Új privát üzeneted érkezett!

Juca, a csajok is azt mondták, hogy úgysem bírom ki!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Majd tesznek róla :wink:

tjuca

luca nagyon haladsz előre a pocaklakókkal.
jól vagy amugy?rosszullétek elmúltak már? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca!
Az Esztike hozzászolásod nekem szolt? Amugy Encike vagyok.
Multkor is olvastam Esztikét, de mintha az nekem szolt volna.
encike 2

Sziasztok!

Juca,
köszi, minden rendben, van egy 11mm-es zsákocskám szikhólyaggal. :D Szívhang miatt megyek még Húsvét előtt egy UH-ra.

Mindenkinek drukk amihez épp kell. :lol:

KépKép
dreika

dreika de jó neked,hogy sikerűlt a babó!gratula!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu:Remélem megoldódik hogy el tudj menni UH-ra,mert nagyon fontos lenne.Már biztosan lesz szív hangocskád is! :wink:

Dreika:gratulálok!Remélem mielőbb hallani a pici szívét!

Én ma voltam dokinál,minden rendben van lehet nyugodtan próbálkoznunk.Viszont Utro-t nem írt ki,csak ha UH igazol terhességet.
Remélem annélkül is sikerül majd teherbe esnem...

Egyenlőre még nem jött piri,sztem holnap már biztos!

KépKép
lyndee

lyndee örülök,hogy minden rendben van nálad is.drukkolok hogy sikerűljön a baba!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika, de jó, hogy minden oké!
Neked szívhangot hoz a húsvéti nyuszi!

Nitácska, köszi, viszonylag jól vagyok, rosszullétek még azért vannak.Talán ha abbahagyom a progit, elmúlnak.

Lyndee, nekem sem akarta felírni, csak uh-val kimutatott terhesség után.

Zsuzsu, szorítok!

Lina, hogy van Lili?
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük, jól van Lili, meg most én is, hogy itthon vagyok vele már 3. hete. A munka biztos jól feltornyosult, meg már el is költözött a sz*r helyre a munkahelyem, de mindegy. Ma annyira aranyos volt Lili, ügyes volt angolon, aztán 11-17 óráig a barátnőmnél voltunk, egy napon születtek a lányaink. Lili szépen játszott, aludt ott két órát, szépen evett, szóval büszke voltam rá. Pénteken kontroll, remélem minden rendben lesz. A szája azért még csúnya.

Luca,
Hivatalosan Kurenkov Lili Natasa a lányom :lol:

Zsuzsu,
mi volt? Mesélj... és legfeljebb menj Ábellel UH-ra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, Natasa, de szép!Nekem nagyon tetszenek az orosz nevek!
Sulis koromban Tányával és Natasával leveleztem.

Elhiszem, hogy büszke vagy Lilire, nagyon ügyes!
Vendég

luca örülök,hogy azért már nincs annyi rosszullét!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem még korai a teszt azért nem látszik annyira :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

az csak jó ha már ilyen korán is látszik ott valami.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera : Várj egy kicsit legyél türelmes az idő úgyis eldönti mi van.

Évi: Szia. Doki nem mondott semmit? Lehet ő már látta, hogy meg fog jönni. Sjanos most várni kell , hogy megjöjjön és kitisztulj.
Mikor kell vissza menned dokihoz?

Kép
csucsu05

évi azért nincs még semmi mert nem indult még meg a spontán vetélés.
De amint nagyon vérezni kezdesz azonnal menj dokihoz.
Sajnálom,hogy veled is megtörtént ez a szőrnyűség.részvétem! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

évi sok sikert és kitartást!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sajnálom,hogy ez már a többedik vetélésed.nekem januárba volt vetélésem ,ami kaparással végződött mert már a 12.hétbe voltam :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi: Mindig a rossz után a jó jön. Nagyon kívánom, hogy hamarosan legyen kistesó is.
Kitartás. És gyere sürűbben közzénk ha másnem itt elmondhatod ami bánt. És az örörmödet is.
Várunk:)

Kép
csucsu05

csucsunak igaza van gyere ide többet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Évi!
Üdv. köztünk és várunk a fejleményekkel!
encike 2

na lányok mára elteszem magam,holnap jövök.
puszi mindenkienk.
Jóéjszakát!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Megjöttem a dokitól. KÉT ÓRÁT !!!!! vártam, bosszantó nagyon. Mikor eljöttünk a váróban kb. 12-n, a lépcsőházban ugyanennyien vártak még. (19:50 körül)
igazából nem derült ki semmi, a méhem nagyobb, de kb. sem tudja, h mennyi idős. Pénteken UH, akkor kiderül vagy beborul....

Ugye az normális, ha vizsgálat+rákszűrés után van pici vér??

Bocsi, nem írok senkinek, de igyekszem majd pótolni!

(Apa elintézte, h pénteken más megy helyette tárgyalni így mehetek UH-ra. )

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

zsuzsu:szerintem mond a doookidnak hogy vérezél.mert terhesség alat akárki akármi mond a vér nem jó.!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi,
sajnálom :( Nekem első barnától átalában 1 héten múlva megjött, kivéve az első vetéléskor, akkor majdnem két hét kellett. Amivel esetleg biztatni tudlak: a lányom születése utáni vetélésnél se híre, se hamva nem volt a marha erős görcsöknek, amik az első két vetélésemet szinte szülés-értékűvé tették. Kitartás, és tényleg csak jó jöhet ezután! :)
kisün

Zsuzsu: Biztos minden rendben lesz. Péntek itt van nemsokára. Az jó ha nagyobb a méhed. a vérzés pedig ilyenkor elő szokott fordulni a vizsgálat miatt.

Kép
csucsu05

Évi
sajnálom, hogy itt olvasok rólad! :( :cry: A babaprojekt előtt állók ide---ből ismerjük egymást. Ferenczi dokit ismerem, Mátéval ő csinálta a korionboholy mintavételt. (amúgy nem hozzá jártam, csak ez a vizsgálat volt nála.) reméljük, műtét nélkül megúszod. de én még abban is reménykedem, hogy pénteken újra megnéznek uh-val és akkor már látszik a baba. erre nincs esély?

Kép

Kép
syrynx

zsuzsu:minden rendben lesz!Éreznéd ha valami nem stimmelne!Péntekre mennek a drukkok!++++++

KépKép
lyndee

sziasztok.
kezdem elhinni a pozi tesztek valódiságát mert ma is teszteltem olyat. Igaz nem erősödött de ezt még nem is vártam el mert még csak most ágyazódik be vagy most ágyazódott be tegnap mert szurkált a hasam egész nap.
Este be is vettem egy szem utrot. Azzal nem okozok kárt.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: Az utrot a dokid irta ki vagy honnan szerezted? Az biztos nem árt? Pontosan azt mire adják? Még, jó hogy ápolónőnek tanultam mi:) Nem emlékszem már rá.
Most akkor a teszt kimutatja? Az akár ikrek is lehetnek ha ilyen korán látni:)

Kép
csucsu05

Éva!

Nagyon sajnálom, hogy itt találkozunk. Ugyan nem szeretem, ha utánoznak, de tedd ezt. Egy vetélés, egy kiscsaj, egy vetélés, egy tesó. Jún. 13 volt a missed ab. okt. 21-én az utolsó menstruáció. Menjen nálatok is ilyen gyorsan a dolog, ezt kívánom tiszta szívből!

Zsuzsu!

Ha ennyit kell várni a dokira, bizony én sem vinném Ábit. Örülök, hogy férjed ráér pénteken.

Dreika!

Nagyon örülök, a 11 mm-es petezsáknak. Ugye most már nem aggódsz, hogy nincsenek tünetek?

Enci!

Bocsi, azt hittem Esztilil vagy, csak más nickkel. Ezer bocs. Erre még egyszer rá is kérdeztem, de nem kaptam választ. Bocs, a hiba az én gépezetemben volt!!! :roll:

tjuca

sziasztok csajok.vera most kicsit irigyellek! :? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera!

Felteszed a mait is?

tjuca

Vera: Igen tedd csak fel hadd lássunk pozítiv tesztet :)

Kép
csucsu05

vera hol az a teszt???????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska,nem jött még meg?

KépKép
lyndee

nekem nem és neked?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nekem sem még.Most is egyszerre? :lol:

KépKép
lyndee

lehet...nekünk eddig szinte majdnem minden egyszere volt :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Valószínűleg hámsérülésből adódóan volt pici vérzés. "Természetesen" egész éjjel idegeskedtem, reggelre már elmúlt a vérzés....

Juca!
ITt a magánrendelés egy lakásból kialkított rendelőben van. Kb. 10-12 ember fér el a váróban. Ábit nem merem bevinni, nem marad nyugton :D
Állítólag moat azért voltak ennyien, mert előző héten szabin volt. Jó doki, nagyon népszerű és szerintem túlválallja magát. Gondolkoztam dokiváltáson, de Bence ragaszkodik ehhez, mert Ő már bizonyított....

Linácska!
Örülök, h jól van Lili! Nálam a Tamara név "játszik még"...
UH-ra nem vihetem Ábelt. A Női Klinikára 12 év alatt gyerek nem mehet be.... Volt egy csaj, szülés után 2 óra megfigyelés, majd lifttel ment le a kertbe a tesóhoz....
Szerencsére Bence tudta módosítani a tárgyalását. A doki húzta a száját a péntek miatt, de nagyon már nem lehetett halogatni. (Csüt. UH-s a dokim emiatt akarta a csüt. így majd valahogy beslisszanok,, bár felkészülök a több órás várakozásra...)

Évi!
Együttérzésem!! Én abban reménykedtem, ha nincs vérzés, akkor jól van a pocaklakó, de akkor nem lehetek magabiztos.... SOK ERŐT NEKED!!!!!! Szívesen látnék képet a kislányodról!

Csucsu, Lyndee!
Köszönöm a kedves, bíztató szavakat!!!!!

Luca!
Köszi Neked is! Én már alig várom, h tudjam a nemét.... :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: a második nevem Tamara:)
Amúgy szerintem se válts dokit ha egyszer már bizonyitott:)
A bíztató szavak pedig csak természetes hisz ezért vagyunk egymásnak:)

Kép
csucsu05

Helló!

Zsuzsu!

Dokit én választok, Kofa elfogadja. :twisted: Ez a 12 éven aluli gyerek nem bevitel kiakasztó, már máskor is felhergeltem magam rajta. :x

Vera!

Talán árnyalatnyit. Most szedsz utrót?

tjuca

vera talán egy leheletnyit de erősödött. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera:szerintem is egy picit mintha jobban látnám a felsőt,de most nem az a lényeg.hanem hogy van rajta csík :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Vera! Na látom lesz ebből pozitiv teszt! Csak igy tovább.

Lehet hogy újabb baba áll a házhoz mifelénk is.
kislibus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?