Sziasztok!
Andi
Gratula a kisfiúhoz!
Hiszti...
Van, bőven és nem is akár milyen.Nem ütöm vágom a gyereket(bár lehet néha hatásosabb lenne
), de néha már a szép szó sem elég, és akkor jön az ordítás...
Sőt,most biztos sokan ferde szemmel néznek majd rám, de Én sosem állítom, hogy minta anya vagyok és nálunk minde rózsaszín ködben úszik, inkább lilában
, szóval a múltkor Mátét kiraktam a kocsiból...Nem hagytam ott, csak kiraktam a fűre, és mondtam neki, hogy hagyja abba, vagy itt marad.Abba hagyta, hazáig egy hangja sem volt.Aztán otthon ott folytatta ahol elötte abbahagyta...Felvittem a szobájába "gondolkodni"...Nagy büntetés a játékai között lenni...Nem azzal van a bajom, hogy eleven, meg időnként rossz, hiszen gyerek, és főleg fiú.Hanem azzal, hogy tojik a fejemre amikor azt mondom, hogy jó itt a vége belehet fejezni.
Manóci
A Nuropfent nem próbáltad?Azt mondják az okosok, hogy sokkal kíméletesebb a pocakjukhoz, mint a Panadol
Dentinox, hát tényleg nem sokat ér
Egcsi
Köszi, remélem nem leszek ilyen "fiatalon" nagymama
Hogy vagytok?
Igen a rokon kislányra gondoltam, de látom nem rózsás a helyzet
Szegény kislány...Most Ők hol lakanak?!
Gratula a Vörös Diplomához!!
De tényleg, nagyon ügyi vagy!
Jó kis könyvelő.
Nekünk is volt ilyen...Áfa fizetés előtt egy nappal szólt, hogy bekéne fizetni egy kis pénzt...
Na az volt az utolsó munkanapja nálunk...
Párod ügyes!Mit talált?
Süti...jóhet ide is
Timi
Nagyon szépek a lányok!
Fogad...jaj ne is mond nekem is kéne mennem
Vakili
Jobbulást Bencének.
Szép lettem-e?!Nekem tetszik, apának tetszik, Máté meg csak annyit mondott, Anya de szép vagy
Orsi
Fellépéshez drukkolok!
Torkod, hangszálad?!
Fényezés
Én is próbálom Mátét "zsarolni"valamivel, hogy viselkedjen, de csak ideig óráig tarta az eredméyn...ha egyáltalán van
Pedagógusok...egyetértek!
Galagonya
Nem semmi ovónő...Lehet, hogy tényleg kiszemelt magának.Amit írtál abból nem az jön le, hogy agyerek érdekeit nézi, és hogy segítene neki
Viranka
43 óránkét szopizik Bence?!Jól bírja
Jól vagytok már?
KÉpzeljéátek végre valahára idén elkezdődik a csatornázás
Legalább úgy örültem neki mint Orsi a fújásnak
De enm sokáig...
2008-ban olyan terveket fogadtak el, amik 2002-ben készültek...NORMÁLISAK?????Mondanom sem kell, hogy nem vagyunk rajta a nyomvonalon...
150 ezer az önrész, nekünk kb.500 ezer, mert a felettünk lévő utcából kell lehozatni, és mivel mi lent vagyunk kell egy átemelő szivattyú...Legalábbis az önkormányzat ezt vette a fejébe.A hétvégén lesz egy megbeszélés az utcában lakókkal, de ezt nem fogjuk elfogadni!Augusztusig még van idő, rajzolják át a tervet. Ki volt az az eszemet barom aki aláírt egy 6 évvel ezelőtti tervet?!Akkor most rakja rendbe a dolgokat
Mindennek a tetejében az oviban fosós-hányos vírus van. Tegnap szóltak, csak, hogy tudjak róla. Máténak nem volt semmi baja, de éjszaka már belázasodott, úgyhogy most itthon vagyunk.
Nem tom mit fognak szólni a mh.-en, hogy minden hónapban van valami.Még szerencse, hogy nem az Én fizetésemből élünk
Bár ha minden jól megy nem sokáig maradok...Lehet, hogy indítunk egy saját Optikai szalont...A héten folynak a tárgyalások, ha minden ok, akkor belevágunk
Megyek mert Máté felébredt.
Puszi mindenkinek