Ági,
azért Pierre Cardin-ból is vannak drágább típusok. Pl. amit én Pierre Cardin-ból kinéztem, az 32 rugó.
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... cikk=PS637
De én eddig még nem is láttam más esernyőkocsinál, hogy 175 fokig (!) is ledönthető a háttámlája, azért az már gyakorlatilag vízszintes. (Legtöbbnél azt írják, 150 fok alá, nem vízszintesig dönthető.) És átfordítható a tolókar!
De ugyanezen a honlapon 50 körüli Pierre Cardin is van, bár nem látom, hogy mivel is tud az többet?
Az egyedüli, ami zavar engem ebben a babakocsiban, az a súlya, picit könnyebbet szerettem volna. Na, majd meglátjuk, még nem döntöttünk. És van még több is, ami tetszik.
Mi a nagy babakocsinkat használtan vettük ismerőstől, nagyon jó állapotban, 15000 Ft-ért, nem nagy márka, Symbaba (Bergon utánzat), de eddig tökéletesen megfelelt.
De most sportkocsiból újat szeretnék venni.
Tegnap jöttek-mentek nálunk a vendégek, Blanka nagyon élvezte, borzasztó keveset aludt napközben, nagyon fel volt pörögve.
Nahát este iszonyú nehezen aludt el!
Éjszaka viszont még csak meg sem ébredt, még most is alszik. (Ez azért nem extrém, mert máskor is szokott azért fél 8 - 8 -ig aludni, bár leggyakrabban fél 7-kor kel.)
Köszönjük a köszöntéseket!
Doo, köszi a bókot a Blanka nevére vonatkozóan.
ISTEN ÉLTESSE A 11 HÓNAPOS VIKTÓRIÁT!