Sziasztok!!
Valószínűleg hámsérülésből adódóan volt pici vérzés. "Természetesen" egész éjjel idegeskedtem, reggelre már elmúlt a vérzés....
Juca!
ITt a magánrendelés egy lakásból kialkított rendelőben van. Kb. 10-12 ember fér el a váróban. Ábit nem merem bevinni, nem marad nyugton
Állítólag moat azért voltak ennyien, mert előző héten szabin volt. Jó doki, nagyon népszerű és szerintem túlválallja magát. Gondolkoztam dokiváltáson, de Bence ragaszkodik ehhez, mert Ő már bizonyított....
Linácska!
Örülök, h jól van Lili! Nálam a Tamara név "játszik még"...
UH-ra nem vihetem Ábelt. A Női Klinikára 12 év alatt gyerek nem mehet be.... Volt egy csaj, szülés után 2 óra megfigyelés, majd lifttel ment le a kertbe a tesóhoz....
Szerencsére Bence tudta módosítani a tárgyalását. A doki húzta a száját a péntek miatt, de nagyon már nem lehetett halogatni. (Csüt. UH-s a dokim emiatt akarta a csüt. így majd valahogy beslisszanok,, bár felkészülök a több órás várakozásra...)
Évi!
Együttérzésem!! Én abban reménykedtem, ha nincs vérzés, akkor jól van a pocaklakó, de akkor nem lehetek magabiztos.... SOK ERŐT NEKED!!!!!! Szívesen látnék képet a kislányodról!
Csucsu, Lyndee!
Köszönöm a kedves, bíztató szavakat!!!!!
Luca!
Köszi Neked is! Én már alig várom, h tudjam a nemét....