Új privát üzeneted érkezett!

nekem quinni babakocsim van,amit meg most vettem,ma viszem is vissza,mert egy veterán betegágy jobb ennél,esküszöm.Giraffe club-mama love.na,meg nem venném mégegyszer.

Mi hétvégén gyógyulunk,lebetegedtünk tegnap,tök jó.Úgy nyilalnak a csontjaim is,hogy na.Brendus is,Patrik is 39 fokos lázzal... :?

Ági!nem fogytam,szerintem nem kerekíti a fejem az az idétlen hajam ami volt.A kutya nálunk is nyerő,a bevásárlókocsi meg pláne.
Vettem 600ft-ért egy búgócsigát.nah,az most a minden! :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Gabi, nálunk a búgócsigaának a vas szárát kihúzza és azt rágja, ezerrel :? fini lehet és már elkezdett rozsdulni, így letiltottam róla :roll:

Niki, azért ezt nem adnánk el, hátha a következő gyermek babakocsimániás lesz :lol: meg ha most vennénk, akkor az olyan kis szaladgálós lenne, nagy gyerkőcnek való...vagy tévedek, hogy ezek a sportbabakocsik nem fektethetők le TELJESEN? Úgy értem pici újszülöttnek is alkalmasak?? Valahogy az van a fejemben, hogy úgy találták ezt ki, hogy kelljen egy kocsi a kisbabádnak, egy meg a nagyobb gyerkőcnek, ha már ül, stb. Vagy tévedek? Vagy ha mindkettőre alkalmas, akkor meg horribilis az ára, tehát mi nem vennénk 70-80 ezerért babakocsit... :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, persze, értelek. Ha terveztek még másodikat, akkor ez jól fog jönni.

Kettesben vagyunk Emmával, apa Szegeden melózik az éjjel.
Én is nekiállok dolgozgatni itthonról.

Ma aksivásárlás volt. Úszni indultunk, mikor nem indult az autó. Természetesen én hagytam égve 3 nappal ezelőtt a kislámpát hátul (hogy Emma lásson), ami jól leszívta az aksit. Mire erre rájött apa, már beüzemelték a 20 ezres akkumlátort. :evil: :D
Sebaj. Van lóvééé :lol: :lol: :lol: (ez csak vicc)

Kép
niki30
 
 

 
 

niki, ez gáááz, ez az aksi történet... :? de azért a párod is gondolhatta volna h még fut egy kört, hátha csak tölteni kellene! nekem polskim volt 3 évig - na, azt vol h hetente kellett tölteni a nagy hidegekben, de frankón elvitt sok helyre!!

a mienket teljesen le lehet dönteni alváshoz - ez nekem is lényeges szempont volt. azért vettem h mindig az autóban lehessen, a nagyot meg itthon használjuk. nem bírom egyedül beemelni és kiszedni az autóból, ezért kellett egy könnyebb is. ja, és sztem az is jó, ha van alul rakodó kosara! a különbség a nagykocsi és az esernyős között fekvő állapotban az h az esernyős nincs úgy alátámasztva, jaj nem is tudom h magyarázzam. szal kicsit függőágyasabb feeling :wink: legalábbis kézzel megtapizva - de gyerekem nem reklamált h nem jó, pedig aludt már benne többször és időben is uannyit nyomott, mint máskor.
Vendég
 


Igen, az esernyősek kevésbé kényelmesek. Legalábbis látszatra. Az az egyszerűbb kivitel.
Nah, mi azzal kezdtük a nagy babakocsi után és Emma utálta is, még nem neki való volt. (ezt vette a bolhapiacon a nővérem) Egyszer majd lehet, h. fogjuk használni, később.


Te, Doo, ne tudd meg mit műveltek itt lennt a ház előtt. Már 3-an mentek neki segíteni a házból, behúzták, bebikázták. Úgy volt vele, h. öreg az aksi, cseréljük le. Mindegy. A lényeg, h. most működik:)

Kép
niki30
 
 


hát ha bebikázták, akkor azért mennie kellett volna, nem? lehet h csak az utolsó csepp volt a pohárban a kislámpa...
Vendég
 


Rakodókosárról annyit, hogy az a miénken extra super, így tulképpen bevásárláshoz mindig használjuk a babakocsit :lol: gyermek vagy abban vagy a kendőben, de ez a kocsi rengeteg cuccot elnyel! 8)

nah, lehet szétnézek majd neten az esernyős kocsik között. Doo, ha jól emlékszem Tiétek piere cardin...mennyi volt. Nem sok, ugye? Mármint viszonylag...annak a nagy kocsija is huszonvalamennyi volt, gondolom ez kevesebb :roll: néztük amúgy a nagy kocsiját annak idején, végül Chiccot vettünk, elég hasonlót, mint az, mármint tudásban, de ez strapabíróbbnak tűnt. na nem mintha agyon strapálnánk :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Ági,
azért Pierre Cardin-ból is vannak drágább típusok. Pl. amit én Pierre Cardin-ból kinéztem, az 32 rugó.
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... cikk=PS637
De én eddig még nem is láttam más esernyőkocsinál, hogy 175 fokig (!) is ledönthető a háttámlája, azért az már gyakorlatilag vízszintes. (Legtöbbnél azt írják, 150 fok alá, nem vízszintesig dönthető.) És átfordítható a tolókar!
De ugyanezen a honlapon 50 körüli Pierre Cardin is van, bár nem látom, hogy mivel is tud az többet? :shock:
Az egyedüli, ami zavar engem ebben a babakocsiban, az a súlya, picit könnyebbet szerettem volna. Na, majd meglátjuk, még nem döntöttünk. És van még több is, ami tetszik.

Mi a nagy babakocsinkat használtan vettük ismerőstől, nagyon jó állapotban, 15000 Ft-ért, nem nagy márka, Symbaba (Bergon utánzat), de eddig tökéletesen megfelelt.
De most sportkocsiból újat szeretnék venni.

Tegnap jöttek-mentek nálunk a vendégek, Blanka nagyon élvezte, borzasztó keveset aludt napközben, nagyon fel volt pörögve.
Nahát este iszonyú nehezen aludt el! :evil: :(
Éjszaka viszont még csak meg sem ébredt, még most is alszik. (Ez azért nem extrém, mert máskor is szokott azért fél 8 - 8 -ig aludni, bár leggyakrabban fél 7-kor kel.)

Köszönjük a köszöntéseket!
Doo, köszi a bókot a Blanka nevére vonatkozóan.

ISTEN ÉLTESSE A 11 HÓNAPOS VIKTÓRIÁT! :D :D :D
mary74
 
 


na, tegnap óta mindenki láztalan.beleértve magamat is.. viszont kitépem az összes hajamat Marcika miatt, mert valami hihetetlen, amit művel. :shock: :x reggel 6 óra óta fennvan, és ordít, nyünnyög, iszonyatosan rossz kedvű. Már mindent megpróbáltam (tegnap is uez volt) és sehogy sem jó neki. Tulajdonképpen ő már régebb óta jobban van , ő kezdte a leghamarabb a betegeskedést. :roll: Nem értem mi baja van, már csak a fogra tudok gondolni, nem akar aludni sem (éjjel szerencsére alszik) és kegyetlen rosszkedvű. Enni, inni sem igazán óhajt, csak vegetálás szinten marad. :? Már az is megfordult a fejemben, hogy nem lehet-e, hogy a füle fáj és el kéne zarándokolni az ügyeletre nézzék már meg, bár erre utaló jel sincs, mert hiába nyomogattam neki, nem látom, hogy fájlalná. De tényleg kiakasztó, amit produkál szegényem. :roll: :( :(
Vendég
 


Kis druszánkat Viktóriát Isten éltesse! És mindenki másnak is boldog hófordulót, de az én agyam le van szívva, nézzétek el nekem. :oops:

Niki,
Viki nagyon sokáig használta azt a sima esernyőkocsit, Gergő még majd' 3 éves korában beleült, ha pl. kirándulni mentünk, vittük magunkkal a kocsit, mert könnyű (valóban egyszerű szerkezet) és ha elfáradt beleült. Sőt, ha hosszabb távra megyünk viszem Vikihez is a motor stb mellé, mert néha jóljön. De ilyen piciknek sztem sem való még, később inkább.

szóval csak panaszkodni tudnék, eléggé kimerült vagyok és ideges. Türelmetlen is. Most lenyomtam a Kis Zsarnokot az ágyába és egyenlőre nem ordít. :roll:
Vendég
 


Sziasztok,

pironkodva jövök... jól eltűntem :oops: kicsit visszaolvastam, látom sok mama és baba betegeskedik, mindenkinek jobbulást kívánok, Dóriéknak halmozott drukk a mielőbbi gyógyulásért! Hát tényleg rád járt a rúd mostanában Dóri, mindig csőstül jön a baj, de egyszercsak végeszakad, és látom Marci "már csak" nyűgös de nem lázas, szorítok neked hogy mihamarabb , meggyógyuljon az egész család!

Vikinek nagyon boldog hófordulót kívánunk, a következő már szülinap lesz :D

Bocs hogy egyebekhez most nem szólok hozzá, de majd igyekszem visszaállni a megszokott kerékvágásba.

Magunkról csak annyit, hogy mi mindannyian jól vagyunk, api itthon volt jó pár napot, kirándultunk, voltunk megint fürdőzni, Zsófi sokat ácsorog a kiságyában, és a kanapé támlájába kapaszkodva már megtette az első oldalazó lépéseket. Szepszo esténként tombol ezerrel, ha nem én megyek be amikor megébred, addig ordít amig meg nem jelenek. Szerencsére napközben még bírja nélkülem, így azért nem olyan vészes. Pár napja rászokott hogy hason alszik :shock: Azóta sokszor csak 1-2 szer kel éjszaka. Napközben elvan mint befőtt, van hogy egy óráig is elpakolászik egyedül, csak legyen előtte egy teli doboz :wink: :lol: Tegnap viszont ő is extra nyügi volt Dóri, biztos megint ezek a xar frontok...

Én is szeretnék egy könnyű babakocsit venni, de még nem néztem utána... kösz a tippeket :)

Tsók mindenkinek!
pici76
 
 


Dóri, Te arra az igazi :D esernyőkocsira gondolsz, ugye?? Amit kinyitsz-bscsuksz, egy pozícióban ül és kész. :?:

Mary, köszi a linket. Tényleg kafa, de ha megvennénk egy ilyen drágát és azt sem szeretné, asszem a guta megütne!! De ha tudnám, hogy bejönne, esküszöm "bármit" megvennénk Neki :roll: Így aztán nemtom mi lesz...gyorsan megtanítom járni :wink:

VIKTÓRIÁT ISTEN ÉLTESSE!!! :D

Pici, ejnye bejnye, már komolyan valami rosszra gondoltam, hogy így eltűntél!! Örülök, hogy jöttél és hogy jól vagytok!!

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!

Szia Pici, hát ejnye-bejnye így eltünni!!!
Jó, h. újra jöttél, nah:)
Zsófit pusszantom!

Viktóriát isten éltesse! Tényleg legközelebb már a szülinap jön basszus! De tök jó, nem?

Dóri, kitartást továbbra is! Elfogyott a türelmed? Hát nem is csodálom szegénykém.
Nem futunk össze valamikor?
Hétfőn pl. megyünk az Izzó-ra dokihoz.

Kép
niki30
 
 


Mary, Te én nézem ezt a babakocsit é, szerinted az hogy a tolókar forgatható, nem azt jelenti, hogy maga az a kis fogó fordítható...szerintem nem ÁTFORDÍTHATÓ a tolókar. De lehet tévedek :roll: Te láttál már ilyet élőben??

Kép
ági_bp
 
 


Ági,
Még nem láttam, csak a neten nézegettem még a babakocsikat. Én úgy értettem, átfordítható, de lehet Neked van igazad, végülis nem ezt a szót használják, hanem, hogy "a tolókar forgatható". :roll: :?
Megpróbáltam most másutt is megnézni a paramétereit, a MiniManó honlapján ez szerepel: "360 fokban körbe forgatható a tolókar vége, 3 pozícióban dönthető háttámla, kupoláján kukucska és zseb, szemből tolva első 2 bolygókerék fixálható, hátul fékezhető duplakerék".
Eszerint tényleg úgy tűnik, hogy csak a tolókar vége forgatható, DE akkor hogy értik azt, hogy "szemből tolva", akkor hogyan lehet szemből tolni, ha nem átfordítható.
mary74
 
 


A mondat végén :?: akart lenni, bocs.
http://www.minimano.hu/termekeink/1/2/p ... green.html
mary74
 
 


Sziasztok!

Latom a babakocsi kp-i tema, orulok, mert mire en is venni akarok majd, mar ezer infom lesz rola. :D

Csajok hetvegem mozgalmas volt, baratnos este volt, es buliba kotottunk ki, na most en eleg reg voltam diszkoban, es most sem jott be igazan.
Rengetegen voltak, nemtom miert, nonap...fizetes... :shock:
Heringtancnak neveznem, szerintem maradok a beulos baratnos esteknel max.
Ja es a ruhatar is betelt, szoval mi a kocsiba raktuk a kabatainkat, na de mikor mentunk abban ez egy szal kis bluzunkban siettunk erte hajnalban, aztan go haza.
Haragszom magamra, mert amugyis nathas voltam, de mi lesz most.
Ma nem lett rosszabb, jajj csak ne legyunk betegek.
Elina is meg kicsit nathas.
3 orat aluttam, szoval asszem megyek is lassan szundizni.

Csok Mindenkinek!
En mar nem mondom, hogy gyogyuljon meg mindenki, mert ez egyertelmu!
Legyen mar nyar!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

KépKép
horilda
 
 


Ilda, én pl. nyáron is képes vagyok megfázni. :roll: :evil:
Gyógyuljatok meg mihamarabb!!

Babakocsi:
Akkor viszont azt hiszem új Pierre Cardin favoritom van. Ha az első kedvencemnek sem átfordítható a tolókarja, akkor lehet, hogy inkább ez lesz a befutó:
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_458587
Ez csak 7 kg! (Majdnem 4 kg-val könnyebb, mint a másik!) 170 fokig ennek is dönthető a háttámlája (az az 5 fok különbség már nem hiszem, hogy sokat számít), viszont ez majdnem egy tízessel olcsóbb. És van karfája :D (nekem ez a mániám :D és hogy könnyű legyen!).
De persze látni akarom élőben, hogy milyen. Lehet, ha látom a kínálatot élőben, akkor egész más fog tetszeni.
mary74
 
 


Sőt, a bambino babafutárnál, még egy ezressel olcsóbb! :D
Bár, azt hiszem, babakocsit nem mernék neten rendelni.

Van esetleg valaki közöttetek, aki már vett sportkocsit és meg is van elégedve vele? Akkor esetleg megírnátok, milyen típusú?
Köszönöm előre is.

Jó éjszakát!
mary74
 
 


Mary, szuperek a linkek, köszi! :wink:
DOO! Azt hiszem TI is pierre cardint vettetek, légyszi informálj minket! És mindenki más is, aki már vett és meg van elégedve!!
Na, és engem az is érdekel, hogy meddig emelhető fel a háttámla, mert a miénkkel pont ez a bajom :roll: hogy nem tud benne teljesen felülni :shock: hanem lecsúszik benne. És legyen a leírásában, hogy "Zita imádni fogja" :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


mary, enyém uilyen, színben is!! :) én elégedett vagyok vele, sztem jó. Tb-n 25ért vettem. de így nem autóztam el néhány ezrest pluszban :wink: annyi "érdekessége" van a karfának h meglehetősen nagy a tér a kocsiban, a gyerek nem préselődik össze benne, de így a karfától is elég messze van - legalábbis egyelőre.
Vendég
 


sziasztok!

Betegeknek jobbulást és mindenkinek szép napokat kívánunk! Mi jól vagyunk, csak nekem nincs sokmindenre időm.

Mi már vettünk sportkocsit, Bé-Bé go a neve, ez is Pierre Cardin termék, de olcsóbb. 20 ezerért vettük a Faktumba. Dönthető a háttámlája madjnem vizszintesig, meg a lényeg, hogy könnyű, mert én már totál kivoltam a nagy kocsival, cipelni a lépcsőn úgy hogy benne van a nem kicsi lányom is. Vettünk autósülést is, mivel a hordozóból már kifolyt a gyerek, azt is megúsztuk 20 ezerből. Sőt megvettük az első kiscipőt is, mivel Stella már totyog ha bírja a derekam és hajlandó vagyok őt vezetni:-)))

No mennem kell, pedig még akartam írni pár dolgot, de hív a lányom, meg aztán készülődni kell....

Legközelebb folyt. köv.

Márti
stella2007
 
 


Csajok!

Jó reggelt!

Happy vagyok.
Emma tegnap óta tolja az ilyenjét!
Kép



Tök egyedül megy vele!
Juhéjj, lassan kiscipő kell! Laughing Laughing

Kép
niki30
 
 


Niki,
gyerekorvoshoz mentek ide vhova vagy milyen orvoshoz? Mi itthon vagyunk kb délig, aztán anyuékhoz el, sétálás stb. Marcit most fektettem le.
Vendég
 


Sziasztok!

Ismét eljött a felemelő pillanat, hogy magamra ölthetem, hacsak egy beirás elejéig is, Doo, kedves barátnénk, bőrét(?). Vagy valami hasonló.
Irásos beszámoló következik Doo tollából. :)

Sziasztok!

marcius 9-e nevezetes datum: nemcsak a nepszavazas van ma es Kaukazus koncert Tatabanyan, hanem - es legelsosorban - Viktoria ma 11 honapos! :))

tobb reklamaciot kaptam a 10. honapos kepek elmaradasaert - ezert most dupla adagot kuldenek az eltelt ket honaprol ;)

es ami tortent velunk: Viki rengeteget okosodott-ugyesedett az elmult 2 honapban (es igen, miota egy csomo mindenert ra kell szolni, azota Vikizem is - ez gyorsabb ;) ). Tapsol, papat int, nyujtogatja a kezet az orak fele, mert imadja a mozgo masodperc mutatokat, kapcsolgatja a lampakat, egy csomo mindent megert (hol a fesu, a kutyus, kacsa, stb), guggol, stabilan all kapaszkodas nelkul akkor is, ha vmi van a kezeiben, egy lepest mar tesz is felem, de ennek meg az a vege h a karjaimba omlik :) bujocskazni-fogocskazni tovabbra is nagyon szeret. persze, minden tudomanyat felsorolni lehetetlenseg ;)

a fotokhoz kiegesziteskent: szeret mindent egyedul enni, ha csak lehet - igy szuletett a bananos kep. viszont ha alaposan megnezitek a masik evoset, akkor megertitek h nyilvanosan miert nem eszunk kolesgolyot ;)) egyre tobb mindent eszik, bar mennyisegben tovabbra sem sokat - de onmagahoz kepest hatarozottan sokat valtozott a helyzet! eeeeees ami az egyik legjobb hir: ujra probaltam almat adni neki (ami edig sajnos ekcemat okozott nala a krumpliva es a repaval egyutt) - es most mar nem volt vele semmi gond!!!! :))))) szerencsere, ugy tapasztalom egyebkent is h sokat ert a belrendszere - ugyh nagyon bizakodo vagyok allergia ugyben. persze, tejet-tojast jo sokaig nem fogunk meg nala probalni semmilyen formaban, de tulajdonkeppen szinte mar mindent megehet azok kozul, amiket en is!


puszilunk mindenkit!
D&V&G

ui. es aki csak tud, kuldjon sajat fotot is - mi is orulunk neki!!! ;)
precious
Budapest
 
 


Kösz Vanda és Doo :wink: hogy megosztottátok Velünk a képeket, nagyon nagyon jók!! :D

csajok Ti hallottatok már olyat, hogy porított anyatej :shock: :?: egyik ismerősünk azt mondja nem tápszert kap az unokája, hanem szárított-porított anyatejet. Hát én csak lestem :shock: :roll: ilyen létezik? Valahogy az ugrott be, hogy a tápszerekre gyakran ilyen szöveg van írva, hogy anyatej-pótló tápszer vagy hasonló, s talán arra gondolt, bár kihangsúlyozta, hogy nem tápszer.

Kép
ági_bp
 
 


Vanda Doo, ti milyen marha jól összedolgoztok! :lol:

Aztaa mekkora nagylány már Viki. Főleg azon a képen tűnt fel, ahol térdel.
A kölesgolyós képen jót nevettem, már értem, miért nem eszitek :lol:

Kép
niki30
 
 


Doo, most látom az egyik képen, a radiátor van elrejtve, és egy polcrendszerrel összekapcsolva? Marha jó! Vikó miatt csináltátok vagy már így volt?

Kép
ági_bp
 
 


sziasztok!
Boldog hófordulót az illetékeseknek.

Ági!Én még ilyenről nem hallottam,de mi az,amit ma nem találnak ki?Szerintem valami tápszer,de nem mondom tutira,mert nekem is ajánlottak valami anyatej sűrítő port,vagy mi a szösz.

na,léptem is,leszédülök innen...
mindenkinek cupppppp

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


én sem hallottam még porított anyatejről :shock:

Ilda, engem is agitáltak egy bulira, de eddig sem volt sok kedvem, a beszámolód sem hozta meg :wink: :lol: remélem nem robbantál le (jobban) :?

Niki, nagy gratula a kis ügyes Emmának. Én is gondolkodom rajta, ne ilyet tojjon-e a nyuszi Zsófinak, olyan pofásak ezek a járássegítők, és főleg anyaderék kímélők :wink: :lol:
Egyszer kell megvenni, úgyis jön már az uncsitesó Zsófinak, majd ő is használja. Asszem nem mondtam még, szeptemberben unokatesó érkezik Zsófinak :)

Doo, (Vanda) nagyon jó a beszámoló, és nagyon sokat nőtt Viki! Nekem azon tetszik a legjobban ahol anyával együtt ejtőznek, és olvasgat, az nagyon szép kép :)

Márti, kár hogy nem volt időd többet írni, kiváncsi lennék hogy bírja urad otthon. A totyogó Stelláról is jó lenne képet látni!


ÁÁÁ most megyek, Zsófi ráhúzta a hajráfom a babára és eltört.... a hajráfom... növesztem a hajam, és most lóg össze vissza félhosszan... mi lesz velem hajráf nélkül???

Na végülis most már mindegy... olyan kis ügyesen használ tárgyakat (kivéve a hajráfom :x ) ma délután egy fakanállal püfölte vagy egy óráig a lufit körbe a szobában :lol:
pici76
 
 


Pici, hát az nem is rossz játék, fakanállal lufitüldözni, hihi. Ezt bevetjük.
Olcsó és jó.

Ugyan már, egy hajráf nem a világ! A lényeg, h. a kislányod jól érezte magát, nem?! :lol: :lol:
Még egy pindur a családban? Wow! Lesz játszópajtás.

Na, még nézegetem Viktóriát, annyi sok szép képet tett fel Vanda.

Doo, nem próbálod meg úgy a kölesgolyót, h. kettévágod? Én úgy adom Emmának, mert egy egész még nagy neki. Így meg szépen szétolvad a szájában.
Az összes kép nagyon jó.
Látom, apukája zenélt is neki. Szokott?

Bogy, Bringa, Csilla, Melcsi, Lorci! Mi van veletek?

Kép
niki30
 
 


Pici, és hogyan közlekedik Zsófi a szobában?? Kúszik-mászik, gurul? A kis oldalra totyogó :wink: ügyeskedik.

Emmának is gratula a lépegetéshez.
Zita imádja ezt a felállok-leülök dolgot, már elengedi néha egyik kezével a kapaszkodót, és eddig szerencsére mindig a popsijára huppant, nem esett el 8) és már ezerrel tud mászni. viszont már nem hempizik a földön, ez olyan furi.

Kép
ági_bp
 
 


nálunk a kölesgolyó helyett jobban megy a kuki...de ugyanígy odaragasztja magára,meg mindenhová,mint Viki!Figyu!A kicsi Viki kire hasonlít?a nagyira,nem?

kicseréltettem apával a járgányt,na,ez jó.neonato,a cam gyártja,a babadiszkont.hu-n is van hasonló,más színnel,na,ezt ajánlom.5,6kg...mehetek aluljárón keresztül át a túloldalra,nem kell km-eket sétálnom,hú,de jó.
Lázas a család,megdöglök,én még ilyen szarul nem voltam.Szegény Brendon lángol,Patrik majd meg fullad....ez van.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


köszi a hófordulós gratulákat! :D
Vandának a segédkezést! :D

gabi, Viki a gyerekkori fotók tanúsága szerint rám hasonlít, bár a szeme inkább apáé. vagyis igazából biztosan mindkettőnkre - minket párommal amúgyis már többször néztek tesónak-uncsitesónak :shock: :lol:

niki, kölesgolyót eszünk, de csak otthon! :lol: sztem nem az a baj h túl nagy, mert pl csavart tésztát simán benyom és megeszi, az pedig még nagyobb.

ági, a polc kb 5 éve így van. egyszerűen csak ronda a radiátor és kész :lol:

hogy itt milyen ügyes járó babák vannak!! :)
képzeljétek, pont tegnap kérdezte az alattunk lakó h jár-e már gyermekem. mondom, nem. erre aszongya Vikinek h "akkor te milyen lusta vagy!" :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: hát nóóóóóórmális?! mert még ha már mondjuk másfél éves lenne - sztem akkor is primitívség ilyet mondani, de akkor azért már meglepőbb, ha még nem jár egy bébi. de 11 hónaposan?! rögtön mondtam neki igen nyomatékosan h EGYÁLTALÁN NEM lusta. főleg, ha látná h meniyre nem :!: asszem lehet abban vmi h a kos jegyű gyermeknek lételeme a mozgás... :wink:
(mondjuk a babykompot enyém is tolizza, de én ezt még nem tekintem járásnak. majd, ha egyedül, minden fogódzó nélkül megy.)

gabi, gyógyuljatok mihamarabb!
Ilda, boldog névnapot!
Patriknak is előre - mert akkor biztosan el fogom felejteni... :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Na helyreteszem itt a félreértést kérem szépen. :D
Mielőtt még mindenki azt hinné, h. az én gyermekem ilyen korán jár, hát nem!!!! Írtam is, h. tolja ezt a járművet, ennyi. De én ennek borzasztóan örülök. Szóval kapaszkodó nélkül még nem megy és én sem tekintem ám ezt járásnak még, csak annyira meglepődtem, h. egyik napról a másikra ilyen kis ügyi. :wink:

Gabi, mutiiii milyet vettetek! Nekünk is neonato van, imádom!!!!
Jobbulást a gyerkőknek!

Kép
niki30
 
 


Doo, ez hülye ez a szomszéd. Tökre ráérnek még járni.

Kép
niki30
 
 


niki, én értettem, amit írtál :)
egyik barinőm ikrei másfél évesek, még nem járnak, na az szokta mondani h ráérnek, gyalogolhatnak még az elkövetkező 100 évben eleget :wink: :lol:
Vendég
 


Persze.
Én 16 hósan indultam el, mondta anyukám. Hm.

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Jaj megvagyok, de nagyon-nagy dolgok történnek most velünk.
Először is, hirtelen döntöttünk: kiköltözünk Pomázra. Ennek a zuglói lakásnak az árából egy nagyobb, kertes házat tudunk szerezni... Ápr. 1-ével be is költözünk.
A másik, hogy nyitunk ott egy pizzériát.
Bár néha bele-beleolvasok a topikunkba, de nagyon le vagyok maradva. Szinte semmi időm nincs, esténként dőlök be az ágyba.
Szerencsére a dvd üzlet is beindult Laughing Nagyon mennek a gyerekfilmek (Thomas, Noddy, Tűzoltó Sam, Szezám utca, Koala Brothers...) Nem kér valamelyiktek? :lol:

Milu egy édes kis csibész, már 6 fog van kint és kettő úton. Már fél percekre megáll kapaszkodás nélkül is, egy-egy lépést megtesz, aztán eldől mint a zsák. Néha bepróbálkozik egy kis hisztivel, de olyan műordítást produkál, hogy egyből lebukik. Ilyenkor ő is elmosolyodik, olyan tündéri ilyenkor.

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok most mindenre amit írtatok, de csak nagyon felületesen olvastam át a hozzászólásokat. Ígérem, amint lesz egy kis időm, jövök!

Puszi mindenkinek, Csilla
Vendég
 


Csilla, már hiányoztál, jó, hogy jöttél! Fúú, kertes ház, költözés, tök jóóóóó!! Örülök neki! Majd írj bővebben, milyen a ház? Új vagy kell-e rajta helyrepofozni valamit, van meló vele? Szupser lesz, biztos, Milunak sem mindegy, hogy saját birodalma lesz a kertben :wink:
És tök ügyi, hogy már lépked, főleg, hogy Ő ugye a topic fiatalkája :lol:

Bringa Te is adhatnál már életjelet!!! :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Niki, én is értettem, szerintem nagyon ritka hogy egy gyerek járjon ilyen picin.

Doo, nálunk Zsófi csak a kiságyban húzza fel magát állásba, máshol nem is nagyon próbálkozik. Az a pár oldalazó lépés inkább marketingfogás, hogy ellágyuljon az én anyai szívem, járástól fényévekre vagyunk, de nem bánom.

Zsófi és a lufikergetés egész pontosan úgy néz ki, hogy ül a gyermek fakanállal a kezében a nappaliban egy takarón, és püföli az előtte lévő lufit amire kötöttem egy cipőfűzőt (ez fontos Niki :wink: ha nem akarod hogy folyton elrepüljön messzire a lufi, vagy oda tudod kötözni valahova, vagy ha el is repül, (mert csak lazán kötöm meg direkt :wink: ) a madzagnál fogva könnyebben el tudja kapni.) Szóval van hogy fenéken csúszik előre, van hogy addig hajol utána amíg ülésből hasra fordul, akkor pedig odakúszik (még mindig hátrafele :? ) és nyíg hogy ültessem fel, vagy hátra fordul és úgy játszik egy picit, de azt annyira nem szereti. Mindenestre tényleg jó és olcsó játék :lol:

Wow Csilla, pizzérianyitás, költözés, hát ti aztán jól belecsaptatok a lecsóba :shock: :lol: Sok sikert!

Gabi, neonato-t feljegyeztem :wink: Kösz!
pici76
 
 


Milunak és utólag Vikinek is Boldog Hófordulót!

Csilla! Klasszul hangzik a kertes ház! Pizzázó? Ti aztán nem fogjátok vissza magatokat! Sok sikert kivánok! Házhozszállitás lesz?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest
 
 


Doo, nagyon jók a fényképek! Nekem is az ejtőzős-újságolvasós a kedvencem! És az "imádkozós" és ahol apjával (gondolom Ő van a képen) nevetnek egymásra. Nagyon jó képek! :D Köszönet Vandának is! :wink:

Csilla, pizza-házhozszállítás engem is érdekelne! :lol: :lol:
De, komolyan, a DVD-khez honlapod van vagy hogy csinálod? Én szoktam néha neten DVD-t, CD-t, könyvet rendelni. Ha tőled is lehet neten, szívesen veszem tőled a következő filmet. :)

Emmának gratula a jármű-tologatáshoz! :D :wink:

Blanka még nem áll, nem lépeget, nem jár.
"Csak" térdepel, ücsörög, és mászik ezerrel! És mostanában gyakran tapsikol, de rendelésre nem csinálja, csak amikor neki van hozzá kedve. :D

Gabi, nincs linked esetleg erről a neonato-ról? Szabad megkérdeznem az árát? Köszi!
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!

Isten éltesse a 9 hós Milánt!!!
mary74
 
 


Sziasztok, én csak egy vendégkérdést szeretnék nektek feltenni, egy másik topicban lakom.
A kérdésem az, hogy leírnátok nekem, hogyan lehet képet beszúrni a hozzászólásba, mert látom, nálatok nagyon szép babaképek vannak! :P

KépKép
benó
 
 


Szia Benó!
Kiválasztod a képet, mentés másként (azért hogy ne rontsd el az eredetit azzal, hogy lekicsinyíted), aztán kicsinyítés. Én a képnézegető programmal szoktam kicsinyíteni (Microsoft Office Picture Manager): Kép menüpont/Átméretezés/Egyéni szélesség x magassághoz: 300x300 (azt hiszem 600x600 a maximum, amit fel lehet tenni a babanetre)/Mentés :D
Ezután a babaneten a beírogatós ablakod alatt a Melléklet feltöltésnél Tallózás és megkeresed a képet a gépeden és Feltöltés. :D
Ha túl részletes volt, akkor bocsi. :D

Íme az eredmény:

Kép
mary74
 
 


Kedves Mary!
Tündéri aranyos vagy!
Ha nem sikerül, akkor is köszönöm szépen! Egyébként gyönyörű a babád! :P :P :P :P
Megpróbálom! Kép

KépKép
benó
 
 


Sikerült! Puszi nektek és köszi
benó
 
 


Csilla, ezek aztán a hírek!
Gratu az új kéróhoz és a pizzériához! Amint megnyitottatok, megyünk! :lol:
Milánnak boldog 9.et!!!!!

Kép
niki30
 
 


Bogy, Bringa, Melcsi, Lorci, gyertek máááár!
Hogy vagytok?
Senki sem jelentkezik közületek? :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
niki30
 
 


ja Niki igazad van! Engem meg zrikáltak mert eltűntem 2 hétre :wink: :lol:
pici76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?