezzel kapcsolatban annyi, hogy Gödöllőn van egy Szimfonikus zenekar, pár havonta koncerteznek, ahová Karcsit mióta ide költöztünk hívják. Persze én akkor már pocakos voltam és pont akkor akartak hívni, amikor már 10-15 percenként szaladtam pisilni, Gergő már óriási volt 8-9 hónapos pocaklakóként, úgyhogy nem vállaltam el, hisz koncert közben már mégsem rohangálhatok a wc-be. 8) Na, akkor hívtak valakit, és így azóta nekem esélyem nem volt fújni. :? Most szakmai dolgokba nem megyek bele, felesleges lenne. Ami a mázlim, hogy nekem van saját piccolóm a másik csajnak nincs és Karcsi mindig mondta, hogy milyen nehezen tud a zenekar hangszert szerezni, szóval már nagyon vártam, hogy eljöjjön az én időm. :wink: És most VÉGRE itt van, mehetek fújni és ha hallanak, akkor már remélem többé nem is hívnak mást. 8) Ez most biztos beképzelten hangzik, bocsi de tudjátok, hogy nem vagyok az, viszont ez a véleményem. :oops: :D

Különben itthon sokat megy a MEzzo és amikor olyan zenekari mű megy, amit anno fújtunk, akkor mindig mondom a gyerekeknek, hogy Anya, meg Apa ezt fújta. Szeretik hallgatni, Flóra olyankor tátott szájjal bámul, fél órát is elücsörög az ölemben egy szó nélkül. És a balettet is imádja. :D

Andrea
Köszi! :D
Óvónénik: no comment! Sajnos ezen a pályán is (ugyanúgy, mint a tanárin) nagyon sok olyan ember van, aki egyáltalán nem oda való! :( Ezeknek (óvónő, tanár) az alapvető követelménye szerintem az kéne, hogy legyen, hogy a gyereket úgy fogadod el, ahogy van! És ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem neveled, vagy fejleszted! De nekem is volt olyan kis növendékem, aki halál bénácska volt a furulyán, fuvolán, vagy olyan személyisége volt, ami az enyémmel annyira nem passzolt, mégsem éreztettem velük soha, és nem is maradt ki tőlem egy sem, imádtak hozzám járni. (Na , most megint magamat fényezem, már totál nagyképűnek fogtok gondolni. :? :roll: ) Szóval a gyerekeket el KELL fogadni, főleg még az oviban!!! Ez a hozzáállás totál kiakaszt, amit írtál, én is elvinném Dávidot nagyon messzire ebből az oviból!

Képzeljétek nálunk meg Gergő annyira imád oviba járni, hogy most már ha valamit nem akar megcsinálni, vagy nagyon rendetlenkedik, akkor azzal fenyegetjük, hogy nem mehet oviba. 8) És ez mindig hat! :shock: :D

Na, ahhoz képest, hogy rövid akartam lenni...... :roll: Bocsi :oops:

Puszi mindenkinek és bocsi az önajnározásért, tényleg nem akart az lenni! :oops:

Orsi

avocado

Szép reggelt :)

Orsi!
akkorát röhögtem elképzeltem ahogy elkezdesz ugrálni :) S szerintem te jó pedfagógus lehetsz,látszik rajtad :) nem kell ahhoz fényezned magad :) :)
De elmennék,de Bálint még mindig annyira kiszámíthatalan szopi terén :) 43-9-6 óránként szopizik mikor milyen kedve van :)
Míra is szeret óviba járni :) Minden reggel futunk :) a npi testedzés az megvan :)

Andrea!
Gyógyul a pöttyök már pörkösödnek,s tuti h. javul mert már 2 napja megint 4kor kelt :)
Érdekes óvónénik vannak nálatok :evil: Szerintem ezek a nők már direkt paráztattnak Titeket :wink: hidd el a másik helyen nem fognak ilyeneket mondani :)

Egcsi!
hogy vagytok?Fiúk gyógyulnak?Te mindent tudsz?Párodnak új melóhely tetszik?

Manó!
Csajok?

KépKép
viranka

Andrea
Én voltam egyedül kelet európai a csoportunkban. :wink: Azért annyira nem kell hasraesni az eredményemtől, minden hétfőn odaadták a tesztkérdésekre a válszokat, pénteken írtuk a tesztet. Az a borzasztó, hogy valaki így is csak éppenhogy megírta a szükséges 7O%-ot. :roll:
Bence jobban van, köszi, ma már a bébisintér meg is etette rendesen, az más kérdés, hogy olyan dolgokkal, amitől kiakadtam. :?
Az ovonő tök gyagya. :roll: Őt kellett volna visszatartani a pedagógusi pályától. :evil:

Jó vagy a szeren anyukám, nem kell szerénykedni! :D Legyen állandó fújnivalód abban a zenekarban! :wink:

Vera :)
Mint fentebb részleteztem, nem én vagyok zseni, a suli volt lájtos. 8) Azért kellett tanulni, de nem szakadtam bele. :D

Tegnap rámtört az ihlet, sütöttem kókuszkockát és mézeszserbót. Vittem be a rendelőbe, hát kész voltak. :D
Ma volt időpontunk az adóbevallásunk beküldésére, megjegyzem a nyanya egy hónapja ül a papírjainkon. Ezalatt keserves munkával elérte, hogy 4OOO dollár helyett-ez volt az első találkozásunk végén az ígért összeg- csak 2OOO-t kapjunk vissza. :shock: Na, a párom olyan pipa lett, hogy elhozta az összes cuccunkat, keresünk valaki mást. Ráadásul még mindig azt mondta, hogy dolgoznia kell az adóbevallásunkon, nem tudom, a végén talán még mi fizettünk volna. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Andi

Gratula a kisfiúhoz!
Hiszti... :twisted: Van, bőven és nem is akár milyen.Nem ütöm vágom a gyereket(bár lehet néha hatásosabb lenne :oops: ), de néha már a szép szó sem elég, és akkor jön az ordítás... :( Sőt,most biztos sokan ferde szemmel néznek majd rám, de Én sosem állítom, hogy minta anya vagyok és nálunk minde rózsaszín ködben úszik, inkább lilában :wink: , szóval a múltkor Mátét kiraktam a kocsiból...Nem hagytam ott, csak kiraktam a fűre, és mondtam neki, hogy hagyja abba, vagy itt marad.Abba hagyta, hazáig egy hangja sem volt.Aztán otthon ott folytatta ahol elötte abbahagyta...Felvittem a szobájába "gondolkodni"...Nagy büntetés a játékai között lenni...Nem azzal van a bajom, hogy eleven, meg időnként rossz, hiszen gyerek, és főleg fiú.Hanem azzal, hogy tojik a fejemre amikor azt mondom, hogy jó itt a vége belehet fejezni.

Manóci

A Nuropfent nem próbáltad?Azt mondják az okosok, hogy sokkal kíméletesebb a pocakjukhoz, mint a Panadol :roll:
Dentinox, hát tényleg nem sokat ér :evil:

Egcsi

Köszi, remélem nem leszek ilyen "fiatalon" nagymama :D :D
Hogy vagytok?
Igen a rokon kislányra gondoltam, de látom nem rózsás a helyzet :? Szegény kislány...Most Ők hol lakanak?!
Gratula a Vörös Diplomához!! :wink: :D De tényleg, nagyon ügyi vagy!
Jó kis könyvelő. :twisted: Nekünk is volt ilyen...Áfa fizetés előtt egy nappal szólt, hogy bekéne fizetni egy kis pénzt... :twisted: Na az volt az utolsó munkanapja nálunk...
Párod ügyes!Mit talált?
Süti...jóhet ide is :D

Timi

Nagyon szépek a lányok!
Fogad...jaj ne is mond nekem is kéne mennem :(

Vakili

Jobbulást Bencének.
Szép lettem-e?!Nekem tetszik, apának tetszik, Máté meg csak annyit mondott, Anya de szép vagy :lol:

Orsi

Fellépéshez drukkolok!
Torkod, hangszálad?!
Fényezés :D
Én is próbálom Mátét "zsarolni"valamivel, hogy viselkedjen, de csak ideig óráig tarta az eredméyn...ha egyáltalán van
Pedagógusok...egyetértek!

Galagonya

Nem semmi ovónő...Lehet, hogy tényleg kiszemelt magának.Amit írtál abból nem az jön le, hogy agyerek érdekeit nézi, és hogy segítene neki :evil:

Viranka

43 óránkét szopizik Bence?!Jól bírja :lol: :lol: :wink:
Jól vagytok már?

KÉpzeljéátek végre valahára idén elkezdődik a csatornázás :D Legalább úgy örültem neki mint Orsi a fújásnak :D De enm sokáig...
2008-ban olyan terveket fogadtak el, amik 2002-ben készültek...NORMÁLISAK?????Mondanom sem kell, hogy nem vagyunk rajta a nyomvonalon... :evil: 150 ezer az önrész, nekünk kb.500 ezer, mert a felettünk lévő utcából kell lehozatni, és mivel mi lent vagyunk kell egy átemelő szivattyú...Legalábbis az önkormányzat ezt vette a fejébe.A hétvégén lesz egy megbeszélés az utcában lakókkal, de ezt nem fogjuk elfogadni!Augusztusig még van idő, rajzolják át a tervet. Ki volt az az eszemet barom aki aláírt egy 6 évvel ezelőtti tervet?!Akkor most rakja rendbe a dolgokat :x
Mindennek a tetejében az oviban fosós-hányos vírus van. Tegnap szóltak, csak, hogy tudjak róla. Máténak nem volt semmi baja, de éjszaka már belázasodott, úgyhogy most itthon vagyunk.
Nem tom mit fognak szólni a mh.-en, hogy minden hónapban van valami.Még szerencse, hogy nem az Én fizetésemből élünk :roll:
Bár ha minden jól megy nem sokáig maradok...Lehet, hogy indítunk egy saját Optikai szalont...A héten folynak a tárgyalások, ha minden ok, akkor belevágunk :wink:

Megyek mert Máté felébredt.
Puszi mindenkinek

málna2162

Képzeljétek Flóra ma már fél 11-kor elaludt, pedig délben szokott, így mos már ébren van és tuti nem fogja kibírni estig. Így inkább most próbálok írni, estére tuti le fogok fáradni, ráadásul ma indul újra a Vészhelyzet!!! :D

Vera
8) :D
Nem baj, majd eljössz legközelebb! :wink:

Egcsi
:D
Süti: klassz lehetett, gondolom jó érzés volt, hogy ízlik nekik! :wink:
Könyvelő :evil:

Málna
Csatorna :evil: Annyira hihetetlenek az ilyen dolgok!! És az ország is ezért működik így, de nem megyek bele, útálom az összes politikust! :evil: :evil: :evil:
Hiszti: hát nálunk ugyanez a helyzet, néha azt érzem, hogy totál tojnak a fejemre, de Flóra ugyanúgy. :roll: És a kiabálás sajnos nálunk is előjön néha, igaz most nekem nem megy, így fogok egy üres vizespalackot és kicsapkodom magamból az ideget. :? :roll:
Hangszálam: még nem tudom, hogy van, holnap megyek a dokihoz, mert a múltkori időpontomon beteg volt, így csúszott a vizsgálat 5 napot. Én úgy érzem ok, mert a rekedtségem elmúlt, de azért nagyon izgulok! Holnap szoríts nekem! :cry:

Na, Flórácska már itt bűzölög, persze a friss pelusba kellett neki bekakkantani :roll: , ez van.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok,

de jó sokat írtatok, kicsit lemaradtam, mert voltunk hosszúhétvégizni a barátokkal, és ott nem volt net, sőt még térerő sem :wink:

Gyönyörű helyen voltunk a Börzsönyben, csak kár volt, hogy szombat de. esett, de du már tudtunk kicsit menni!
Jó volt kicsit kimozdulni, jó levegő, szép környezet, sok gyerek, barát :lol:

Azért megpróbálok mindenkire reagálni :oops: :P

Orsi, nagyon ügyi vagy a fújással, gratula, örülök hogy felkértek, és ezután tuti csak te kellesz majd :) Dehogy fényezed magad, ha ilyen pedagógus vagy akkor szerintem is jó!!!
Én is mindíg igyekeztem nem kimutatni, ha valamelyik gyerkővel nem voltunk egy hullámhosszon!Végülis ez a kötelességem, hogy egyformán szeressem, oktassam, neveljem őket!Nem lehet különbséget tenni :!:
Flóra kaka, az nálunk is így megy, az újba a jó :lol: :lol:

Egcsi,nagyon ügyike vagy akkor is, ha könnyű volt a suli!! :wink: Azért neked mindenképp nehezebb dolgod volt, mivel eleve nem az anyanyelveden tanultál!

Fú, ezt most elküldöm, de folyt köv este.Rohannom kell valahova.Majd este elmondom :wink:
manóci

Na, akkor folyt. köv. :lol:
Látom azóta senki se járt erre, így megszakítás nélkül engem olvashattok :wink:

Egcsi,szal naggyon ügyi vagy suli ügyben!
Apa melóhely :( de azért klassz, hogy már talált is!!
Süti, nyamiii el is hiszem, hogy ízlett nekik!Sok fánkzabáló nemigen esznek ilyen finom magyarlánykezeáltal sütött sütikéket :P :P

Málna,Csatorna, nem semmi, hogy ilyen dolgok vannak.És több éves terveket írnak alá :shock:
Hiszti,már kifejtettem a múltkor, igen nálunk is, és hülyét is kapok már tőle :twisted: :twisted:
Nem vagy gonosz anya.Én amikor persze gyalog vagyunk, és rákezd, ha nem hagyja abba és jön rendezen el szoktam indulni Hannával a babakocsival, és mondom is, hogy otthagyom!Kicsit szemtelen az elején, hogy jó hagyjál akkor itt!Aztán mikor már messzebb vagyok, és látja tényleg elmentem akkor elkezd bőgni! :evil:

Nurofen, igen ismerem persze.Mi azt használjuk Eszti óta. Panadolt csak most vettem, mert tudom, hogy abba van kis nyugtató is :oops: Azért az meg néha Hannánál nem árt!Bár szerintem nem hatott rá, mert ugyanúgy kelt, üvöltött :? :roll: ..........................

Anikó,Jobbulást nektek :!:

Vera,Szopizás :lol:

Na, asszem mindenkinek válaszolgattam, megyek minnyá BK :wink: Ja, és ma folytatódnaka kórház sorozatok is!!! :lol:
Tiszta sorozatfüggő lettem amióta itthon vok :oops: :P

És már tökre várom a Született Feleségeket, és a Hősöket!! :lol:

JóÉjt!
manóci

Sziasztok!

Húúú, na végre, kb két és fél percem maradt írásra, eddig igyekeztem legalább egy kicsit képben lenni, kivel mi történt, de végére természetesen megint nem jutottam!

Ovikérdés a menjen-maradjon témában abszolut sötét előttem. reméltem és végül meg is kaptam, hogy Olivér ovis, szereti, jól érzi magát.
Most megy a drukk, hogy Marci ősztől bölcsizzen, de állítólag nagyon sokan vannak. Most mellém áll, hogy nem lesz harmadik lurkó, dódozni meg kő.

Bünti a mi ovinkban is a "kiálsz egy körre" buli, bár úgy tudom Olivérrel nem nagyon kell e téren foglalkozni. Annyira megfigyelő, hogy néha szerintem azért nem gyakorolnak rajta a többiek, mert észre sem veszik hogy ott van. Csak a kukásautóhoz ne nyúljon senki. nemhogy anyatigrisként, de még két oroszlánként is őrzi-védi!

Méretek

Gyönyörűen nőnek a gyerekek!

Olivér 105.5cm a legutolsó mérés szerint, ehhez 16 kg. Marci 13 és egy kicsi kg és 95cm. Ruhaméreteket nem tudom már megjegyezni, folyton cserélgetem köztük, így színre és mintára jegyzem őket.

Olivér is most volt itt hon három hétig.
Első héten rondán köhögött, és más semmi. Majd köv. héten középfülgyuszi, majd azután hányás, enyhe hasmars. Marci is hasmenésezett, de ő egy kis bivaly. Épp csak egy kicsit kevesebbet evett.

És akkor a kérés hozzátok, egyben az ok is, amiért ilyen keveset jövök

www.tar.hu/ironram

nézzétek és véleményezzétek légyszíves. Egyenlőre formailag, és nem tartalmilag, mert a szövegekkel még küzdök. Ez az első olyan verzió, ami szerintem kezd az elfogadható kategóriához közelíteni. Tehát úgy nézzétek, mint egy vázlatot, amin még sokat kell dolgozni, de egy hangulatjelentésre mindenképp szükségem lenne. És könyörgöm ne kíméljetek! A hibákból fejlődik a vázlat!

Előre is köszönöm a közreműködést!

Eszter

lassan mehetek gépíróna is, csak a hibák még gyalázatosan sokan vannak... :)

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

jajjjj és ami nagyon fontos!!!! HIVATALOSAN NEM PUBLIKUS AZ OLDAL!!!! így ez amolyan csak nektek, csak most, csak az én örömömre....

képek

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Orsi

Szorítok!
Máté sem vitte túlzásba az alvást.Ebéd után felment a szobájába, hogy most lefekszik aludni mert fáradt :shock: Csak néztem mert ilyet szerintem még sosem csinált :roll: Melléfeküdtem, de kb10mp múlva már horkolt is :wink: Na gondoltam Én is csinálok valami hasznosat víszintesen :lol: :wink: , de 45 perc múlva már hallottam, ahogy kiabál...Anya felébredtem :? ...De este már fél 9-kor aludt :D

Manóci

Lyukas az oldalam a kíváncsíságtól!!!Miért rohantál el?!Nem írtál utána semmit :roll: ...
Sorozatok :D Én is vártam már a Vészhelyzetet, de aztán jól bealudtam alatta

Eszter

Megkukkoltom, nekem tetszik. A szöveg érthető, lényegre törő, néhol elgondolkodtató. Amit a hibákról írtál :lol: találtam Én is.
Színekre nem gondoltatok valami élénkebbet, vagy a háttérnek valami más színt?!
Képek jók, bár van amelyik nekem kicsit sötét.A kép feliratok sok helyen ismétlődnek, (kültéri képeknél a beltéri feliratok maradtak)de ezt gondodlom Te is észrevetted.

Szépek a virágok, már nekekm is kibújtak, sőt van ami már elis hervadt.Kutyi édes!!
Te dolgoztatod a gyerekeket?! :lol: :lol: :lol:
Máté is imád mosogatni, persze akkor minden úszik :lol:

Tegnap délután voltunk orvosnál.FH vírus még nem talált meg bennünket, viszont annyi taknyos, köhögős gyerek volt a rendelőben, hogyha most nem szedtünk össze valamit akkor soha :twisted:
Pénteken kell visszamennünk, úgyhogy a héten tuti itthon vagyunk.
Sebaj, úgyis ki kell hívnom a mosogépszerelőt, mert a mosószer adagolón keresztül nyomja ki a vizet :shock: :twisted: Király lesz ha bedöglik.Ezek a mai gépek tényleg ilyen egyszer használatosak lasan. :twisted:

Megyek mert Máté ébredezik
Sziasztok

málna2162

Eszter!

a napocskaarc nekem olyan rémisztő :( a falfestésnél nem jön be oldal,a vendégkönyv sem jött be :( amúgy tetszik nagyából átfutottam,ha lesz energiám még olvasgatom :)

Málna!
enyém lányom ha meglátja az új hajamat rögtön szaglászni kezdi,h. milyen jó illata :lol: van és milyen szép lettem :oops:

Manó!
miért futottál?nem derült ki :) sorozatok után :) bakker én mostanában kidőlök 9 előtt :(

Egcsi!

Küldj ide is egy kicsit abból a finomságokból :)

KépKép
viranka

pár Míra beszólás
Apjával kertben,Robi fotozza vmelyik virágot,Míra kiabál:Apa,Apa,Uram figyeljen ide már !!!!!!!!!
(amúgy dilije ez a magázódás,utcán mindennap mondja vkinek:hölgyem/uram hova megy,várjon meg ... )
Megyünk apa elé az állomásra közben dumál egyszer csak ezt mondja:Anya mi adig éltünk,míg meg nem haltunk
Vasárnap ebéd,apja dumálja bele a kaját:A sárgarépában A vitamin van,ettől jók a szemeid.A grízgaluskában U vitamin,ettől tudsz még nagyobbat ugrani

KépKép
viranka

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:04-kor.
galagonya1

Sziasztok! :)

Visszaolvastam, reagálni majd később, lassan kelteni kell a gyerekeket. :roll:

Hiszti:Már én is mondtam Bercinek, hogy ha nem fejezi be a vonyítást, kivágom a garázsba. 8)

Honlap: Nem merültem bele, a kezdőlap lehetne színesebb. :)

A dícséreteket köszi, ha kicsit keményebb lett volna a suli, azt jobban szerettem volna viszont akkor a társaság fele kibukik. :roll:

Gyerekek jól vannak és úgy néz ki itt a jóidő, 2O fok felett járunk már minden nap. Elviselhető. :D

Majd még jövök. Ja, otthon megy a Grey's Anatomy? Az is kórházas sorozat és Dr. Sheperd nekem nagyon bejön! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Önző dög módjára csak magamra vonatkoztatva olvastam....

Mindenkinek köszönöm a véleményeket!
Galagonya! Eszemben sincs megsértődni! Kritikus véleményeket kértem végülis nem? :D

Egcsi!
Volt Grey´s klinika tegnap! :D

Jaj és lefelejtettem mire vetemedtem!

Beneveztem Április 13-ra a Midicitta futóversenyre. Elment az eszem, de valahogy úgy jött, Ember meg jót mosolygott, "Hát persze menj csak" :D

Úgyhogy megyek...

Nézegettem tegnap ám a képeiteket!
Tündériek a gyerekek! És sehol egy hiszti! (néha otthonra is rájuk fagyasztanám e fotóbeli nyugalmat!)

Futok honlapot masszírozni!

helló

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Jajj, a lényeget kihagytam igen, hogy hová rohantam :)

Vettem Esztinek a Tesz-Veszen két tök jó kabátot, és a csaj ide jár hozzánk Gekkozni a gyerekével,így nem postáztattam vele a cuccot hanem elhozta nekem :) Abban maradtunk, nem tudja pontosan mikor jön, de ha itt lesz rámcsörög.És akkor csörgött, nekem meg 2 gyereket kellett gyorsan öltöztet, és kifut :P

Egcsi, 20 fok, iíííírgy, már itt is melegebb van ugyan, de azért még nem 20 fok!És most esőőőőő Kép vasárnapig mondják!

Grey's klinikát imádom, igen megy már itt is régóta!Én már jobban is szeretem mint a Vészhelyzetet :wink: Sheperd, nem rossz :)

Eszter,fúk nagyon aranyosak :)
Munkád, szerintem tök ügyes vagy!Bár a jobb oldali soron én sem tudtam semmit megnyitni.Napocska, háááát lehetne vidámabb arcocskája valóban :wink:
De rólad pl. naggyon jó az a kép, ismeretlenül is tök szimpi :)

Valaki kérdezte, csajaimmal mi van.Már nemtom ki :oops:
De kérdését, köszi jól vagyunk már :wink:

Csak az éjszaka gáz megint! :( Végre megtanítottam nagyjából aludni, már egy hétig úgy voltunk, hogy csak hajnal 5-kor keltünk.Erre most ezzel a hányásos vírussal újra visszaestünk, és ismét kelünk 3 óránként!Tegnap már megpróbáltam az újra visszaszoktatást, de kudarcot vallottam.Mivel több mint 1 órán keresztül rendületlenül üvöltött, és állandóan felállt!Rángatta a sötétítő függönyt, és közbe ordított!Én meg mint a bolha 5'-ként ugráltam visszafektetni!Aztán nem bírtam és adtam cicit!De utána tök csendben el is a ludt egyből! :evil: Meddig tart ez még így?????????????????????????? :?

Rakok képet a hétvégén készült manóimról!

Kép

Kép

Kép
manóci

Sziasztok!

Egcsi!

Köszi hogy megnézted!
20 fok, lassan már erre is érkezhetne! Ha lehet szél nélkül.
itt a hírekben asszongyák, felétek északon elég gáz az időjárás? Van valami visszhangja a dolognak? Zöldek ilyesmi? És az olajár?
Még mindig nem akarok gazdasági és politikai topikot csinálni magunkból :lol: , csak kíváncsiskodom, hogy aki ott él, mit érez ezekből, amik nálunk hírként jelennek meg.

Manó!

Köszi! Az annyira önarckép, hogy magam fotóztam magamagam! :oops:

Ha most többet szeretne belőled Hanna az nem csoda, hiszen ha beteg volt, akkor vszínűleg tényleg a tejci és az azzal járó békesség a legjobb gyógyír!
csak kitartás!

Nálunk ugyan cici már rég nincs, de ha betegek, és épp lázasodni készülnek, az az első, hogy ölbe ülnek és le sem tudom vakarni magamról őket. Szóval ezt még egy darabig nem is fogják kinőni. Most néha nyűg, de hogy fog hiányozni pár év múlva, amikor már mutatkozni is ciki lesz velünk, nemhogy ölelgetni, puszilgatni! :shock:

Honlap
Tényleg bocsi, hogy itt tesztetlem a cuccom, de más nem jutott eszembe!
tettem fel ugyanarra a címre egy másik verziót. E pillanatban a gombok képének egy része elveszet, X, hogy miért, így vissza kell mennem a kriptámba, hogy megfejtsem az okot. (Ott nincs net, pedig akkor kikapcsolódásként már eddig is jöttem volna ám!)

A menüsorok még nem üzemelnek teljes gőzzel, csak tesztelem a koncepciót. Azért is írtam, hogy csak vázlat, nem a kész telepítendő honlap. Tehát nem a ti rendszeretekben van a hiba!
Most is csak 4-5 gomb üzemel, de arra már jók, hogy lássátok, hogyan is fog felépülni a dolog, milyenek a színek, kb miféle hablatyot képzeltem hozzá, stb.

A napocskával megpróbálok kezdeni valamit, de keretke közt vagyok, mert kolléganőmnek komoly kötődése van hozzá, így csak csínján lehet vele bánni.

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?